Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar 1 ayda 6 kilo Taylan Kümelinin diyet listesiymiş. Benim kuzenim gitmişti Taylan Kümeliye süper zayıflamıştı.
Aslında fena gözükmedi menü bana:)
Sabah Kalktığınızda
1 bardak sıcak su, 1 dilim limon, 1 dilim elma, 1 parça kabuk tarçın, 1 çay kaşığı elma sirkesi
Kahvaltı
2 dilim diyet etimek, 1 tatlı kaşığı labne light peynir, maydanoz, domates, salatalık
Kahvaltıdan 2 Saat Sonra
2 adet taze kayısı, 5 badem
Öğle
Doyana kadar sebze yemeği, 200 gr diyet yoğurt veya 100 gr normal yoğurt, salata (yeşillik, domates, salatalık, 1 yemek kaşığı zeytinyağı)
Öğle Yemeğinden 2 Saat Sonra
2 kırmızı erik, 5 badem
Sonraki 2 Saatte
Kepekli tost (açlık durumuna göre) 1 veya 2 dilim esmer ekmek, 30 gr light peynir
Akşam
Izgara balık, tavuk, et veya köfte, salata
Akşam Yemeğinden 2 Saat Sonra
1 çay bardağı diyet kefir, 1 kuru kayısı

İyiymis aslinda... Bana uymaz ama, hic yapamamisimdir boyle listeli diyetleri..

Arkadaslar cok buyuk mucadele veriyorum kantinde o muthis kokan yiyeceklerden almamak icin.. Onun yerine getirdigim elmami yemek icin.. Basariyorum sonunda elmami yiyorum, sonra kantinden ciktiktan sonra bi hosuma gidiyor, oh be iyikide yemedim diyorum:) bosu bosuna... :)

afferin sanaaaaaa insan yerken keyifleniyo da sonra pişman oluyor di mi

kızlar ben fatura kesmeye gidicem, bir tane intense yedim:26: ama napıyım ekmeksiz çorba tutmadı beni

Gunaydin hanimlar haftasonu neredeyse hic ugrayamadim.. Bir kac kere girip ciktim.. Hemen cumagunumu yazayim

Sabah
1 pogaca
1 gofret (166 kalori)

Oglen 1 elma

Aksam
Balik , biraz somon biraz mezgit

Su
2 lt
gofret olmamis cnm,ne demistik yapilan kacamagin 2 kati ceza gelecek,bu haftaki sonucumuzdan dolayi,madenm gofret 166 kalori 166.2=332 yapiyor,en az 300 kalorilik spor yapiyorsun ceza olarak,2 gün icerisinde bitir lütfen
mantiyi öglene atip,aksam salata yeseydin daha iyi olurdu,cezalik bir durum yok fakat,dengelenmis ,sporunuda yapmissinbu arada yarim porsiyon manti 250 kalori yapiyor
cok yememissin fakat,vucuda zararli beslenmissin,araya biraz protein atsaydin daha iyi olurdu,afiyet olsun
bi önceki gün gibi olmus,karbonhidrat agirlikli bir besklenmeet,balik veya yumurta ye cnm arada,proteinde lazim
yok cnm,az degil, sporunu ihmal etmedigin icin
yarim kiymali pide 250 kalori yapiyor cnm,daha doyurucu bisey olsaymis daha iyiymis,yaprak sarmalar 300 kaoriyi buluyor,ögle icin ideal olmus fakat dedigim gibi besleyici degil,pasta yemedigin icin ayrica tebrik ediyorum
aksamda yememiissin zaten,meyveyle atlattigin icin bi alkis daha
günaydın kızlar ben menülerimi yazmıştım toplu olarak dün akşam en son 25 dk bisiklet ve 200 mekik çektim
şimdi geçmişe bakıyım sonra bir molası :)))
senin menüleri gözden kacirmisim cnm,hemen bakip yofrumlicam,sporlar süper bu arada
sabah kus kadar yersen,ögle yok,ara yok,tabi ikindide saldirirsin iskenderebi porsiyon iskender 800 kalori yapiyor,degdimi sence.zaten ikindi aksama yakin oldugu icin acikmamanda normalgün icine böldügümüz zaman fazla kalori olmadigindan ceza yok,sadece bu seferlik

tam uygularsan işe yarıyor bu diyet ama listeli yapamıyorum ben artık

baskülümü aldım amaaa 61 gösteriyor,kilo almam imkansız,kıyafetler bile bolardı
cnm sen bu hafta listeye yine 00 olarak gececek kilon,baskül degisikligi oldumu o haftaki kilon baslangic kilosu kabul ediliyor,haftaya normal düzenine dönersin,hesabini buna göre yaparsin,hayirli olsun bu arada
ah çok severim nasıl canım istedi( bir ara bana ödül olarak verir misiniz sevgili kaptanlarım
75 kiloya düstügünde diger ögünü hafif atlatmak sartiyla ögle yemegi olarak yiyebilirsin cnm,simdiden afiyet olsun

niye kimse benim mamalarıma yorum yapmıyo
beni kimse sevmiyoooooooooooooo
oyy oyy sen sevilmezmiszsi cnm,bu arada mavi renk cok yakismis sana,aklimdayken söylim
bu yorumlari bitirim,sira senin mamalara gelecek:18:
kızlar ben yemeğe gidiyorum, kara lahana çorbası içicem:))
afiyet olsun cnm
Bugün burası ne kadar tenha...
topigimi kastettin,is yerinimi,burayi kastettiysen zeburus misafirleri var,benimde kizim aksamdan beri rahatsiz,kusma felan var,onunla ilgileniyordum,anca zaman buldum
hadi deneyin bakem,ise yarasa bende denerim
bravo cnm,yesek ne olavcak onlari,zaten yiye yiye bu hale gelmedikmi,sen elmani ye afiyetle
kızlar ben fatura kesmeye gidicem, bir tane intense yedim:26: ama napıyım ekmeksiz çorba tutmadı beni
ohh yarasinn,topak topak et olsun
sen yarinki menünün yazarken cezalarida hesapla cnm
sen yine sadece intense yemişsin bugün benim öğle yediğim daha fena bişey napıyım necdetin yemek sözü vardı bugün ısmarlayası tuttu:26: ama sölememmmm yarın yazcam menüye nasılsa

sanada afiyet olsun cnm,abla kardes,beraber yaparsiniz sporlari

pegasus canım bir paketten sadece bir tane yedim :18:
cezamı yediden hesaplayın lütfen bide trambolin kaç kalori yakıyor blmiyorum farklı varsayımlar var ona göre çekeyim

cuma günü güzel atlatmissin
cumartesi 2 ara fazla olmus,hem misir hem bisküvi,aslinda ceza vercektim fakat sporunu gördüm,vazgectim,spor yakmistir onu,üstelik aksamda hafifi yemissin,dengelemissin
pazar günü en cok begendigim oldu,afiyet olsun cnm,

pegasus canım bir paketten sadece bir tane yedim :18:
cezamı yediden hesaplayın lütfen bide trambolin kaç kalori yakıyor blmiyorum farklı varsayımlar var ona göre çekeyim

cnm cips ve susamlilar i 400 sayiyorum,2 katini hesaplayarak,negroyuda 300 hayirli olsun cezan 700 kalorilikbunlar ekxtra cezalar bilginiz olsun,normal sporunuza ek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…