Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bu program tam kollar için biçilmiş kaftan gibi zaten. Kaç cm incelme oldu ? Yag kas oranına baktılar mi ?

Yok normalde olcuyorduk da korona falan pek birebir calisamadik bu donemde, artik tatilden sonra daha iyi olur herhalde.

Ben kendim olcuyorum iste haftaya gorurum. Incelmeden ziyade kollar baya guzel toparlandi, hafif kaslandi, belli oluyor.
Benim gogus bolgem cok zayif ve de gucsuz, o hareketi mesela baya dusuk agirlikla yapiyorum. Hedefim gogsu biraz guclendirmek, bir de alt karin iste simdilik. Ama alt karin zor ya

Herkes merak etmiş ben de meraklandım açıkcası özel hayatında ne yaşamış olabilirsin ki kalkıp gelip kk hesabını kapattırasın bağdaştıramıyorum üzüldüm

Kiz bana hic cok gelmedi ya, tek ogun gibi olmus, dolu dolu. Saati uygun. Daha ne.

Cekirdek 1 avuc demissin sadece, ben de yerim arada minik kase ile.

Hic kotu etkileyecegini sanmıyorum.

Pek bi sakin takım ya geçen hafta sayfalar akıyordu şimdi hemen geçmiş yapılıveriyor

Önümüzdeki cuma tartı bildirimi yaparsan izne ayrılman sorun olmaz.

Evet gencler bugunde uzucu gundu bizim icin aedenli min geri dönecegine inaniyorum. Yarindan itibaren toparlanacaz insallah!

Canim uzulecek bir sey yoktur, hemen akliniza kotu bir sey gelmesin.

Zaten bir iki forumda aktifti sadece aedenli. Hani kisisel bir sey yoktur bence.

Ancak isle ilgili memur oldugu icin bazi kısıtlamalar gelismis olabilir diye dusundum ben de. Ben de kamuda calistim bir donem, davalik olmustuk bir iste de tum internet gecmisim carsaf carsaf gitmisti mahkemeye ha ha

Geri donerse eski hesabini actirabilir veya yeni hesap zaten kolayca alabilir.

Black widow knee slides zor gibi Alys
Ikinci hareket oncesi parmak uclarina mi basiyor?
Frog sliders icin sliders mi alsam
Marketde gormustum dün
Minicik bisey zaten
Sliding Ab icin de iyi olur
Yarin mutlaka basliyacagim. Hosuma gitti hareketler. Adamin Karin kaslari nasil belli oluyor hareketleri yapinca

Bilmem corapla kayiyor ya, tabi benim kaymiyor, ben yapamiyorum hic bir sekilde son hareketi, frog hareketini de ancak 2 3 unu olmasi gerektigi gibi yapiyorumdur, kalani yarim yamalak

Bende hic alt karin kasi yok
Benim programda topla yapilan hareket var, onu daha yeni yeni seti tam bitirebilmeye basladim, ilk basladigimda öldürüyordu.

Mountain climbers i bile zor yapiyorum. Sliders al desene kiz
Bendede yok, uzulme
Ben cok bosladim bölgesel sporu ya
Yarin bakalim ne durumda olacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…