- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 35
Haha bende deBen de 1 elti 1 görümce var..1 de kaynana
Allah seni napmasin emiHe ben de sade ceviz sevmem, kekli falan severim
Tabii sporunu yaptin. Adimlarini tamamladin ohhh. Gel keyfim gel
Yok valla çekirdek
Allah seni napmasin emi
Dün aksam baklava, bu aksam da kek mi
Kaptan benim?Ama konuyu sen actin, benim aklimda bile yoktu, sade sade cayimi icip yatacaktim.
Sikayetciyim kaptanim, arrietty bana dedirtti.
Ya bende 3 sene aıledeydım evlenmeden ama eşim askerdı o zaman. Cok severler benı hala. Sadece düşkünlüğü cok bunaltmıstı ağladığını bılırım kayınvalıdemın ama gectı şükür.Ya evet kimisi öyle oluyor. Ben evlenmeden önce de aile içine karıştığım için sorun çıkmadı evlenmeden önce 5 sene birlikteydik bir de aynı evde yasama durumu oldu universitedeyken o yüzden evlenince hiç sorun olmadi zaten gördüm göreceğimi
Tavrını baştan koymazsan sıkıntı oluyor. Şimdi düşünüyorum bende erkek anasıyım ama evlenince ne bok yerse yesin karisiyla bana ne
Alt gobek var ıste kuzum bi gıtse fitt durmuyorum işte kılolu degılım evet ıdeale geldım. Ama fit durmak baska yaNe var yavrum sende bisi yok ya. Kalça icin chloe nin popo serisi var yapsana ya da squat her gün artırarak. Ben chloe ile şekillendirdim epey popoyu
Kaptan benim?
Kimi kime sikayet ediyorsun
Yok valla çekirdekama cayim taze buyur gel
Tabii ki benTarafsiz olman lazim.
Kim hakli simdi, ben mi arrietty mi.
Kaptan olarak karar ver
Ay kizlar
Bugun de video atmadim farkindayim
Suan benim faceroller ve jade eye puds lar buzlukda
Videolara bakiyorum bir yandan
bunu buldum
sabah da olur aksam da demis
Yasemin Şengül on Instagram: "Hızlı halini yüklediğim masaj rutinimin 🙈😂 yavaş ve anlatımlı halini hazırladım 💜 Umarım sizlere faydalı olur, evde kaldığımız bugünlerde sizi ve cildinizi rahatlatır 🤩👍🏻🌿 Sevgiler ... #yüzmasajı #sabahrutini #masaj
624 likes, 28 comments - yasemin.sengl on May 1, 2021: "Hızlı halini yüklediğim masaj rutinimin 🙈😂 yavaş ve anlatımlı halini hazırladım 💜 Umarım sizlere faydalı olur, evde kaldığımız bugünlerde sizi ve cildinizi rahatlatır 🤩👍🏻🌿 Sevgiler ... #yüzmasajı #sabahrutini #masaj #rahatlama #yüzlifting...www.instagram.com
Yurumek guzel dısarda. Evde sevmıyorum ya. Dısarı cıkmakta yasak
Benim kafadasin valla bitene kadar devamBen demlik bitene kadar devam ederim ama
2. Demlik mi, o da olur
Sen cok sey istiyorsunSen onlarla ne yapacaksin onu da at fikir olsun.
Bu hergunde olabilir sankii. Deneyim az sonraAy kizlar
Bugun de video atmadim farkindayim
Suan benim faceroller ve jade eye buds lar buzlukda
Videolara bakiyorum bir yandan
bunu buldum
sabah da olur aksam da demis
Yasemin Şengül on Instagram: "Hızlı halini yüklediğim masaj rutinimin 🙈😂 yavaş ve anlatımlı halini hazırladım 💜 Umarım sizlere faydalı olur, evde kaldığımız bugünlerde sizi ve cildinizi rahatlatır 🤩👍🏻🌿 Sevgiler ... #yüzmasajı #sabahrutini #masaj
624 likes, 28 comments - yasemin.sengl on May 1, 2021: "Hızlı halini yüklediğim masaj rutinimin 🙈😂 yavaş ve anlatımlı halini hazırladım 💜 Umarım sizlere faydalı olur, evde kaldığımız bugünlerde sizi ve cildinizi rahatlatır 🤩👍🏻🌿 Sevgiler ... #yüzmasajı #sabahrutini #masaj #rahatlama #yüzlifting...www.instagram.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?