Komşuya revani götürdüğümde bana güllaç verdi bugünAaaaa nar olur bak, vardir benim buzlukta.
Insaallah bulurum gullac
BulamazsamVaryemez den bir tam bugday irmikli revani tarifi isteriz napalim
Ahhh tatlım şu ışınlanma olsa ne güzel olur anında tadımSevabına yapıp hepimize bayram tatlısı niyetine kargolasa daha güzel olur
Yap bi 30 dk eva abla titret o gobecigini nabzın yukselsinKız ben hayatta yapmıyom kacamak normalde cok canım cektı yaaa
Ahahah hersey yenmeli
Yolla sedum sen yolla razıyım nasıl erıtebılırım bu kolayı de bakim kes cezamı
Valla bravo, ben kendimi kaybederim diye yapmamaya çalışıyorum ama oglum sürekli istiyor. Ben de az yapiyorum, oğlumla eşim anında yok ediyorDururum dururum kafada çözdüm o problemi. Yavaş yavaş çiğne tadını çıkar, nefsini körelt
Ben de tüm gün oğluma birseyler servis ediyorum. Su, meyve, süt, havuç, salatalık, dondurma, ... bazen bunları getirirken koşuyorumBi kaç seferdir gruba giriyorum cocuklae bisey çıkarıyor şimdide meyve istiyorlar
Ooo harika tarifler geliyor bak 5 post zorunluluğu sayesinde ne tarifler ogrenicez daha acabaMadem 5post yazma zorunluluğu geldi resmen askeri yönetim gibisiniz hiç huzur yok şöyle rahat rahat menü yazıp kavşak ne rahat olurdu
Çin salatası tarifi
Eki Görüntüle 2845136
Havuç salatalık lahana biber gibi sebzelerin izi julyen veya rende yapıyoruz
İçine sarımsak ezip zeytin yağ ve limon ekleyip tuz ile ovuyoruz
Harika oluyor tavsiye edilir
Afiyet olsun
Bende ilk iki gün asla yerleşmez bu ev diyordum. Eşime her şeyi atasım var diye ağlandığım oldu. Klişe ama 1 haftaya tertemiz, düzenli bir evin olacak.İşte biraz yerleşebildik. Daha çok var. Çocuklar olunca hemen yerleşilmiyor. Valla eşyaları atasım var. Eşim hala eşya alalım diyor.Asla dedim.
En sevdiğim corbalardandir benim hepimiz cok severiz..dur yarin yapayım hattaEvet canım. Yeşil mercimeği haşlayıp soğan salça baharat atıp su ile pişiriyorsun. Çok lezzetliydi
Yemek yapıyorum. Bi taraftan da salatalık soydum çocuklara.buskivi seker ooo ben yemiyorum hizmet ediyorum bebelereValla bravo, ben kendimi kaybederim diye yapmamaya çalışıyorum ama oglum sürekli istiyor. Ben de az yapiyorum, oğlumla eşim anında yok ediyor
Genel olarak yemekleri yavaş çiğnemeye dikkat ediyorum. Böylece daha az yemekle doyuyorum. Bir ara çok hızlı yiyordum, simdi böyle iyi.
Ben de tüm gün oğluma birseyler servis ediyorum. Su, meyve, süt, havuç, salatalık, dondurma, ... bazen bunları getirirken koşuyorum
Niye bağırıyorsun çocuklara bakayım haksız yere bağırdıysan o boğaza hiçbirşey fayda etmezSoguk burasi ya, bana sicak birseyler yap, soyle yumusak yumusak icem, bogazim giciklaniy, cocuklara cok bagirdiysam demek
Mümkün olsaydı keşke, canım çekiyor dedin ya içim gitti şu anda.H3RA_ bana da güllaç yolla kaptanım. Çok canım çekiyor kaç gündür ya. Ankara’da fırıncı Orhan’dan yemiştim de sevmiştim. Bir daha kimsede bulamadım o tadı.
Azcikta esin kalksin kizBi kaç seferdir gruba giriyorum cocuklae bisey çıkarıyor şimdide meyve istiyorlar
Tek yedim kuzum. Salata gitmediÇok güzel spor ve menün afiyet olsun
Menün fazla kaçmış canım ekmek çikolata kola
Kız kafanı duvarlara vurunca pizza yedin zannettim sakin ol sadece gaz yapar fazlası kendini harap etme
Çok güzel canım afiyet olsun
Balığı tek başına mı yedin Onlycim
Menün güzel sporun şahane:)
Sana yorum yapmaya utanıyorumne diyim ki bravo canım
Ölçülü hanım geldi:) senin menüler benim dikkatimi çekiyor gayet güzel afiyet olsun canım
Mercimek yemeği nasıl oluyor yeşil mercimek mi? Afiyet olsun canım
Naptın sen Ceylanımbidaha görmiyim küserim
Afiyet olsun sen ölçünü bilirsin
Hosgeldin. Basin sagolsunİyi aksamlar hanimlar geri döndüm.. Bir ay oldu bildirimleri kapatmistim geri döndüm psikolojim cok bozuktu depresyona girdim hayattan soğudum amcami kaybettim 55 yasindaydi uzunca bi sure kendime gelemedim evde de kalamadim o yuzden ne bulduysam yedim verdiğim kiloyuda geri aldim. Beni tekrar aranıza alir misiniz ?
Balla tatlandırıp denersen iftarı az yemekle geçirip bir dilim güllaca yer açabilirsin. Az evvel yazmıştım diyetisyenimin önerisi banadaValla bravo, ben kendimi kaybederim diye yapmamaya çalışıyorum ama oglum sürekli istiyor. Ben de az yapiyorum, oğlumla eşim anında yok ediyor
Genel olarak yemekleri yavaş çiğnemeye dikkat ediyorum. Böylece daha az yemekle doyuyorum. Bir ara çok hızlı yiyordum, simdi böyle iyi.
Ben de tüm gün oğluma birseyler servis ediyorum. Su, meyve, süt, havuç, salatalık, dondurma, ... bazen bunları getirirken koşuyorum
Ben kendimi tuttuğumdan yemiyorum ki. Yoksa bir dilim asla kesmez beni. Size afiyet olsun, kilo olmasın inşallah. Emin’im çok da güzeldir.Mümkün olsaydı keşke, canım çekiyor dedin ya içim gitti şu anda.
Benimde güllacım güzel olur, komşulara dağıtacak olmasaydım balla tatlandıracaktım. Diyetisyenim o haline izin vermişti.
Niye bağırıyorsun çocuklara bakayım haksız yere bağırdıysan o boğaza hiçbirşey fayda etmez
Gel o zaman ben sana hemen adaçayı yaparım kuzumBuyuk kucugu isirmis cok kizdim
Bir de genel yuksek sesliyim, kitap okurken de bir baktim bagirarak okuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?