Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Diyetisyen bana nescafenin paketli kahvelerini tamamen yasaklamıştı bunun için.. eğer içeceksen filtre tüket dedi ama ben zaten günde 2 bardaktan fazla tüketmiyorum canım

Teşekkür ederim ablacım..
Maydanoz kürünü daha önce yapmışlığım var ama yağlanma için olduğunu bilmiyordum.. Yüzümü ayrıca güzelleştirmişti ama :)
Acaba posasını süzüp içsem olur mu ki?
Son içtiğimde midemi bulandırmıştı içememiştim tamamını

Afiyet olsun Sen if mi yapıyordun.Sporların çok iyi
Çok yememişsin yulaf şişirmiştir canım
Sporların güzel 500nün altına düşmedikten sonra severim seni

Alıntı yaparken senin sabah kahvaltını sildim sonra geriyükleyemedim gayet güzel canım

Yoğurt detoks nedir canım
Acıkırsan mı yiyeceksin bence yeterli beslenmişsin
Sabah çok enerjik bir kahvaltı yapmışsın
Dukanı sende içiyormuşun ben geri kalmışım haberim yok
Sabah: hc ygli kahve
Ogle:
6 zeytin
Yarim salatalik
5 cherry domates
Kk beyaz peynir
Ara: yesil cay, kahve
Aksam:
2 yk eriste
1 tavuk budu
1 kase salata
Arrietty_ sedulu @neutral @Nalyeccc
Bugün güzel beslenmişsin canım afiyet olsun
Afiyet olsun menün gayet güzel
İçtiğin çayların karşılığı olarak suyun az geldi bana sadece

Ben kahvaltı öncesi mümkün değil meyve yiyemiyorum. Bugün epey hafif geçmiş. Afiyet olsun abla
Offf dev yeşil salata ne de güzel doyurmuştur ben salata yiyince mutlu oluyorum midemde bi hafif oluyor
Çok yemiş değilsin aslında dengeli gitmişsin. Akşamı da güzel geçirmişsin. Afiyet olsun. Kollarda bir değişim fark ettin mi ? Bir haftayı devirdik.
Su sadece az kalmış. En az 2 lt olmalı.
Menü ve su tüketimi güzel. Sporlar da öyle afiyet olsun.
Su tüketimi harika menü de öyle. Pamela yapmadın mi bugün?
Sabah: hc ygli kahve
Ogle:
6 zeytin
Yarim salatalik
5 cherry domates
Kk beyaz peynir
Ara: yesil cay, kahve
Aksam:
2 yk eriste
1 tavuk budu
1 kase salata
Arrietty_ sedulu @neutral @Nalyeccc
Sabah kahvesi epey tok tutuyor seni sanırım. Su tüketimin ne kadar ?
Ayy özledim izmir tulumu ya ne güzel her hafta pazardan alırdım bol bol burada öyle tadı yok sabahları bu omletimsi şeyi yapıyorsun genelde fark ettim tok tutma süresi nasıl? Bu arada adımlar ve sporlar arttı sende. Bi azimli gördüm
Afiyet olsun güzel geçmiş gün.

Yoğurt detoks nedir canım
Acıkırsan mı yiyeceksin bence yeterli beslenmişsin
aciktigim icin değilde canim yag yakıcı detox arıyordum İbrahim saracoglu abim de onermis 1 hafta denemek istiyorum fark olacak mi diye...

3 kasik yogurt
1 cay kaşığı aci pul biber ve limon karıştırıp yatmadan yeniyormus..direk yag ozellikle g9bek yakiyormusgorecegim

Yok chloenin hourglassını yaptım, bel, bacak ve kalça idi tamamen hareketler. O yüzden bir de onu yapmadım açıkçası. Bir de çok zor geldi bana hiç rest vermiyor o. Ardarda yapıyor. Ama onu da yapacağım.
kızlar kahvaltım size çok gelebilir ama değil. Toplamda 540 kalori. Zaten 2 öğün yediğim için gayet normal bir kalori. Bugün toplam kalori miktarım 1080. Karb miktarı ise 80 gr ki ekmek hariç sağlıklı karb. Bir de bu şekilde kahvaltı edince hiç acıkmıyorum akşama kadar. Akşam da dengeli yiyorum bu yüzden.

Tok tutuyor zaten goruntulerini gorsen asiri fazla duruyorlar.sabah 1, 2 instagram adresi vermistim orada asiri farkli tarifler var oneririm.

Sporu artirdim cunku eşlenmişim bilmeden kotu bir eş olmak istemem,
baktim benim de isime yariyor

Ya ekmeğin içine birkaç tane patates kızartması koydum o kadar Vallahi bir pirzola iki avuç kadardı Ama sürpriz yine kilo vermişim bugün elhamdülillah
Perşembeden beri tartilmiyorum . Heyecandan ölecem neredeyse. Yarin cok iyi sonuç bekliyorum
Al benden de o kadar. Daha geceden başlıyorum yarına ne yapayım diye
Ramazanda bende aynıyım iftardan kalkar kalmaz yarin ne yapacak diye düşünüyordum.

Eşim maşaAllah sporlar müthiş 4 kaşık pilava bir şey diyesim gelmedi

Süzgeçten geçirip içiyordum

Bana az geliyor
Ben bu kadar spor yapsam kesin daha fazla yerim, iyi ki az spor yapıyorum ha ha, yoksa kizlarin kalbine inecek maazallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…