merhaba aramıza hoşgeldin sağlıklı ve bol kilo vermeler diliyorum
hoşgeldin canım
kızlar herkese merhaba, 4. takıma yeni davet edildim, paylaşım ve deneyimlerinizi okuyarak takım ruhu ve tatlı bir rekabet ortamı içerisinde hem doğum kilolarımı vermek, hem yeni arkadaşlıklar edinmek, hemde kendi deneyim ve yöntemlerimi sizlerle paylaşmak için buradayım, umarım hepimiz için herşey çok güzel olur, bu arada kendimi tanıtayım, adım peyker, 29 yaşındayım, 1 çocuk annesiyim, şuan doğum sonrası iznimde olduğum için çalışmıyorum, bebeğim 5 aylık, hedefim 30 kg civarı vermek ve tabiki cuma sıralamalarında dereceye girmek:)) boyum 1.72 cm kilom ise 95( maalesef, ama hala umudum var çünkü yaşımız çok genç, metabolizmamız hızlı, umarım en kısa sürede kurtuluruz, takımdaki diğer arkadaşlarada kolaylıklar diliyorum, görüşmek üzere...
valla ben olsam dayanamam ,harika mamalar karşısında,allah kolaylık versin
ne kadar destek oldum dimi
Peykeeerr hosgeldiinnn:)
Ben gizem 26 yasindayim , istanbuldayim, 2 kizim var biri 5 digeri 1,5 yasinda
Boyun 169 , kilom suan 71
3 hafta once gruba 74 kiloyla katildim:)
merhaba hoşbulduk :)))
kendimi tanıtmıştım ama senin için tekrarlayayım, ben peyker, 29 yaşındayım, 1 oğlum var, allah bağışlasın çocuklarını , şanslısın erken anne olmuşsun ne güzel, ben biraz geç kaldım ama olsun her yaşta güzel çocuk sahibi olmak, bende doğum kilolarımı vermek amacıyla burdayım, umarım senin gibi başarabilirim... bugün daha ilk günüm bu forumda ve takımda...
menün güzel bitek intense olmasa imiş
canım sen bunamı yemeğe başladım diyorsun az bile kaç kaloriki bunlar
güzel menü
ilk ay için normal ama dyete 2 cı aysa o hftada 2 kılo yalan oluyo yedgm bsey yok ama hftada 2 kılo oynamıodu sporuda hergun yapıodumKızlar sorularım var:
1) Ben eve 19:00'da varıyorum. Üstümü değiştirip arkadaşlarımla buluşup yürüyüşe çıkmam 19:20, sporu bitirip eve dönmem 20:20... Spora aç çıkıyorum işe yarasın diye dönünce yemek yiyorum ama yediğim saat çok geç olmuş oluyor. Hoş yapıcak bişey de yok ama sizce bu benim emeğimi boşa çıkarır mı?
2) Haftada 2 kilo hedefi normal mi çok mu az mı? bilemedim.
3) Mekiğe yeni başladım kaçar kaçar artırmalıyım?
Öptüm :)
bu arada yenı arkadasımız hosgelmıs uyua kalmısım ben dsarı cktm eve geldım uyumusum
menum
sabah salatalık 1 k.byaz pynır 1 tane etımek
ara 3 badem
aksam 1 mercımek crbası
2ltre su
aksamda 1 ucu brada ıccem
yine çook az,salata falan ye canım inan vucudun isyan edecek sonunda
kızlar yorumlara şöyle bir baktım ama okudukça midem daha çok bulanıyoryarın bakarım
yeni gelen arkadaşımıza hoşgeldin demek istedim.
Canım hoşgeldin, birlikte çok güzel kilolar vericez merak etme:))
gecmiş olsun cnm mıden ıyı oldysa basla detoksa yoksa mdenı ıyıce mafetmeiyi geceler kızlar,
bugün hiç iyi değilim yol benim midemi mahvetti, akşam geldim biraz yattım fakat hala geçmedi. Yarın ayranlı diyeti denemek istiyorum fakat becerebilecekmiyim bilmiyorum. Bugün spor yapamadım akşam yapmayı planlamıştım ama olmadı. Bide üstüne kızım 1.5 saatte anca uyudu. Tarifi aldım şimdi, malzemeleri haşlıyorum, umarım çok aç kalınmıyordur çünkü ben açlığa çok dayanamıyorum. Hepinize iyi geceler yarın görüşürüz.
bugükü menüm:
sabah kızarmış ekmek 1 dilim,peynir bir kbrit kutusu,çay ,bir küp şeker
öğle köfteli patates tava, 3 kaşık,3 kaşık pilav
ara portakal
akşam 1 dilim ekmek,biraz peynir ,1 tatlı kaşığı bal
bir kupa yeşil çay
su 2 lt
spor
15+15+15 dk trambolin
10 dk twister
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?