Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

cok guzel menu canim, ben de severim smoothie icinde sebze, ama benim sorunum smoothie icinde doymus hissetmiyorum
begendin mi eksi mayali ekmegi?
basiniz sagolsun, hosgeldiniz

Benim heryer tutulmus
Ah canım bekliyorum senden zaten harika bir kilo verme dönemindesin. Bu hafta kuralları tamamlayıp eş alacaksın onu da biliyorum
Evettt kaptanim bugun -900 gosterdi suyu ve sporu cogalttim ondandir kesin

En sevdiğim corbalardandir benim hepimiz cok severiz..dur yarin yapayım hatta
ben de cok severim, yunanalilar icine sarimsak, havuc, biber, kereviz sapi falan da ekleyip yaparlar, oyle de guzel olur. Ben de yapayim bu hafta birgun
Balla tatlandırıp denersen iftarı az yemekle geçirip bir dilim güllaca yer açabilirsin. Az evvel yazmıştım diyetisyenimin önerisi banada
benim de canim cok gullac istiyor, dun turk marketine gittim ama yoktu
abla sen nerelerde oturuyorsun, sana komsu gelmek lazim

Dizlerin acıyormuş zaten keşke zorlamasaydın bile o kadar.
Menün güzel, lahmacun erken saatte olduğu için sıkıntı yok. Bir de başka bir şey yememişsin kaç saat. Afiyet olsun eşim.
tesekkurler esim, bu kadar zorlamadi hic. su halsizlik cokmeseydi ustume biraz daha yapicaktim. ama hergun 100jj yapmayi planliyorum simdi
Günaydın herkese
Kesin olarak regl oldum şu an. Sabah olmasına sevindim açıkçası. Bizim için de Ramazan bu kadarmış.
ne guzel, cumaya odemler de gider, guzel eksi gelir

Harika canim tebrik ederim ya benim vucudum da cok fena ama eksim az Bende kabizlik belasi var o da etkiliyor tabi dur bakalım bulacağım caresini

Kaptanim pardon, hedefim 68.2

bunlar nasil sporlar boyle, harikasin

Canım ben komşuluk değerlerinin ölmediği sevimli bir Anadolu ilçesindeyim

Dün benim yediğim güllaç senin ve H3RA_ için de olsun
Sayılmaz mı

Kaptanim ben haftalardirkilo veremediğim için hedefte belirtmesi ki

Hedef kilo 70.80 olsun ozaman

Merhaba güzel hanımlar
Hepinizin geçmiş kandilini ve Anneler Günü'nü kutluyorum

Arrietty_ kaptanım ben birkaç gün spor yapamayacağım. (Gerçi doğru düzgün bir şey yaptığım da yoktu ama) çünkü oruca tekrar başladığımdan beri kendimi hâlsiz ve kötü hissediyorum. Dün akşam bir şeyler yapmaya çalışıyordum birden kötü oldum, midem bulandı kendimi lavaboya zor attım. Gündüzleri de sık sık başım dönüyor, gözümün önünü kararıyor. Orucun bitmesine birkaç gün kaldı zaten, kalanları da tutayım da ondan sonra çok daha iyi bir şekilde spora devam ederim inşaallah.
Birkaç gün paylaşım yapamam herhalde ama gelip mesajları okurum. Size önceden haber vermek istedim.
Hepinize iyi pazarlar, bol eksiler

Ben kendimi şu günlerde biraz ödemli hissediyorum, o yüzden bugün dukan birası içeceğim ama tansiyon düşüklüğü olmasın diye limonsuz hazırlayacağım.
Adımlarım 3000 e yaklaştı. Bugünkü spor hedefimi de 750 puan olarak belirliyorum. Yeni bir mat aldim, dun biraz kullandim, üstünde spor yapmak çok rahat, kalınlığı 15 mm. Gidip biraz chloe yapayım

Bana da bazen dibi kalıyor, üzülme böylesi daha iyi
analık işte
Bugün çocuklarla bi kahvalti yapayim artik. Ne zamandır beraber yiyemedik. Ben kacar. Krep istiyor kuzucuklar
Allahın gücüne gitmesin ama bende pazar kahvaltılarını özledim
Hahaha enerjim ulaşmış demek Menünü okurken yiyemesin dedim
iki çatalcıktı sadece
Harika canim tebrik ederim ya benim vucudum da cok fena ama eksim az Bende kabizlik belasi var o da etkiliyor tabi dur bakalım bulacağım caresini
Filtre kahve içip yürüyüşe çık, akşam zeytinyağlı brokoli salatası yap, gecedende kayısı ıslat sabah hem kayısıları ye hem suyunu iç
Hepsi birden olunca rahatlarsın bence

cok guzel menu canim, ben de severim smoothie icinde sebze, ama benim sorunum smoothie icinde doymus hissetmiyorum
begendin mi eksi mayali ekmegini?
Eksi mayali ekmegi ailemin yanindan bir dukkandan almistim,koyden getiriyorlarmis.
Valla cok guzel, zaten faydali diyorlar.
Lif icin gunde 1 dilim sabahlari yeme taraftariyim.
Tat olarak harika hele tost makinesinde kizartinca bana gore normal ekmekten daha guzel.
Dilimleyip 10 a bolup dondurucuya koydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…