- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 36
Evet şuan kullanıyorum canım yürüyüş e aslında yeni başladım bakim faydası olur diye düşünüyorum çünkü paçalarımdan akıyor geldiğimde resmenE English_teacherrr bisey Sorcam hiç termal kullandın mi ?yürürken bi faydasını gördun mu ?
Gunaydinn kaptanGünaydın kızlar
Hayirli haftasonlari dilerim
Bugun ip atlama veya jumping jack Challenge günü
Ekledim canım şimdiBenim spor eklentim mesaj yazma kısmında kalmış gönderdiğim halde gitmemiş olabilir mi? İlk defa böyle bir şey yaşıyorumsedulu
Oh sevindim iyi ki erken kalkıp farkettimEkledim canım şimdi
Şahanesin kaptanım bende acaba normal if mi yapsam yoksa Bi detoks daha mı yapsam diye düşünüyorum henüz karar vermedim ama bu hafta bölgesel spora ağırlık vermem lazım onu biliyorum suratım çöktü ama göbek gıdım gıdım gidiyor malum 3 sezeryanMenün dengeli olmuş canım, sporda kötü değil. Bir saat tempolu yürüyüş güzel ter attırıyor. Bu hafta dukan birası yada maydonoz kürüne başlamayı planlıyorum. Sabah hangisini canım çekerse artık
Benimde hafta içi iş günleri spor pek olmuyor. Son bir ay kızımın dershanesi bitsin bende normal saatlerde gireceğim eve.
Bu hafta sonu dahil 3/4 günüm yoğun geçecek vergi haftam geldi. Eve getirdim işleri ama sabahtan sporumu yaptıktan sonra çalışmayı planlıyorum. Bir şekilde sıkıştırırız araya no problem canım
Teşekkür ederim kaptanımAsi Matmazel birinciliğin hayırlı olsun canım.
Bu hafta yaptığın detokslar ne kadar iradeli olduğunun kanıtı. Karşılığınıda aldın ne güzel
Arrietty_ kaptanım ikinci olmamıza sevindim. Bu kadar yüksek bir artı getirdiğim hafta kötü bir sonuç alsaydık daha çok mutsuz olacaktım. Haftaya ve devamındaki haftalar hep 1. oluruz inşallah.
Teşekkür ederim tatlım Aynen kuzu 1.olmalıyız durmak yok aynen devamAyyy giremedim sormayın ..Asi Matmazel 1.mi oldun tebrikler canim..
Ve biz bu hafta 2. Mi olduktebrik ederim herkesi arkadaslar..haftaya 1.oluruz insallah..bak açlıktan uykum gelmiyor ha 1. Olmaliyiz
Sağol canım sorduğun için, kusura bakma valla öğle yoğun geçti ki günler, telefonumun nerde olduğunu unutuyordumbugün rahatım sonunda, bebiş de iyi, normale dönüyoruz..
Nasıl yapılıyor canım o su orucu?
Oo erkencisin, cok iyi yapmışsın.Günaydın kizlarrr 1 saatlik yürüyüşümü tamamladım iyi geliyor dışarıda yürümek ben duşa hemen
Yok canım erişte koymadımKabak detoksu iyi olur canım senin için bence
Menü de adımlarda güzel kuzu
Menğn güzel yavru su gerçekten önemli bu süreçte
Akşam yemeği doyurdu mu yavru seni
Menüde sporda gayet güzel canım
Menün güzel ama karpuz kavun gibi meyveleri çok tüketmemek lazım daha doğrusu kontrollü olması gerekiyor porsiyonlarınona dikkat kuzu
Şahanesin yavru yinebu nasıl bir puan bugün hiç spor yapmamışken hemde ben şimdi bu Sporlara nasıl yetişeyimm söyle hadi bana nasıl edeyim
Menüde Sporlar da şahane
Öylesine alıntıladım abla sana diyecek sözüm yokafiyet şifa olsun sezgisel beslenmen bol olsun kilolar uçup gitsin
Şahane spor kaptanım size yetişmem için çok çalışmam lazım çooookkk
Yavrucum abs de zor hareketler var niye zorluyorsun kendinikarın çalışma bu ara bak gelir seni elticanlıktan men ederim redderim seni alalafe bir elti olursun ona göre
Yeşil mercimekte erşte var mıydı kuzu?
Edersin kuzu mersk etme
Şahanesin kuzu
Menğn az ama doyurucu şeyler var@Ceydos um
Güzel menü
Oo hadi bakalimGunaydinnnnnn
Ayy vallahi hiç bu kadar açıkmamıştım..gece uyuyamadımama müthiş eksilmisim ilk gun icin boyle bir seye ihtiyacım varmis söylemeyeyim sürpriz mi olsun
Evet canim kabak detox yapiyorumOo hadi bakalim
Detox yapiyordun degil mi?
Kac gun yapacaksin?Evet canim kabak detox yapiyorumgercekten gece boyu mutsuzdum sabah cok mutlu oldumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?