günaydın hanımlarrrrrr
öncelikle dün kü menümü yazıyım:)
sabah
çeyrek simit
peynir
çay
öğle
4 dilim kaşarlı pide
akşam
ciğer
2 kaşık bulguır pilavı
yoğurt
1 intense yedim tatlı krizim tuttu
2 lt su
yarım saat bisiklet
100 mekik
günaydınlar:))
menümü yazayım geçmişi okuyup geliyorum;
sabah: 3 yk yulaf ezmesi ve 6yk nesfit meyve ve sütten oluşan kahvaltı
öğle: 3 tane yaprak sarması 1 kase yoğurt çorbası 3 köfte 2 dilim ekmek
ara:1 elma
akşam :yoksayılır gece yatarken 1 bardak süt içip yattım
spor 30 dk leslie walk
su:2-3 ltre
bende menümü yazayim hemen
sabah
3 dl ekmek,peynir,1-2 catal yumurta,4-5 zeytin
ögle
yok
aksam
1 tabak salata,icine ufak bir patates dogranmis,1 kase yayla corbasi
su
3 lt
spor
40 dk yürüyüs,30 dk body workout
kahvalti hazirlamaya kaciyorum kizlar,gelirim sonra,bu gün bos irakmayalim burayi
kızlar ayran detoksunnu biliyormusunuz tarifini yazacağım ve deneyeceğim
AYRANLI DETOKS(DENENMİŞTİR)
KİLOSU FAZLA OLANLAR 75 ÜSTÜ KG DA OLANLAR AYDA 2 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE ,KG SU FAZLA OLMAYANLAR İSE AYDA 1 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE UYGULAMALI
2 GÜNLÜK KÜRDÜR
YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZAT DENENMISTIR)
1. ve 2. gün kahvaltı aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı:
1 dilim kepek ekmek,1 haşlanmış yumurta,az mıktarda beyaz peynır,ve domates,salatalık,yeşıllık. (çiğ sebzeler bolca yenebılır)
gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....
yarım yağlı yoğurttan yapılmış toplamda 1.5 lıtre ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.
Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez...bu karışım sadece bir günlüktür ertesi gün tekrar aynı ölçüde yapıcaksınız. ayran toplamda 1.5 lt olucak kıvamı size bağlı...
yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...
kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır
günaydınlar
dünkü menüm
sabah:2 dilim kızarmış kepekli,peynir yarım kibrit,azıcık tereyağı,çay bir küp şeker
öğle:küçük kase sütlaç(az şekerli)
akşam:3 köfte,3 kaşık makarna,salata ,1 dilim ekmek
1 kupa yeşil çay
spor
1 saat tramboolin 15+15+15+15,
30 dk twister belim koptu umarım simitlere iyi gelir
50 tane ip atladım
domble la sırt ve kol egzesizi 3 set 13 erden
su 2 lt
Bu arada sabah tartildim kilo vermisim gibi gorunuyoorrrrr:)))
pegasus trambolinin kalorisini bulursan paylaş lütfen
menün güzel üstelik mücverde fırında ben kızartmasını çok seviyorum, spor da güzel olmuşGünaydınnn herkese.
Menümü yazıp ne olmuş bitmiş bir göz atayım:
sabah: 1 tabak ezogelin çorbası
ara: 1 minnacık armut
öğle: 2 tane fırında sebze mücver
ara: 1/2 kase yoğurt
akşam: 1 tabak sulu köfte
su:2lt
spor: 45 dakika yürüyüş + koşu +30 mekik
öncelikle spor göze batıyor bir de sütlaçı önce 3 kase diye okudum gözlerim çıktı yuvalarından :)) sonra baktım bir küçük kase yazıyomuş heh heh:)günaydınlar
dünkü menüm
sabah:2 dilim kızarmış kepekli,peynir yarım kibrit,azıcık tereyağı,çay bir küp şeker
öğle:küçük kase sütlaç(az şekerli)
akşam:3 köfte,3 kaşık makarna,salata ,1 dilim ekmek
1 kupa yeşil çay
spor
1 saat tramboolin 15+15+15+15,
30 dk twister belim koptu umarım simitlere iyi gelir
50 tane ip atladım
domble la sırt ve kol egzesizi 3 set 13 erden
su 2 lt
ben çok memnunum kızlar diğerlerine göre fazla kalori harcatıyomuş üstelik eğlenceli:))15 dk üstünde denli durarak 15 dk da biyerden destek alarak yaptım ,şuanda belimin yanları acayip ağrıyor
bilmiyorum canım alalı bir hafta bile olmadı ,etkisini görürsem mutlaka paylaşrım,topraks bayadır kullanıyor heralde onun fikirlerini olalım
ay ben bunu çok beğendim fakat tok tutarmı acaba benim kan şekerim düşüyo çok aç kalınca hastanelik olmıyım sonunda, serumu dayıyolar biraz abartınca:)kızlar ayran detoksunnu biliyormusunuz tarifini yazacağım ve deneyeceğim
AYRANLI DETOKS(DENENMİŞTİR)
KİLOSU FAZLA OLANLAR 75 ÜSTÜ KG DA OLANLAR AYDA 2 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE ,KG SU FAZLA OLMAYANLAR İSE AYDA 1 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE UYGULAMALI
2 GÜNLÜK KÜRDÜR
YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZAT DENENMISTIR)
1. ve 2. gün kahvaltı aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı:
1 dilim kepek ekmek,1 haşlanmış yumurta,az mıktarda beyaz peynır,ve domates,salatalık,yeşıllık. (çiğ sebzeler bolca yenebılır)
gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....
yarım yağlı yoğurttan yapılmış toplamda 1.5 lıtre ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.
Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez...bu karışım sadece bir günlüktür ertesi gün tekrar aynı ölçüde yapıcaksınız. ayran toplamda 1.5 lt olucak kıvamı size bağlı...
yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...
kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır
ben de bu yaz kızıma istiyorum çok tatlı olmuş Maaşallah, eline sağlıktütüsünü kendim yaptım kızımın :)))
Z
OHH HEM İDE HEM İNTENSE :)))
genel olarak yaşadığım bi sıkıntımı anlatayım. bişeyler yemeye kalkınca başkasının evindeyken al bunuda ye bak buda var diye ev sahibi tedirgin oluyor. en iyisi ben erken yiyorum diyetteyim diyebilmek. ben başka yol bulamadım çünkü etrafımdakiler çok ısrarcı.evdende aceleyle çıkınca birşey yiyemedim.ama etraftan gelen ısrar konusunda gerçekten çok şikayetçiyim.
abbuvvv 400 kalori çok acımasızca. nihhaaaaahaahhha (kötü kadın gülüşü)
benden de bir nihhaaaaahaahhha (kötü kadın gülüşü)eftelyacigim unutmadan bu hafta arti ciktigin icin 300 kalorlik cezan var,unuttumki yazayim,aklima geldi
kolay gelsin cnm
aç yaşamışsın bugün fıstık bravobende menümü yazayim hemen
sabah
3 dl ekmek,peynir,1-2 catal yumurta,4-5 zeytin
ögle
yok
aksam
1 tabak salata,icine ufak bir patates dogranmis,1 kase yayla corbasi
su
3 lt
spor
40 dk yürüyüs,30 dk body workout
kahvalti hazirlamaya kaciyorum kizlar,gelirim sonra,bu gün bos irakmayalim burayi
4 dilim kasarli pide kac adete esdeger cnm
intense hic olmamis,hemde gece
400 kalorilik spor ve 200 mekik cezan var,2 gün icerisinde bitir lütfen
güzel menü ne zamandır ben de nesfit yemiyorum severim ben de :)günaydınlar:))
menümü yazayım geçmişi okuyup geliyorum;
sabah: 3 yk yulaf ezmesi ve 6yk nesfit meyve ve sütten oluşan kahvaltı
öğle: 3 tane yaprak sarması 1 kase yoğurt çorbası 3 köfte 2 dilim ekmek
ara:1 elma
akşam :yoksayılır gece yatarken 1 bardak süt içip yattım
spor 30 dk leslie walk
su:2-3 ltre
canısı internette farklı farklı kaloriler yazıyor trambolin için fakat en son bir yazı bulmuştum 10 dk ip atlamak 100 kalori diyor, trambolin ondan biraz fazla harcattığına göre 150-200 arasıdır demiştik. Çoğu yerde de 30 dk 500 kalori diyor,sen de bir bak istersen tam kalorisini öğrensek süper olurgecmisolsun cnm,tmm zeburusta gelemiyor,artik biz idare edicez topigi
40 dk trampolin 700 kalorimi,bunu arastirmam lazim,günlük sporunuda yaptin demi
afiyet olsun cnm,diger günlere göre yemissin
tebrikler cnm,salata veya corba yiyebilirdin aslinda:26:
daha yok muydugünaydın hanımlarrrrrr
öncelikle dün kü menümü yazıyım:)
sabah
çeyrek simit
peynir
çay
öğle
4 dilim kaşarlı pide
akşam
ciğer
2 kaşık bulguır pilavı
yoğurt
1 intense yedim tatlı krizim tuttu
2 lt su
yarım saat bisiklet
100 mekik
biraz yemek gördüm menünde neyse ki kavurma biraz tutmuştur seni fıstıkbgunkı menum
sabah 1 kase crba 2 etımek
oglen 1 portakal
aksam 1 kase salata braz kavrma 1dlım kepeklı ekmek
bska 2.5 ltre su
bde 1 saat yurudum
teşekkür ederim bugün psikolog ile aile görüşmemiz var, bakalım yine ne fırçalar yiyeceğiz:))gcms olsun cnm tmm kendne ıı bk ınslah cocgunda ii olur öpldun ....
ingilizce olanları anlamadım, ama çok farklı bilgiler var.
canım akşam yemeği biraz geç oluyor farklı bir yöntem deneyebilsen daha iyi olur ama seçeneğin yoksa yapıcak bişey yok hiç spor yapmamaktan iyidir:)Kızlar sorularım var:
1) Ben eve 19:00'da varıyorum. Üstümü değiştirip arkadaşlarımla buluşup yürüyüşe çıkmam 19:20, sporu bitirip eve dönmem 20:20... Spora aç çıkıyorum işe yarasın diye dönünce yemek yiyorum ama yediğim saat çok geç olmuş oluyor. Hoş yapıcak bişey de yok ama sizce bu benim emeğimi boşa çıkarır mı?
2) Haftada 2 kilo hedefi normal mi çok mu az mı? bilemedim.
3) Mekiğe yeni başladım kaçar kaçar artırmalıyım?
Öptüm :)
Oley ben de ben de azcık vermişim
afferin kızlara :))))Bu arada sabah tartildim kilo vermisim gibi gorunuyoorrrrr:)))
menü güzel canım mineralli su duymuştum ne içindi hatırlamıyorum, içmek lazım diye aklımda kalmış ama sebebini unutmuşum :)))Gunaydiiinnn
Hemen menumu yazayim
Bu aralar cok unutuyorum unutmadan yazayim simdi:))
Sabah
1 haslanmis yumurta
2 catal peynir
Oglen
1 elma
Ara
1 elma
Aksam
2 kasik bulgur pilavi
1 kase kabak salatasi
2 patates (kizartma degil tabiki)
1 tane kabak dolmasi
Mineralli su (portakal aromali)
Su
2 lt
Spor yok
Mesaj 5-6 galiba
kızlar herkese merhaba, 4. takıma yeni davet edildim, paylaşım ve deneyimlerinizi okuyarak takım ruhu ve tatlı bir rekabet ortamı içerisinde hem doğum kilolarımı vermek, hem yeni arkadaşlıklar edinmek, hemde kendi deneyim ve yöntemlerimi sizlerle paylaşmak için buradayım, umarım hepimiz için herşey çok güzel olur, bu arada kendimi tanıtayım, adım peyker, 29 yaşındayım, 1 çocuk annesiyim, şuan doğum sonrası iznimde olduğum için çalışmıyorum, bebeğim 5 aylık, hedefim 30 kg civarı vermek ve tabiki cuma sıralamalarında dereceye girmek:)) boyum 1.72 cm kilom ise 95( maalesef, ama hala umudum var çünkü yaşımız çok genç, metabolizmamız hızlı, umarım en kısa sürede kurtuluruz, takımdaki diğer arkadaşlarada kolaylıklar diliyorum, görüşmek üzere...
hos geldin
ben helin 28 yasinda sayilirim,3 cocuk annesiyim,almanyada yasiyorum,bende dogum kilolarimdan kurtulmak icin takima girdim,daha cuma derecelerinde 1. ve 2. olmadim ama 2 defa 3. olmustum
takim olarak bir cok kez 1. lik aldik,umarim seninde katkilarinla bunu devam ettiririz,bu arada kaptanimiz zeburus tur,kendisi su anda biraz yogun,ben yardimcisiyim,kurallari okudun heralde,sormak istedigin birsey olursa sorabilirsn,buradaki önceligimiz,bol bol paylasim yapmaktir,aksi takdirde motive olamiyoruz ve takim ruhunu yakalamak zor oluyor
saglikli kilo vermeler
kızlar herkese merhaba, 4. takıma yeni davet edildim, paylaşım ve deneyimlerinizi okuyarak takım ruhu ve tatlı bir rekabet ortamı içerisinde hem doğum kilolarımı vermek, hem yeni arkadaşlıklar edinmek, hemde kendi deneyim ve yöntemlerimi sizlerle paylaşmak için buradayım, umarım hepimiz için herşey çok güzel olur, bu arada kendimi tanıtayım, adım peyker, 29 yaşındayım, 1 çocuk annesiyim, şuan doğum sonrası iznimde olduğum için çalışmıyorum, bebeğim 5 aylık, hedefim 30 kg civarı vermek ve tabiki cuma sıralamalarında dereceye girmek:)) boyum 1.72 cm kilom ise 95( maalesef, ama hala umudum var çünkü yaşımız çok genç, metabolizmamız hızlı, umarım en kısa sürede kurtuluruz, takımdaki diğer arkadaşlarada kolaylıklar diliyorum, görüşmek üzere...
Günaydınnn herkese.
Menümü yazıp ne olmuş bitmiş bir göz atayım:
sabah: 1 tabak ezogelin çorbası
ara: 1 minnacık armut
öğle: 2 tane fırında sebze mücver
ara: 1/2 kase yoğurt
akşam: 1 tabak sulu köfte
su:2lt
spor: 45 dakika yürüyüş + koşu +30 mekik
İmdaaaaaaaaaaaat
Kızlar bizim sektörde info gezisi denen geziler oluyor katılım zorunlu. 6 Martta başlıyormuş 19 Marta kadar 5 yıldızlı Herşey Dahil oteller gezilecek. Onların herşey dahil büfelerini bilirsinizben ne yapacağımmmmm tutarım kendimi di mi? tutarım tutarımmm innşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?