Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Simdi baktimda 81 ile baslamissin
Hesap filan yapayim bakayim hedef kilo revize ediliyor ise mezun olmak ister misin? Cok zayifladim diyordun
Şahane Olur kaptanım eğer mümkünse mezun olup FREE takılırım artık yemek konusunda detoks yapmıcam beslenme düzenim oturdu sonuçta sıkılaşmak için uğraşıcam artık

Aynen kuzu arık kendimi biliyorum neyi yiyip yemeyeceğimi hatta kaçamaklarla nasıl başedileceğini öğrendik çok şükür bundan sonrası kontrollü

Gecerli Suzy wengel e göre

Pek ugramadin bu hafta. Eksi olmana sasirdim desem yeridir

Ayiralim izne tebrikler
Dondurma onune dussede eksidesin

Tebrikler harika eksi
kaptanım sorunlarım var diyeti bırakmadım sporumu da bırakmadım, bu hafta 2 gün yapmadım sadece yoksa full koşturm tempolu rampalı yürüdüm, ama yazamadım , giremiyorum foruma, kendi problemlerimle başbaşaydım biraz bu hafta telafi edeceğim söz
Abanma canım sende yıde az ye

Valla mezunları kovmuyolarsa alys ve sedum gıbı takılacam burda cokk sevıyorum burayı gıdesım yok

Kız yoksa 3 avuc serbestte sen bızı kandırıyonmu
az az yiyeceğim
öğlen yerim ki akşama erisin gitsinler

İşte bunları 1 ay sonra bulamıcaz bol bol yıyelım bence

Sonon soporlor çook
son do yop sonon do olson

Asi Matmazel kuzum senin hedefin ne? Kaç olmak istiyorsun? Bayağı zayıfladın çünkü.
Kuşum normalde hedefim 60 kiloydu ama yüzüm zayıfladı alt karın iç bacak ve kol fena spora çok ağırlık vererek 60 olucam şuan ki problemim sıkılaşma yağ oranım yüksek çünkü eğer takımdaki hedefimi revize edebilirse Arrietty_ kaptanım bende bugün mezun olabilirim FREE takılırım takımda

11 cm daha uzunum senden vki bakma sen 60 kg hedefim ya yeşil onda yansın diye 155 cm girdim boyum 168 cm. ama evet kilo olarak aynı haldeyiz tek sorun seniniyorsun ben bekliyorum.
Yaaagercektenmi 168 ayy hic aklima gelmezdi valla bnm de beklicem gunler gelcek duraksicak diye korkuyorum kilomun

Günaydın çıtır hatunlar
Geçen cuma:68.0
Bu cuma:67.1
Fark:-900
Yüzde:%1.323
Haftaya cuma hedefim:66.5

Arrietty_ @neutral CEYDOS @sedulu
Harika
Abla kardes masallah

Incelmende harika
Ay dimi. Bide trip atiyor
Sporu az napiim

Umarim sorunlarini halletmissindir?
Ya acikcasi emin olamiyorum kim devam etmek istiyor kim istemiyor

Geleni ceviremiyorum ama 2 gun sonra birden kayip oluyorlar
Tabloya ekliyorun
Bakiyorum paylasim yok
Sinir oluyorum
Burdayim ama ozel durum yuzunden hergun yazamam Pazartesi ve cuma bildirimlerde varim deseniz sorun etmicem zaten

Yaaagercektenmi 168 ayy hic aklima gelmezdi valla bnm de beklicem gunler gelcek duraksicak diye korkuyorum kilomun
çok sinir bozucu canım inşallah sana olmaz 1 aydır aynı kilodayım. üstelik CanTorun taktiği denedim hafta sonu tıka basa yedim. sonra yeşil çay detoksu yaptım. üstüne dün su orucu. değişen 0,200 gr.

Ağırlıkla antreman yaparsan çok kısa sürede sonuç alırsın canım. Özellikle proteini de arttırırsan aşırı toparlanıyorlar. Denendi onandı. Alt karının gitmesi çok zor. Onun içinde meyve bile tüketmemek gerekiyor nerdeyse. Hani böyle dümdüz olsun dersen. Benim yaoabileceğim bir şey değil. Manken de değilim zaten. Ama ağırlıkla suma squat, normal squat ve lunge (öne bacak açma hareketi) yaparsan çok çok faydasını görürsün.

incelme güzel canım ona laf yok ama kilo neden duruyor onu anlamış değilim. geçen haftadan bu yana 1 cm göbek 1 cm bacak eritmişim. başlangıçtan bu yana incelmelere baktığımda çok orantılı bir incelme görüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…