Bence zayıflamak disiplin işi bizim cezamıza bile gerek yok herkesin kendi sorumluluğunu bilmesi gerekiyor. Sonuçta hep dediğim gibi Eylül zayıflasa bana ne karı var, ben zayıflasam size ne faydam var? o yüzden sorumluluğumuzu bilmemiz lazım.
heh ağzın bal yesin dicem ama demiyorum domates yesin ağzın yaaaa
bal yiyeceği günler de gelecek inşallahhhhhhh
evt cnm denemedekileri alma zaten kim olduklarini unuttuk onlarin:26:canım fena halde mandalina çekti yaaaa benim de almam lazımmmmmm
ceza listesi yapalım hemennnn ebrugül köyde izinli, kuzunun babası rahatsız hastanede.
listemizde olan sabrina ve all iz well düzenli mesaj yazmıyor denemede olanların hiçbirini almıcam listeye onlar hiç yazmıyor.
zaten buaya gelip 2 satir yazmaya üsenen üyelerin ceza cekeceginden bende süpheliyim ama daha iyi bir fikri olan varmi arkadaslar bunlar kücük cocuk degilki kulagini tutup poposuna ikitane vuralimben pegasusa katılıyorum fakat cezanın sadece böle yazılarda kaldığını düşünüyorumyani gelmedi paylaşım yapmadı diye verdiğimiz elli mekik bilmem ne sadece biz yazıyoruz onlarda tamam diyor. yani sonuçta bu da bir sorumluluk belli sayı ile kalmamak gerekiyor. hem bize hem kendimiza sorumluluk o kiloları alırken güzeldi kimse kusura bakmasın çıkacak acı acı.
tubiscigim eger kilo bildirmek icin bir araci bulabiliyorsa günlük ne yaptigini ve suraya 2 cvp yazmak icinde birini bulabilirlercanım şimdi hilal gelmiyor kilosunu bile ablası yolladı geçen hafta ona ceza versek sence uygular mısabrina ara sıra geliyor hadi o uygulasın ama buraya gelmeyen kişiye nasıl ceza verecez
tamam canım arıcam ben onu bugün ama şu yemeğimi yiyim. işler de çok yoğun belki akşam ararım
ayni sekilde düsünüyorum ama ceza bir sembol yani uyup uymamak onlara kalmis:26:afiyet olsun canım benim. Ben cezalara uyulacağını düşünmüyorum.
Bence zayıflamak disiplin işi bizim cezamıza bile gerek yok herkesin kendi sorumluluğunu bilmesi gerekiyor. Sonuçta hep dediğim gibi Eylül zayıflasa bana ne karı var, ben zayıflasam size ne faydam var? o yüzden sorumluluğumuzu bilmemiz lazım.
ya ben gittim yemek yaptim geldim kise yok yine
benim anlayamadigim niye buraya üye oldunuz
sorun değil canım çağırabilirsin off bugün ben de çok yoğundum ama sporumu ihmal etmedim eve geldim yemeğimi yedim sporumu yaptım inanılmaz yorgunum ben yatmaya gidiyorum iyi geceler herkeseekızlar takıma birini çağırdım. özür dilerim tubiş sana sormadım ama takımda hareketlilik olsun diye...
Katılımlarını arttır yoksa dövcemYok yok dövmicem çok fena cezalar vercem
Şimdi okullu oldun sınıfları doldurdunhayırlı uğurlu olsun canımm başarılar dilerim.
Günaydın kızlar ben az sonra doktora gidecem göğsümde bir sertlik tespit ettim dua edin banaçok korkuyorum
Günaydın kızlar ben az sonra doktora gidecem göğsümde bir sertlik tespit ettim dua edin banaçok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?