Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

O zman şöyle yapalım 3 günlük detoks uygula en azından moral motivasyon için oruç tutuyorsun şuan zor olabilir ama eğer yapabilirsen yeşilçay süt detoksu var takımda uygulayıp çok memnun kaldığımız ya da kabak detoksu olabilir. Ya da regl dönemine denk getir detoksları. Onun yerine bir arkadaşım doktor listesi atmıştı inceleyeyim diye onu kendine göre uygula şimdilik hesaplama yapma 1 hafta listeye uymaya çalışalım bakalım sonuç ne olacak.

Yesilcay sut detoksunu gecen hafta yapmistim.
Evet bu ara reglim yaklasti, o donemde detoks yaparim taktim haa simdi neyim eksik,vucudumda şu hastalik mi var diye
Stres yok, anlarim bakalim biraz bekleyeyim.

Yesilcay sut detoksunu gecen hafta yapmistim.
Evet bu ara reglim yaklasti, o donemde detoks yaparim taktim haa simdi neyim eksik,vucudumda şu hastalik mi var diye
Stres yok, anlarim bakalim biraz bekleyeyim.
Aynen ni baktır bakalım. Birde vücudunu mezura ile ölç ve 1 aylık karşılaştırma yap belki de sıkılaşıp kas yapmaya başladın onun ağırlığı olabilir. Bazen tartı bizi yanıltır ve umutsuzluğa düşürür. En iyisi incelme var mı onu kontrol etmek

Çok geçmiş olsun. Anne hasta olunca ortalık savaş alanına dönüyor gerçekten Allah yardımcımız olsun iyi yapmışsın afiyet olsun
Saol canım aynen öyle oluyor gerçekten. Neyseki bugünüm maşallah güzel geçti
Senin diyetisyende iftarla sahur arası ara öğün vermiş. Gerçi ben yiyemedim ara öğünü
Evet canım ben memnunum bu durumdan insan iftar sonrası çay yanına birşey arıyor önceden hep bu tatlı olurdu. En azından meyve kandırıyor insanı.

Kıyamam canım ya. İnan bnde aynı durumdayım. 4 ay oldu korona olalı hala herseyı pis koku tat alıyorum. Duzelmıyor. Gaz gıbı lağım gıbı
Knsallah gecer bende bıktım ne koklasam ıgrenc hele dıs fırcalarken

Mantarli omlet
Az kalmis
Bende evdekilerin yemegini hazirliyorum. Onlar sofrada iken sporu yapacagim.
Dus, kitap keyfi derken iftar olur
Afiyet olsun kaptanım iftar öncesi spor zor olmuyor mu ben geçen sene 45dk Leslie yapmıştım çok zor geldi
azmine hayranım valla. ben oturup sadece yayıyorum. hele bugün yüzüm yangın yeri gibi tüm odağım onda yerimden kalkasım yok.
Güzellik uğruna hersey mübah ceydoş senin hollywood ben zaman bitiyor maşallah Azmine
ben bunların hangi birini sorayım google amcaya
Ben de okurken aynı şeyleri düşündüm hiçbirsey anlamadım neyse ben walk walk devam

önce yanıcam sonra yakıcammmm....
3. haftadayım planım tam 1 ay yapmak . uzatabilirim belki iyi gidiyorum ve gidiyor... ama ketoya geçiş içinde ciddi çalışmalar peşindeyim. internette gezerken 30 günlük beslenme programı buldum. onun tüm tariflerini gün gün dilimize ve damağımıza uygun şekilde pdf yaptım. ama durum ne olur bilemiyorum.

kalkarsam benide uyandır
Uyandim ben hadi kalk
Alarm a 1 saat var. Su iceyim bari bol bol
Ya soyle 1 saat kala Baslayinca zor olmuyor
Iftar sonrasi daha zor halim kalmiyor

O walsit süresi tek seferde de, kalpten gideyim
Sende adım artı sporları görmek benide bir mutlu etti ki. Eriticez bu kalçaları başka yolu yok
Emzirmene rağmen sıfır kaçamak gidiyorsun hep.
Takdir ediyorum seni

Kayısı çayını ev için mi içiyorsun. Geçenlerde paylaşım yapmıştım. İçinde sinamaki varsa kesinlikle tüketmemek gerekiyormuş benide doktorum uyarmıştı.
Diyetisyenimle konuştum geçende bu problemimi, en iyi şeyin aç karnına 2 yk zeytinyağı ile güne başlamak dedi. Limonlu suya katabilirsin,
ramazan boyuncada iftarda yap bunu dedi.
Kayısı tüketmekten falan daha faydalıymış.
Yediklerin az ama her öğünde ekmek dikkatimi çekti. Protein hiç almamışsın.

Sahurda yememek yerine en azından 1 yumurta ve yeşillik yiyebilirsin. Bende sahurda yemeyecektim bu sene ama tam tersi vücut kıtlık hissedip korumaya geçebiliyormuş.
yeşillikler güzel ama protein az geldi gözüme

İftar menüsü
Aynı soruyu sanada sorayım walsitt ve planklar tek seferdemi

Sahurda benim gibi cin gibi olan var mi
Nasil uyuyacagim simdi
ben varım 6/7 ye kadar dön dön uyuyamam
Bu saate kadarda saatte bir uyandım
Yarın ruh gibi dolanırım artık
Hayırlı sahurlar kızlar
Ben de oruçluyum bugün kısmetse
Bugün işe başlıyorum. Hayatımın bir dönemi kapanıyor bakalım.
Ooo süper yeni heyecan... Hayırlı olsun hakkında
Ben varım
Ama geri yattığımda ise 2 dk da hemen uyurum Allah'ın izniyle canım
Yattığı gibi uyuyanlara bayılıyorum. Deli uykum olsada hemen uyuyamam
Ben de uyandım küçük oğlan için kuzum oruç tutuyor
Kızım üşütmüş hasta başlayamadı oruca, eşim zaten kalp hastası tutamıyor.
Oğluşla ben tutuyoruz, o olmasa kalkmazdım sahura bir süt içer yatardım 1/2 gibi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…