Gel o zaman ben sana hemen adaçayı yaparım kuzum
Ayin 19 na.kadar evde izinli. Aksam çocukları asagi indirdi. Bende bulaşık topladım.Azcikta esin kalksin kiz
Tek yedim kuzum. Salata gitmedi
Hosgeldin. Basin sagolsun
Cocuklar insani çileden çıkarıyorlar. Bende çok.bagiriyorum senin gibi boğazım acımaya başlayınca anlıyorum.Buyuk kucugu isirmis cok kizdim
Bir de genel yuksek sesliyim, kitap okurken de bir baktim bagirarak okuyorum
Kızz vur dedık öldürdün ne evası ben bugunkü pilatesımı yapamadımYap bi 30 dk eva abla titret o gobecigini nabzın yukselsin
Allah kabul etsin canımBen öldüm geberdim. Bacaklarimi hissedemiyom. Kollarim
Kuran okuyup uyucam.
iyi geceler
Cok severim haşhaşlı börekleri.Gecenin bu vakti benim alt komşu haşhaşlı köy ekmeği getirmiş
Ben yeme içme faslını bitireli kaç saatler oluyor ya
Yapılır mı bu bana
Nasip olursa diğer komşunun gözlemelerini anneme götürdüğüm gibi bu ekmeği de götürürüm
Iyi geceler . Allah kabul etsinBen öldüm geberdim. Bacaklarimi hissedemiyom. Kollarim
Kuran okuyup uyucam.
iyi geceler
Eşim sen süpersin yaaa püpüArrietty_ @sedulu @neutral Ressamgibi
12.00 : yulaf lapası yaptım ama 1 kaşık yedim gerisini yiyemedim. 1 dilim soğuk baklava kahvaltı yerine yemiş oldum
14.00:hindistsn ceviz yağlı filtre kahve
17.00: 5 6 çiğ badem
20.15: 2 kepçe mercimek çorbası 4 yk et kavurma bolca salata
Birazdan yine kahve içerim
2.5 lt su
Sporlar gelecek olursak
2.000 jj : 2000 puan
900 ip atlama : 600 puan
60 dk chloe : 600 puan
45 dk eva : 225 puan
17.313 adım : 520 puan
1 saat tempolu yürüyüş: 150 puan
800 ipsiz atlama : 100 puan
5 dk wallsit : 100 puan
Toplam : 4.295 puan
Gel gaza yavru gelEşim sen süpersin yaaa püpüben fena gaza geldim
Haha geldim geldim. Valla süper bence de spor çok önemli hedef kilomuza kavuşsak bile devamGel gaza yavru gelhedefime son 9 kilom kaldı ama sıkılaşmak için spora çok önem vericem bundan sonrasında o yüzden yapmaya çalışıyorum gün içinde bazı günler bişey yapamıyorum ama yapınca da nekadar yapabilirsem yükleniyoruz bakalım
Artık ip atlama challenge yapmaya karar verdim hergün 1.000 ip atlama olacak inşeAllah
Ben kalktığımdan beri zıplıyorum hatta oğlum “anne tavşan oldu.” dedi babasına yahahahaha
Eşim benim yerime değil sadece tüm takım yerine yapmışsın, 3000jj ne öyle
Öyle gerçekten, daha çok çalışmamız lazımsanirim oyle olacak eşin cok dişli başa çıkamıyorumtavşan gibi..
Atlayalım kuzu valla ben bugünden itibaren her gün 1.000 atlıcam inşeAllahHaha geldim geldim. Valla süper bence de spor çok önemli hedef kilomuza kavuşsak bile devam
Ay bende ip atlamak istiyorum artık eşimcim beraber atlayak
Yaa ne tatlıEki Görüntüle 2845012 Tüm annelerimizin ve anne adaylarımızın şimdiden anneler gününü kutlarım
şapşik eşim duygulandırdı beni
En azından hatırlayıp birşey söylemiş, bende o bile yokAnaaamm ne tatlıss. Dusuncelı bır es masallah. Benım odun istedıgın cantayı sıparıs verebılırsın kendıne dedı
Sebze polisi iş başındaBaligi salatasiz yediysen cok buyuk ayip etmisin
Bir bakayım tarife, belki bayrama yaparım, sağolBalla tatlandırıp denersen iftarı az yemekle geçirip bir dilim güllaca yer açabilirsin. Az evvel yazmıştım diyetisyenimin önerisi banada
Supersin, ben de gaza geldimGel gaza yavru gelhedefime son 9 kilom kaldı ama sıkılaşmak için spora çok önem vericem bundan sonrasında o yüzden yapmaya çalışıyorum gün içinde bazı günler bişey yapamıyorum ama yapınca da nekadar yapabilirsem yükleniyoruz bakalım
Artık ip atlama challenge yapmaya karar verdim hergün 1.000 ip atlama olacak inşeAllah
Sporlar harika ötesiSElamlar
Sahur:
3 yk yulaf
Yarım bardak süt
1 tatlı kaşığı bal
Ufak muz
3-4 cevizden lapa
300 ml 3 kayısılı şekersiz komposto
750 ml su
1 maden suyu
İftar
1 kabağı rendeleyip az zeytinyağında soteledim.
2 yk yoğurt
2 yk kavrulmuş kıyma
Salata
750 ml su
1 maden suyu ve 1 lt su daha içeceğim.
Spor
3000jj 3000p
5 dk wallsit 100p
40 dk yürüyüş 100p
10.000 adım 300p
Toplam: 3500p
Arrietty_ @sedulu @neutral stitch
Eki Görüntüle 2845009
Ahh ne güzellBir bakayım tarife, belki bayrama yaparım, sağol
Supersin, ben de gaza geldim
Ahh neleri es geçiyoruz gerçekten Bi başlasak duramayacağımızı bildiğimiz için hiç yemesek daha hayırlı bizim içinBen kendimi tuttuğumdan yemiyorum ki. Yoksa bir dilim asla kesmez beni. Size afiyet olsun, kilo olmasın inşallah. Emin’im çok da güzeldir.
Sayende annen nasipleniyor bu güzelliklerdenGecenin bu vakti benim alt komşu haşhaşlı köy ekmeği getirmiş
Ben yeme içme faslını bitireli kaç saatler oluyor ya
Yapılır mı bu bana
Nasip olursa diğer komşunun gözlemelerini anneme götürdüğüm gibi bu ekmeği de götürürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?