Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kendin mi yapiyorsun lahmacunu,
biz yeteneksiz arkadaslarin da yapabilir dersen tarif gondersene, ben bir kac hazir ldim, pek guzel degillerdi.

Kendim evde pide yaparim da lahmacun daha iyi olur diyetteyken.
Biz evde yapiyoruz canim, malum burada bulmak zor.. birkac puf noktasina dikkat edersen her turlu guzel oluyor bence
ilk puf noktasi firinin cok kizgin olmali, bizimki 275 dereceye cikiyor en cok, 275 ile pisiriyoruz.. pizza tasimiz yok maalesef ama boyle de guzel oluyor
hamur ince olunca bence daha guzel citir citir oluyor, ama burasi zevk meselesi
ikinci puf noktasi da icine koyacagin malzeme sulu olmali, domatesler kuru ise icme suyu ekle malzemene.
ben vaktim yoksa pizza hamuru alip marketten onu acip yapiyorum, icine koyacagim malzemeleri de blandar'a atip sonra gerekiyorsa su ekleyip hazirliyorum, simdiye kadar deneyen arkadaslarim begendi
ic malzemesi kiyma, domates, sogan, maydanoz, biraz salca istersen ve istedigin baharatlar

kendin mi yapiyorsun lahmacunu,
biz yeteneksiz arkadaslarin da yapabilir dersen tarif gondersene, ben bir kac hazir ldim, pek guzel degillerdi.

Kendim evde pide yaparim da lahmacun daha iyi olur diyetteyken.
Youtube seval mutfakta sanirim. Onun yontemle.yaptim ben kolaydi gercekten. Hamur acma isini hic beceremem ama lahmacun cidden basit geldi
Neyse fazla bahsetmeyeyim tovbeliyim o islere

pizza yaparim,
onun hamurundan yapayim o zaman, ok dir.

Youtube seval mutfakta sanirim. Onun yontemle.yaptim ben kolaydi gercekten. Hamur acma isini hic beceremem ama lahmacun cidden basit geldi
Neyse fazla bahsetmeyeyim tovbeliyim o islere

ben normalde hic yapmam boyle seyler de korona sebebiyle herkesle birlikte ben de mutfak kulturumu artirmaya firsat bulmus oldum

sen de kaptanin ketolusundan yaparsin, bisi olmaz.

Sahane bir ödül ögünü buldum
Yapacak olursam Badem sutu kullanirim

ben normalde hic yapmam boyle seyler de korona sebebiyle herkesle birlikte ben de mutfak kulturumu artirmaya firsat bulmus oldum

Keto daha zarar bana ya. Asiri yagli kalorili. Diger seyleri de karbonidratsiz yapmazsam direkt kilo olarak donuyor

Keto daha zarar bana ya. Asiri yagli kalorili. Diger seyleri de karbonidratsiz yapmazsam direkt kilo olarak donuyor

o zaman benim taktikle denemek istersin belki.

ben pizzayi evde yaparim, en incesinden acarim,
bol tavuklu bol malzemeli, pizza gibi eline alip yiyemezsin, medeni medeni catal bicakla yemen gerekir
o gun de diger her seyi keserim, kahvalti bile yapmam, aksam yemegi saatini erkene cekerim max 17.00, sadece pizza yerim.

sofradan doyar kalkarim, ertesi gune de eksi gorurum.

Evet en sevdigim yontem
Yapayim bari yarin iftara

tuh yoksa ablayi onerecektim sana,
sesi bile insani rahatlatmaya yetiyor, oyle mukemmel tatli bisi

link atayim yine de

Bu kizi ben de takip ediyorum, cok tatli

heheh benim de yemek menum zenginlesti karantina nedeniyle... hele gecen sene nisanda gorecektiniz beni, tum kilolarimin sebebi

iftar guzel ama shursuz nasil dayanabiliorsunuz hayranim, ben gunde 2 ogunde zorlaniyorum
sporlar sahane, ben de boyle duzenli spor yapabilmek istiyorum
hepiniz menulerinizle sporlarinizla orneksiniz sedulu H3RA_
Sahur
2 Yumurtali peynirli omlet
Tb tost
CAy

Iftar
1 kase tarhana corbasi
SAlata

Su 2 lt
Saatimim sarji bittiginden adimlari alamadim.
Belimin acisi henuz gecmedigi icin spor da yapamadim.

Dünkü menüm..

Sahur
Yarım poğaça
1 bardak çay
Su

İftar
1 kase yoğurt çorbası
1 dilim ekmek
4-5 dilim salatalık

Su 1 litre ancak olur, bugünden düzelteceğim bunu

5800 adım - 170 puan
iftar guzel ama sahur cok yetersiz olmus
Dün yine uyuyakaldım. Dünkü menüm.
Sahur 2 h yumurta, 1 s b süt 6 bardak su
İftar 3 hurma, 1tost, 2bardak su
Su 8 bardak
Spor 3558adım
Arrietty_ sedulu H3RA_
Eki Görüntüle 2825653
senin de sahur guzel, iftar yetersiz geldi :)
Dün erkenden uyumusum yazamadim.

Sabah
1 galeta
1 bucuk omlet
Salatalik
Domates
2 ceviz
Peynir
5 zeytin

Aksam

Patlican musakka
3 yemek kasigi pilav
1 kase mercimek corbasi

Adim sayimi bileklikten cekmeden uyumusum
Leslie 30 dk 90 p

evet cok tatli,
ama kolay dedigi yemege 15 cesit malzeme koydu
bir gun yapicam da hangi gun acaba
aynen oyle ama sunumlari da muthis.. ben de hep yapicam diyorum henuz yapmadim
ben de nourish bowl tariflerini deneyecegim ilk firsatta, tofu yerine tavuk kullanirim herhalde
ben bir de instagram'da halfbakedharvest diye birini takip ediyorum, gerci tarifleri diyetlik degil ama sunumlar harika, cheat gunlerinde de onu denemek hedefim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…