bende öyle düşünüyorum yüksek kiloda vermek daha kolay oluyor burda gördüğüm :)deme öyle kilon bir haftada o kadarımı vermeye müsait
maydonoz kürüne başla yarından itibaren
akşam yemeklerini minimumda tut
bol su iç
perşembe açlık yap
tamamdır
Hayirr gecen bi pantalon aldim. Oburler cuval gibi olunca mecbur aldimyaptın mı alışveriş sende. ne ciciler aldın kendine
daha da düşmüş olacak kilon çok mantıklı olur.Hayirr gecen bi pantalon aldim. Oburler cuval gibi olunca mecbur aldim. Turkiyeye gidince alacam istee
hoo vallahi görmemiştiiiimmverirsin sen dert etme. benimkini gördün mü? asıl kim yürek yemiş
Lafin banami kizzbende öyle düşünüyorum yüksek kiloda vermek daha kolay oluyor burda gördüğüm :)
birde bu hafta çok gitmedi ya o yüzden önümüzdeki hafta çok gider inşallah
yok vallahi ondan değil seni kulvar dışı bırakıyorum şikeci baby mideLafin banami kizzama dogru
hadi kapışalım galip belli zaten. ben durağan yaşıyorum 1 aydır.hoo vallahi görmemiştiiiimm
kim daha çok verecek diye kapışıyor muyuz o halde
Bende durakladim. Suyum gittikce azaliyor. Eski duzenime donem bihadi kapışalım galip belli zaten. ben durağan yaşıyorum 1 aydır.
o zaman kapışıyor muyuz bu hafta.Bende durakladim. Suyum gittikce azaliyor. Eski duzenime donem bi
3. olduk canım. bu hafta daha sıkı tutmalısınız işiHellöö eve yeni girdim nasıl yorulmuşum
Şimdi geçmiş yapcam kaçıncı olduk bakayım hemen
Gozun aydinnYeşil olmuşum ben yuppi
hayırrlı olsun sonuna ulşmanı dilerim. benimki en sonda yeşil olacakYeşil olmuşum ben yuppi
Tebrikler guzum darısı bizlereYeşil olmuşum ben yuppi
yakındır bence kırmızıya girmen.Gozun aydinnben kirmiziya bile girmedim
Kırmızıya girince tebrik ederim seni de kizGozun aydinnben kirmiziya bile girmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?