Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hoşgeldin Peykeer:) Ben de yeniyim daha denemeyim. Beraberce tatlı tatlı zayıflayalım yaza fıssstık gibi girelim innşallah :)

valla ben olsam dayanamam ,harika mamalar karşısında,allah kolaylık versin
ne kadar destek oldum dimi

Valla ben de kendime çok güvenmiyorum yemeklere dayansam tatlılarda dağılırım Çok kötü zamanlama Zeynepcer çoook. Gerçi iş yoğun olucak günde 10-12 devasa otel tepeden turnağa gazilecek yediklerimi yakar diye iyimser düşünme eğilimindeyim.

Peykeeerr hosgeldiinnn:)
Ben gizem 26 yasindayim , istanbuldayim, 2 kizim var biri 5 digeri 1,5 yasinda
Boyun 169 , kilom suan 71
3 hafta once gruba 74 kiloyla katildim:)

Peykeeerr hosgeldiinnn:)
Ben gizem 26 yasindayim , istanbuldayim, 2 kizim var biri 5 digeri 1,5 yasinda
Boyun 169 , kilom suan 71
3 hafta once gruba 74 kiloyla katildim:)

merhaba hoşbulduk :)))
kendimi tanıtmıştım ama senin için tekrarlayayım, ben peyker, 29 yaşındayım, 1 oğlum var, allah bağışlasın çocuklarını , şanslısın erken anne olmuşsun ne güzel, ben biraz geç kaldım ama olsun her yaşta güzel çocuk sahibi olmak, bende doğum kilolarımı vermek amacıyla burdayım, umarım senin gibi başarabilirim... bugün daha ilk günüm bu forumda ve takımda...

Vericez kilolari merak etme, burda hic olmadigim kadar karaliyim kilo vermede, takim ruhu baska bisey:))

Kizlar otobusteyim suan ve bayildim artik.. Trafik ne boyle yaaa, bu arada arkadaslar okulumun fitness salomu varmissss, onu iyice ogrenip haftada 2-3 gun gitmeyi planliyorum, insallah olurrr

ilk ay için normal ama dyete 2 cı aysa o hftada 2 kılo yalan oluyo yedgm bsey yok ama hftada 2 kılo oynamıodu sporuda hergun yapıodum

bu arada yenı arkadasımız hosgelmıs uyua kalmısım ben dsarı cktm eve geldım uyumusum
menum
sabah salatalık 1 k.byaz pynır 1 tane etımek
ara 3 badem
aksam 1 mercımek crbası
2ltre su
aksamda 1 ucu brada ıccem

eveet trambolin kaç kalori yakar
trabolinde kalorimetresi olanların yorumu 3000 adım 300 kalori hemen 15 dkda kaç adım attığımı hesaplayıp geliyorum

yine çook az,salata falan ye canım inan vucudun isyan edecek sonunda

bugükü menüm:
sabah kızarmış ekmek 1 dilim,peynir bir kbrit kutusu,çay ,bir küp şeker

öğle köfteli patates tava, 3 kaşık,3 kaşık pilav
ara portakal
akşam 1 dilim ekmek,biraz peynir ,1 tatlı kaşığı bal
bir kupa yeşil çay
su 2 lt

spor
15+15+15 dk trambolin
10 dk twister

iyi geceler kızlar,
bugün hiç iyi değilim yol benim midemi mahvetti, akşam geldim biraz yattım fakat hala geçmedi. Yarın ayranlı diyeti denemek istiyorum fakat becerebilecekmiyim bilmiyorum. Bugün spor yapamadım akşam yapmayı planlamıştım ama olmadı. Bide üstüne kızım 1.5 saatte anca uyudu. Tarifi aldım şimdi, malzemeleri haşlıyorum, umarım çok aç kalınmıyordur çünkü ben açlığa çok dayanamıyorum. Hepinize iyi geceler yarın görüşürüz.

kızlar yorumlara şöyle bir baktım ama okudukça midem daha çok bulanıyor yarın bakarım
yeni gelen arkadaşımıza hoşgeldin demek istedim.
Canım hoşgeldin, birlikte çok güzel kilolar vericez merak etme:))

geçmiş olsuncanım,nane limon iyi gelir bulantıya,bide renni varsa iç rahatlatır

gecmiş olsun cnm mıden ıyı oldysa basla detoksa yoksa mdenı ıyıce mafetme

menun guızel olmus canım sporda ıyı az yedıgın ıcın plavada kızmıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…