tütüsünü kendim yaptım kızımın :)))
Z
OHH HEM İDE HEM İNTENSE :)))
genel olarak yaşadığım bi sıkıntımı anlatayım. bişeyler yemeye kalkınca başkasının evindeyken al bunuda ye bak buda var diye ev sahibi tedirgin oluyor. en iyisi ben erken yiyorum diyetteyim diyebilmek. ben başka yol bulamadım çünkü etrafımdakiler çok ısrarcı.evdende aceleyle çıkınca birşey yiyemedim.ama etraftan gelen ısrar konusunda gerçekten çok şikayetçiyim.
abbuvvv 400 kalori çok acımasızca. nihhaaaaahaahhha (kötü kadın gülüşü)
nekaçamağı kaçamağı bırak yemek bile yemedim. oysaki pudingli pasta vardı biskivili filan yemedim.
öğlen biraz fazla yemiştim akşam yemedim
tavsiye ediyormusun trambolini
yine çok az yemişsin canım
sabah ekmek çok olmuş ama öğlen yememişsin akşamda hafif atlatmışsın ama öğlen yemediysen keşke aralara meyve yada yoğurt atsaydın süper oumuş
çok az yiyorsun nasıl dayanıyorsun bu şekilde hasta olursun böle dikkat et canım.. sık sık ama az yiyerek daha sağlıklı verirsin kilo
duydum da denemedim cnm,bi ara kendimi gaza getirip denesemmi acabakızlar ayran detoksunnu biliyormusunuz tarifini yazacağım ve deneyeceğim
AYRANLI DETOKS(DENENMİŞTİR)
KİLOSU FAZLA OLANLAR 75 ÜSTÜ KG DA OLANLAR AYDA 2 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE ,KG SU FAZLA OLMAYANLAR İSE AYDA 1 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE UYGULAMALI
2 GÜNLÜK KÜRDÜR
YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZAT DENENMISTIR)
1. ve 2. gün kahvaltı aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı:
1 dilim kepek ekmek,1 haşlanmış yumurta,az mıktarda beyaz peynır,ve domates,salatalık,yeşıllık. (çiğ sebzeler bolca yenebılır)
gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....
yarım yağlı yoğurttan yapılmış toplamda 1.5 lıtre ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.
Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez...bu karışım sadece bir günlüktür ertesi gün tekrar aynı ölçüde yapıcaksınız. ayran toplamda 1.5 lt olucak kıvamı size bağlı...
yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...
kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır
gecmisolsun cnm,tmm zeburusta gelemiyor,artik biz idare edicez topigi
40 dk trampolin 700 kalorimi,bunu arastirmam lazim,günlük sporunuda yaptin demi
afiyet olsun cnm,diger günlere göre yemissin
tebrikler cnm,salata veya corba yiyebilirdin aslinda:26:
ben kızımla ilgilenmeye gidiyorum altı üstü değiştirilecek filan. size hoş sohbetler
haklisin valla,vücut hep istiyor,sen ne kadar verirsen ver,yok demiyor,o yüzden biz ona yok demeliyizınsanın yedıkce yıyesı gelır o yuzden az ve oz yıyorum canım
günaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnGünaydınnnnlarrrr
cnm,sen cok az yiyordun ya,vücut isyan eder,iradenle bas edemezsin,biraz ye,tabiki yarayacak seylerden,sorun olmaz böyleceyanı cnm bende dıorum bu ara ıstahım braz acılmıs btkı cayı ıcmıorum bu ara blkı ondandr ama moda grcem ne oluo bna
haklisin valla,vücut hep istiyor,sen ne kadar verirsen ver,yok demiyor,o yüzden biz ona yok demeliyiz
günaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
cnm,sen cok az yiyordun ya,vücut isyan eder,iradenle bas edemezsin,biraz ye,tabiki yarayacak seylerden,sorun olmaz böylece
bitki caylari gercekten cok faydali,biberiye cayi,spordan önce icildiginde yag yakimini kolaylastiriyormus,mate cayida tok tutuyor,yani bende tok tutuyor,yesil cayi söylememme gerek yok zaten herkes biliyor
daha kahvalti hazirlamadim kizlar,ben ciktim,sonra gelirim,ögleden sonra anca gelirim yani,görüsürüz
Canim benim sen twisteri yeni almistin dimi? 30 dk nasil yapabiliyorsun yaa ben 5 dk zor yapiyorum valla
nekaçamağı kaçamağı bırak yemek bile yemedim. oysaki pudingli pasta vardı biskivili filan yemedim.
öğlen biraz fazla yemiştim akşam yemedim
tavsiye ediyormusun trambolini
yine çok az yemişsin canım
günaydın hanımlarrrrrr
öncelikle dün kü menümü yazıyım:)
sabah
çeyrek simit
peynir
çay
öğle
4 dilim kaşarlı pide
akşam
ciğer
2 kaşık bulguır pilavı
yoğurt
1 intense yedim tatlı krizim tuttu
2 lt su
yarım saat bisiklet
100 mekik
bgunkı menum
sabah 1 kase crba 2 etımek
oglen 1 portakal
aksam 1 kase salata braz kavrma 1dlım kepeklı ekmek
bska 2.5 ltre su
bde 1 saat yurudum
günaydınlar:))
menümü yazayım geçmişi okuyup geliyorum;
sabah: 3 yk yulaf ezmesi ve 6yk nesfit meyve ve sütten oluşan kahvaltı
öğle: 3 tane yaprak sarması 1 kase yoğurt çorbası 3 köfte 2 dilim ekmek
ara:1 elma
akşam :yoksayılır gece yatarken 1 bardak süt içip yattım
spor 30 dk leslie walk
su:2-3 ltre
günaydınlar
dünkü menüm
sabah:2 dilim kızarmış kepekli,peynir yarım kibrit,azıcık tereyağı,çay bir küp şeker
öğle:küçük kase sütlaç(az şekerli)
akşam:3 köfte,3 kaşık makarna,salata ,1 dilim ekmek
1 kupa yeşil çay
spor
1 saat tramboolin 15+15+15+15,
30 dk twister belim koptu umarım simitlere iyi gelir
50 tane ip atladım
domble la sırt ve kol egzesizi 3 set 13 erden
su 2 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?