Çalışkansın vesselam habire bir şeyler buluyorsun yapacak haaayy maaşallah kedi canını seniiinIyi aksamlar kizlar. Tum gun mutfakdaydim. Ara verdikce ya cocuklari disari goturdum ya kitap okudum.
Simdi cocuklari banyo yaptirip yurume bandina cikacagim insallah.
Sizler ne yapiyorsunuz
Aynn oyle valla dersimi aldım cuma gunu yarin tartida guzel sonuc gormek umudum insallahIcme guzum icme
Hep ödeme sebep
Cayimi ictim biraz daha trampolinde yuruyecegim.Iyi aksamlar kizlar. Tum gun mutfakdaydim. Ara verdikce ya cocuklari disari goturdum ya kitap okudum.
Simdi cocuklari banyo yaptirip yurume bandina cikacagim insallah.
Sizler ne yapiyorsunuz
Evet hatırlıyorum seni ceydos vardı özgü abla vardı şimdi yoklar galibaHsogeldin
Ilk sayfada ki katilim formunu tekrar doldurrmusun canim
Bende vardim ozge kaptan iken
Çalışkansın vesselam habire bir şeyler buluyorsun yapacak haaayy maaşallah kedi canını seniiin
Ben de ulusa gittim kelle aldım oturdum kelle ayıkladım var mı ben kadar deüşük bişi yapan meydan okusun bana
Normalde kasaplarda dondurulmus satiliyordu en son arada aliyordum.Afiyet olsun ama neden Ulus'a kadar gittin kelle icin
Kelle miii. Afiyet olsunÇalışkansın vesselam habire bir şeyler buluyorsun yapacak haaayy maaşallah kedi canını seniiin
Ben de ulusa gittim kelle aldım oturdum kelle ayıkladım var mı ben kadar deüşük bişi yapan meydan okusun bana
Hosgeldi canim. Hatirladim tabiArrietty_ kaptanım merhaba hatırladın mı beni Ramazan ayında 58 kilo ile free listeden yarışıp mezun olmuştum.
Kilomu aşağı yukarı koruyorum aslında ama şimdi biraz daha vermeye karar verdim. 58-59 arasıyım ve 53-54 bandına inmek istiyorum. Ayrıca 21 gün şeker orucu yapmak istiyorum. Biliyorum ki takımda olursam çok daha motive bir şekilde bunları gerçekleştirebilirim. Takım olmayınca sporu da boşladım sıcakların da etkisiyle tabi. Spora da tekrar başlamak istiyorum.
Bir de kaptanım ben direkt esas listeye girmek istiyorum mümkün mü?
Ceydos burdaydi. Nicki degistiEvet hatırlıyorum seni ceydos vardı özgü abla vardı şimdi yoklar galiba
Yaa çok sevindim gerçekten. Yarın tartılıp tam olarak kaç kilo olduğuma bakarım. Ona göre cumaya hedef koyarım.Hosgeldi canim. Hatirladim tabikisa surede hedefine ulasmistin. Girebilirsin direk esas listeye
Birlikte sporu hallederiz. Bu hafta takim ici adim yarisimiz var. Az kisi kalmistik ama bu gidisle cuma es yarisi yapabiliriz yine
Nereye gideyim daha merkezi nerde vardıAfiyet olsun ama neden Ulus'a kadar gittin kelle icin
Aslinda onemli olan baslangic kilo ve son hedef kilosuKatılım formunu nasıl dolduruyorduk hatırlayamadım
Adım ebrar
Ev hanımıyım
2 buçuk ve 6 yaşlarında iki oğlum var
Bursada yaşıyorum
Kilom 70 kilo
İlk hedef 64
Boy 160
HoşbuldukAslinda onemli olan baslangic kilo ve son hedef kilosu
Hosgeldin tekrar
Bende Zeynep
2cocuk annesiyim. 6 ve 9 yasinda :)
Bu arada menu,spor ve tarti fotograflari burayaHoşbulduk
Yaa çok sevindim gerçekten. Yarın tartılıp tam olarak kaç kilo olduğuma bakarım. Ona göre cumaya hedef koyarım.
Menü ve sporu da yarın yazmaya başlayayım, bugün çünkü pek de iyi şeyler yemedim.
Ben adımsayarı bile kaldırmışım telefondan önce onu bi indireyim tekrar.
Hos geldinizKatılım formunu nasıl dolduruyorduk hatırlayamadım
Adım ebrar
Ev hanımıyım
2 buçuk ve 6 yaşlarında iki oğlum var
Bursada yaşıyorum
Kilom 70 kilo
İlk hedef 64
Boy 160
Teşekkürler canım hoşbuldumHos geldiniz
Hani 20lerde kaliyorduk
Menu
Sabah (9.00)
2 haslanmis yumurta, sovus domates salatalik, 1 dilim kizarmis hellim, kucuk salkim taze uzum (10) ve 5 badem
Ara
Sutlu kahve
Aksam (17.30)
Salata (marul, mor lahana, sogan, nane, domates, salatalik ve haslanmis kuzu gerdan) ile ayran
Su: 3.5 litre
Adim: 26 bin (aksam guncellerim)
Arrietty_
Eki Görüntüle 2898516
Maşaallah ne kadar güzel adımlar öyle
Masallah ne guzel bir kilo oyleMaşaallah ne kadar güzel adımlar öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?