Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iyi aksamlar kizlar. Tum gun mutfakdaydim. Ara verdikce ya cocuklari disari goturdum ya kitap okudum.
Simdi cocuklari banyo yaptirip yurume bandina cikacagim insallah.

Sizler ne yapiyorsunuz
Çalışkansın vesselam habire bir şeyler buluyorsun yapacak haaayy maaşallah kedi canını seniiin
Ben de ulusa gittim kelle aldım oturdum kelle ayıkladım var mı ben kadar deüşük bişi yapan meydan okusun bana

Arrietty_ kaptanım merhaba hatırladın mı beni Ramazan ayında 58 kilo ile free listeden yarışıp mezun olmuştum.
Kilomu aşağı yukarı koruyorum aslında ama şimdi biraz daha vermeye karar verdim. 58-59 arasıyım ve 53-54 bandına inmek istiyorum. Ayrıca 21 gün şeker orucu yapmak istiyorum. Biliyorum ki takımda olursam çok daha motive bir şekilde bunları gerçekleştirebilirim. Takım olmayınca sporu da boşladım sıcakların da etkisiyle tabi. Spora da tekrar başlamak istiyorum.
Bir de kaptanım ben direkt esas listeye girmek istiyorum mümkün mü?

Afiyet olsun ama neden Ulus'a kadar gittin kelle icin

Kelle miii. Afiyet olsun
Pilim de bitti valla
Yarin izin gunum ama kizkardesim gelecek.
Hosgeldi canim. Hatirladim tabi kisa surede hedefine ulasmistin. Girebilirsin direk esas listeye
Birlikte sporu hallederiz. Bu hafta takim ici adim yarisimiz var. Az kisi kalmistik ama bu gidisle cuma es yarisi yapabiliriz yine
Evet hatırlıyorum seni ceydos vardı özgü abla vardı şimdi yoklar galiba
Ceydos burdaydi. Nicki degisti CEYDOS oldu. Tatile cikti ve ne zaman doner bilmiyorum. Ozge de cocuklar ile kosusturmasi baya cogalinca birakmk zorunda kaldi. Arada ugruyor ama

Hosgeldi canim. Hatirladim tabi kisa surede hedefine ulasmistin. Girebilirsin direk esas listeye
Birlikte sporu hallederiz. Bu hafta takim ici adim yarisimiz var. Az kisi kalmistik ama bu gidisle cuma es yarisi yapabiliriz yine
Yaa çok sevindim gerçekten. Yarın tartılıp tam olarak kaç kilo olduğuma bakarım. Ona göre cumaya hedef koyarım.
Menü ve sporu da yarın yazmaya başlayayım, bugün çünkü pek de iyi şeyler yemedim.
Ben adımsayarı bile kaldırmışım telefondan önce onu bi indireyim tekrar.

Katılım formunu nasıl dolduruyorduk hatırlayamadım
Adım ebrar
Ev hanımıyım
2 buçuk ve 6 yaşlarında iki oğlum var
Bursada yaşıyorum
Kilom 70 kilo
İlk hedef 64
Boy 160
Aslinda onemli olan baslangic kilo ve son hedef kilosu
Hosgeldin tekrar
Bende Zeynep
2cocuk annesiyim. 6 ve 9 yasinda :)

Katılım formunu nasıl dolduruyorduk hatırlayamadım
Adım ebrar
Ev hanımıyım
2 buçuk ve 6 yaşlarında iki oğlum var
Bursada yaşıyorum
Kilom 70 kilo
İlk hedef 64
Boy 160
Hos geldiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…