Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Buyuk kucugu isirmis cok kizdim

Bir de genel yuksek sesliyim, kitap okurken de bir baktim bagirarak okuyorum
Ahh şu çocuklar bazen kendimi tanıyamıyorum bende ne yaptım bundan bikaç sene evvel
Benim küçüğüm daha 2 3 aylık Ozamanlar kucağımda ya da ayağımda sallayınca uyuyordu. Bir gün Markete gittim süt falann aldım Bi baktım elimdeki süt paketini bebeği sallar gibi sallıyorum kucağımda marketin ortasında kendime geldiğimde Allahım gülsem mi oturup ağlasam mı bilememiştim Şimdi komik geliyor tabi oynatmaya az kalmış farkında olmadan neler yapıyoruz

Başın sağolsun canım üzüntü insanın herşeyini çok etkiliyor. Rabbim yardımcınız olsun.

Ben kendimi tuttuğumdan yemiyorum ki. Yoksa bir dilim asla kesmez beni. Size afiyet olsun, kilo olmasın inşallah. Emin’im çok da güzeldir.
Ay yiyemedim desem sedulu kırbaç enerjisi gönderdi sanırsam.
Komşular kahveye geldi bahçeye onlara çıkardım. Bir kibrit kutusu kadar ayırmıştım onuda oğlum götürmüş
Dibinde kalan sütün tadına bakabildim çay kaşığıyla. Şekeri kıvamında olmuş

Basın sagolsun canım. Baska bısey denmıyor üzüldüm mekanı güzel olsun

benim spor hocasıda kilo vermek için en iyi spor der. O günde 4.000 ip atlarmış

Oglum doğduğunda kiz 3 yaşındaydı 40 gün oturma odasında 3umuz yattık anne ben seni çok özlüyorum derdi.
Oğlanın her ağladığında uyanırdı ne çektim ya sütüm kesilmişti mamaya da alışamamisti. sabahlara kadar aglarsi. Simdi sukur büyüdüler ama bizlerinde yaslandiriyorlar tabi

Teşekkür ederim eşim. Şu an kollarım çok ağrıyor ama değdi.
Sporlar harika ötesi
Menün biraz az geldi bana bu kadar spora göre, ama doyduysan sorun yok tabi
Doydum valla hatta zar zor yedim iftarı. Akşam da Antep fıstığı yedim maden suyunun yanında.
Ahh neleri es geçiyoruz gerçekten Bi başlasak duramayacağımızı bildiğimiz için hiç yemesek daha hayırlı bizim için
Ah ah aynen öyle cancağzım.
Ay üzüldüm bak, nazar etmedim he.

Yok be canım aklıma bile gelmedi. Ödül gününe yaparım yine..

Dizlerin acıyormuş zaten keşke zorlamasaydın bile o kadar.
Menün güzel, lahmacun erken saatte olduğu için sıkıntı yok. Bir de başka bir şey yememişsin kaç saat. Afiyet olsun eşim.

Bana da bazen dibi kalıyor, üzülme böylesi daha iyi

726. Etap Cuma Hedefi Tablosu

===> Hedef belirlemeyenler ,yarin kontrol tartisinda belirtmelisiniz hedefinizi <===

Cuma KilosuKontrol TartiCuma Hedef
@Onlymemeself118.9118.0
Ozzybal 73.473.0
aysunayy 77.776.5
A Alyss 57.7
@Serina0879.3
Lenochka 57.6
N Nalyeccc 78.3
stitch 69.0
Asi Matmazel 69.168.5
Melegimkorusun 67.1
asena87 63.963.0
esmeriiim 59.7
Oaktree 63.5
noram 59.658.9 :)
CEYDOS 75.5
KumraL_KrakeR 74.873.9
AppLesma 71
aedenli 57.256.0
E English_teacherrr 85.3
Dilber Hala 60.8
H3RA_ 60.5
Ressamgibi 68.067.7
Varyemez 66.5
lalegul52 75.4

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…