Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kasmaktan?
Ben cok catik kasliyim, bazen ondan dolayi basim agriyor, onun gibi mi?

Tamam o zaman, gazamız mübarek olsun.
Şu alt göbeğimi hıc sevmıyorum bıde kalçamın alt tarafını yuvarlak degıl sınır bozucu
Bolgesel hareket yapıyorum sureklı yemek yaparken bıle ama gıtmıyor ya namıssız
Canım kalçaların yan tarafı için hip dips videoları yapacaksın ama o genetik ve geçmiyor genelde bildiğim kadarıyla. Alt karın için de low abs ve low body egzersizleri yapman gerek. Karın eritmek çöl zor.
31 yağ oranı yüksek.
Fit vücut 21-24
Kabul edilebilir yağ oranı 25-28 kadınlarda. Üzeri fazla kabul ediliyor. Yani spor yapman, kas kütleni arttırman lazım.

Canım kalçaların yan tarafı için hip dips videoları yapacaksın ama o genetik ve geçmiyor genelde bildiğim kadarıyla. Alt karın için de low abs ve low body egzersizleri yapman gerek. Karın eritmek çöl zor.
Anladım canım. Tartının dogrumudur yg oranı bılmem ama banada fazla geldı. Kı karbon falan tuketmıyorum baya zamandır. Gıden kılomun yagdan gıtmesı ıcın neler yapılıyor araştırayım bıraz. Hangı tur spor yag oranı azaltır crunch falan mı

Kaptan benim?
Kimi kime sikayet ediyorsun
Menü sorumlusu benim en çok bana soracaksınız
Ah yavrum o oranlardan anlamam bende tarti ne diyor bu duruma ideal gibi vs yorumu yok mu

Bizim memlekette kokuyor karnabaharlar hatta hala kokusu çıkmadı ev
Ameliyattan sonra ilk kontrolum. Oda taaaaa belcikada
Allahim yarin bana guc kuvvet ver 20bini tamamlayim

Geçmiş olsun ne ameliyatı oldun
Aslinda cuma teklif edecektim. Mezun oldugun icin deneme süren yok
Ama Bu hafta gözlemlemek icin iyi oldu
Haftaya direk listeye girebilirsin

Süper o zaman ben hazırım
Tekrar baslamak zor oluyor. Ama 2.gun kendine gelmis olursun

Bende 3 gorumce var
Bizde 3 görümceyiz bir gelinimiz var mutlu mesud yaşıyoruz
Doğru tarttığına emin misin hiç öyle görünmüyorsun fotoda

Buradaki ölçüleri girerek yağ oranına bakabilirsin burada yanılma payı daha az.
Giden kilonun yağdan gitmesi için güzel beslenmek gerekiyor. Protein ve yağ ağırlıklı. Sadece düşük karb değil, güzel de beslenmek gerekli. Chloe benim yağ oranımı azalttı. Benim şu an 26-27 arasında. Zaten bütün vücudum kaslandı, bir dene istersen.

Menü sorumlusu benim en çok bana soracaksınız

Ah yavrum o oranlardan anlamam bende tarti ne diyor bu duruma ideal gibi vs yorumu yok mu
bırz fazla galıba

Valla ıxaomı nın tartısı yag olcerlı. %31 cıkıyor 63 kende oyleydı sımdıde oyle. 63 kıloyken calıstıgım hastanedekı dıyetısyene ölçtürmüştüm kendımı yag fazlalıgın yok demıstı herkes bısey dıyor ya

Mideyi kuculttum canim

Dedıgın uygulamada %29 cıktı. Demekkı gercekten fazla. Sagol onerılerın ıcın ben kılo vermek ıcın degıl bıraz yag yagmak ıcın ugrasıcam artık sanırım

Benimki 66% cikti. Ben sirf yagmisim

Dedıgın uygulamada %29 cıktı. Demekkı gercekten fazla. Sagol onerılerın ıcın ben kılo vermek ıcın degıl bıraz yag yagmak ıcın ugrasıcam artık sanırım
Sanırım fazla değil ya 18 28 arası normal olarak kabul ediliyor.Elimde diyetisyende ki eski ölçümlerime baktım da orada oran 18 28 arası normal gözüküyor.

Sonucu bekleme kız hemen paylaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…