1adimcik kalmis
Küfür eder gibi
Inan ki Sana öyle geliyordur. Normal de zar zor sigdigin pantolon varsa onu dene. Farki anlarsinİyi hala vakit var ozamana kadar fark görülür bende inşallah. Biraz olsun sineyim istiyorum. Hiç belli olmuyor kilo verdiğim68den 63 geldim hala aynı duruyorum
Normalde hep geç gelir 10gün kadar. Bunun için bile gittim normal dedi. Geçen reglm ztn olmadan bitti ilk defa olmuştu böyle bişi. Sonrasın hafta bir sanki geldi gibi oldu. Bugünde oldum sandım. Neyse işte öyle. Böyle şeylerle ilk defa karşılaşıyorum buda stres etti beniAklinda olsun,
If adet dongusunu etkiliyor diyen cok kisi okudum.
Sen de oncesinde if yapiyorsun, simdi ramazan etkilemis olabilir.
Ya da normalde de bu kadar duzensizse doktora danismalisin.
Inan ki Sana öyle geliyordur. Normal de zar zor sigdigin pantolon varsa onu dene. Farki anlarsin
Normalde hep geç gelir 10gün kadar. Bunun için bile gittim normal dedi. Geçen reglm ztn olmadan bitti ilk defa olmuştu böyle bişi. Sonrasın hafta bir sanki geldi gibi oldu. Bugünde oldum sandım. Neyse işte öyle. Böyle şeylerle ilk defa karşılaşıyorum buda stres etti beni
Ya evet haklısın. Geçensene zayıfladığımda aldığım bi pantolan vardı. Baldırımdan yukarı zorlasamda asla çıkmıodu. Dün giyebildimInan ki Sana öyle geliyordur. Normal de zar zor sigdigin pantolon varsa onu dene. Farki anlarsin
Ay evet böyle olunca ne oluyorNormalde hep gec geliyorsa senin normal dongun odur.
Benim 24 gun tum dongum mesela, adetim de 4 gun surer, 20 gun normal. Ancak 1 gun falan oynar
Senin 38 gun civari mi tum dongun?
Merhaba canimMerhaba kizlar. Hayirli ramazanlar. Nasilsiniz?
Ay evet böyle olunca ne oluyor
Yarin mi sonlandiracaksin OMAD i?Arrietty_ sedulu H3RA_ @Serina08
2 kupa kahve, 1 yk elma sirkesi ve magnezyumla 500 ml su
Toplam 2lt su
12 bin adim 360p
60 dak tempolu yuruyus 150p
30 dak yoga 120p
Toplam 630 puan
Eki Görüntüle 2832186
Yarin mi sonlandiracaksin OMAD i?
Evet aynen oyle ya.40a kadar normal diyor doktorlar sanırım.
Ama yine de sürekli dalgalaniyor ve regl süresi cok uzun suruyorsa doktora gitmeli. Gerçi doktorlar da normal deyip gonderiyorlar iste cok sinir bozucu.
Kendi doktorun olacaksin artik maalesef.
Oy CeylanimBugun benım doğumgunum. Eşim unuttu kutlamadı. Dun gece 12 den sonra kutlardı normalde. Kaynanamlar bıle aramadı. Eşim hatrlasa o soylerdi onlara ararlardı. O unutunca kımse hatrlamadı. Ne kadar kötü yaslandım mı acaba önemsenmiyorum artık
Doğum günün kutlu olsunBugun benım doğumgunum. Eşim unuttu kutlamadı. Dun gece 12 den sonra kutlardı normalde. Kaynanamlar bıle aramadı. Eşim hatrlasa o soylerdi onlara ararlardı. O unutunca kımse hatrlamadı. Ne kadar kötü yaslandım mı acaba önemsenmiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?