Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Son 2 yorumun arasinda 45 dk var. Ne oldu o 45 da uyeligini iptal ettirecek kadar iyimidir cok merak ediyorum
Vallahı bende anlamadım. Gulup esprı ypıyordu. Chloe yapacam dedı. Sonra gıttı. Bekar kız ne olmus olabılır kı uyelıgı kapatmakla alakalı bısey gelmıyor aklıma. Iyıdır bence veda mesajı yazıp gitti. Ama ınsan merak edıyor tabı

Bu program tam kollar için biçilmiş kaftan gibi zaten. Kaç cm incelme oldu ? Yag kas oranına baktılar mi ?

sporu severek temizliği zoraki yaptığın için olabilir mi?
Aslında temizliği de severek yapıyorum ben. Hatta bastığım halıda ufacık kırıntı rahatsız eder beni hemen süpürürüm ama bugün çok yoruldum. Cam kapı ne varsa hepsine mola vermeden giriştim ondan herhalde.

sedulu dedigi gibi kol icin super
Alt Karin lazim bana
Bir arkadasim plan yolladi bana. Ona baslayim bari yarin

Ben bugün çok yedim sanırım
Yaylaya çıktık açık hava çarptı

Eklentiler

• C0BCD3C5-811E-430F-BA7A-ED487FC2843C.webp
    68,8 KB · Görüntüleme: 29
Iyi aksamlar arkadaşlar valla geçmiş yapamıyorum kusuruma bakmayın lutfen bugun dogum günü vardı abimin oğlanın allahim bebekle Bi yere gitmek biseyler yapmak ne kadar zor ve yorucuymuskaçırmaktan korkuyordum şükür abartmadim saat geçiyor korkusuyla Bnmgibi yapan varmi bilmiyorum 16saat ve daha fazla aç kalıyorum Bn bir aydır ve akşam erken kapatmak için elimden geleni yapıyorum umarım sbh kontrol tartisinda fazlam çikmaz allahin izniyle sabh itibariyle kabak detoksu yapmak istiyorum sporla beraber eğer yapmak isteyen arkadaş olursa resimli menü bildirimiyle birlikte yapmak isterim motivasyon amacli

Evet benimde dışarıda irademi kontrol etmek çok zor oluyor.Bugün herkes sıcacık poğaça yerken ben ayran içtim birde bi kereden bişe olmaz diyenlere de uyuz oluyorum
Kabak detoksu ben yapamıyorum canım şekerim düşüyor böle şelerde

Ztn bu hale o bikerelerden gelmedik mi annem saolsun ben yicek olsam hemn der aman kızın o kadr tepiniyon bosver der bende zorlanıyorum ama artık alışıyorum galiba önceden Bi yere gidicem zmn çok düşünüyodum napcam diye ama artık bnde sosyal Bi insanım veherortamda bulunabilirim sınav gibi düşün ve atlat bugünü diyorumdoğrudur herkesin bünyesi farklı inşallah başka Bi detoks ta bulusuruz

Doğum günü olduğu icin bir şey demeyeceğim ödül niyetine olsun artık ama hafta içi çok dikkatli gitmelisin sporu aksatma hiç. En azından her gün tempolu bir saat yürümeye calis
Aaa oldu mu hiç zero
Çekirdek fazla olmuş onun dışında yaylada yakmissindir zaten

Arrietty_ sedulu H3RA_ CEYDOS
Kaptanlarım bizim tatil işimiz uzadı o yüzden eve gidemiyorum eğer mümkünse izine ayrılabilir miyim 2 hafta kadar bugün söylediğim için kusura bakmayın ama bugün belli oldu bu hafta regl bekliyorum o yüzden karın-bacak ağrılarım ve ödem merhaba dedi şimdiden tartı stresi de yaşamamak için izne ayrılayım bu hafta olur mu

Cuma tartisini paylasa bilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…