Vallahı bende anlamadım. Gulup esprı ypıyordu. Chloe yapacam dedı. Sonra gıttı. Bekar kız ne olmus olabılır kı uyelıgı kapatmakla alakalı bısey gelmıyor aklıma. Iyıdır bence veda mesajı yazıp gitti. Ama ınsan merak edıyor tabıSon 2 yorumun arasinda 45 dk var. Ne oldu o 45 da uyeligini iptal ettirecek kadariyimidir cok merak ediyorum
Bu program tam kollar için biçilmiş kaftan gibi zaten. Kaç cm incelme oldu ? Yag kas oranına baktılar mi ?Ben simdilik sana onceden gonderdigim programa devam ediyorum,
6 haftada bir normalde yeni program yapıyorduk ama simdi tatil oncesi değiştirmek istemedim.
Tatil sonrasi yeni program isticem, belki agirligi artiririz, kollarim guzellesti, ust karin da
Alt karinda degisim hic yokbelki artik biraz popo da olabilir. Popo icin sadece squat yapiyorum, onceden lunge yapmistim ama agirlikla yapmaya gücüm yetmemisti, simdi yapabilirim muhtemelen.
Eki Görüntüle 2878634
Yoruldum kızlar spor yormuyor temizlik yoruyor anlamadım bu işi ben
Aslında temizliği de severek yapıyorum ben. Hatta bastığım halıda ufacık kırıntı rahatsız eder beni hemen süpürürüm ama bugün çok yoruldum. Cam kapı ne varsa hepsine mola vermeden giriştim ondan herhalde.sporu severek temizliği zoraki yaptığın için olabilir mi?
Ben simdilik sana onceden gonderdigim programa devam ediyorum,
6 haftada bir normalde yeni program yapıyorduk ama simdi tatil oncesi değiştirmek istemedim.
Tatil sonrasi yeni program isticem, belki agirligi artiririz, kollarim guzellesti, ust karin da
Alt karinda degisim hic yokbelki artik biraz popo da olabilir. Popo icin sadece squat yapiyorum, onceden lunge yapmistim ama agirlikla yapmaya gücüm yetmemisti, simdi yapabilirim muhtemelen.
Eki Görüntüle 2878634
Evet benimde dışarıda irademi kontrol etmek çok zor oluyor.Bugün herkes sıcacık poğaça yerken ben ayran içtimIyi aksamlar arkadaşlar valla geçmiş yapamıyorum kusuruma bakmayın lutfen bugun dogum günü vardı abimin oğlanın allahim bebekle Bi yere gitmek biseyler yapmak ne kadar zor ve yorucuymuskaçırmaktan korkuyordum şükür abartmadim saat geçiyor korkusuyla Bnmgibi yapan varmi bilmiyorum 16saat ve daha fazla aç kalıyorum Bn bir aydır ve akşam erken kapatmak için elimden geleni yapıyorum umarım sbh kontrol tartisinda fazlam çikmaz allahin izniyle sabh itibariyle kabak detoksu yapmak istiyorum sporla beraber eğer yapmak isteyen arkadaş olursa resimli menü bildirimiyle birlikte yapmak isterim motivasyon amacli
Bende baktım acaba bdv de falanmı takıldı bir şeymi oldu diyeSon 2 yorumun arasinda 45 dk var. Ne oldu o 45 da uyeligini iptal ettirecek kadariyimidir cok merak ediyorum
Ztn bu hale o bikerelerden gelmedik mi annem saolsun ben yicek olsam hemn der aman kızın o kadr tepiniyon bosver derEvet benimde dışarıda irademi kontrol etmek çok zor oluyor.Bugün herkes sıcacık poğaça yerken ben ayran içtimbirde bi kereden bişe olmaz diyenlere de uyuz oluyorum
Kabak detoksu ben yapamıyorum canım şekerim düşüyor böle şelerde
Doğum günü olduğu icin bir şey demeyeceğim ödül niyetine olsun artık ama hafta içi çok dikkatli gitmelisin sporu aksatma hiç. En azından her gün tempolu bir saat yürümeye calisSelam
Yorgunluktan ölücem sanki huuh
Kahvalti=1dlm ekmek
3yuvarlak parça sucuk
Cemen
1yesil zeytin
1yk cokelek li yumurta
Öğle =2yk sakatat
1issirik pogaca
Aksam 19:00olmadan yedim yeğenimin doğum günü vardı
Bi lokma poğaça
3 mercimek koftesi
İki çatal pasta
2.5litre su 30dkka leslie =90p
Dogum gününe gidicemiz için telaşla. Yaptım boşa sporu teli üzerime alamadım bnm bebek uyurken müzik açtım sporumu bolmesin diye adım yok o yuzden
Aaa oldu mu hiç zeroselamlar,
kahvaltı öncesi => 1 sade türk kahvesi
sabah => 2 haşlanmış yumurta + domates + salatalık + biber + 5 dilim sucuk
ara => 1 sade türk kahvesi
akşam 17:00 son öğün=>2 dilim ev yapımı incecik pizza + 1 zero
su 3 litre
adım 3.000 90
bugün yürüyüşe çıkamadım misafirim yarın dönüyor yarın 2 kez çıkıcam inşallah
sedulu Arrietty_ H3RA_ CEYDOS
Eki Görüntüle 2878667
Çekirdek fazla olmuş onun dışında yaylada yakmissindir zatenGünün menüsü(biraz fazla fazla yedim)
Kahvaltı
1 ayran
(Sabah çıktık yola herkes poğaça yiyodu yiyemedim)
Akşam14:30
8 ızgara köfte
3 dilim ızgara sucuk
Bol salata
1 közlenmiş biber
2 bardak limonata
1 dilim kepek ekmeği
1 kase kiraz
1 nektari
1 avuç dağ çileği
1 muz
1 avuç çekirdek
Bolca çay
Su 3 litre
Adım 13139 394p
Akşam eve gelince wc ye çıktım meyveler bozdu beni.Çok yemişim ama o kadar da kötü değil sanki di miçekirdek olmamış
Arrietty_ H3RA_ sedulu CEYDOS
Yavrum bu hareketlerde güzel popo ve bacak çalıştırır gibi ama aynı zamanda alt karina da etki eder.sedulu dedigi gibi kol icin super
Alt Karin lazim bana
Bir arkadasim plan yolladi bana. Ona baslayim bari yarin
Eki Görüntüle 2878663
Aklima is ile alakali olabilir diye geldi.Ben cok etkileniyorum boyle şeylerden ya tum gun modum dustu gene..Ne guzel kaptırdık gidiyorduk ne oldu ki acep...Neşeli neşeli gidiyorduk
Cuma tartisini paylasa bilir misin?Arrietty_ sedulu H3RA_ CEYDOS
Kaptanlarım bizim tatil işimiz uzadı o yüzden eve gidemiyorum eğer mümkünse izine ayrılabilir miyim 2 hafta kadar bugün söylediğim için kusura bakmayın ama bugün belli oldubu hafta regl bekliyorum o yüzden karın-bacak ağrılarım ve ödem merhaba dedi şimdiden tartı stresi de yaşamamak için izne ayrılayım bu hafta olur mu
Kendi cok inceldi. Hergun farkli Pazar izin günü.Yavrum bu hareketlerde güzel popo ve bacak çalıştırır gibi ama aynı zamanda alt karina da etki eder.
Geçtiğimiz cumanın dimi kaptanımCuma tartisini paylasa bilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?