Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi aksamlar hanimlar geri döndüm.. Bir ay oldu bildirimleri kapatmistim geri döndüm psikolojim cok bozuktu depresyona girdim hayattan soğudum amcami kaybettim 55 yasindaydi uzunca bi sure kendime gelemedim evde de kalamadim o yuzden ne bulduysam yedim verdiğim kiloyuda geri aldim. Beni tekrar aranıza alir misiniz ?

Basin sagolsun canim.

Yine harikasın kuzu bitterler eklenmiş menülere regli geliyor Badem sütlü kahve filtre kahvemi.

Benimde canım çekiyor iki gündür evde bitmiş eşim markete gitti sipariş etmeyi unutmuşum yine.
Kola ve pide bir arada fazla olmuş. Bir bardak kolada 8 küp şeker olduğu söyleniyor. Bir bardak için yazık etme tüm günlük çabana.
Çok sıkıntı etme sahuru hafif geçirmişsin. Yarın daha sebze ağırlıklı beslen kalmasın vücudunda.
Kelle paça çorbasını hep dışarıda içerim evde denemedim hiç. Bir bakayım tariflere evdekiler bayram eder.
Selamm
Sabah:
5 zeytin
Domates ve salatalik
Kk beyaz peynir
Ogle:
Protein yogurdu ve muesli
Aksam:
Balik

Arrietty_ sedulu H3RA_

Sporlar çok güzel canım. Dengeli yemişsin onuda yakmışsın zaten.
noram yine harikasın, her günü çok az kalori ile tamamlıyorsun bu kadar sporla.
Kabağı smothienin içinde düşünmemiştim hiç. Tadı nasıl oldu.
Taşınma telaşına rağmen gayet güzel bir menü çıkarmışsın. Nasıl gidiyor yerleşebildinmi birazz
sedulu kola gördümü tüyleri kabarıyor resmen ama ödül demişsin dokunulmazlığı almışsın
Sporlarim 12000 adım 360 puan
400 jj 400 puan acaba yanlışmı hesapladım ki
8 dk kol videosu 48 puan
30 dk leslie 90 puan
Toplam 898 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_ aysunayy

Basin sağolsun

Başınız sağolsun
Hoşgeldiniz

Onlara da oruc tuttur.

Benim 7 yasindaki sipa dedi tutucam diye. Tamam tut dedim.
Kahvaltisini yapti baslatti
2 saat sonra gizlice bir seyler yemiş. Neoldu senin oruca diyorum, ay anne cok zormus diyor
Küçükken bende gizli yer aa unutmuşum derdim. Annemde “Allah kıyamamış sana unutupta yedirmiş” derdi.
Sonrada Allahtan özür dilerdim yalan söyledim diye

Başınız sagolsun tekrardan hosgeldin

Yine harikasın kuzu bitterler eklenmiş menülere regli geliyor Badem sütlü kahve filtre kahvemi.

Benimde canım çekiyor iki gündür evde bitmiş eşim markete gitti sipariş etmeyi unutmuşum yine.

Yok cezveye sutu koyup turk kahvesi koyup kaynatiyorum. Benim sutlu kahvem boyle. Ama sutlu kahve yapan makine alcam (seneye ona sira gelir )

Aslinda regl falan yok da bitter aldim denemelik %85 oraninda. 75 in ustune cikmamistim. Cok cok az yiyebiliyorum bunu, oyle olunca bitmiyor

Ben de farkettim Antep fıstığı yedim şimdi biraz maden suyunun yanında. Ramazan’da yiyemiyorum çok ya. Vakit kalmıyor. O bir tabağı bile çok zor bitirdim valla.

Taşınma telaşına rağmen gayet güzel bir menü çıkarmışsın. Nasıl gidiyor yerleşebildinmi birazz
İşte biraz yerleşebildik. Daha çok var. Çocuklar olunca hemen yerleşilmiyor. Valla eşyaları atasım var. Eşim hala eşya alalım diyor. Asla dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…