Kuru kayısı, kuru üzüm, kuru incir, 1 çubuk tarçın, 3-4 karanfili kaynattım. Valla bu kadar. Ama çok lezzetli geldi bana.Tarıf ısterız
Ya bir de işe yaramazda diye paylaşmadım. Ama aşırı övmüşler kız.Sonucu bekleme kız hemen paylaş
Deneriz yavrum denemekten bisi kaybetmeyiz sabah yapayım ac karnına bendeYa bir de işe yaramazda diye paylaşmadım. Ama aşırı övmüşler kız.
Adı stomach Vacuum.
Her gün aç karnına 3 set olarak başladım.
Tmm canımTamam o zaman, gazamız mübarek olsun.
Canım kalçaların yan tarafı için hip dips videoları yapacaksın ama o genetik ve geçmiyor genelde bildiğim kadarıyla. Alt karın için de low abs ve low body egzersizleri yapman gerek. Karın eritmek çöl zor.
31 yağ oranı yüksek.
Fit vücut 21-24
Kabul edilebilir yağ oranı 25-28 kadınlarda. Üzeri fazla kabul ediliyor. Yani spor yapman, kas kütleni arttırman lazım.
Haklisin. Menum hic saglikli degil. Duzeltiyorum ama yavas yavasKizlar telefondan girdiğim için menu yorumları pek alintilayamiyorum genelde güzel oluyor menüler yanlış yada benim açımdan eksik bise görünce yazmak istiyorum sadece @Onlymemeself canım bugün menun bence olmamış sağlıklı değil bence belki senin listende böyledir bilemiyorum ama bana sağlıklı gelmedi açıkçası özel bir listen varmı ameliyat sonrası yoksa senin tercihin mi
Taşınma telaşım var. Heryer heryerde.Yaa canım. Bi sıkıntınmı var? Söylediysen bende kaçırdım
Akşam makarnanın yanında ekmek olmasaymış güzel olurmuş. Patlıcanı bir Dolu tabak yesen daha leziz olurmuş.
Hem makarna hem ekmek akşam yemeğinde kötü ikili. Adımlar çok az zaten yoğun bir süreçtesin biliyorum
Harikasın inşallah yarın da güzel sonuçlar alırsın canım haber ver bize deHaklisin. Menum hic saglikli degil. Duzeltiyorum ama yavas yavas
Kolay gelsin canimTaşınma telaşım var. Heryer heryerde.
Haklısınız. Bugün daha iyi menüm.
%40 cıktı benimBuradaki ölçüleri girerek yağ oranına bakabilirsin burada yanılma payı daha az.
Giden kilonun yağdan gitmesi için güzel beslenmek gerekiyor. Protein ve yağ ağırlıklı. Sadece düşük karb değil, güzel de beslenmek gerekli. Chloe benim yağ oranımı azalttı. Benim şu an 26-27 arasında. Zaten bütün vücudum kaslandı, bir dene istersen.
Mmm cok güzeldir mis gibi kokmustur bir de. Tarcın karanfilKuru kayısı, kuru üzüm, kuru incir, 1 çubuk tarçın, 3-4 karanfili kaynattım. Valla bu kadar. Ama çok lezzetli geldi bana.
Harika bir gün olmuş hem spor hem menüSelam kızlar
Sahur
Haşlanmış yumurta
Domates salatalık
5 zeytin, 75 gr civarı süzme peynir
Beş ceviz
Bir bardak çay
Su
iftar
Bir büyük kase tel şehriye çorbası
Bir küçük kase ev yoğurdu
Salata, roka
Bir hurma
22.00 sade maden suyu
2.5 litre su içtim 3 e tamamlarım
spor
11.500 adım 345 puan
180 sn plank 60 puan
Boosted 30dk 120 puan
360 karın hareketleri 60 puan
toplam 585 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_ @stitch
Afiyet olsunArrietty_ sedulu H3RA_
Sahur: patlıcanlı yumurta.
İftar: mercimek çorbası, bir kare ıspanaklı börek.
Ara; 1 hurma.
Su; 2.5 litre
Spor; 56 köprü (9p), 60 sn. Plank (20p), 7600 hızlı adım 55 dk (137p), 16 kol inceltme egzersizi 21x (48p). Toplam: 214 puan.
Eki Görüntüle 2839790
Afiyet olsun kaptancimSahur
1 kase tarhana çorbası
2/3 çatal tavuk
İftar
3 köfte
1 dilim tb ekmeği
Çoban salata
1 yk barbunya
Sade kahve
1 lt kadar su
Arrietty_ @ sedulu
Ne güzel bir menü. Afiyet olsun canımMerhaba,
10:00 5 kasik menemen, 1 dilim hellim peyniri, 4 zeytin, roka, 2 dilim tb ekmeği
14:00 cilekli, muzlu yulaf lapası, 1 elma
17:00 1 tabak firinda kabak, patlıcan, havuç, 5 kaşik et sote, 1 kase yoğurt
19:00 1 bardak süt
2 litre su
4500 adim: 135 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_
Eki Görüntüle 2839907
Dedikodu mu AAA bilmeyiz biz öyle ŞeylerHosgeldin canim. Umarim istedigin kiloya ulaşırsınız.
AAA cok güzel ya iki elti.
Masallah canim. Bende eltimi severim. Dedikodu cok zevkli olur.
Demirden korksak trene binmezdik kırbacını sevdiğim. Benim bacaklara bacaklara vur yağlar parçalansınGünaydın kızlar
Menüler didik didik edildi ramazan diye azıcık torpil geçiyorum ama bu durum geçici
Ramazandan sonra akşam yemeklerinde karbonhidrat yığılı görürsem affetmem. Sporsuz geçen günler, 7000 altında adımları görürsem de affetmem.
Bu iş ciddi. Hepimiz burada bir amaçla bulunuyoruz ve buna ulaşmak için bazı fedakarlıklar yapmalıyız.
Arrietty_ azıcık merdaneyle kovaladım gece en son kırbaca kadar gider bu iş
Eltiyle en keyifli saatler kaynana çekiştirdiğin sohbetlerdirDedikodu mu AAA bilmeyiz biz öyle Şeyleruslu uslu geçinip gideriz
Taşınma telaşım var. Heryer heryerde.
Olsa bitse de kurtulsam. Yerleşme ayrı toplanma ayrı dert.Sana en çok dua eden ben olurum emin ol. Allah kolaylık versin.
Biz genelde gorumceleri çekiştiririz.Eltiyle en keyifli saatler kaynana çekiştirdiğin sohbetlerdir
Yerleşme kısmı daha çok zorladı beni. Ama bitiyor sonuçta. Her yer elden geçmiş oluyor, yaz temizliğide aradan çıkıyor. O anlamda bir süre rahat edeceğiz en azından.Olsa bitse de kurtulsam. Yerleşme ayrı toplanma ayrı dert.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?