Sen cok sey istiyorsun
Jade eye buds goz alti torbalarina ve sisliklere iyi geliyormus
Kasmakdan dolayi sebep olan bas agrisinada iyi geliyormus bununla masaj yapmak
Sirf goz ve alin icin degil aslinda tum yuze olurmus. Hosuma gitti tutma sekli. Gayet rahat
Evet hergun farkli yerine 1 ay sirf bunu yapip before after olabilirBu hergunde olabilir sankii. Deneyim az sonra
Evet onu yaptım bende. Ama evde 5 dk yurusem 2 saat gıbı gelıyorGecen kaptanin gonderdigi video eglenceliydi evde gider gibi.
Haklisin ben de disarisini tercih ederim.
Dogrumu cevirdim bilmiyorum :))Kasmaktan?
Ben cok catik kasliyim, bazen ondan dolayi basim agriyor, onun gibi mi?
Dogrumu cevirdim bilmiyorum :))
Tension hedeache
Kas catma ile alakalimi bilmem. Niye catiyorsun :))
Tamam o zaman, gazamız mübarek olsun.Varım canım
Canım kalçaların yan tarafı için hip dips videoları yapacaksın ama o genetik ve geçmiyor genelde bildiğim kadarıyla. Alt karın için de low abs ve low body egzersizleri yapman gerek. Karın eritmek çöl zor.Şu alt göbeğimi hıc sevmıyorum bıde kalçamın alt tarafını yuvarlak degıl sınır bozucu
Bolgesel hareket yapıyorum sureklı yemek yaparken bıle ama gıtmıyor ya namıssız
31 yağ oranı yüksek.Ya bende 3 sene aıledeydım evlenmeden ama eşim askerdı o zaman. Cok severler benı hala. Sadece düşkünlüğü cok bunaltmıstı ağladığını bılırım kayınvalıdemın ama gectı şükür.
Alt gobek var ıste kuzum bi gıtse fitt durmuyorum işte kılolu degılım evet ıdeale geldım. Ama fit durmak baska ya
Bide tartıda yag oranım 31 kas oranım 39 cıkıyo normalmı sence ben anlamıyorum da pek
Anladım canım. Tartının dogrumudur yg oranı bılmem ama banada fazla geldı. Kı karbon falan tuketmıyorum baya zamandır. Gıden kılomun yagdan gıtmesı ıcın neler yapılıyor araştırayım bıraz. Hangı tur spor yag oranı azaltır crunch falan mıCanım kalçaların yan tarafı için hip dips videoları yapacaksın ama o genetik ve geçmiyor genelde bildiğim kadarıyla. Alt karın için de low abs ve low body egzersizleri yapman gerek. Karın eritmek çöl zor.
Menü sorumlusu benim en çok bana soracaksınızKaptan benim?
Kimi kime sikayet ediyorsun
Ah yavrum o oranlardan anlamam bende tarti ne diyor bu duruma ideal gibi vs yorumu yok muYa bende 3 sene aıledeydım evlenmeden ama eşim askerdı o zaman. Cok severler benı hala. Sadece düşkünlüğü cok bunaltmıstı ağladığını bılırım kayınvalıdemın ama gectı şükür.
Alt gobek var ıste kuzum bi gıtse fitt durmuyorum işte kılolu degılım evet ıdeale geldım. Ama fit durmak baska ya
Bide tartıda yag oranım 31 kas oranım 39 cıkıyo normalmı sence ben anlamıyorum da pek
Kiz kac adim bu? Cözemedim vallahi .
Menülerin ve suyun harika
Hiit yapman ise
Afiyet olsun
Tarcinli süt de ise yariyor derler
Bu arada haslanmis karnibahar kokuyormuymus yahu
Evde kimse sikayet etmedi bende fark etmedim hic
Harika bir gun
Meyve fazla olmus sanki bugun
Ama kotu degil :)
Afiyet olsun
Ne guzel sporlar yapiliyor yeniler arasinda
Ameliyattan sonra ilk kontrolum. Oda taaaaa belcikada
Allahim yarin bana guc kuvvet ver20bini tamamlayim
Aslinda cuma teklif edecektim. Mezun oldugun icin deneme süren yok
Ama Bu hafta gözlemlemek icin iyi oldu
Haftaya direk listeye girebilirsin
Bizde 3 görümceyiz bir gelinimiz var mutlu mesud yaşıyoruzTekrar baslamak zor oluyor. Ama 2.gun kendine gelmis olursun
Bende 3 gorumce var
Doğru tarttığına emin misin hiç öyle görünmüyorsun fotodaYa bende 3 sene aıledeydım evlenmeden ama eşim askerdı o zaman. Cok severler benı hala. Sadece düşkünlüğü cok bunaltmıstı ağladığını bılırım kayınvalıdemın ama gectı şükür.
Anladım canım. Tartının dogrumudur yg oranı bılmem ama banada fazla geldı. Kı karbon falan tuketmıyorum baya zamandır. Gıden kılomun yagdan gıtmesı ıcın neler yapılıyor araştırayım bıraz. Hangı tur spor yag oranı azaltır crunch falan mı
bırz fazla galıbaMenü sorumlusu benim en çok bana soracaksınız
Ah yavrum o oranlardan anlamam bende tarti ne diyor bu duruma ideal gibi vs yorumu yok mu
Valla ıxaomı nın tartısı yag olcerlı. %31 cıkıyor 63 kende oyleydı sımdıde oyle. 63 kıloyken calıstıgım hastanedekı dıyetısyene ölçtürmüştüm kendımı yag fazlalıgın yok demıstı herkes bısey dıyor yaBizim memlekette kokuyor karnabaharlarhatta hala kokusu çıkmadı ev
Geçmiş olsun ne ameliyatı oldun
Süper o zaman ben hazırım
Bizde 3 görümceyiz bir gelinimiz var mutlu mesud yaşıyoruz
Doğru tarttığına emin misin hiç öyle görünmüyorsun fotoda
Mideyi kuculttum canimBizim memlekette kokuyor karnabaharlarhatta hala kokusu çıkmadı ev
Geçmiş olsun ne ameliyatı oldun
Süper o zaman ben hazırım
Bizde 3 görümceyiz bir gelinimiz var mutlu mesud yaşıyoruz
Doğru tarttığına emin misin hiç öyle görünmüyorsun fotoda
Dedıgın uygulamada %29 cıktı. Demekkı gercekten fazla. Sagol onerılerın ıcın ben kılo vermek ıcın degıl bıraz yag yagmak ıcın ugrasıcam artık sanırımBuradaki ölçüleri girerek yağ oranına bakabilirsin burada yanılma payı daha az.
Giden kilonun yağdan gitmesi için güzel beslenmek gerekiyor. Protein ve yağ ağırlıklı. Sadece düşük karb değil, güzel de beslenmek gerekli. Chloe benim yağ oranımı azalttı. Benim şu an 26-27 arasında. Zaten bütün vücudum kaslandı, bir dene istersen.
Benimki 66% cikti. Ben sirf yagmisimBuradaki ölçüleri girerek yağ oranına bakabilirsin burada yanılma payı daha az.
Giden kilonun yağdan gitmesi için güzel beslenmek gerekiyor. Protein ve yağ ağırlıklı. Sadece düşük karb değil, güzel de beslenmek gerekli. Chloe benim yağ oranımı azalttı. Benim şu an 26-27 arasında. Zaten bütün vücudum kaslandı, bir dene istersen.
Sanırım fazla değil ya 18 28 arası normal olarak kabul ediliyor.Elimde diyetisyende ki eski ölçümlerime baktım da orada oran 18 28 arası normal gözüküyor.Dedıgın uygulamada %29 cıktı. Demekkı gercekten fazla. Sagol onerılerın ıcın ben kılo vermek ıcın degıl bıraz yag yagmak ıcın ugrasıcam artık sanırım
Rica ederim canım.Dedıgın uygulamada %29 cıktı. Demekkı gercekten fazla. Sagol onerılerın ıcın ben kılo vermek ıcın degıl bıraz yag yagmak ıcın ugrasıcam artık sanırım
Nasıl hızlı gittiğine inanamayacaksın sen o yağların. Ne verirsen ver yağdan gidecek.Benimki 66% cikti. Ben sirf yagmisim
Yaa tahmin ettim aslında.Ne güzel umarım kısa sürede fit olursunMideyi kuculttum canim
Tarıf ısterızKızlar çok etkili olduğu iddia edilen bir bel inceltme egzersizi buldum. Bugün başladım. İşe yararsa size açıklayacağım. Bayram sonrası belli olur bakalım.
Ayrıca şekeriz komposto çok güzel olmuş. Bundan sonra favorim budur.
Sonucu bekleme kız hemen paylaşKızlar çok etkili olduğu iddia edilen bir bel inceltme egzersizi buldum. Bugün başladım. İşe yararsa size açıklayacağım. Bayram sonrası belli olur bakalım.
Ayrıca şekeriz komposto çok güzel olmuş. Bundan sonra favorim budur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?