cok guzel menu canim, ben de severim smoothie icinde sebze, ama benim sorunum smoothie icinde doymus hissetmiyorum10.30: smoothie (maydanoz, dereotu, kabak,
3 gun kurusu, ceyrek muz, ceyrek avokado,
kucuk kivi, 1 cay bardagi ev yogurdu)
Yarisini ictim.
12.30: 5x5 cm eksi maya ekmek, 40 gr kolot peyniri, az salata, 80 kalorilik rus salatasi.
Ara:3 gun kurusu-20 findik
Ara:1 kare bitter-1 sb sutlu kahve
18.30: haslanmis borulceli salata
Smoothienin kalan yarisi...
2lt su, 5 sb cay, 2 Turk kahvesi...
10001 adim: 300
30 dk bolgesel: 90
Toplam 390 puan.
Bugun 950-1000 kalori gibi beslenmisim,
meyve-baklagil falan derken karbonhidrati az fazla olmustur ama zararli derece degil.
Eki Görüntüle 2845010
basiniz sagolsun, hosgeldinizİyi aksamlar hanimlar geri döndüm.. Bir ay oldu bildirimleri kapatmistim geri döndüm psikolojim cok bozuktu depresyona girdim hayattan soğudum amcami kaybettim 55 yasindaydi uzunca bi sure kendime gelemedim evde de kalamadim o yuzden ne bulduysam yedim verdiğim kiloyuda geri aldim. Beni tekrar aranıza alir misiniz ?
Benim heryer tutulmusRozet için teşekkürler çok havalı
Kızlar alt bacaklarımın arkası tutulmuş adım atamıyorum resmen ama tartıda -900 görmek her şeye değer
Bugün sadece adımımı tamamlayacağım @esmeriiim sen neler yapacaksın canım
Evettt kaptanim bugun -900 gosterdiAh canım bekliyorum senden zaten harika bir kilo verme dönemindesin. Bu hafta kuralları tamamlayıp eş alacaksın onu da biliyorum
ben de cok severim, yunanalilar icine sarimsak, havuc, biber, kereviz sapi falan da ekleyip yaparlar, oyle de guzel olur. Ben de yapayim bu hafta birgunEn sevdiğim corbalardandir benim hepimiz cok severiz..dur yarin yapayım hatta
benim de canim cok gullac istiyor, dun turk marketine gittim ama yoktuBalla tatlandırıp denersen iftarı az yemekle geçirip bir dilim güllaca yer açabilirsin. Az evvel yazmıştım diyetisyenimin önerisi banada
abla sen nerelerde oturuyorsun, sana komsu gelmek lazimGecenin bu vakti benim alt komşu haşhaşlı köy ekmeği getirmiş
Ben yeme içme faslını bitireli kaç saatler oluyor ya
Yapılır mı bu bana
Nasip olursa diğer komşunun gözlemelerini anneme götürdüğüm gibi bu ekmeği de götürürüm
tesekkurler esim, bu kadar zorlamadi hic. su halsizlik cokmeseydi ustume biraz daha yapicaktim. ama hergun 100jj yapmayi planliyorum simdiDizlerin acıyormuş zaten keşke zorlamasaydın bile o kadar.
Menün güzel, lahmacun erken saatte olduğu için sıkıntı yok. Bir de başka bir şey yememişsin kaç saat. Afiyet olsun eşim.
ne guzel, cumaya odemler de gider, guzel eksi gelirGünaydın herkese
Kesin olarak regl oldum şu an. Sabah olmasına sevindim açıkçası.Bizim için de Ramazan bu kadarmış.
Harika canim tebrik ederimRozet için teşekkürler çok havalı
Kızlar alt bacaklarımın arkası tutulmuş adım atamıyorum resmen ama tartıda -900 görmek her şeye değer
Bugün sadece adımımı tamamlayacağım @esmeriiim sen neler yapacaksın canım
Kaptanim pardon, hedefim 68.2
726. Etap Cuma Hedefi Tablosu
===> Hedef belirlemeyenler ,yarin kontrol tartisinda belirtmelisiniz hedefinizi <===
Cuma Kilosu Kontrol Tarti Cuma Hedef @Onlymemeself 118.9 118.0 Ozzybal 73.4 73.0 aysunayy 77.7 76.5 @Alyss 57.7 @Serina08 79.3 Lenochka 57.6 @Nalyeccc 78.3 stitch 69.0 @Asi Matmazel 69.1 68.5 @Melegimkorusun 67.1 asena87 63.9 63.0 @esmeriiim 59.7 @Oaktree 63.5 @noram 59.6 58.9 :) @Ceydos 75.5 @KumraL_KrakeR 74.8 73.9 AppLesma 71 @aedenli 57.2 56.0 E English_teacherrr 85.3 @Dilber Hala 60.8 H3RA_ 60.5 @Ressamgibi 68.0 67.7 Varyemez 66.5 @lalegul52 75.4
bunlar nasil sporlar boyle, harikasinArrietty_ sedulu H3RA_ @Ressamgibi
12.00 : yulaf lapası yaptım ama 1 kaşık yedim gerisini yiyemedim. 1 dilim soğuk baklava kahvaltı yerine yemiş oldum
14.00:hindistsn ceviz yağlı filtre kahve
17.00: 5 6 çiğ badem
20.15: 2 kepçe mercimek çorbası 4 yk et kavurma bolca salata
Birazdan yine kahve içerim
2.5 lt su
Sporlar gelecek olursak
2.000 jj : 2000 puan
900 ip atlama : 600 puan
60 dk chloe : 600 puan
45 dk eva : 225 puan
17.313 adım : 520 puan
1 saat tempolu yürüyüş: 150 puan
800 ipsiz atlama : 100 puan
5 dk wallsit : 100 puan
Toplam : 4.295 puan
Bence bugun sadece adim yap. Dinlendir olmazsa kaslarini. Bilemedim canimEv islerini halettim. Bugun hicbisi yapasım yokya. Belim kasiklarim cok agriyor. Asagi cekti resmen beni. Neredeyse ev isini bile birakicaktim. En azindan adimlarimi tamamlasam bari
Yok canim sorun kaslarim değil sorun reglimBence bugun sadece adim yap. Dinlendir olmazsa kaslarini. Bilemedim canim
Canım ben komşuluk değerlerinin ölmediği sevimli bir Anadolu ilçesindeyimben de cok severim, yunanalilar icine sarimsak, havuc, biber, kereviz sapi falan da ekleyip yaparlar, oyle de guzel olur. Ben de yapayim bu hafta birgun
benim de canim cok gullac istiyor, dun turk marketine gittim ama yoktu
abla sen nerelerde oturuyorsun, sana komsu gelmek lazim
Rozet çok güzelSpora geldim ama mati mi unuttum m heryerim yesil olacak cimenden
Bu arada kizlar, takim rozetleriniz eklendi profilinize. Hayirli olsun
4. Takim uyesi oldugunuz gostergesi bu. Ejderha
Ahh şu çocuklar bazen kendimi tanıyamıyorumbende ne yaptım bundan bikaç sene evvel
Benim küçüğüm daha 2 3 aylık Ozamanlar kucağımda ya da ayağımda sallayınca uyuyordu. Bir gün Markete gittim süt falann aldım Bi baktım elimdeki süt paketini bebeği sallar gibi sallıyorum kucağımda marketin ortasındakendime geldiğimde Allahım gülsem mi oturup ağlasam mı bilememiştim Şimdi komik geliyor tabi oynatmaya az kalmış farkında olmadan neler yapıyoruz
Kaptanim ben haftalardirkilo veremediğim için hedefte belirtmesi ki
726. Etap Cuma Hedefi Tablosu
===> Hedef belirlemeyenler ,yarin kontrol tartisinda belirtmelisiniz hedefinizi <===
Cuma Kilosu Kontrol Tarti Cuma Hedef @Onlymemeself 118.9 118.0 Ozzybal 73.4 73.0 aysunayy 77.7 76.5 @Alyss 57.7 @Serina08 79.3 Lenochka 57.6 @Nalyeccc 78.3 stitch 69.0 @Asi Matmazel 69.1 68.5 @Melegimkorusun 67.1 asena87 63.9 63.0 @esmeriiim 59.7 @Oaktree 63.5 @noram 59.6 58.9 :) @Ceydos 75.5 @KumraL_KrakeR 74.8 73.9 AppLesma 71 @aedenli 57.2 56.0 E English_teacherrr 85.3 @Dilber Hala 60.8 H3RA_ 60.5 @Ressamgibi 68.0 67.7 Varyemez 66.5 @lalegul52 75.4
analık işteBana da bazen dibi kalıyor, üzülme böylesi daha iyi
Allahın gücüne gitmesin ama bende pazar kahvaltılarını özledimBugün çocuklarla bi kahvalti yapayim artik. Ne zamandır beraber yiyemedik. Ben kacar. Krep istiyor kuzucuklar
iki çatalcıktı sadeceHahaha enerjim ulaşmış demekMenünü okurken yiyemesin dedim
Filtre kahve içip yürüyüşe çık, akşam zeytinyağlı brokoli salatası yap, gecedende kayısı ıslat sabah hem kayısıları ye hem suyunu içHarika canim tebrik ederimya benim vucudum da cok fena ama eksim az Bende kabizlik belasi var o da etkiliyor tabi dur bakalım bulacağım caresini
Eksi mayali ekmegi ailemin yanindan bir dukkandan almistim,koyden getiriyorlarmis.cok guzel menu canim, ben de severim smoothie icinde sebze, ama benim sorunum smoothie icinde doymus hissetmiyorum
begendin mi eksi mayali ekmegini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?