Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Üşenmedim hepsini gram ölçüm pizzanın kalorisi hesapladım gece sahurda yiyeceğim aysunayy sucuksuz sadece mantar ve kaşar ile canım normal bir kahvaltı kalorisinde

Eklentiler

• Screenshot_20210502-231005_FatSecret.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 27
Tmm canım

Kizlar telefondan girdiğim için menu yorumları pek alintilayamiyorum genelde güzel oluyor menüler yanlış yada benim açımdan eksik bise görünce yazmak istiyorum sadece @Onlymemeself canım bugün menun bence olmamış sağlıklı değil bence belki senin listende böyledir bilemiyorum ama bana sağlıklı gelmedi açıkçası özel bir listen varmı ameliyat sonrası yoksa senin tercihin mi

Haklisin. Menum hic saglikli degil. Duzeltiyorum ama yavas yavas

Yaa canım. Bi sıkıntınmı var? Söylediysen bende kaçırdım
Taşınma telaşım var. Heryer heryerde.
Akşam makarnanın yanında ekmek olmasaymış güzel olurmuş. Patlıcanı bir Dolu tabak yesen daha leziz olurmuş.

Hem makarna hem ekmek akşam yemeğinde kötü ikili. Adımlar çok az zaten yoğun bir süreçtesin biliyorum

Haklısınız. Bugün daha iyi menüm.

%40 cıktı benim Vücudumun yarısı yağmış
Kuru kayısı, kuru üzüm, kuru incir, 1 çubuk tarçın, 3-4 karanfili kaynattım. Valla bu kadar. Ama çok lezzetli geldi bana.
Mmm cok güzeldir mis gibi kokmustur bir de. Tarcın karanfil

Harika bir gün olmuş hem spor hem menü
Afiyet olsun Sporlar da çok iyi. Patlıcanlı yumurta ilk kez duydum. Nasıl yapıyorsun?
Sahur
1 kase tarhana çorbası
2/3 çatal tavuk

İftar
3 köfte
1 dilim tb ekmeği
Çoban salata
1 yk barbunya

Sade kahve
1 lt kadar su
Arrietty_ @ sedulu
Afiyet olsun kaptancim
Ne güzel bir menü. Afiyet olsun canım Özellikle akşam yemeğine bayıldım. En sevdiğim

Demirden korksak trene binmezdik kırbacını sevdiğim. Benim bacaklara bacaklara vur yağlar parçalansın
Ben sıkı planlarla geliyorum inşallah. Yarında hoşgör sonra seninim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…