- 3 Mart 2021
- 1.883
- 8.945
- 78
- 38
Ahh şu çocuklar bazen kendimi tanıyamıyorumBuyuk kucugu isirmis cok kizdim
Bir de genel yuksek sesliyim, kitap okurken de bir baktim bagirarak okuyorum
İşte biraz yerleşebildik. Daha çok var. Çocuklar olunca hemen yerleşilmiyor. Valla eşyaları atasım var. Eşim hala eşya alalım diyor.Asla dedim.
Allah kolaylık versin çocuklarla çok zor gerçekten ama yerleşince de rahat edersin inşeAllahİşte biraz yerleşebildik. Daha çok var. Çocuklar olunca hemen yerleşilmiyor. Valla eşyaları atasım var. Eşim hala eşya alalım diyor.Asla dedim.
Yemek yapıyorum. Bi taraftan da salatalık soydum çocuklara.buskivi seker ooo ben yemiyorum hizmet ediyorum bebelere
Başın sağolsun canım üzüntü insanın herşeyini çok etkiliyor. Rabbim yardımcınız olsun.İyi aksamlar hanimlar geri döndüm.. Bir ay oldu bildirimleri kapatmistim geri döndüm psikolojim cok bozuktu depresyona girdim hayattan soğudum amcami kaybettim 55 yasindaydi uzunca bi sure kendime gelemedim evde de kalamadim o yuzden ne bulduysam yedim verdiğim kiloyuda geri aldim. Beni tekrar aranıza alir misiniz ?
Ay yiyemedim desemBen kendimi tuttuğumdan yemiyorum ki. Yoksa bir dilim asla kesmez beni. Size afiyet olsun, kilo olmasın inşallah. Emin’im çok da güzeldir.
Ahaha mantıklı zaten marka severımEn azından hatırlayıp birşey söylemiş, bende o bile yok
Şöyle güzel marka bir çanta seç de seneye hediyeyi kendi düşünmek zorunda kalsın
Basın sagolsun canım. Baska bısey denmıyor üzüldüm mekanı güzel olsunİyi aksamlar hanimlar geri döndüm.. Bir ay oldu bildirimleri kapatmistim geri döndüm psikolojim cok bozuktu depresyona girdim hayattan soğudum amcami kaybettim 55 yasindaydi uzunca bi sure kendime gelemedim evde de kalamadim o yuzden ne bulduysam yedim verdiğim kiloyuda geri aldim. Beni tekrar aranıza alir misiniz ?
benim spor hocasıda kilo vermek için en iyi spor der. O günde 4.000 ip atlarmışAtlayalım kuzu valla ben bugünden itibaren her gün 1.000 atlıcam inşeAllahbir videoda bugün diyordu ki ip atlamak yapacağınız birçok egzersizden daha fazla forma sokar sizi ve aletli egzersizlerin biçoğundan daha fazla kaydınızı çalıştırır diye bakalım en azından 15 günlük bir deneme yapıcam ve sonuçlara bakıcam eğer faydalı olursa bundan sonra kim tutar bizi
Teşekkür ederim eşim. Şu an kollarım çok ağrıyor ama değdi.Sendeki bu azim tüm takımı zayıflatacak, harikasın walla
Eşim benim yerime değil sadece tüm takım yerine yapmışsın, 3000jj ne öylekesin birinciyiz bu hafta
Öyle gerçekten, daha çok çalışmamız lazım
Doydum valla hatta zar zor yedim iftarı. Akşam da Antep fıstığı yedim maden suyunun yanında.Sporlar harika ötesi
Menün biraz az geldi bana bu kadar spora göre, ama doyduysan sorun yok tabi
Ah ah aynen öyle cancağzım.Ahh neleri es geçiyoruz gerçekten Bi başlasak duramayacağımızı bildiğimiz için hiç yemesek daha hayırlı bizim için
Ay üzüldüm bak, nazar etmedim he.Ay yiyemedim desemsedulu kırbaç enerjisi gönderdi sanırsam.
Komşular kahveye geldi bahçeye onlara çıkardım. Bir kibrit kutusu kadar ayırmıştım onuda oğlum götürmüş
Dibinde kalan sütün tadına bakabildim çay kaşığıyla.Şekeri kıvamında olmuş
Yok be canım aklıma bile gelmedi. Ödül gününe yaparım yine..Teşekkür ederim eşim. Şu an kollarım çok ağrıyor ama değdi.
Doydum valla hatta zar zor yedim iftarı. Akşam da Antep fıstığı yedim maden suyunun yanında.
Ah ah aynen öyle cancağzım.
Ay üzüldüm bak, nazar etmedim he.
Dizlerin acıyormuş zaten keşke zorlamasaydın bile o kadar.Bugünkü menüm
09:00 1 haşlanmış yumurta, bir avuç fıstık, bitki çayı
17:00 1 lahmacun, yeşillik, ayran
21:00 1 küçük şeftali, yarım elma, bir avuç fıstık
Su iyi değil 1.5lt sanırım
Spor 20 toe touch, 150jj, 1 saat tenis, 7981 adım. Toplam 753puan
Eşim bugün sabah iyiydim sonra ne olduysa enerjim çekildi, teniste çok üşüdüm hastalanmasına bariuyudum falan ama toparlanamadim, 150jj oldu sadece.. yarın 1000puan min toplamaliyim
noram Arrietty_ sedulu H3RA_
Bana da bazen dibi kalıyor, üzülme böylesi daha iyiAy yiyemedim desemsedulu kırbaç enerjisi gönderdi sanırsam.
Komşular kahveye geldi bahçeye onlara çıkardım. Bir kibrit kutusu kadar ayırmıştım onuda oğlum götürmüş
Dibinde kalan sütün tadına bakabildim çay kaşığıyla.Şekeri kıvamında olmuş
Cuma Kilosu | Kontrol Tarti | Cuma Hedef | |
@Onlymemeself | 118.9 | 118.0 | |
| 73.4 | 73.0 | |
| 77.7 | 76.5 | |
A Alyss | 57.7 | ||
@Serina08 | 79.3 | ||
| 57.6 | ||
N Nalyeccc | 78.3 | ||
| 69.0 | ||
| 69.1 | 68.5 | |
| 67.1 | ||
| 63.9 | 63.0 | |
| 59.7 | ||
| 63.5 | ||
| 59.6 | 58.9 :) | |
| 75.5 | ||
| 74.8 | 73.9 | |
| 71 | ||
| 57.2 | 56.0 | |
E English_teacherrr | 85.3 | ||
| 60.8 | ||
| 60.5 | ||
| 68.0 | 67.7 | |
| 66.5 | ||
| 75.4 |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?