- 7 Şubat 2020
- 2.305
- 11.405
- 138
- 32
Her zaman oyle olmuyorsa sorun yok canin. Bugun dengelersinaynen ya bu akşam stresim vardı bir konuda 1 haftadır köydeydim canım çok tavuk çekti alçak yer yoktu amcam getirdu şehirden onun hırsıyla daldım ekmeye
her zaman öyle olmuyor streste olduğum zaman bazen öyle
Günaydın canim...Günaydın kizlarrr iyi pazarlar anneler gününüz kutlu olsun hepinizindün yediğim barbunya lar gece tirmaladi valla cok rahatsız oldum daha da yemem denemiş oldum. Bugun sebze yemeği yapacağım menüde . aysunayy Esim günaydın harika eksi çıkman spor olunca genelde arti çıkılıyor süpersin.
Arrietty_ kaptanim seni bu ara gergin goruyorum hayırdır inşallah cuma evet kırmakta haklıydın da devam ediyor gibime geldi iyi misin
Her yanım agrimis zor yürüyorumCanim eger cok yorulursa kasların hamliga bagli olarak odem tutuyor. Oda arti gosterir seni. Iste o yuzden persembe günleri pek agir spor yapılmıyor
Sen bensin bence.Günaydın kızlar
Ay ben dun gece sızmışım resmen sahurda yapamadim. Sabah gozumu actim dedim sahursuz tutucam artik.bi baktim ki beklenen misafir gelmis
Kaslari cok yorunca tartıya nasil yansıyor acaba...su an eksiyim cumaya gore ama beklediğimden az..Bir etkisi var midir
Aynen tesadüfe bak tam zamanli oldulqr bizimkilerSen bensin bence.
H3RA_ kaptanımın spor Hocası kas şişkinliği spordan sonra 45 Dk içinde geçiyor demişti. Çok fazla ağırlıkla, aşırı idman yapılmıyorsa ben ertesi güne kalacağını çok düşünmüyorum canım.
Anladim canim dur bakalım odem yapmis ta olabilirim yarin sabaha birden iner belki rakamSen bensin bence.
H3RA_ kaptanımın spor Hocası kas şişkinliği spordan sonra 45 Dk içinde geçiyor demişti. Çok fazla ağırlıkla, aşırı idman yapılmıyorsa ben ertesi güne kalacağını çok düşünmüyorum canım.
ya benim karnım gebe karnı gibi şiştu tarti 2 kilo fazla gösteriyor bakıcamGünaydın canim...Evet bugun sebze yemeği harika bir fikir.. Ben de bugün cok hafif beslenecegim yarin sabah üzülmeyeyim diye
Her yanım ağrıyor ben de tam tersi guzel bir eksiyle uyanirim demiştim ama sasirdimozaman bugun sadece yürüyüş yapacagim dinlensin biraz kaslar...
Senin de anneler günün kutlu olsun canim
Her yanım agrimis zor yürüyorumBugun ağır spor yapmam ozaman..
O kadar sıkıntı yapma canım. Yarınki tartının amacı kontrol. Haftasonu abartılı yemekten kaçınmak için. Strese sokma kendini.Anladim canim dur bakalım odem yapmis ta olabilirim yarin sabaha birden iner belki rakamYa da normali budur ben fazla şey bekliyorum tartidan
Hahaha enerjim ulaşmış demekAy yiyemedim desemsedulu kırbaç enerjisi gönderdi sanırsam.
Komşular kahveye geldi bahçeye onlara çıkardım. Bir kibrit kutusu kadar ayırmıştım onuda oğlum götürmüş
Dibinde kalan sütün tadına bakabildim çay kaşığıyla.Şekeri kıvamında olmuş
Yaa evet bende onu yazacaktım rozetim gelmiş diye cok güzellSpora geldim ama mati mi unuttum m heryerim yesil olacak cimenden
Bu arada kizlar, takim rozetleriniz eklendi profilinize. Hayirli olsun
4. Takim uyesi oldugunuz gostergesi bu. Ejderha
Evet rozet gelmisSpora geldim ama mati mi unuttum m heryerim yesil olacak cimenden
Bu arada kizlar, takim rozetleriniz eklendi profilinize. Hayirli olsun
4. Takim uyesi oldugunuz gostergesi bu. Ejderha
Bendende,yani eşsizGünaydın kızlar
Anneler gününüz kutlu olsun ( benim de tabi)
Menü tablosu altında sporda günün birincisiAsi Matmazel tebrik ederim.
Sonuncusu iseOaktree
ciddi bir uçurum fark var.
Sporda kapışan eşler bu hafta sizlerden güzel eksiler gelecek gibi. Menüleriniz de dengeli gidiyor. Tam gaz devam ama dinlenmeyi unutmayın kızlar.
Bugünü hafif geçirebilirsiniz. Kaslarınız dinlensin.
Günaydın kaptanım hedefime ulaşmışım daha şimdiden
726. Etap Cuma Hedefi Tablosu
===> Hedef belirlemeyenler ,yarin kontrol tartisinda belirtmelisiniz hedefinizi <===
Cuma Kilosu Kontrol Tarti Cuma Hedef @Onlymemeself 118.9 118.0 @Ozzybal 73.4 73.0 aysunayy 77.7 76.5 @Alyss 57.7 @Serina08 79.3 @nurdeva 57.6 @Nalyeccc 78.3 stitch 69.0 Asi Matmazel 69.1 68.5 @Melegimkorusun 67.1 @asena87 63.9 63.0 esmeriiim 59.7 Oaktree 63.5 noram 59.6 58.9 :) @Ceydos 75.5 KumraL_KrakeR 74.8 73.9 @AppLesma 71 @aedenli 57.2 56.0 E English_teacherrr 85.3 @Dilber Hala 60.8 H3RA_ 60.5 @Ressamgibi 68.0 67.7 Varyemez 66.5 lalegul52 75.4
Ah canım bekliyorum senden zaten harika bir kilo verme dönemindesin. Bu hafta kuralları tamamlayıp eş alacaksın onu da biliyorumBendende,yani eşsiz, guzel bi eksi gelecek kaptanim
rozetimde pek bi guzel tesekkurlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?