Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

az bile verdim cnm,pideleri saymadim,ilk cezasi diye,bu hafta kacamagin cezasi 2 kati oluyor

israrcilar bende yok allahtan,,ama anliyorum seni,isin zor valla
kötü kadin gülüsünede bayildim bu arada

bu ara yıne fazla kacırıorum yemegımı haftaya spora baslıcam bu hfta evdeyım sadece czamı yaptım

kızlar ayran detoksunnu biliyormusunuz tarifini yazacağım ve deneyeceğim

AYRANLI DETOKS(DENENMİŞTİR)

KİLOSU FAZLA OLANLAR 75 ÜSTÜ KG DA OLANLAR AYDA 2 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE ,KG SU FAZLA OLMAYANLAR İSE AYDA 1 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE UYGULAMALI

2 GÜNLÜK KÜRDÜR
YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZAT DENENMISTIR)

1. ve 2. gün kahvaltı aynı sekıldedır.

sabah saat 09-10 kahvaltı:

1 dilim kepek ekmek,1 haşlanmış yumurta,az mıktarda beyaz peynır,ve domates,salatalık,yeşıllık. (çiğ sebzeler bolca yenebılır)

gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....

yarım yağlı yoğurttan yapılmış toplamda 1.5 lıtre ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.
Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez...bu karışım sadece bir günlüktür ertesi gün tekrar aynı ölçüde yapıcaksınız. ayran toplamda 1.5 lt olucak kıvamı size bağlı...

yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...

kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.

2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.

bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır

duydum da denemedim cnm,bi ara kendimi gaza getirip denesemmi acaba

yanı cnm bende dıorum bu ara ıstahım braz acılmıs btkı cayı ıcmıorum bu ara blkı ondandr ama moda grcem ne oluo bna

ınsanın yedıkce yıyesı gelır o yuzden az ve oz yıyorum canım
haklisin valla,vücut hep istiyor,sen ne kadar verirsen ver,yok demiyor,o yüzden biz ona yok demeliyiz
Günaydınnnnlarrrr
günaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yanı cnm bende dıorum bu ara ıstahım braz acılmıs btkı cayı ıcmıorum bu ara blkı ondandr ama moda grcem ne oluo bna
cnm,sen cok az yiyordun ya,vücut isyan eder,iradenle bas edemezsin,biraz ye,tabiki yarayacak seylerden,sorun olmaz böylece
bitki caylari gercekten cok faydali,biberiye cayi,spordan önce icildiginde yag yakimini kolaylastiriyormus,mate cayida tok tutuyor,yani bende tok tutuyor,yesil cayi söylememme gerek yok zaten herkes biliyor

daha kahvalti hazirlamadim kizlar,ben ciktim,sonra gelirim,ögleden sonra anca gelirim yani,görüsürüz

evet bu ara ıcmıodm gene ıccem braz vcudum sasrsın ıstedım

Canim benim sen twisteri yeni almistin dimi? 30 dk nasil yapabiliyorsun yaa ben 5 dk zor yapiyorum valla

15 dk üstünde denli durarak 15 dk da biyerden destek alarak yaptım ,şuanda belimin yanları acayip ağrıyor

bilmiyorum canım alalı bir hafta bile olmadı ,etkisini görürsem mutlaka paylaşrım,topraks bayadır kullanıyor heralde onun fikirlerini olalım

günaydınlar
dünkü menüm
sabah:2 dilim kızarmış kepekli,peynir yarım kibrit,azıcık tereyağı,çay bir küp şeker
öğle:küçük kase sütlaç(az şekerli)
akşam:3 köfte,3 kaşık makarna,salata ,1 dilim ekmek
1 kupa yeşil çay

spor
1 saat tramboolin 15+15+15+15,
30 dk twister belim koptu umarım simitlere iyi gelir
50 tane ip atladım
domble la sırt ve kol egzesizi 3 set 13 erden

su 2 lt

menün güzel bitek intense olmasa imiş

bgunkı menum
sabah 1 kase crba 2 etımek
oglen 1 portakal
aksam 1 kase salata braz kavrma 1dlım kepeklı ekmek
bska 2.5 ltre su
bde 1 saat yurudum

canım sen bunamı yemeğe başladım diyorsun az bile kaç kaloriki bunlar

güzel menü

menün de güzel olmuş spor da dengelemiş süper

Günaydınnn herkese.

Menümü yazıp ne olmuş bitmiş bir göz atayım:

sabah: 1 tabak ezogelin çorbası
ara: 1 minnacık armut
öğle: 2 tane fırında sebze mücver
ara: 1/2 kase yoğurt
akşam: 1 tabak sulu köfte
su:2lt
spor: 45 dakika yürüyüş + koşu +30 mekik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…