Bugun dinleniyoduk yaaaaa16binmi allahim yarabbim napiyon kiz sen
Nayir nolamazzz. Pazartesi sali dedim. Sende tmm pazartesi sali 20bin 20bin pazar 10 bin toplam 50 dedin amaaaKiz dun dinlencem demedin mi.
Dun on bin bugun 20 bin dedik ya.
Dinlenme gunu demek yurumek demek zatenhadi kalk kalk.
Nayir nolamazzz. Pazartesi sali dedim. Sende tmm pazartesi sali 20bin 20bin pazar 10 bin toplam 50 dedin amaaa
Geliyorumm leslieeeeee
Evet sen leslie e devam :))
Zumba da Olur
Herkesin fit olduğu kilo farklıdır. Bel ve kalçanı ölçerek yağ oranına bak bakalım bir internette. Kilo vermek değil de yağ oranı azaltmaya yönelebilirsin.
Ben 55 olduktan sonra kahvaltılarda ekmeği 2-3 dilime çıkartıp, haftada 2-3 kere de sevdiğim şeyleri yemeyi planlıyorum. Baktım kilo alacak gibiyim hemen başka bir plan oluştururum. Akşamları saat 6’dan sonra bir şey yemeyip, gün içinde abur cubur tüketilmezse yemek saatlerinde doyana kadar yemek yemenin kilo aldıracağını düşünmüyorum.
Hayır bana verecek
Belkide yeteri kadar dinlenme günü vermiyor olabilirim spor aralarıda hareketleri ard arda yapıyorum ztn öy olması gerekiyor ama belki bnm 10 değil 20sn ihtiyacım olabilir. Şuan 15gün challeng yapıyorum yarın dilenme günüm dediğin gibi iki gün yaparım. Ayrıca bi spor hocasıyla bende çalışmayı çok isterim ama bunu eşime anlatamaz kimse şuanDarkqueenn 2 ihtimal var
Ya hareketi yanlis yapiyorsun, hareketin sekli yanlis olabilir, nefes alis verisin yanlis olabilir, guc verdigin kas grubu yanlis olabilir.
Ya da yeterince dinlenme yapmadan yeniden zorluyorsun kendini. Dinlenme durumu da sana bagli tamamen, birine 1 gun yeter baskasina 2 gun. Yeterince dinlenme vermeden kas grubunu devamli suretle yormak tehlikeli olabilir.
Kisaca 1. Ise eger imkan varsa bir hocayla calismak super olur. Pilates dersi alsan bir iki ay mesela, sana nefes alip verme tekniklerini ogretir, hangi harekette hangi kas grubuna guc vermen gerektigini ogretir. Omurluk bir bilgi kazanimi olur.
Ikinci ise zaten dinlenme gunleri yapmalisin. O gunlerde de yine yuruyus yaparak sporunu yapabilirsin.
Belkide yeteri kadar dinlenme günü vermiyor olabilirim spor aralarıda hareketleri ard arda yapıyorum ztn öy olması gerekiyor ama belki bnm 10 değil 20sn ihtiyacım olabilir. Şuan 15gün challeng yapıyorum yarın dilenme günüm dediğin gibi iki gün yaparım. Ayrıca bi spor hocasıyla bende çalışmayı çok isterim ama bunu eşime anlatamaz kimse şuanne güzel veriyorsun kilo sporda yapıyosun ne gerek var diyor kendi spor yapmaya başlayınca belki anlar.
Simdi 3 kaşık yulaf ezmesi 1 kaşık yoğurt 1 yumurta tuz bunları karıştırıp bir taban yapıyoruz tava ya alip kapağını kapatıyoruz kisik ateşte arkalı önlü pişiyor piştikten sonra üstüne pizza sosu hazırlıyoruz 1 kaşık salca ve kekik ile sulandirip bunu tabanın üstüne sürüyoruz onun üstüne kaşar rendesi ve istediğin ne malzeme varsa ben sucuklu yapmıştım bu defa mantarlı yapacağım mesela kapağı kapatıp malzemeler pisine kadar pisiriyoruz afiyet olsun aynı pizza valla hiç bi farkı olmuyor deneyin mutlaka bugün değil de yarın sahura yaparım sanırım bende bide tok tutuyoEveeeeet lütfen
Yulafın varsa yulaf tabanlı pizza yap hemenOoofff offf canım pizza istiyoooo
Kız ben de o yüzden dedim zaten yarışmak bahane spor şahane maksadıyla.Kız dün azıcık gizliden seninle yarışayım dedim ama yanına bile yaklaşamadımsporlarını görünce bi hırs edesim geldi ama nerdee sanki spor yapmıyomuşum gibi iflahım kesildi pzartesi adımda hedefin kaç söylede bnde ona göre yapıyım
Canım ben makarna, kola ve tatlı çok seviyorum. O yüzden de şu an kilo verme sürecinde çok tüketemiyorum. 58’i görünce hafiften makarna ekleyeceğim öğünlerime. Günlük kalori alımımı da arttıracağım ki vücut yakmaya alıştığı kaloriyi düşürmesin. Tabii ki sağlıklı kalori alacağım. Bakalım var kafamda planlar.Kiz bunu ben suan yapiyom
En cok dikkat ettigim 2 sey var, 1 adim sayimi on bin altina dusurmemek 2 meyveyi abartmamak, takip etmezsem ipin ucu meyvede kaciyor.
Diger seyleri yapiyorum. Doyana kadar yiyorum, haftada bazi gunler ekmek tuketiyorum, bazi gunler tuketmiyorum.
Hedefe ulasirsam da planim ayni duzen devam etmek olur ya, belirli bir kilodan sonra ayni sekilde kilo vermezsin diye dusunuyorum. Vucut neticede yediklerine alisiyor.
Kesinlikle mesela 93 kilo olan arkadaşımdan daha fazla yağlı çıktımHerkesin fit olduğu kilo farklıdır. Bel ve kalçanı ölçerek yağ oranına bak bakalım bir internette. Kilo vermek değil de yağ oranı azaltmaya yönelebilirsin.
Ben 55 olduktan sonra kahvaltılarda ekmeği 2-3 dilime çıkartıp, haftada 2-3 kere de sevdiğim şeyleri yemeyi planlıyorum. Baktım kilo alacak gibiyim hemen başka bir plan oluştururum. Akşamları saat 6’dan sonra bir şey yemeyip, gün içinde abur cubur tüketilmezse yemek saatlerinde doyana kadar yemek yemenin kilo aldıracağını düşünmüyorum.
Yaparken ağrıyor sadece bırakınca geçiyor. Bilemedim işte olmadı o hareketler yerine başka şeyler yaparım sonra bi daha denerim.Bilemiyorum ama bahsettiğin agri basit bir seye benzemiyor.
Bir diger ihtimal de hassasiyet olabilir.
Benim bileklerim hassas mesela, hareketi duzgun bile yapsam cok uzun sureli planklar falan bilegime zarar veriyor ne olursa olsun, destekleyici seyler kullanmam gerekiyor ya da ayrica bilek esnetme hareketleri yapmam gerekiyor her seferinde.
Onlem almalisin ama basit gelmedi bana sahsen.
Mutlaka denicem şimdiden bayıldımSimdi 3 kaşık yulaf ezmesi 1 kaşık yoğurt 1 yumurta tuz bunları karıştırıp bir taban yapıyoruz tava ya alip kapağını kapatıyoruz kisik ateşte arkalı önlü pişiyor piştikten sonra üstüne pizza sosu hazırlıyoruz 1 kaşık salca ve kekik ile sulandirip bunu tabanın üstüne sürüyoruz onun üstüne kaşar rendesi ve istediğin ne malzeme varsa ben sucuklu yapmıştım bu defa mantarlı yapacağım mesela kapağı kapatıp malzemeler pisine kadar pisiriyoruz afiyet olsun aynı pizza valla hiç bi farkı olmuyor deneyin mutlaka bugün değil de yarın sahura yaparım sanırım bende bide tok tutuyoDarkqueenn
Kız adımda sen iyi değilsen ben yerlerde sürünüyom demektirKız ben de o yüzden dedim zaten yarışmak bahane spor şahane maksadıyla.adım da çok iyi değilim bugün 10 bindeyim mesela. Evden de çıkmayınca sıkılıyorum adım yaparken. Sen koy hedefi.
Canım ben makarna, kola ve tatlı çok seviyorum. O yüzden de şu an kilo verme sürecinde çok tüketemiyorum. 58’i görünce hafiften makarna ekleyeceğim öğünlerime. Günlük kalori alımımı da arttıracağım ki vücut yakmaya alıştığı kaloriyi düşürmesin. Tabii ki sağlıklı kalori alacağım. Bakalım var kafamda planlar.
Aslında tartıdaki rakamın çok da bir önemi yok. Önemli olan kas kütlesini arttırmak.Kesinlikle mesela 93 kilo olan arkadaşımdan daha fazla yağlı çıktımkas az yağ çok bende
İdeal kiloma düşünce benim de düşüncelerim bu yönde koruma dönemini kolay adapte olmuştum geçen seferki kilo vermemde,umarım bu seferde başarabilirim
15 bin diyorum var mısın?Yaparken ağrıyor sadece bırakınca geçiyor. Bilemedim işte olmadı o hareketler yerine başka şeyler yaparım sonra bi daha denerim.
Mutlaka denicem şimdiden bayıldım
Kız adımda sen iyi değilsen ben yerlerde sürünüyom demektirdaha iki gündür 2-3binin üstüne çıkıyorum yok yok hedefi sen koy.
Iyy yağ ne biçim görünüyorAslında tartıdaki rakamın çok da bir önemi yok. Önemli olan kas kütlesini arttırmak.
Eki Görüntüle 2839649
Resimlerde de fark çok net. Şu kalem olan bir kg yağ ile kas kütlesinin kapladığı alanı karşılaştırmış.
Ekmek tüketmiyor musun?Menün de sporunda kusursuz afiyet olsun1.öğün 11.00
2 haşlanmış yumurta 5 zeytin 3 ceviz 30 gr süzme peynir Tere maydonoz domates
Ara 16.00
1 su bardağı kefir 1/2 yeşil elma 1 ceviz
2.öğün 18.30
1/2 kase ezogelin çorba
Yeşil salata 120 gr tavuk göğüs
Su 3,5 litre
Spor 55 dk hit cardio 330 puan
Adım 5500 165 puan Toplam 495
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?