Bu program tam kollar için biçilmiş kaftan gibi zaten. Kaç cm incelme oldu ? Yag kas oranına baktılar mi ?
Hayir onumuzdekiGeçtiğimiz cumanın dimi kaptanım
Kendi cok inceldi. Hergun farkli Pazar izin günü.
Bu adami izledim. Ama bu videoyu degil. Cok mantikli biriBen genel karin icin gecen aletsiz bir video paylasmistim.
Esim yapiyor onu bu sira, her gun yapmaya calosiyor bakalim etkisi ne olacak.
Ben son 2 hareketi hic yapamadim ama, yok calismiyor o kaslarim yani
Kızlar elimde olmayan kişisel birtakım durumlardan dolayı hesabımı kapatıyorum
sizlerle çok güzel paylaşımlarımız oldu, bana kattıklarınız için teşekkür ederim.
farkında olarak ya da olmadan kırdığım biri varsa hakkını helal etsin.
hepiniz hakkınızı helal edin, varsa benden yana helal olsun...
Öpüyorum sizi çokAllah’a emanet olun
Bu adami izledim. Ama bu videoyu degil. Cok mantikli biri
Ne zaman basladi esin
Günün menüsü(biraz fazla fazla yedim)
Kahvaltı
1 ayran
(Sabah çıktık yola herkes poğaça yiyodu yiyemedim)
Akşam14:30
8 ızgara köfte
3 dilim ızgara sucuk
Bol salata
1 közlenmiş biber
2 bardak limonata
1 dilim kepek ekmeği
1 kase kiraz
1 nektari
1 avuç dağ çileği
1 muz
1 avuç çekirdek
Bolca çay
Su 3 litre
Adım 13139 394p
Akşam eve gelince wc ye çıktım meyveler bozdu beni.Çok yemişim ama o kadar da kötü değil sanki di miçekirdek olmamış
Arrietty_ @neutral sedulu @Fatma Girik
Önümüzdeki cuma tartı bildirimi yaparsan izne ayrılman sorun olmaz.Arrietty_ sedulu @neutral @Fatma Girik
Kaptanlarım bizim tatil işimiz uzadı o yüzden eve gidemiyorum eğer mümkünse izine ayrılabilir miyim 2 hafta kadar bugün söylediğim için kusura bakmayın ama bugün belli oldubu hafta regl bekliyorum o yüzden karın-bacak ağrılarım ve ödem merhaba dedi şimdiden tartı stresi de yaşamamak için izne ayrılayım bu hafta olur mu
Evet gencler bugunde uzucu gundu bizim icinaedenli min geri dönecegine inaniyorum. Yarindan itibaren toparlanacaz insallah!
Pek bi sakin takım ya geçen hafta sayfalar akıyordu şimdi hemen geçmiş yapılıveriyor
Yaris carpti bencePek bi sakin takım ya geçen hafta sayfalar akıyordu şimdi hemen geçmiş yapılıveriyor
Black widow knee slides zor gibiAlys
Ikinci hareket oncesi parmak uclarina mi basiyor?
Frog sliders icin sliders mi alsam
Marketde gormustum dün
Minicik bisey zaten
Sliding Ab icin de iyi olur
Yarin mutlaka basliyacagim. Hosuma gitti hareketler. Adamin Karin kaslari nasil belli oluyor hareketleri yapinca
Mountain climbers i bile zor yapiyorum. Sliders al desene kizBilmem corapla kayiyor ya, tabi benim kaymiyor, ben yapamiyorum hic bir sekilde son hareketi, frog hareketini de ancak 2 3 unu olmasi gerektigi gibi yapiyorumdur, kalani yarim yamalak
Bende hic alt karin kasi yok
Benim programda topla yapilan hareket var, onu daha yeni yeni seti tam bitirebilmeye basladim, ilk basladigimda öldürüyordu.
Rehavet de iyi değil sonuncu geliveririrz alimallahYaris carpti bence
Simdiden birinci olmayacagimiz belliRehavet de iyi değil sonuncu geliveririrz alimallah
Ortamız yok ki yahu tabanlarımız yandıydı geçen haftaSimdiden birinci olmayacagimiz belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?