Kızlar 1 ayda 6 kilo Taylan Kümelinin diyet listesiymiş. Benim kuzenim gitmişti Taylan Kümeliye süper zayıflamıştı.
Aslında fena gözükmedi menü bana:)
Sabah Kalktığınızda
1 bardak sıcak su, 1 dilim limon, 1 dilim elma, 1 parça kabuk tarçın, 1 çay kaşığı elma sirkesi
Kahvaltı
2 dilim diyet etimek, 1 tatlı kaşığı labne light peynir, maydanoz, domates, salatalık
Kahvaltıdan 2 Saat Sonra
2 adet taze kayısı, 5 badem
Öğle
Doyana kadar sebze yemeği, 200 gr diyet yoğurt veya 100 gr normal yoğurt, salata (yeşillik, domates, salatalık, 1 yemek kaşığı zeytinyağı)
Öğle Yemeğinden 2 Saat Sonra
2 kırmızı erik, 5 badem
Sonraki 2 Saatte
Kepekli tost (açlık durumuna göre) 1 veya 2 dilim esmer ekmek, 30 gr light peynir
Akşam
Izgara balık, tavuk, et veya köfte, salata
Akşam Yemeğinden 2 Saat Sonra
1 çay bardağı diyet kefir, 1 kuru kayısı
İyiymis aslinda... Bana uymaz ama, hic yapamamisimdir boyle listeli diyetleri..
Arkadaslar cok buyuk mucadele veriyorum kantinde o muthis kokan yiyeceklerden almamak icin.. Onun yerine getirdigim elmami yemek icin.. Basariyorum sonunda elmami yiyorum, sonra kantinden ciktiktan sonra bi hosuma gidiyor, oh be iyikide yemedim diyorum:) bosu bosuna... :)
kızlar ben fatura kesmeye gidicem, bir tane intense yedim:26:ama napıyım ekmeksiz çorba tutmadı beni
gofret olmamis cnm,ne demistik yapilan kacamagin 2 kati ceza gelecek,bu haftaki sonucumuzdan dolayi,madenm gofret 166 kalori 166.2=332 yapiyor,en az 300 kalorilik spor yapiyorsun ceza olarak,2 gün icerisinde bitir lütfenGunaydin hanimlar haftasonu neredeyse hic ugrayamadim.. Bir kac kere girip ciktim.. Hemen cumagunumu yazayim
Sabah
1 pogaca
1 gofret (166 kalori)
Oglen 1 elma
Aksam
Balik , biraz somon biraz mezgit
Su
2 lt
mantiyi öglene atip,aksam salata yeseydin daha iyi olurdu,cezalik bir durum yok fakat,dengelenmis ,sporunuda yapmissingünaydın herkessssseeeee
öncelikle dünkü menümü yazıyım haftasonlarında pek takılamıyorum buraya ancak hafta içi vakit buldukça
dünkü menüm;
sabah
2 dilim ekmek
sucuklu yumurta
minci (lor peyniri)
çay
öğle
uyuduğum için hiç bişey yemedim
akşam
mantı
2 lt su
20 dakka bisiklet
cok yememissin fakat,vucuda zararli beslenmissin,araya biraz protein atsaydin daha iyi olurdu,afiyet olsunCumartesi gunu
Hatirlayabilcekmiyim bakayim
Sabah
2 tane krep
Peynir
Bal
Oglen
2 tane kabak dolmasi
Aksam
Azicik sosisli makarna
Hurma yedim bi de, canim cok tatli istedi ( neyseki hurmalar bitti artik)
Su
Sayamadim ama 1,5-2 lt olmali
Spor yok malesef
bi önceki gün gibi olmus,karbonhidrat agirlikli bir besklenmeVeeeee son olarak pazar gunku menumu de yazayim
Sabah
Tavada yumurta
Yarim simit
Biraz kaymak
Bal
Oglen yemedim kahvalti saglam olunca acikmadim
Aksam
3-4 kasik bulgur pilavi
2 tane kabak dolmasi
Azicik karnibahar
Bir kac parca et
Su 2 lt
Spor yapmak icin hazirlandim giyinip videoyu actim ve basladim . Ama devam edemedim cunku ayak bileklerim agriyordu, incitirim diye korktum
Bir sure mekikle idare edicen galiba
yok cnm,az degil, sporunu ihmal etmedigin icinkızlar gunaydın bu arada
ıkı gun yoktum o yuzden tam hatrlamadm menulerı
ama kacrdlarımı yazdı kahve fazla kacmıs bayaga bı
ama nrmal ogun yemedm genelde
kahve yuzunden kendıme 500 kalorılık spor czası verıorum az oldysa artıralım
yarim kiymali pide 250 kalori yapiyor cnm,daha doyurucu bisey olsaymis daha iyiymis,yaprak sarmalar 300 kaoriyi buluyor,ögle icin ideal olmus fakat dedigim gibi besleyici degil,pasta yemedigin icin ayrica tebrik ediyorumgünaydınlaaaaar;
dünkü menüm;
sBh tereyağda 2 yumurtA 2 DİLİM BEYAZ EKMEK
ÖĞLE yOK
AKŞAM:6 TANE YAPRAK SARMASI VE YARIM KIYMALI PİDE ( arkadaşlara gitmiştik doğum gününe çok acıkmıştım başkada diyete uygun birşey yoktu yemek zorunda kaldım. pasta yemedim fakındaysanız :))))
gece:1 armut ve 1 portakal
eve gelincededimki oldu olacak erdal özün şu yüksek karbonhidat düşük karbonhidrat olayı var onu deneyim dedimo yüzden meyvelri götürdüm.
spor:30dk leslie yürüyüş ve 2 saat alışveriş yürüyüş
su 2 ltre
senin menüleri gözden kacirmisim cnm,hemen bakip yofrumlicam,sporlar süper bu aradagünaydın kızlar ben menülerimi yazmıştım toplu olarak dün akşam en son 25 dk bisiklet ve 200 mekik çektim
şimdi geçmişe bakıyım sonra birmolası :)))
sabah kus kadar yersen,ögle yok,ara yok,tabi ikindide saldirirsin iskendereGeldim..
Pazar menüm:
Sabah: 1 dilim kepekli ekmek, 1/2 domates, azıcık beyaz peynir, 4 zeytin
Ara:yok
Öğlen: yok
İkindi: 1 porsiyon iskender (bunalımdaydım ama)
Ara yok.
Akşam: 1 fincan türk kahvesi az şekerli
su :2lt
Spor: 45 dakika yürüyüş ve koşu bi de bütün gün alışveriş merkezi kazan ben kepçe
İskender kötü oldu ama ruhsal durumum yerlerdeydi, onu acil yardım kiti olarak kullandım.
yoktu cnm,o disari cikti bede stepperin tepesine
misafirleri gelecekti,onlarla ilgileniyordur heraldegünaydın kızlar
zeburus nasıl acaba kızı rahatsızdı hiç uğramadı
hamsi tava 2 porsiyon 650 kalori yapiyor,ögle yemedigin icin dengelemis,fakat su aksamki kacamak cezalarrina gelelimdükü menü
sabah 1dilm kızarmış kepekli,azcık tereyağı,peynir yarım kibrit kutusu,çay,bir küp
öğle yok
ara portakal,neskafe(kendim yapıyorum)
akşam hamsi tava 2 porsiyon var,salata,1 dilim kzamış ekmek
bu arada ekmeği kendimiz dilimliyorsak 300 grlık ekmek 12 ye bölünecek ben kepekliyi dilimli alıyorum
gece malesef 5 cips,5 tane susamlı çubuk,1 N**** (Siyahi)çay
spor 30 dk trambolin
10 dk twister
su 3 lt
1 N**** (Siyahi) kac kalori cnm,üzerinde yaziyormuydu,yazmiyorsa ben baktigimi söylim,ciko kaplamaliysa,100 gr mi 490 kaloriyapiyor,cpsler ve susamlilarda 250 ye yakin,bu hafta ekstra 100 kalorilik cezan var,en 2 gün icerisinde bitir lütfen
İyiymis aslinda... Bana uymaz ama, hic yapamamisimdir boyle listeli diyetleri..
Kızlar 1 ayda 6 kilo Taylan Kümelinin diyet listesiymiş. Benim kuzenim gitmişti Taylan Kümeliye süper zayıflamıştı.
Sabah Kalktığınızda
1 bardak sıcak su, 1 dilim limon, 1 dilim elma, 1 parça kabuk tarçın, 1 çay kaşığı elma sirkesi
Kahvaltı
2 dilim diyet etimek, 1 tatlı kaşığı labne light peynir, maydanoz, domates, salatalık
Kahvaltıdan 2 Saat Sonra
Öğle
Doyana kadar sebze yemeği, 200 gr diyet yoğurt veya 100 gr normal yoğurt, salata (yeşillik, domates, salatalık, 1 yemek kaşığı zeytinyağı)
2 kırmızı erik, 5 badem
Sonraki 2 Saatte
Kepekli tost (açlık durumuna göre) 1 veya 2 dilim esmer ekmek, 30 gr light peynir
Akşam
bu listeyi arkadaşım yapmıştı 12 kilo vermişti bu listeyle ama tam tamına uygulamak gerekiyor ara öğünler de dahil
cnm sen bu hafta listeye yine 00 olarak gececek kilon,baskül degisikligi oldumu o haftaki kilon baslangic kilosu kabul ediliyor,haftaya normal düzenine dönersin,hesabini buna göre yaparsin,hayirli olsun bu aradabaskülümü aldım amaaa 61 gösteriyor,kilo almam imkansız,kıyafetler bile bolardı
75 kiloya düstügünde diger ögünü hafif atlatmak sartiyla ögle yemegi olarak yiyebilirsin cnm,simdiden afiyet olsunah çok severim nasıl canım istedi( bir ara bana ödül olarak verir misiniz sevgili kaptanlarım
oyy oyy sen sevilmezmiszsi cnm,bu arada mavi renk cok yakismis sana,aklimdayken söylimniye kimse benim mamalarıma yorum yapmıyo
beni kimse sevmiyoooooooooooooo
afiyet olsun cnmkızlar ben yemeğe gidiyorum, kara lahana çorbası içicem:))
topigimi kastettin,is yerinimi,burayi kastettiysen zeburus misafirleri var,benimde kizim aksamdan beri rahatsiz,kusma felan var,onunla ilgileniyordum,anca zaman buldumBugün burası ne kadar tenha...
hadi deneyin bakem,ise yarasa bende denerimKızlar 1 ayda 6 kilo Taylan Kümelinin diyet listesiymiş. Benim kuzenim gitmişti Taylan Kümeliye süper zayıflamıştı.
Sabah Kalktığınızda
Kahvaltı
Kahvaltıdan 2 Saat Sonra
Öğle
2 kırmızı erik, 5 badem
Sonraki 2 Saatte
Akşam
bravo cnm,yesek ne olavcak onlari,zaten yiye yiye bu hale gelmedikmi,sen elmani ye afiyetleArkadaslar cok buyuk mucadele veriyorum kantinde o muthis kokan yiyeceklerden almamak icin.. Onun yerine getirdigim elmami yemek icin.. Basariyorum sonunda elmami yiyorum, sonra kantinden ciktiktan sonra bi hosuma gidiyor, oh be iyikide yemedim diyorum:) bosu bosuna... :)
ohh yarasinn,topak topak et olsunkızlar ben fatura kesmeye gidicem, bir tane intense yedim:26:ama napıyım ekmeksiz çorba tutmadı beni
sen yine sadece intense yemişsin bugün benim öğle yediğim daha fena bişeynapıyım necdetin yemek sözü vardı bugün ısmarlayası tuttu :26: ama sölememmmm yarın yazcam menüye nasılsa
cuma günü güzel atlatmissiniyi geceler hanımlar:) öncelikle menülerimi yazayım ancak fırsat buldum sonra da hafta sonu neler yapmışsınız bakim bakim:))
cuma
sabah
kepekli tost
çay
öğlen
bezelye 1 kase
1 dilim ekmek
akşam
şehriye çorbası 1 kase
pirinç, bulgur ve patatesli bir fırın yemeği( ilk deneme idi beğendik)
spor
35dk+30 dk bisiklet
su 2.5 lt
cumartesi
sabah
1 dilim tam buğday
b.peynir yarım kibrit
4-5 kaşar
5 yeşil zeytin
öğlen
3 tane etimek üstüne krem peynir
ara
1 haşlanmış mısır
ara
çay
7-8 bisküvi
akşam
1 kase yayla çorbası
su 2.75lt
spor
30dk+30dk bisiklet
35 dk trampolin
5 dk twister
pazar
sabah
1 dilim tam buğday
3-4 sucuklu bir yumurta
1 parça uzun dil peyniri
çay
ara
2 parça bitter çiko
öğlen
1,5 tabak kara lahana çorbası ekmeksiz yedim ama süperdi
ara
1 dilim tam buğday
dil peyniri
çay
akşam yemedim
şu an 1 ayva yiyorum:)) ciddi yiyorum meyve olarak yani
birazdan yeşil çay içicem
spor
35 dk bisiklet
35 dk trampolin
birazdan bisiklet düşünüyorum ama yaparsam onu yarın yazarım bi de mekik cezamı yapıcam böylece geçen haftaki cezalarım bitmiş olacak sanırım, tabi bu arada yeni ceza almamışsam:))
bu kadaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr
Burayı kastettim pegasus ya çok geçmiş olsunŞimdi nasıl?
pegasus canım bir paketten sadece bir tane yedim :18:
cezamı yediden hesaplayın lütfen bide trambolin kaç kalori yakıyor blmiyorum farklı varsayımlar var ona göre çekeyim
tam girecektim hazırlık yapmam lazım akşam yine gezme var :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?