- 3 Mart 2021
- 1.883
- 8.945
- 78
- 38
O zman şöyle yapalım 3 günlük detoks uygula en azından moral motivasyon içinYaptigim yemegi bitiriyorum bir kac ogunde.normalde salata,bruksel,brokoli- bazen de karnabahar-ispanak tuketiyorum.
Yani internette de okuyorum bir seyi mi eksik yapiyorum diye.stres ve uyku duzensizligim de yok1 aydir kilo veremiyorum aslinda endisem o yuzden. Neyse bakalim bulurum bir hal yolunu insallah, tesekkurler
Yesilcay sut detoksunu gecen hafta yapmistim.O zman şöyle yapalım 3 günlük detoks uygula en azından moral motivasyon içinoruç tutuyorsun şuan zor olabilir ama eğer yapabilirsen yeşilçay süt detoksu var takımda uygulayıp çok memnun kaldığımız ya da kabak detoksu olabilir. Ya da regl dönemine denk getir detoksları. Onun yerine bir arkadaşım doktor listesi atmıştı inceleyeyim diye onu kendine göre uygula şimdilik hesaplama yapma 1 hafta listeye uymaya çalışalım bakalım sonuç ne olacak.
Aynen ni baktır bakalım. Birde vücudunu mezura ile ölç ve 1 aylık karşılaştırma yap belki de sıkılaşıp kas yapmaya başladınYesilcay sut detoksunu gecen hafta yapmistim.
Evet bu ara reglim yaklasti, o donemde detoks yaparimtaktim haa simdi neyim eksik,vucudumda şu hastalik mi var diye
Stres yok, anlarim bakalim biraz bekleyeyim.
Saol canım aynen öyle oluyor gerçekten. Neyseki bugünüm maşallah güzel geçtiÇok geçmiş olsun. Anne hasta olunca ortalık savaş alanına dönüyor gerçekten Allah yardımcımız olsuniyi yapmışsın afiyet olsun
Evet canım ben memnunum bu durumdanSenin diyetisyende iftarla sahur arası ara öğün vermiş. Gerçi ben yiyemedim ara öğünü
Kıyamam canım ya. İnan bnde aynı durumdayım. 4 ay oldu korona olalı hala herseyı pis koku tat alıyorum. Duzelmıyor. Gaz gıbı lağım gıbıSelam kızlar, nasılsınız?
Arrietty_ kaptanım, ben ara vermekten vazgeçtim, çünkü kilolarımla çok mutsuzum.. Belki bu hafta artı olucam ama düzelicek..
Bugün yine başka bir doktora gittim.. Röntgen çekildi falan, uzun uzun konuştuk..
Aylar önce eşimle hastalanmıştık, o daha kötüydü bana göre.. Ne olur ne olmaz kendimizi karantinaya aldık, doktor tavsiyesiyle evde serumlar takıldı, ilaçlar içtik iyileştik.. Ama o zamandan beri ben koku alamıyorum.. Yaklaşık 1 ay kadar önce yemek yerken tadı kötü gelmeye başladı, o gün bu gündür normal yemek yiyemiyorum.. Koku da almaya başladım ama kötü koku, neyi koklarsam rahatsız oluyorum, yemeklerden de aynı kokunun kötü tadını alıyorum diyeyim..
Bunun yanı sıra iştahsızlık, halsizlik, mide bulantısı, aşırı yorgunluk var..
Hepsini anlatdım doktora, aynen o biri doktorun söylediklerini söyledi.. Tüm bunlar koronavirüsün etkileri dedi.. Hafif atlatmışsın ama etkisi hala sürüyor, bu kadar da kötü bir hastalık bu dedi. Ve ilk olmadığımı da söyledi, genç kızlar geldi daha önce de yanıma, aynı senin şikayetlerin vardı onlarda da..
Belli bir tedavisi yok, zamanla düzelmesi gerek.. Aldığım vitaminlere devam edeceğim, bu süre zor geçecek belli..
Teşekkür ederim kızlar, açıklamamı az yukarda yazdım
Afiyet olsun kaptanım iftar öncesi spor zor olmuyor mu ben geçen sene 45dk Leslie yapmıştım çok zor geldiMantarli omlet
Az kalmis
Bende evdekilerin yemegini hazirliyorum. Onlar sofrada iken sporu yapacagim.
Dus, kitap keyfi derken iftar olur
Güzellik uğruna hersey mübah ceydoşazmine hayranım valla. ben oturup sadece yayıyorum. hele bugün yüzüm yangın yeri gibi tüm odağım onda yerimden kalkasım yok.
Ben de okurken aynı şeyleri düşündümben bunların hangi birini sorayım google amcaya
Harikahayat çok ciddi yaşamak kafaya her şeyi takmak için çok kısa canım. beni beğenmeyen benden beter olsun deyip geçiyorum.
Çok geçmiş olsun canımİyi geceler kızlar..
Sabahtan kaç saat hastanede dolanınca çok yoruldum, telefona bakamadım pek..
Afiyet olsun canım allah kabul etsin inş. İyi gecelerHepinize iyi geceler kızlar. Ben sahurumu yaptim. Yatıyorum. Yarın görüşmek üzere
önce yanıcam sonra yakıcammmm....Afiyet olsun kaptanım iftar öncesi spor zor olmuyor mu ben geçen sene 45dk Leslie yapmıştım çok zor geldi
Güzellik uğruna hersey mübah ceydoşsenin hollywood ben zaman bitiyor maşallah Azmine
Ben de okurken aynı şeyleri düşündümhiçbirsey anlamadım neyse ben walk walk devam
Uyandim ben hadi kalkkalkarsam benide uyandır
Ya soyle 1 saat kala Baslayinca zor olmuyorAfiyet olsun kaptanım iftar öncesi spor zor olmuyor mu ben geçen sene 45dk Leslie yapmıştım çok zor geldi
Güzellik uğruna hersey mübah ceydoşsenin hollywood ben zaman bitiyor maşallah Azmine
Ben de okurken aynı şeyleri düşündümhiçbirsey anlamadım neyse ben walk walk devam
Ben varımSahurda benim gibi cin gibi olan var mi
Nasil uyuyacagim simdi
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta salatalık maydanoz domates yeşil çay 2 tk tahin pekmez
Akşam
1 servis kepçesi kuru fasulye ve 2 yk pilav bol yeşillikli salata
Su 2 lt
60 dk zumba 480 puan
10100 adım 303 puan
540 sn wallsit 180 puan
Toplam 963 puan
Arrietty_ H3RA_
Eki Görüntüle 2825427
Sende adım artı sporları görmek benide bir mutlu etti ki. Eriticez bu kalçaları başka yolu yokSelam kızlar
sabah 3 bardak su ile vitaminler
dr randevusu vardı kahve bile içemedim
12:00 de kahvaltı menemen salatalık zeytin greyfurt yeşil elma çiğ badem çiğ fındık
1 litre su
2 bardak filtre kahve hc yağlı badem sütlü
akşam
19:00 kıymalı kabak yemeği
Bir kase kabak çekirdeği
3 bardak su vitaminler
yeşilçay
Normal çay
50 squad
1 dk wallsit
1dk blank
4553 adım 137 puanEki Görüntüle 2825454
Arrietty_ @sedulu H3RA_
Emzirmene rağmen sıfır kaçamak gidiyorsun hep.Merhaba,
10:00 2 haşlanmış yumurta, 2 etimek, 1.salatalik, 5 zeytin, 2 kk peynir
13:00 1 duble turk kahvesi, 1 dilim sekersiz, yulafli kek
16:00 1 portakal, 5 badem
18:00 1 kase mercimek çorbası, 1 kase ıspanak, salata, yoğurt
2 litre su
30 dakika tempolu yürüyüş: 75 p
8700 adim: 250 p
Toplam: 325 puan
Arrietty_ @sedulu H3RA_
Eki Görüntüle 2825527
Kayısı çayını ev için mi içiyorsun. Geçenlerde paylaşım yapmıştım. İçinde sinamaki varsa kesinlikle tüketmemek gerekiyormuş benide doktorum uyarmıştı.Merhaba sahurda 1 yumurta 1 dilim peynir 7 zeytin domates salatalık 1 dilim ekmek 1 dilim salam
İftar mercimek çorbası fırında patlıcan yemeği salata ve sonrasında 1 kase çilek5 bardak su ve kayısı çayı
6267 adım 186 puan 15 dakika bölgesel 90 puan toplam 276 puan. Ramazan da 10000 adım atamadım daha@sedulu H3RA_ @arrietty
Yediklerin az ama her öğünde ekmek dikkatimi çekti. Protein hiç almamışsın.Hepinize iyi geceler
Bugün biraz karışık oldu gece kizimla sahurda peynir ekmek yiyince sabah canim bişey istemedi
Sahur
Peynir tb ekmek
Öğlen 1500 gibi
Dom sal tb ekmek
Iftarda
Salata avuç ici kadar pide
Su
2.5 litre
Spor
15 dk ewi wong
10 dk basen kalça eritme hareketi
25x6 15 0 puan
@Arriety_ @ seduluH3RA_
Merhaba kızlar
Sahur
2 haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmekle kaşarlı tost, 2 ceviz, domates, yeşillik
1 maden suyu
1 litre su
İftar
1 kuru hurma
1 kase mercimek çorbası
Kıymalı ıspanak, yoğurt, salata
Ara
1 armut
Su: 1lt sahur+ 2 lt iftar
Spor: 45dk Leslie: 180p
30dk dans: 90p
11000adım: 330p
Top: 600puan
Arrietty_ @sedulu H3RA_
Sahurda yememek yerine en azından 1 yumurta ve yeşillik yiyebilirsin. Bende sahurda yemeyecektim bu sene ama tam tersi vücut kıtlık hissedip korumaya geçebiliyormuş.Sahur: 1 haslanmıs yumurta, menemen 2 kasık, 1 dılım ekmek, 1 dılım peynır, domates salatalık
İftar: bol salata, 4-5 tavuk kalamar, 1 dılım ekmek.
Ara 1 dılım kıbrıs tatlısı
Kahve
Su yu sayamıyorum mıdem şişiyo içemıyorum
Adım 435 puan
tatlı yedıgım ıcın sahurda yemıycem bısey yarında parkta aletlere gıderım
Arrietty_ @sedulu H3RA_
Merhabaa carsamba menüm:
12.30
Yeşil smoothie 200 ml ( elma, nane, ispanak, salatalik)
13:30
Taze fasulye
1 yumurta
2 kasik yogurt
19:00
1 kase sehriye corbasi
Arada:
Ceviz
4 hurma
2 bisküvi
Bugun pek if gibi olmadi. Gundüz uyudum uyandim bi dengem şaştı.
Su:
1.5 litre ancadır..
Spor:
14960 adım
448 puan
Arrietty_ @sedulu H3RA_
Selamlar, umarım herkesin günü güzel gecmistir
Bugünkü menüm
Sabah kapuska, 2 parça fırında et, 2 dilim fırında patates
Akşam bir bardak şarap, bir avuç fıstık, peynir ve çubuk kraker (miktarlar aşırı değildi, şarap olunca hafif geçirmek istedim akşam yemeğini).. burada hava nadiren güzel oluyor, güzel olunca arkadaşlarla değerlendirdik, böyle oldu menü
Su bugün çok kötüydü
Spor 45dk tenis, 11633adim, 619puan
Arrietty_ H3RA_ @sedulu
İftar menüsüCarsamba menüm
Sahur yok
Iftar
Mantarli omlet
2 kepce detox corbasi
1 kase bol yesillikli zeytinyagli salata
Su 2 L
Spor
30 dk bikeerg 90 puan
4x 12 Bearhug Squat 8 puan
4x12 hip thrusters 8 puan
4x12 rdl 8 puan
4x15 leg raises 10 puan
4x15 mekik 10 puan
4x15 scissors 10 puan
4x15 heel tap 10 puan
2 dk 15 sn plank 45 puan
3 dk 30 sn wallsit 70 puan
8832 adim 265 puan
Toplam 534 puan
Eki Görüntüle 2825570
@seduluH3RA_
Sahurda benim gibi cin gibi olan var mi
Nasil uyuyacagim simdi
Ooo süper yeni heyecan... Hayırlı olsun hakkındaHayırlı sahurlar kızlar
Ben de oruçluyum bugün kısmetse
Bugün işe başlıyorum. Hayatımın bir dönemi kapanıyor bakalım.
Yattığı gibi uyuyanlara bayılıyorum. Deli uykum olsada hemen uyuyamamBen varım
Ama geri yattığımda ise 2 dk da hemen uyurum Allah'ın izniyle canım
Kızım üşütmüş hasta başlayamadı oruca, eşim zaten kalp hastası tutamıyor.Ben de uyandım küçük oğlan için kuzum oruç tutuyor
Aynen ben de cok zorlaniyorum geri uyumaktaSahurda benim gibi cin gibi olan var mi
Nasil uyuyacagim simdi
Cok sağol canim, bu tempoya alıştım galibaEmzirmene rağmen sıfır kaçamak gidiyorsun hep.
Takdir ediyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?