Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

benn geldım dun arkadasımda kaldım aksam 2 gundr uyumuodum eve geldım ykandm uyudum smdı kalktım canlarım :))
evet su kıloları bnde hızlı vermeyıo ıstıorum vallahı

yemek yıyıp gelıorum bu pc ısındı bı kapım yıyınce acarım sgumus olur hemm

afiyet olsun tatlım, gerçi yine aç yaşıyosun ama neyse sizin simiti biliyorum ben kuru küçük bişey:) kolay gelsin

kizlar bu arada Hedefime ulasamadim,61 den asagi bile inemedimyani ben Hedefini tutturamayan biriyim,eVet söyleyin Hadi kizmiCam

kızlar ben çıkıyorum, eve gideyim yarın sabahtan doktora gidip gelicem haberiniz ola:)) bi hastalık yok yani kafa ilacım bitti:))) prozacımı yazdırayım da geleyim.

kızlar ben çıkıyorum, eve gideyim yarın sabahtan doktora gidip gelicem haberiniz ola:)) bi hastalık yok yani kafa ilacım bitti:))) prozacımı yazdırayım da geleyim.

iyi aksamlar Canim,yarin görüsürüz,bide sizin eski pC nin nesi kirikti,normalde pC de kirilan parCadir,yenisini alip takarsaniz olur,bizimkide bozuldumu emekli bir tane Var bodrumda o yani,esim netten parCasini ismarliyor,oldu,bitti

canım gelip yetişmişsin herkese :) bana da laf atmışsın gördüm hadi cidden doyum olmuyo size ama anacuğum bekliyor gitmem gerek:)) öpüldünüz

simdilik banada müsade,markete gidiCem,karda yagiyor,Hedefimede ulasamadim,off ne gün ya
neyse geldikten sonrada yemek fasli baslar,anCa aksama gelirim

iyi aksamlar Canim,yarin görüsürüz,bide sizin eski pC nin nesi kirikti,normalde pC de kirilan parCadir,yenisini alip takarsaniz olur,bizimkide bozuldumu emekli bir tane Var bodrumda o yani,esim netten parCasini ismarliyor,oldu,bitti

yok canısı götürdüm tamire olmaz dediler, çökmüş hepten yenisini istiyorum. olsa süper olur boşuna masraf olmazdı en azından

markete gidip geliyorum kizlar,sampanya aliCam,artik Cezasini kim Veriyorsa simdiden Haberdar olsun,bu Cezaya girer artik,1 kadeH iCerim Heralde,detaylar yarinki yediklerimde sakli olaCak
az sonra diyip kapatim bariiiiiiii

kizlar bu arada Hedefime ulasamadim,61 den asagi bile inemedimyani ben Hedefini tutturamayan biriyim,eVet söyleyin Hadi kizmiCam

ınersın bebegım bazen olmaz ama yaklaşmakta onemlıdır ama unutma o zaman bnse beceremedım ama en azından cabaladık

bu arada prozac ı bnde aldım ama ıcmedım arkadasım dktra gtmıs dktr kızın srunu olmadgı halde vermıstı prozacı cnku kız dha 17 yasında 105 kıloydu yan etkısı varmıs ılacn zayflatma gbı bnde alım dedım aldım ama 1 krede dlımı uyustrdu dktr verdı dıe mrak etmıstm ama snra ıcmedm

markete gidip geliyorum kizlar,sampanya aliCam,artik Cezasini kim Veriyorsa simdiden Haberdar olsun,bu Cezaya girer artik,1 kadeH iCerim Heralde,detaylar yarinki yediklerimde sakli olaCak
az sonra diyip kapatim bariiiiiiii
dgum gnun bsey olmaz obrgunler tparlarsın bnce hem ınsan kndı czasını dha ıı verır

770 tl olması lazım canım hıc yoktan ıyıdır gbı dsunnn:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…