Oo bide adammışız ahahah alışkın degılım heryerde tek ceylan benım geneldeAmin allah razı olsun:)
Benim bi arkadaşım var o da senin gibi diyor 55 olmak istiyor ama 53 olayım 2 kilo da alma verme payı diyor.Ben kendim soyle dusunuyorum
Ideal kilomun 2 kilo altina duseyim.
Ödül yapacagim gün. Ornek dogum günü veya yazin tatil /arkadas bulusmalari olunca rahat yiyeyim o gun.
Sonra normal düzene donerim ama o deli gibi yemeden 1-2kg alsam moralim bozulmaz
Ben de sevdiğim şeylerden ara ara yerim diye düşünüyorum da eşim de evde yokken canım bir şeyler hazırlamak istemiyor. Tek başınayken bir şey yapasım olmuyor. Eski ben olsa böyle yalnız kaldığım günlerde marketi eve toplar keyif yapardım.Herkesin fit olduğu kilo farklıdır. Bel ve kalçanı ölçerek yağ oranına bak bakalım bir internette. Kilo vermek değil de yağ oranı azaltmaya yönelebilirsin.
Ben 55 olduktan sonra kahvaltılarda ekmeği 2-3 dilime çıkartıp, haftada 2-3 kere de sevdiğim şeyleri yemeyi planlıyorum. Baktım kilo alacak gibiyim hemen başka bir plan oluştururum. Akşamları saat 6’dan sonra bir şey yemeyip, gün içinde abur cubur tüketilmezse yemek saatlerinde doyana kadar yemek yemenin kilo aldıracağını düşünmüyorum.
Sarma hep oluyor muValla ben ikisinide çok severim ama baklavayı seçerim herhalsarma hep oluyor
Öyle instagram fenomeninin başımızın üstünde yeri varCocuklar kucukken zor ya hem is hem ev. Ama buyuduklerinde cok guzelbenim kiz instagramda kimi takip ediyorsa bilmiyorum ama surekli gaza gelip dolap temizleyip duzenliyor yada isten geliyorum bakiyorum yemek yapmis
Kolay gelsin kaptanım migren ne durumdaEvin icinden cikamiyorum
Birsuru camasir var. Sepet bosalsin diye cabaliyorum.
Birde cocuklar her yerde
Yarin buyuk okulda iken belki daha kolay olur temizlik. Veya aksam yattiklarin da artik
Cooook teşekkür ederim inşallah bakalım:) hep beraber güzel güzel veririz:)))N Nalyeccc hoş geldin takıma.Buraya ayak uydurursan emin ol çabucak kurtulursun kilolarından. Şimdiden bol eksiler @Asi Matmazel çok iyi yapmışsın eltine buradan bahsederek. Etrafta birileri olunca böyle sağlıklı beslenmeye, diyete, spora özen gösteren insan daha bi motive oluyor.
Cok guzel saglikli pizza tarifim varOoofff offf canım pizza istiyoooo
Bugun iyiyimKolay gelsin kaptanım migren ne durumda
Ton balığını pek sevmem ama aklımda olsun en azından isteğimi bastırır. Sağlıklı az kalorili hem de basit şahane tarif.Cok guzel saglikli pizza tarifim var
Ton baligi varsa evde, suyu suzup 1 yumurta, tuz ve istersen karabiber. Karistir bunlari
Sonra Yagli kagit koy borcama. Kucuk olsun. Y. kagidin ortasina dok baska Yagli kagit ile bastir ve istedigin incelige getir
Firina 180 derece ustu kizarana kadar veya 15dk pisir.
Sonra cikar Firindan ustunu istedigin gibi doldur ver firina yine. 15dk belki daha az sure. Kasar eriyene kadar birakiyorum ben.
Hazir
İyi olmana sevindimBugun iyiyim
Disaridayiz isi gucu biraktim
Sana yulaf tabanlı pizza tarifi vereyim miOoofff offf canım pizza istiyoooo
Ben de tarti almadim henuz.Ya bi ara sayıyodum ama tartım bozuldu. grm grm yediğimi sayıyodum iyi oluyordu. tamir ettirebilirsem tekrar sayıcam.
Merhaba kizlar
Dunku JJ’ler yuzunden bugun belim kopuyor
Vakvaktan sasmicam 100’un altina dusene kadar
Iyi pazarlar hepimize
Vucud ağrıyor. Taktığım konu şu, kollar düz plank hareketinde verilen spor çeşitlerini yaparken omuzlarımdan başlayıp sırtıma doğru bi ağrı var. Başta yoktu şimdilerse onun yüzünden hareketleri yaparken tamamlayamıyorum.Neyde zorlaniyorsun?
Ve tekrar sayisimi yoksa vucud mu agriyor yoksaa nefes nefese kalma olayimi?
Yani genellikle oluyor. Hem yaprak sarma hem karalahana sarması. Nadirende beeyazlahana sarması hepsi çok güzel çokda severimBenim bi arkadaşım var o da senin gibi diyor 55 olmak istiyor ama 53 olayım 2 kilo da alma verme payı diyor.en iyisi o aslında yediğinde canın yanmaz en azından. Bana da etrafımdakiler daha fazla zayıflama diyorlar işte.
Ben de sevdiğim şeylerden ara ara yerim diye düşünüyorum da eşim de evde yokken canım bir şeyler hazırlamak istemiyor. Tek başınayken bir şey yapasım olmuyor. Eski ben olsa böyle yalnız kaldığım günlerde marketi eve toplar keyif yapardım.
Sıkılaşma konusunu elbette düşünüyorum kol, bacak ve göbeğim var daha. Göbek çok yok ama sezaryenden dolayı yine de zor erir gibi. Kız kardeşim sen artık pilatese başla çok iyi sıkılaşırsın diyor pilates seti almak istiyorum nasipse.
Sarma hep oluyor muneresi orası ben de geleyim bizde sarma olunca altın bulmuş gibi seviniriz nadiren olur.
Öyle instagram fenomeninin başımızın üstünde yeri varne güzel kızın faydalı şeyler takip ediyor, maşaallah
Kaydettim yaparım bi ara .Cok guzel saglikli pizza tarifim var
Ton baligi varsa evde, suyu suzup 1 yumurta, tuz ve istersen karabiber. Karistir bunlari
Sonra Yagli kagit koy borcama. Kucuk olsun. Y. kagidin ortasina dok baska Yagli kagit ile bastir ve istedigin incelige getir
Firina 180 derece ustu kizarana kadar veya 15dk pisir.
Sonra cikar Firindan ustunu istedigin gibi doldur ver firina yine. 15dk belki daha az sure. Kasar eriyene kadar birakiyorum ben.
Hazir
Evet var ama bazı şeyleri kaşık yada bardak hesabı içine girilen malzeme filan değişiyor. Ben hepsni ölçerek geçiriyodum. Yani bi salatalık mesela orta küçük büyük diyor sen yazıyorsun bi iki kalori bişi olmaz ama kalori hesabı yaparken kıymete biniyor. Olmazsa dediğin gibi kabaca bi hesap yapmaya başlarımBen de tarti almadim henuz.
Internette her seyin bilgisi var diye bulabiliyorum.
Misal 1 yemek kasigi chia kac gr yazimca cikiyor
Ben De isterimSana yulaf tabanlı pizza tarifi vereyim mi
Bugun dinleniyoduk yaaaaaKac adimdasin onu soyle
16 bindeyim, bekleyim mi geliyon mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?