Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Afiyet olsun mineralli suyu nasıl hazırlıyorsun
21bin adım mı vaow

Direk satin aliyorum, maden suyu gibi bisey oluyor sanırım.

Kaptanimm sedulu yarin uzun yol yapacam. En az 6 saat araba surmem gerek. Onun puani yokmu ya
Alys le 20bin adim atacaz napcam ben

Ay kiyamam.
Zor olur senin icin adimlamak ama iyi de olur yoksa arabada onca saat kotu olur.
Ne yap biliyon mi biraz erken cik, aralarda mola ver 500 adim atmadan da geri donme arabaya, bol bol mola ver krnarda kosede
Meyve fazla olmus sanki bugun
Ama kotu degil :)

Cok zorlandim bugun meyve konusunda. Canim daha neler neler istedi de yemedim.
Haftalik market alisverisi yaptim da meyveler hep indirimdeydi doldurdum sepeti azicik

Ailesiyle mi ? Bir problem çıkmadı şimdiye kadar. Balıkesir’e taşınınca aynı sitede oturmaya başladık hemen hemen her gün görüşürüz bi sıkıntı olmadı.
Evet. Benım esım cok duskundu aılesıne annesıde ona. Ozel gunlerde bıle sureklı bırlıkteydık sımdı şükür gectı ama zorlandım baya

Ben de geceyim bir koseye, cekirdek var mi

Şu alt göbeğimi hıc sevmıyorum bıde kalçamın alt tarafını yuvarlak degıl sınır bozucu
Bolgesel hareket yapıyorum sureklı yemek yaparken bıle ama gıtmıyor ya namıssız

Eklentiler

• EA2468A1-678C-42C0-9C75-5EB80495085A.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 27
  • 713C493B-1C7D-447C-9B81-C93E4D1710EE.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 33
Evet. Benım esım cok duskundu aılesıne annesıde ona. Ozel gunlerde bıle sureklı bırlıkteydık sımdı şükür gectı ama zorlandım baya
Ya evet kimisi öyle oluyor. Ben evlenmeden önce de aile içine karıştığım için sorun çıkmadı evlenmeden önce 5 sene birlikteydik bir de aynı evde yasama durumu oldu universitedeyken o yüzden evlenince hiç sorun olmadi zaten gördüm göreceğimi
Tavrını baştan koymazsan sıkıntı oluyor. Şimdi düşünüyorum bende erkek anasıyım ama evlenince ne bok yerse yesin karisiyla bana ne

Şu alt göbeğimi hıc sevmıyorum bıde kalçamın alt tarafını yuvarlak degıl sınır bozucu
Bolgesel hareket yapıyorum sureklı yemek yaparken bıle ama gıtmıyor ya namıssız
Ne var yavrum sende bisi yok ya. Kalça icin chloe nin popo serisi var yapsana ya da squat her gün artırarak. Ben chloe ile şekillendirdim epey popoyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…