- 3 Mart 2021
- 1.883
- 8.945
- 78
- 38
Hemi de hiçççç
Cok mu yakin gidiyoruz ne boy pos kilogeçen hafta :71 kg
bu hafta : 70,8 kg
fark : -200 gr
yüzde : %0,282
hedef : 69
Arrietty_ @neutral @sedulu
Eki Görüntüle 2881106 Eki Görüntüle 2881102 Eki Görüntüle 2881103
Külyutmazim benAbbüüü fil hafızası mı denir ne denir
Şahane Olur kaptanım eğer mümkünse mezun olup FREE takılırımSimdi baktimda 81 ile baslamissin
Hesap filan yapayim bakayim hedef kilo revize ediliyor ise mezun olmak ister misin? Cok zayifladim diyordun
Aynen kuzu arık kendimi biliyorum neyi yiyip yemeyeceğimi hatta kaçamaklarla nasıl başedileceğini öğrendik çok şükür bundan sonrası kontrollübenim ellerim çok minik ya, aynı çocuk eli gibi. bana göre 5 avuç var çünkü en az:) Tabii spor yapınca daha çok yemek yiyebiliyorsun. Spor müthiş ya. hem daha çok yiyorsun hem de şekilleniyorsun daha nolsun:)
ye canım ye. Kontrollü yemekten zarar gelmez.
11 cm daha uzunum senden vki bakma sen 60 kg hedefim ya yeşil onda yansın diye 155 cm girdim boyum 168 cm. ama evet kilo olarak aynı haldeyiz tek sorun seniniyorsun ben bekliyorum.Cok mu yakin gidiyoruz ne boy pos kilo
kaptanım sorunlarım varGecerliSuzy wengel e göre
Pek ugramadin bu hafta. Eksi olmana sasirdim desem yeridir
Ayiralim iznetebrikler
Dondurma onune dussede eksidesin
Tebrikler harika eksi
az az yiyeceğimAbanma canım sende yıde az ye
Valla mezunları kovmuyolarsa alys ve sedum gıbı takılacam burda cokk sevıyorum burayı gıdesım yok
Kız yoksa 3 avuc serbestte sen bızı kandırıyonmu
son do yop sonon do olsonİşte bunları 1 ay sonra bulamıcaz bol bol yıyelım bence
Sonon soporlor çook
Kuşum normalde hedefim 60 kiloydu ama yüzüm zayıfladı alt karın iç bacak ve kol fenaAsi Matmazel kuzum senin hedefin ne? Kaç olmak istiyorsun? Bayağı zayıfladın çünkü.
Ayyy benım koca karışmasa valla gıyerım cok severım. Ama bı sort ve gomlek alacammmŞu popo çizgisinde olanlardan alalım @Lady Tenar bacım sana da yakışır
Benden anca pılates cıkıyor baska yokson do yop sonon do olson
Kız bi foto at kız gönlümüz şenlensin hafta sonumuz güzel geçsinŞahane Olur kaptanım eğer mümkünse mezun olup FREE takılırımartık yemek konusunda detoks yapmıcam beslenme düzenim oturdu sonuçta sıkılaşmak için uğraşıcam artık
Popo çizgisine karışsın bi zahmet yav sonra bu kim derler adamaAyyy benım koca karışmasa valla gıyerım cok severım. Ama bı sort ve gomlek alacammm
Benden anca pılates cıkıyor baska yok
Yaaa11 cm daha uzunum senden vki bakma sen 60 kg hedefim ya yeşil onda yansın diye 155 cm girdim boyum 168 cm. ama evet kilo olarak aynı haldeyiz tek sorun seniniyorsun ben bekliyorum.
geçen hafta :71 kg
bu hafta : 70,8 kg
fark : -200 gr
yüzde : %0,282
hedef : 69
Arrietty_ @neutral @sedulu
Eki Görüntüle 2881106 Eki Görüntüle 2881102 Eki Görüntüle 2881103
Ay dimi. Bide trip atiyorkaptanım sorunlarım vardiyeti bırakmadım sporumu da bırakmadım, bu hafta 2 gün yapmadım sadece yoksa full koşturm tempolu rampalı yürüdüm, ama yazamadım , giremiyorum foruma, kendi problemlerimle başbaşaydım biraz bu hafta telafi edeceğim söz
az az yiyeceğim
öğlen yerim ki akşama erisin gitsinler
son do yop sonon do olson
çok sinir bozucu canım inşallah sana olmaz 1 aydır aynı kilodayım. üstelikYaaagercektenmi 168 ayy hic aklima gelmezdi valla bnm de beklicem gunler gelcek duraksicak diye korkuyorum kilomun
Ağırlıkla antreman yaparsan çok kısa sürede sonuç alırsın canım. Özellikle proteini de arttırırsan aşırı toparlanıyorlar. Denendi onandı. Alt karının gitmesi çok zor. Onun içinde meyve bile tüketmemek gerekiyor nerdeyse. Hani böyle dümdüz olsun dersen. Benim yaoabileceğim bir şey değil. Manken de değilim zaten. Ama ağırlıkla suma squat, normal squat ve lunge (öne bacak açma hareketi) yaparsan çok çok faydasını görürsün.Kuşum normalde hedefim 60 kiloydu ama yüzüm zayıfladı alt karın iç bacak ve kol fenaspora çok ağırlık vererek 60 olucam şuan ki problemim sıkılaşma yağ oranım yüksek çünkü eğer takımdaki hedefimi revize edebilirse Arrietty_ kaptanım bende bugün mezun olabilirim FREE takılırım takımda
incelme güzel canım ona laf yok ama kilo neden duruyor onu anlamış değilim. geçen haftadan bu yana 1 cm göbek 1 cm bacak eritmişim. başlangıçtan bu yana incelmelere baktığımda çok orantılı bir incelme görüyorum.Harika
Abla kardes masallah
Incelmende harika
Ay dimi. Bide trip atiyor
Sporu az napiim
Umarim sorunlarini halletmissindir?
Ya acikcasi emin olamiyorum kim devam etmek istiyor kim istemiyor
Geleni ceviremiyorum ama 2 gun sonra birden kayip oluyorlar
Tabloya ekliyorun
Bakiyorum paylasim yok
Sinir oluyorum
Burdayim ama ozel durum yuzunden hergun yazamam Pazartesi ve cuma bildirimlerde varim deseniz sorun etmicem zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?