Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aynen ya bu akşam stresim vardı bir konuda 1 haftadır köydeydim canım çok tavuk çekti alçak yer yoktu amcam getirdu şehirden onun hırsıyla daldım ekmeye
Her zaman oyle olmuyorsa sorun yok canin. Bugun dengelersin

Günaydın canim...Evet bugun sebze yemeği harika bir fikir.. Ben de bugün cok hafif beslenecegim yarin sabah üzülmeyeyim diye
Her yanım ağrıyor ben de tam tersi guzel bir eksiyle uyanirim demiştim ama sasirdim ozaman bugun sadece yürüyüş yapacagim dinlensin biraz kaslar...
Senin de anneler günün kutlu olsun canim
Canim eger cok yorulursa kasların hamliga bagli olarak odem tutuyor. Oda arti gosterir seni. Iste o yuzden persembe günleri pek agir spor yapılmıyor
Her yanım agrimis zor yürüyorum Bugun ağır spor yapmam ozaman..

Günaydın kızlar
Ay ben dun gece sızmışım resmen sahurda yapamadim. Sabah gozumu actim dedim sahursuz tutucam artik.bi baktim ki beklenen misafir gelmis
Sen bensin bence.
Kaslari cok yorunca tartıya nasil yansıyor acaba...su an eksiyim cumaya gore ama beklediğimden az..Bir etkisi var midir
H3RA_ kaptanımın spor Hocası kas şişkinliği spordan sonra 45 Dk içinde geçiyor demişti. Çok fazla ağırlıkla, aşırı idman yapılmıyorsa ben ertesi güne kalacağını çok düşünmüyorum canım.

Aynen tesadüfe bak tam zamanli oldulqr bizimkiler

Anladim canim dur bakalım odem yapmis ta olabilirim yarin sabaha birden iner belki rakam Ya da normali budur ben fazla şey bekliyorum tartidan

ya benim karnım gebe karnı gibi şiştu tarti 2 kilo fazla gösteriyor bakıcam
şimdi.hemde aç karnına tartıldım

Anladim canim dur bakalım odem yapmis ta olabilirim yarin sabaha birden iner belki rakam Ya da normali budur ben fazla şey bekliyorum tartidan
O kadar sıkıntı yapma canım. Yarınki tartının amacı kontrol. Haftasonu abartılı yemekten kaçınmak için. Strese sokma kendini.

Hahaha enerjim ulaşmış demek Menünü okurken yiyemesin dedim

Günaydın kızlar
Anneler gününüz kutlu olsun ( benim de tabi )
Menü tablosu altında sporda günün birincisi Asi Matmazel tebrik ederim.
Sonuncusu ise Oaktree
ciddi bir uçurum fark var.
Sporda kapışan eşler bu hafta sizlerden güzel eksiler gelecek gibi. Menüleriniz de dengeli gidiyor. Tam gaz devam ama dinlenmeyi unutmayın kızlar.
Bugünü hafif geçirebilirsiniz. Kaslarınız dinlensin.

Spora geldim ama mati mi unuttum m heryerim yesil olacak cimenden

Bu arada kizlar, takim rozetleriniz eklendi profilinize. Hayirli olsun
4. Takim uyesi oldugunuz gostergesi bu. Ejderha
Yaa evet bende onu yazacaktım rozetim gelmiş diye cok güzell

Bendende,yani eşsiz, guzel bi eksi gelecek kaptanim
rozetimde pek bi guzel tesekkurlerr

Günaydın kaptanım hedefime ulaşmışım daha şimdiden dün çok atladım o yüzden sanırım ay çok heyecanlandım inşallah değişmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…