Aslinda cuma teklif edecektim. Mezun oldugun icin deneme süren yokArrietty_ Kaptanım bir şey sorabilir miyim? Benim deneme sürem 2 haftamı olacak mezun olup geri dönenlerde 1 hafta olmuyor mu? Listeye ne zaman girebilirim çok sabırsızım da
Benim hic eltim olmadiBenim ex- elti kiz kardesimdi
Bizde uzaktan akrabayiz.Benim ex- elti kiz kardesimdi
Evet cnm. Allah kolaylik versinBen yürüyüş yapmayı severim. Ama evde 3 küçük çocuk disarda virüs yasak zor oluyor maalesef.
KiskandimAslinda cuma teklif edecektim. Mezun oldugun icin deneme süren yok
Ama Bu hafta gözlemlemek icin iyi oldu
Haftaya direk listeye girebilirsin
Haha6708 adim. Resimi unutmusum gece ekledim
Yoo bizim yaris bugun, pazartesi ve sali. Toplam 50bin olmali. Uyumicam 50bin olana kadarHaha
Tamam emin olamadim
3 farkli sayi gorunce
Daha spor yapmadim
Adim yarisina bende katilayim
2 gün geriden geliyor olacagim
Oy oy umarım bir sorun yoktur ve doktor da gidişatını beğenir. Yorucu ama heyecanlı bir gün olacak gibiAmeliyattan sonra ilk kontrolum. Oda taaaaa belcikada
Allahim yarin bana guc kuvvet ver20bini tamamlayim
Anaam o nasıl oldu öyleBenim ex- elti kiz kardesimdi
Sorun yaşadın mı hıc. Benım esımde tek cocukAnaam o nasıl oldu öyle
Benim eltim yok ya tek çocuk eşim
Tekrar baslamak zor oluyor. Ama 2.gun kendine gelmis olursun1 hafta oruc arasından sonra bugun agır geldı sanırım hamam böceği gıbı hıssedıyorum kendımı
Ailesiyle mi ? Bir problem çıkmadı şimdiye kadar. Balıkesir’e taşınınca aynı sitede oturmaya başladık hemen hemen her gün görüşürüz bi sıkıntı olmadı.Sorun yaşadın mı hıc. Benım esımde tek cocuk
Uzakta ama görümcelerTekrar baslamak zor oluyor. Ama 2.gun kendine gelmis olursun
Bende 3 gorumce var
Cok guzel bir tarif yapmak isterim bayilirim pizzayaSimdi 3 kaşık yulaf ezmesi 1 kaşık yoğurt 1 yumurta tuz bunları karıştırıp bir taban yapıyoruz tava ya alip kapağını kapatıyoruz kisik ateşte arkalı önlü pişiyor piştikten sonra üstüne pizza sosu hazırlıyoruz 1 kaşık salca ve kekik ile sulandirip bunu tabanın üstüne sürüyoruz onun üstüne kaşar rendesi ve istediğin ne malzeme varsa ben sucuklu yapmıştım bu defa mantarlı yapacağım mesela kapağı kapatıp malzemeler pisine kadar pisiriyoruz afiyet olsun aynı pizza valla hiç bi farkı olmuyor deneyin mutlaka bugün değil de yarın sahura yaparım sanırım bende bide tok tutuyo @Darkqueenn
Yok yok korkma vallahi kalorisi cok az diye biliyorum canım ama kaşar dan korktuysan yerine mozerella yada beyaz peynir de koyabilirsin ve sucuk koymazsiz sebze ağırlıklı yaparsın inan normal pizza dan farkı olmuyor fazla yap mutlakaIyi aksamlarrr...
Cok guzel bir tarif yapmak isterim bayilirim pizzayakac kalori acaba ki..kasar sucuk vs deyince korktum birden
EvetUzakta ama görümceler
Tamam yarinki menum belli ozamanYok yok korkma vallahi kalorisi cok az diye biliyorum canım ama kaşar dan korktuysan yerine mozerella yada beyaz peynir de koyabilirsin ve sucuk koymazsiz sebze ağırlıklı yaparsın inan normal pizza dan farkı olmuyor fazla yap mutlaka
Jade dene bakalım güzelse bende alayımEvet
ben gua sha tasi hala alamadim yahu
gittim jade eye buds aldim
Goz cevresi ve alin icin
Buzlukda soguyorlar simdi
Hafif bas agrim var. Ise yarar belki
evet insallahOy oy umarım bir sorun yoktur ve doktor da gidişatını beğenir. Yorucu ama heyecanlı bir gün olacak gibi
Ne mutlu sanaBenim eltim yok ya tek çocuk eşim
Gecmis olsun1 hafta oruc arasından sonra bugun agır geldı sanırım hamam böceği gıbı hıssedıyorum kendımı
Safiyeye benziyolarmi?Tekrar baslamak zor oluyor. Ama 2.gun kendine gelmis olursun
Bende 3 gorumce var
Allahtan uzaklarTekrar baslamak zor oluyor. Ama 2.gun kendine gelmis olursun
Bende 3 gorumce var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?