Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Benim bi arkadaşım var o da senin gibi diyor 55 olmak istiyor ama 53 olayım 2 kilo da alma verme payı diyor. en iyisi o aslında yediğinde canın yanmaz en azından. Bana da etrafımdakiler daha fazla zayıflama diyorlar işte.
Ben de sevdiğim şeylerden ara ara yerim diye düşünüyorum da eşim de evde yokken canım bir şeyler hazırlamak istemiyor. Tek başınayken bir şey yapasım olmuyor. Eski ben olsa böyle yalnız kaldığım günlerde marketi eve toplar keyif yapardım.
Sıkılaşma konusunu elbette düşünüyorum kol, bacak ve göbeğim var daha. Göbek çok yok ama sezaryenden dolayı yine de zor erir gibi. Kız kardeşim sen artık pilatese başla çok iyi sıkılaşırsın diyor pilates seti almak istiyorum nasipse.
Valla ben ikisinide çok severim ama baklavayı seçerim herhal sarma hep oluyor
Sarma hep oluyor mu neresi orası ben de geleyim bizde sarma olunca altın bulmuş gibi seviniriz nadiren olur.
Cocuklar kucukken zor ya hem is hem ev. Ama buyuduklerinde cok guzel benim kiz instagramda kimi takip ediyorsa bilmiyorum ama surekli gaza gelip dolap temizleyip duzenliyor yada isten geliyorum bakiyorum yemek yapmis
Öyle instagram fenomeninin başımızın üstünde yeri var ne güzel kızın faydalı şeyler takip ediyor, maşaallah

Cooook teşekkür ederim inşallah bakalım:) hep beraber güzel güzel veririz:)))

Ooofff offf canım pizza istiyoooo
Cok guzel saglikli pizza tarifim var
Ton baligi varsa evde, suyu suzup 1 yumurta, tuz ve istersen karabiber. Karistir bunlari
Sonra Yagli kagit koy borcama. Kucuk olsun. Y. kagidin ortasina dok baska Yagli kagit ile bastir ve istedigin incelige getir
Firina 180 derece ustu kizarana kadar veya 15dk pisir.
Sonra cikar Firindan ustunu istedigin gibi doldur ver firina yine. 15dk belki daha az sure. Kasar eriyene kadar birakiyorum ben.
Hazir

Ton balığını pek sevmem ama aklımda olsun en azından isteğimi bastırır. Sağlıklı az kalorili hem de basit şahane tarif.
Teşekkür ederim kaptanım.
Bugun iyiyim
Disaridayiz isi gucu biraktim
İyi olmana sevindim amaaan bugün de kalıversin işler

Neyde zorlaniyorsun?
Ve tekrar sayisimi yoksa vucud mu agriyor yoksaa nefes nefese kalma olayimi?
Vucud ağrıyor. Taktığım konu şu, kollar düz plank hareketinde verilen spor çeşitlerini yaparken omuzlarımdan başlayıp sırtıma doğru bi ağrı var. Başta yoktu şimdilerse onun yüzünden hareketleri yaparken tamamlayamıyorum.
Yani genellikle oluyor. Hem yaprak sarma hem karalahana sarması. Nadirende beeyazlahana sarması hepsi çok güzel çokda severim izmir kemalpaşanın bi köyündeyiz
Kaydettim yaparım bi ara .
Ben de tarti almadim henuz.
Internette her seyin bilgisi var diye bulabiliyorum.
Misal 1 yemek kasigi chia kac gr yazimca cikiyor
Evet var ama bazı şeyleri kaşık yada bardak hesabı içine girilen malzeme filan değişiyor. Ben hepsni ölçerek geçiriyodum. Yani bi salatalık mesela orta küçük büyük diyor sen yazıyorsun bi iki kalori bişi olmaz ama kalori hesabı yaparken kıymete biniyor. Olmazsa dediğin gibi kabaca bi hesap yapmaya başlarım

Darkqueenn 2 ihtimal var

Ya hareketi yanlis yapiyorsun, hareketin sekli yanlis olabilir, nefes alis verisin yanlis olabilir, guc verdigin kas grubu yanlis olabilir.

Ya da yeterince dinlenme yapmadan yeniden zorluyorsun kendini. Dinlenme durumu da sana bagli tamamen, birine 1 gun yeter baskasina 2 gun. Yeterince dinlenme vermeden kas grubunu devamli suretle yormak tehlikeli olabilir.

Kisaca 1. Ise eger imkan varsa bir hocayla calismak super olur. Pilates dersi alsan bir iki ay mesela, sana nefes alip verme tekniklerini ogretir, hangi harekette hangi kas grubuna guc vermen gerektigini ogretir. Omurluk bir bilgi kazanimi olur.

Ikinci ise zaten dinlenme gunleri yapmalisin. O gunlerde de yine yuruyus yaparak sporunu yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…