Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın fıstıklar
oğlumun randevusu öğleden sonra, teyzemde kursa gitmeyecekmiş kızı bırakıp işe geldim. Dünkü menümü yazmadan önce bir açıklama yapmam gerek. Dün öğlen yediğim intense 460 küsür kalori yazmıştım o 100gr içinmiş hesapladım 1 tane kek 176 kaloriymiş:)) birden korkmuştum küçücük kekten 500 kalori aldım diye:))

sabah
2,5 etimek
dil peyniri
5 yeşil zeytin
çay

öğlen
1 tabak kara lahana çorbası ekmeksiz

ara
1 intense

akşam
yarım kase mercimek çorba
1 tabağa arnavut ciğeri ve bulgur pilavı koydum
yoğurt
1 dilim ekmek

spor
sabah 15-20 dk trambolin yapmıştım akşam çocukları uyuturken yine uyuya kaldım
akşamki sporum güme gitti

su 2 lt
mesaj hemen bakıcam 13 müş :))

Son düzenleme:

Öğle ve akşamın kalori değeri azcık yüksek bi de intense ohh :) Ama dün 30 mekik çekebilmiş biri olarak 100 mekiğin önünde saygıyla eğiliyorum.

Pokemoncuğum çok güzel olmuş öğlen çok az yüklenip akşamı hemen hemen boş geçebilmişsin.

mmmmikemmelll :) Kızlar siz hepiniz baya aşmışsınız aaah ah.

Pokemoncumm bu tam benim yapabileceğim türde bişey. Hemen yarın başlıyorum. Çok heveslendim çooooooooook. 1,5 - 2 kilo diyor yahuuu

Gunaydiiinnn

Hemen menumu yazayim
Bu aralar cok unutuyorum unutmadan yazayim simdi:))

Sabah
1 haslanmis yumurta
2 catal peynir

Oglen
1 elma

Ara
1 elma

Aksam
2 kasik bulgur pilavi
1 kase kabak salatasi
2 patates (kizartma degil tabiki)
1 tane kabak dolmasi
Mineralli su (portakal aromali)

Su
2 lt

Spor yok

Mesaj 5-6 galiba

Kızlar sorularım var:

1) Ben eve 19:00'da varıyorum. Üstümü değiştirip arkadaşlarımla buluşup yürüyüşe çıkmam 19:20, sporu bitirip eve dönmem 20:20... Spora aç çıkıyorum işe yarasın diye dönünce yemek yiyorum ama yediğim saat çok geç olmuş oluyor. Hoş yapıcak bişey de yok ama sizce bu benim emeğimi boşa çıkarır mı?

2) Haftada 2 kilo hedefi normal mi çok mu az mı? bilemedim.

3) Mekiğe yeni başladım kaçar kaçar artırmalıyım?

Öptüm :)

menün güzel üstelik mücverde fırında ben kızartmasını çok seviyorum, spor da güzel olmuş

öncelikle spor göze batıyor bir de sütlaçı önce 3 kase diye okudum gözlerim çıktı yuvalarından :)) sonra baktım bir küçük kase yazıyomuş heh heh:)

ben çok memnunum kızlar diğerlerine göre fazla kalori harcatıyomuş üstelik eğlenceli:))

ay ben bunu çok beğendim fakat tok tutarmı acaba benim kan şekerim düşüyo çok aç kalınca hastanelik olmıyım sonunda, serumu dayıyolar biraz abartınca:)

ben de bu yaz kızıma istiyorum çok tatlı olmuş Maaşallah, eline sağlık
bu arada kötü kadın gülüşüne bayıldım hak etti cadı kardeşim benim:)))

eftelyacigim unutmadan bu hafta arti ciktigin icin 300 kalorlik cezan var,unuttumki yazayim,aklima geldi
kolay gelsin cnm
benden de bir nihhaaaaahaahhha (kötü kadın gülüşü)
aç yaşamışsın bugün fıstık bravo

4 dilim kasarli pide kac adete esdeger cnm
intense hic olmamis,hemde gece
400 kalorilik spor ve 200 mekik cezan var,2 gün icerisinde bitir lütfen
oh oh canıma değsin yapmazsa ben söylerim

güzel menü ne zamandır ben de nesfit yemiyorum severim ben de :)

canısı internette farklı farklı kaloriler yazıyor trambolin için fakat en son bir yazı bulmuştum 10 dk ip atlamak 100 kalori diyor, trambolin ondan biraz fazla harcattığına göre 150-200 arasıdır demiştik. Çoğu yerde de 30 dk 500 kalori diyor,sen de bir bak istersen tam kalorisini öğrensek süper olur

daha yok muydu

bgunkı menum
sabah 1 kase crba 2 etımek
oglen 1 portakal
aksam 1 kase salata braz kavrma 1dlım kepeklı ekmek
bska 2.5 ltre su
bde 1 saat yurudum
biraz yemek gördüm menünde neyse ki kavurma biraz tutmuştur seni fıstık

gcms olsun cnm tmm kendne ıı bk ınslah cocgunda ii olur öpldun ....
teşekkür ederim bugün psikolog ile aile görüşmemiz var, bakalım yine ne fırçalar yiyeceğiz:))

ingilizce olanları anlamadım, ama çok farklı bilgiler var.

canım akşam yemeği biraz geç oluyor farklı bir yöntem deneyebilsen daha iyi olur ama seçeneğin yoksa yapıcak bişey yok hiç spor yapmamaktan iyidir:)
haftada 2 kilo iyi ama verebilirsen ben 1 kiloyu bile zor veriyorum
mekik içinde yapabildiğin kadar başla yavaş yavaş arttır

Oley ben de ben de azcık vermişim

Bu arada sabah tartildim kilo vermisim gibi gorunuyoorrrrr:)))
afferin kızlara :))))

menü güzel canım mineralli su duymuştum ne içindi hatırlamıyorum, içmek lazım diye aklımda kalmış ama sebebini unutmuşum :)))

kızlar ben çıkıyorum, hastaneye gidiyoruz. Hepinize iyi günler yarın görüşürüz, öpüldünüz
eftelya uğrarsan yoğurt detoksun tarifini alırmısın belki yaparız iyi geldi bana:))

İmdaaaaaaaaaaaat

Kızlar bizim sektörde info gezisi denen geziler oluyor katılım zorunlu. 6 Martta başlıyormuş 19 Marta kadar 5 yıldızlı Herşey Dahil oteller gezilecek. Onların herşey dahil büfelerini bilirsiniz ben ne yapacağımmmmm tutarım kendimi di mi? tutarım tutarımmm innşallah

kızlar herkese merhaba, 4. takıma yeni davet edildim, paylaşım ve deneyimlerinizi okuyarak takım ruhu ve tatlı bir rekabet ortamı içerisinde hem doğum kilolarımı vermek, hem yeni arkadaşlıklar edinmek, hemde kendi deneyim ve yöntemlerimi sizlerle paylaşmak için buradayım, umarım hepimiz için herşey çok güzel olur, bu arada kendimi tanıtayım, adım peyker, 29 yaşındayım, 1 çocuk annesiyim, şuan doğum sonrası iznimde olduğum için çalışmıyorum, bebeğim 5 aylık, hedefim 30 kg civarı vermek ve tabiki cuma sıralamalarında dereceye girmek:)) boyum 1.72 cm kilom ise 95 ( maalesef, ama hala umudum var çünkü yaşımız çok genç, metabolizmamız hızlı, umarım en kısa sürede kurtuluruz, takımdaki diğer arkadaşlarada kolaylıklar diliyorum, görüşmek üzere...

hos geldin
ben helin 28 yasinda sayilirim,3 cocuk annesiyim,almanyada yasiyorum,bende dogum kilolarimdan kurtulmak icin takima girdim,daha cuma derecelerinde 1. ve 2. olmadim ama 2 defa 3. olmustum
takim olarak bir cok kez 1. lik aldik,umarim seninde katkilarinla bunu devam ettiririz,bu arada kaptanimiz zeburus tur,kendisi su anda biraz yogun,ben yardimcisiyim,kurallari okudun heralde,sormak istedigin birsey olursa sorabilirsn,buradaki önceligimiz,bol bol paylasim yapmaktir,aksi takdirde motive olamiyoruz ve takim ruhunu yakalamak zor oluyor

saglikli kilo vermeler

merhaba helin, hoşbulduk, bundan sonra görüşürüz inşallah sık sık hem seninle hem takım kaptanımızla hemde diğer takım arkadaşlarımızla, yavaş yavaş tanışır kaynaşırız...

merhaba aramıza hoşgeldin sağlıklı ve bol kilo vermeler diliyorum

güzel

pokemon canım 40 dk 100 kalori diyor ama imkansız leslie ile 40 dk 300 yakıyorsak,bu leslinin kaç katı zor ,ama koaç kalori bilemem

hoşgeldin canım

valla ben olsam dayanamam ,harika mamalar karşısında,allah kolaylık versin
ne kadar destek oldum dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…