Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bence zayıflamak disiplin işi bizim cezamıza bile gerek yok herkesin kendi sorumluluğunu bilmesi gerekiyor. Sonuçta hep dediğim gibi Eylül zayıflasa bana ne karı var, ben zayıflasam size ne faydam var? o yüzden sorumluluğumuzu bilmemiz lazım.

heh ağzın bal yesin dicem ama demiyorum domates yesin ağzın yaaaa

evt cnm denemedekileri alma zaten kim olduklarini unuttuk onlarin:26:
zaten buaya gelip 2 satir yazmaya üsenen üyelerin ceza cekeceginden bende süpheliyim ama daha iyi bir fikri olan varmi arkadaslar bunlar kücük cocuk degilki kulagini tutup poposuna ikitane vuralim

tubiscigim eger kilo bildirmek icin bir araci bulabiliyorsa günlük ne yaptigini ve suraya 2 cvp yazmak icinde birini bulabilirler
zaten böyle giderse listede bizden baskasi kalmiyacak
eger sorumlulugunu bilmiyorsa ve gelmiyorsa buraya ihtiyaci yok demektir
ihtiyaci olmayanlarinda aramizda yei yok biraz agir oluyor ama ihtiyaci yoksa diskalifiye edilsin

kuzuya cok üzüldüm ya arasan bendende slm söyle cnm
afiyet olsun canım benim. Ben cezalara uyulacağını düşünmüyorum.
ayni sekilde düsünüyorum ama ceza bir sembol yani uyup uymamak onlara kalmis:26:

tabiki cnm herkes kendine yapar ama öylede düsünürsek herkes evinde yapsin burda ne isleri var
eger buraya geliyorlarsa demekki tek baslarina yeterli olamiyorlar,bir destege ihtiyaclari var
sahsen ben o yüzden burdayim sizinde öyle oldugunu düsünüyorum burdaki amacimiz birbirimizui motive etmek yanlislarimi bir daha tekrarlamamak icin buraya yaziyoruz yoksa sen bana ver ben sana havada ucsun gitsin sorun ceza degil sorun takim ruhunu yakalayamiyoruz
buraya katilmak isteyenlerin sayfasina baktim gecen gün bir üye cagirmissin ve motive olmadigi icin gelmeyecegini söylemi
eger bir parmak bütün ele zarar veriyorsa keseceksin yarali parmagi kusura bakmasin kimse ama bu benim düsüncem

benim cikip etrafi toplamam lazim sonrada kizimi okuldan alacam yemek toplamak derken aksam olur sonra gelmeye calisacagim gelemesemde sabah görüsürüz
hic kacamaksiz bol sulu ve sporlu günler

kizlar ne yemek yapim ya
bana cvp verecek bir kizda yok ama sitede neyse kendi kendime sorup cevaplim bari

offfffff cok sikici yaaa nirde kaldiniz kizceler
bende gidim bari yemege koyilim kimseciklrin gelecegi yok kendi kendime köyün delisi gibi kaldim burda

ya ben gittim yemek yaptim geldim kise yok yine
benim anlayamadigim niye buraya üye oldunuz

kızlar takıma birini çağırdım. özür dilerim tubiş sana sormadım ama takımda hareketlilik olsun diye...

kızlar takıma birini çağırdım. özür dilerim tubiş sana sormadım ama takımda hareketlilik olsun diye...

sorun değil canım çağırabilirsin off bugün ben de çok yoğundum ama sporumu ihmal etmedim eve geldim yemeğimi yedim sporumu yaptım inanılmaz yorgunum ben yatmaya gidiyorum iyi geceler herkesee

Katılımlarını arttır yoksa dövcem Yok yok dövmicem çok fena cezalar vercem

Şimdi okullu oldun sınıfları doldurdun hayırlı uğurlu olsun canımm başarılar dilerim.

Yokum buralarda farkediliyordur zaten okula uyum sağlayamadım tam,yoruluyorum..Birde alışveriş falan derken giremedim pek bi süre sonra toparlayacağım inşallah

Ceza istemiyorum amaaaa

2 günde bir var derken düzenli girerim Ablalarım Anlayışınız için teşekkür ederim

Yine çıkacağım çok yorgunum bide alışveriş yaptım başım ağrıyor :S İyi geceler herkese Tekrar girmeye çalışacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…