Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kiz bunu ben suan yapiyom

En cok dikkat ettigim 2 sey var, 1 adim sayimi on bin altina dusurmemek 2 meyveyi abartmamak, takip etmezsem ipin ucu meyvede kaciyor.

Diger seyleri yapiyorum. Doyana kadar yiyorum, haftada bazi gunler ekmek tuketiyorum, bazi gunler tuketmiyorum.

Hedefe ulasirsam da planim ayni duzen devam etmek olur ya, belirli bir kilodan sonra ayni sekilde kilo vermezsin diye dusunuyorum. Vucut neticede yediklerine alisiyor.

Hayır bana verecek

Belkide yeteri kadar dinlenme günü vermiyor olabilirim spor aralarıda hareketleri ard arda yapıyorum ztn öy olması gerekiyor ama belki bnm 10 değil 20sn ihtiyacım olabilir. Şuan 15gün challeng yapıyorum yarın dilenme günüm dediğin gibi iki gün yaparım. Ayrıca bi spor hocasıyla bende çalışmayı çok isterim ama bunu eşime anlatamaz kimse şuan ne güzel veriyorsun kilo sporda yapıyosun ne gerek var diyor kendi spor yapmaya başlayınca belki anlar.

Bilemiyorum ama bahsettiğin agri basit bir seye benzemiyor.

Bir diger ihtimal de hassasiyet olabilir.

Benim bileklerim hassas mesela, hareketi duzgun bile yapsam cok uzun sureli planklar falan bilegime zarar veriyor ne olursa olsun, destekleyici seyler kullanmam gerekiyor ya da ayrica bilek esnetme hareketleri yapmam gerekiyor her seferinde.

Onlem almalisin ama basit gelmedi bana sahsen.

Eveeeeet lütfen
Simdi 3 kaşık yulaf ezmesi 1 kaşık yoğurt 1 yumurta tuz bunları karıştırıp bir taban yapıyoruz tava ya alip kapağını kapatıyoruz kisik ateşte arkalı önlü pişiyor piştikten sonra üstüne pizza sosu hazırlıyoruz 1 kaşık salca ve kekik ile sulandirip bunu tabanın üstüne sürüyoruz onun üstüne kaşar rendesi ve istediğin ne malzeme varsa ben sucuklu yapmıştım bu defa mantarlı yapacağım mesela kapağı kapatıp malzemeler pisine kadar pisiriyoruz afiyet olsun aynı pizza valla hiç bi farkı olmuyor deneyin mutlaka bugün değil de yarın sahura yaparım sanırım bende bide tok tutuyo Darkqueenn

Merhaba kızlar nasılsınız anneme gittim
Bu sebeple yürüyüş yapmış oluyorum
Annemin tartısını çok seviyorum dijital olmayan basküllerden bugün tartıldım 65 in de altını gösteriyor
Tatlı ve kek götürdüm
Bugünkü akşam menüm dünkünün aynısı

Mercimek çorbası
Tavuk taşlık
Bulgur pilavı
Kabak sote +yoğurt + ceviz
Vişne kompostosu
Maden suyu
Soğan
Süt helvası

Kız ben de o yüzden dedim zaten yarışmak bahane spor şahane maksadıyla. adım da çok iyi değilim bugün 10 bindeyim mesela. Evden de çıkmayınca sıkılıyorum adım yaparken. Sen koy hedefi.
Canım ben makarna, kola ve tatlı çok seviyorum. O yüzden de şu an kilo verme sürecinde çok tüketemiyorum. 58’i görünce hafiften makarna ekleyeceğim öğünlerime. Günlük kalori alımımı da arttıracağım ki vücut yakmaya alıştığı kaloriyi düşürmesin. Tabii ki sağlıklı kalori alacağım. Bakalım var kafamda planlar.

Kesinlikle mesela 93 kilo olan arkadaşımdan daha fazla yağlı çıktım kas az yağ çok bende
İdeal kiloma düşünce benim de düşüncelerim bu yönde koruma dönemini kolay adapte olmuştum geçen seferki kilo vermemde,umarım bu seferde başarabilirim

Yaparken ağrıyor sadece bırakınca geçiyor. Bilemedim işte olmadı o hareketler yerine başka şeyler yaparım sonra bi daha denerim.
Mutlaka denicem şimdiden bayıldım
Kız adımda sen iyi değilsen ben yerlerde sürünüyom demektir daha iki gündür 2-3binin üstüne çıkıyorum yok yok hedefi sen koy.

Aslında tartıdaki rakamın çok da bir önemi yok. Önemli olan kas kütlesini arttırmak.

Resimlerde de fark çok net. Şu kalem olan bir kg yağ ile kas kütlesinin kapladığı alanı karşılaştırmış.

15 bin diyorum var mısın?

Iyy yağ ne biçim görünüyor
Bacaklarım aynı böyle görünüyor demekki

Ekmek tüketmiyor musun?Menün de sporunda kusursuz afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…