Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aaaaa nar olur bak, vardir benim buzlukta.
Insaallah bulurum gullac
Bulamazsam Varyemez den bir tam bugday irmikli revani tarifi isteriz napalim
Komşuya revani götürdüğümde bana güllaç verdi bugün

Diyet usulü yapılacaklar var yapılmayacaklar var
İşin mokunu çıkarmanın alemi yok
Tam tam tadında ,usulünde revaniyi yapıp Sadece 1 kare yemek yeterli diye düşünüyorum

Sevabına yapıp hepimize bayram tatlısı niyetine kargolasa daha güzel olur
Ahhh tatlım şu ışınlanma olsa ne güzel olur anında tadım

Ama bayrama baklava daha iyi gider

Madem 5post yazma zorunluluğu geldi resmen askeri yönetim gibisiniz hiç huzur yok şöyle rahat rahat menü yazıp kavşak ne rahat olurdu

Çin salatası tarifi

Havuç salatalık lahana biber gibi sebzelerin izi julyen veya rende yapıyoruz
İçine sarımsak ezip zeytin yağ ve limon ekleyip tuz ile ovuyoruz

Harika oluyor tavsiye edilir
Afiyet olsun

Dururum dururum kafada çözdüm o problemi. Yavaş yavaş çiğne tadını çıkar, nefsini körelt
Valla bravo, ben kendimi kaybederim diye yapmamaya çalışıyorum ama oglum sürekli istiyor. Ben de az yapiyorum, oğlumla eşim anında yok ediyor
Genel olarak yemekleri yavaş çiğnemeye dikkat ediyorum. Böylece daha az yemekle doyuyorum. Bir ara çok hızlı yiyordum, simdi böyle iyi.
Bi kaç seferdir gruba giriyorum cocuklae bisey çıkarıyor şimdide meyve istiyorlar
Ben de tüm gün oğluma birseyler servis ediyorum. Su, meyve, süt, havuç, salatalık, dondurma, ... bazen bunları getirirken koşuyorum

Ooo harika tarifler geliyor bak 5 post zorunluluğu sayesinde ne tarifler ogrenicez daha acaba

İşte biraz yerleşebildik. Daha çok var. Çocuklar olunca hemen yerleşilmiyor. Valla eşyaları atasım var. Eşim hala eşya alalım diyor. Asla dedim.
Bende ilk iki gün asla yerleşmez bu ev diyordum. Eşime her şeyi atasım var diye ağlandığım oldu. Klişe ama 1 haftaya tertemiz, düzenli bir evin olacak.
Birde ben sevdiğim müzikleri açıp girişiyordum işlere, hiç değilse eğlenerek sinirlenmeden yapıyordum

Yemek yapıyorum. Bi taraftan da salatalık soydum çocuklara.buskivi seker ooo ben yemiyorum hizmet ediyorum bebelere

Soguk burasi ya, bana sicak birseyler yap, soyle yumusak yumusak icem, bogazim giciklaniy, cocuklara cok bagirdiysam demek
Niye bağırıyorsun çocuklara bakayım haksız yere bağırdıysan o boğaza hiçbirşey fayda etmez

H3RA_ bana da güllaç yolla kaptanım. Çok canım çekiyor kaç gündür ya. Ankara’da fırıncı Orhan’dan yemiştim de sevmiştim. Bir daha kimsede bulamadım o tadı.
Mümkün olsaydı keşke, canım çekiyor dedin ya içim gitti şu anda.
Benimde güllacım güzel olur, komşulara dağıtacak olmasaydım balla tatlandıracaktım. Diyetisyenim o haline izin vermişti.

Bi kaç seferdir gruba giriyorum cocuklae bisey çıkarıyor şimdide meyve istiyorlar
Azcikta esin kalksin kiz
Tek yedim kuzum. Salata gitmedi
Hosgeldin. Basin sagolsun

Balla tatlandırıp denersen iftarı az yemekle geçirip bir dilim güllaca yer açabilirsin. Az evvel yazmıştım diyetisyenimin önerisi banada

Mümkün olsaydı keşke, canım çekiyor dedin ya içim gitti şu anda.
Benimde güllacım güzel olur, komşulara dağıtacak olmasaydım balla tatlandıracaktım. Diyetisyenim o haline izin vermişti.
Ben kendimi tuttuğumdan yemiyorum ki. Yoksa bir dilim asla kesmez beni. Size afiyet olsun, kilo olmasın inşallah. Emin’im çok da güzeldir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…