Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Azcikta esin kalksin kiz

Tek yedim kuzum. Salata gitmedi

Hosgeldin. Basin sagolsun
Ayin 19 na.kadar evde izinli. Aksam çocukları asagi indirdi. Bende bulaşık topladım.
Buyuk kucugu isirmis cok kizdim

Bir de genel yuksek sesliyim, kitap okurken de bir baktim bagirarak okuyorum
Cocuklar insani çileden çıkarıyorlar. Bende çok.bagiriyorum senin gibi boğazım acımaya başlayınca anlıyorum.

Gecenin bu vakti benim alt komşu haşhaşlı köy ekmeği getirmiş
Ben yeme içme faslını bitireli kaç saatler oluyor ya
Yapılır mı bu bana
Nasip olursa diğer komşunun gözlemelerini anneme götürdüğüm gibi bu ekmeği de götürürüm

Cok severim haşhaşlı börekleri.
Dunde karşı komşum ıslak kek getirmiş sagolsun benim cocuklar hepsini yediler Bende bulasigini yıkadım
Ben öldüm geberdim. Bacaklarimi hissedemiyom. Kollarim
Kuran okuyup uyucam.
iyi geceler
Iyi geceler . Allah kabul etsin

Eşim sen süpersin yaaa püpü ben fena gaza geldim

Eşim sen süpersin yaaa püpü ben fena gaza geldim
Gel gaza yavru gel hedefime son 9 kilom kaldı ama sıkılaşmak için spora çok önem vericem bundan sonrasında o yüzden yapmaya çalışıyorum gün içinde bazı günler bişey yapamıyorum ama yapınca da nekadar yapabilirsem yükleniyoruz bakalım
Artık ip atlama challenge yapmaya karar verdim hergün 1.000 ip atlama olacak inşeAllah

Haha geldim geldim. Valla süper bence de spor çok önemli hedef kilomuza kavuşsak bile devam
Ay bende ip atlamak istiyorum artık eşimcim beraber atlayak

Ben sporları yaparken az da olsa hergün yapmaya çalışıyordum genel itibari ile Eva Fitness ve chloe’nin no jumping videosu ve ona benzer videoları birleştirip yapıyordum henüz bölgesel çok ağırlık vermediğim için Bi işe yaramayacak sanıyordum ama bugün anladım ki kondisyonum ilk zamandan çok daha iyi ilk zamanlar 10 ip atlayamazken şuan 50 yi havada karada yapıyorum ki benim wc problemim olmasına rağmen. O yüzden yeni başlayan arkadaşlara tavsiyem yaptığınız her egzersiz sizi daha güçlü yapıyor. Sadece adımda olsa az da olsa sürekli yapmanız en güzeli

Ben kalktığımdan beri zıplıyorum hatta oğlum “anne tavşan oldu.” dedi babasına yahahahaha
Sendeki bu azim tüm takımı zayıflatacak, harikasın walla
@sedulu 2000jj 40 dk yürüyüş 5 dk wallsit yaptım. Devam ediyorum tam gaz.
Bugün adım zıp zıp nora
Eşim benim yerime değil sadece tüm takım yerine yapmışsın, 3000jj ne öyle kesin birinciyiz bu hafta
sanirim oyle olacak eşin cok dişli başa çıkamıyorum tavşan gibi..
Öyle gerçekten, daha çok çalışmamız lazım

Haha geldim geldim. Valla süper bence de spor çok önemli hedef kilomuza kavuşsak bile devam
Ay bende ip atlamak istiyorum artık eşimcim beraber atlayak
Atlayalım kuzu valla ben bugünden itibaren her gün 1.000 atlıcam inşeAllah bir videoda bugün diyordu ki ip atlamak yapacağınız birçok egzersizden daha fazla forma sokar sizi ve aletli egzersizlerin biçoğundan daha fazla kaydınızı çalıştırır diye bakalım en azından 15 günlük bir deneme yapıcam ve sonuçlara bakıcam eğer faydalı olursa bundan sonra kim tutar bizi

Eki Görüntüle 2845012 Tüm annelerimizin ve anne adaylarımızın şimdiden anneler gününü kutlarım

şapşik eşim duygulandırdı beni
Yaa ne tatlı
Anaaamm ne tatlıss. Dusuncelı bır es masallah. Benım odun istedıgın cantayı sıparıs verebılırsın kendıne dedı
En azından hatırlayıp birşey söylemiş, bende o bile yok
Şöyle güzel marka bir çanta seç de seneye hediyeyi kendi düşünmek zorunda kalsın
Baligi salatasiz yediysen cok buyuk ayip etmisin
Sebze polisi iş başında

Balla tatlandırıp denersen iftarı az yemekle geçirip bir dilim güllaca yer açabilirsin. Az evvel yazmıştım diyetisyenimin önerisi banada
Bir bakayım tarife, belki bayrama yaparım, sağol
Supersin, ben de gaza geldim

Sporlar harika ötesi
Menün biraz az geldi bana bu kadar spora göre, ama doyduysan sorun yok tabi

Ben kendimi tuttuğumdan yemiyorum ki. Yoksa bir dilim asla kesmez beni. Size afiyet olsun, kilo olmasın inşallah. Emin’im çok da güzeldir.
Ahh neleri es geçiyoruz gerçekten Bi başlasak duramayacağımızı bildiğimiz için hiç yemesek daha hayırlı bizim için

Sayende annen nasipleniyor bu güzelliklerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…