benn geldım dun arkadasımda kaldım aksam 2 gundr uyumuodum eve geldım ykandm uyudum smdı kalktım canlarım :))
evet su kıloları bnde hızlı vermeyıo ıstıorum vallahı
dün ne yedım
sabah 1 ınce sımıt 1 kahve rıze sımıdı susamsız olanından yanı buyuk deıl :))
aksam 1 crba 1 kase salata
10 cvarı kahve ıctım maçi izledım felan bgunde yattım yattım yattım hnuz pek yemedım bse yıycem gecmısı okudum ama cvap veremedım bgendım vallahı bayagı kaynamıs burası :))
yemek yıyıp gelıorum bu pc ısındı bı kapım yıyınce acarım sgumus olur hemm
kızlar ben çıkıyorum, eve gideyim yarın sabahtan doktora gidip gelicem haberiniz ola:)) bi hastalık yok yani kafa ilacım bitti:))) prozacımı yazdırayım da geleyim.
canım gelip yetişmişsin herkese :) bana da laf atmışsın gördümcanim asgari ucreti bilmiyorum ama söyle düsün,kabul etmesen,2 ay daha bos gezeceksein,kabul edersen ayligin gelecekis ne isi bu arada:26:
oy cnm benim ne demek cezahasta hasta ceza verecek birimiyim ben,teessüf ederim
afiyet olsun tatlim,sifa olsun
cok güzel
sporda var,daha ne olsun,N**** (Siyahi) yiyenler düsünsün
tamam tatlim,sabah görmeyince merak ettim sadece,aliskanlik,gözüm seni aradai:111:
bisiklet ve trampolini vardiyali kullanin artik
tesekkürler cnm,bende cok begendim
sporu düzene oturtman güzel olmus
tesekkürler cnm
buraya üfürsene o havayi,kar yagiyor ya:95::95:
kolay gelsin
buranin daglari görsün artik bahari
kolay geklsin
amanin,hafta sonu hesabi sorulmayan negroya bakin siz
o isler biraz arisik cnm:44:
tebrikler
bu güzeldi
süphen olmasin cnm,liderlik bizde gücü yeten alsin
biz eskimiyiz cnm simdi:44:
cnm birinci biziz 2 haftadir,bu haftada süphem yok takimimdan
topraks yazmis,aynen katiliyorum ona
aksam hem pilav,hem ekmek olmamis,ikisinden birini tercih etmeliydin,sebze yemeklerini 5-6 kasik yiyebilirsinyaninada biraz yogurt daa doyuruu olurdu,ekmegide öglen sandi yapip yiyebilirdin
masalla nm
tebrikler
aynen katiliyorum e ekliyorum,bu Hafta kilo alan Varsa korksun bendenbu arada klaVyem kafayi yedi V Ve H Ve bi kaC arfi daHa küCük yazmiyor :18:
anim ne kadar Cok katilim,o kadar Cabuk takima alinma
atlama Cnm yemegi
bi kaC sayfa geride yazdim nasil kullanilaCagini
kolay gelsin,aksam görüsürüz
bende diyorum bi eksiklikl Var burdaHos geldin,ya bu Harfler olmuyor,sinir oldum
tesekkürler tatlim
klasik wuwum menüsü olmus,afiyet olsun
iyi aksamlar Canim,yarin görüsürüz,bide sizin eski pC nin nesi kirikti,normalde pC de kirilan parCadir,yenisini alip takarsaniz olur,bizimkide bozuldumu emekli bir tane Var bodrumda o yani,esim netten parCasini ismarliyor,oldu,bitti
canım gelip yetişmişsin herkese :) bana da laf atmışsın gördümhadi cidden doyum olmuyo size ama anacuğum bekliyor gitmem gerek:)) öpüldünüz
yok canısı götürdüm tamire olmaz dediler, çökmüş hepten yenisini istiyorum. olsa süper olur boşuna masraf olmazdı en azından
tesekkülerr... ewet bademcik ameliyatı oldum cnm..
tebrikler canım
saoll tatlımmmmmmafiyet olsun
afiyet olsun tatlım, gerçi yine aç yaşıyosun ama neyse sizin simiti biliyorum ben kuru küçük bişey:) kolay gelsin
kizlar bu arada Hedefime ulasamadim,61 den asagi bile inemedimyani ben Hedefini tutturamayan biriyim,eVet söyleyin Hadi kizmiCam
kızlar ben çıkıyorum, eve gideyim yarın sabahtan doktora gidip gelicem haberiniz ola:)) bi hastalık yok yani kafa ilacım bitti:))) prozacımı yazdırayım da geleyim.
dgum gnun bsey olmaz obrgunler tparlarsın bnce hem ınsan kndı czasını dha ıı verırmarkete gidip geliyorum kizlar,sampanya aliCam,artik Cezasini kim Veriyorsa simdiden Haberdar olsun,bu Cezaya girer artik,1 kadeH iCerim Heralde,detaylar yarinki yediklerimde sakli olaCak
az sonra diyip kapatim bariiiiiiii
Alıntı pokemon51 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
dünkü menümü yazayım hemen;
2 su bardağıılık su ve 1 y.k . elma sirkesi 2 kurukayısı
sabah; 1 haşlanmış yumurta 1 dilim light ekmek bol maydonz
ara:1 çb. süt(normalde yağsız)
öğle; 3 köfte kadar tavuk göğüs haşlanmış 1 dilim kepekli ekmek
ara 1 çb. süt(normalde yağsız)
akşam 6 y.k. kabak yemeği 1 ç.b. yoğurt (normalde yağsız) 1 dilim kepekli ekmek
ara;1.5 armut 1 ç.b. süt (normalde süt yerine -7 badem var ama ben sütleri yağlı yediğim için badem yerne sütü tercih ettim)
buda 3 günlük şok diyetimin 1. günüyü dün. uygulamak isteyenlere duyurulur
spor; 30 dakika trambolin aralıksız foşur foşur terledim felaketti
su:2- ltre
güzelmiş canım ama ben bi daha şok diyet yapmıycam sanırım, yavaş yavaş vereyim ben dayanamıyorum:))
Alıntı pegasus07 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
günaydinnnnnnnnnnnn
önce yediklerimi yazayim,sonrada gecmise bakip kahvaltiya gececegim
sabah
2 dl ekmek,ince dl beyaz peynir,3 zeytin,1 catal yumurta (tereyagliydi)
ara
1 avuc beyaz leblebi
ara
1 dl ananas,1 cay bardagi süt
aksam
3 kasik firinda patatesli tavuk,tavuk kismi coktu
1 bardak ayran,salata
su
2,2 lt
spor
1 saattempolu kosusturma(kizimi okuldan alacaktim,biraz gec ciktim,kostur kostur gittim )
30 dk body workout,callen in karin hareketleri
mesaj unuttum ya,hemen bakip sayiyorum
saydim 65
menüde spor da çok iyi canım bu hafta 5 leri göreceksin sanırım
Alıntı Ausencia kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Açlıktan ölüyorsun çünkü hiç ekmek yememişsin.
Patates bol nişaşta ve şekerle evet doyurucudur ama onun yerine iki dilim kepek ekmeği daha doyurucudur
Hadi bakalım dediğin gibi vatana millete hayırlı olsun , sana da tabii
Yazı tipini kullanıcı pro üye değilsen ,,her seferinde elle değiştiriyorsun.
Tabii bunun için toolbar görüyor olman gerek mesaj yazarken.
Sağ üstte kullanıcı paneline tıkla , açılan sayfada solda seçenekleri düzenle var oradan gelişmiş düzenleyici seç , mesaj yazarken artık istediğin tipi seçebilirsin.
ben de deneyim bakalım oluyorsa biraz renklensin yazılarım, bahar geldi şenlenelim azıcık:)))
Bu arada oturduğum sitede geçen yılda yaptığımız geleneksel gece yürüyüşleri başlamış
Bugünden itibaren bu gayet tempolu yürüyüşe de katılacağım .
Spor programıma bugün başlıyorum , yarın yazarım onu da kısmetse .
çok iyiymiş spor yaparken birileri olunca daha iyi oluyor sıkılmıyo insan
Günaydınnnnnnnnnnn
Öncelikla kameralarımızı ausencia ' nın dünkü mönüsüne çevirelim
Sabah :
3 adet etimek
1 dilim yağsız beyaz peynir
3-4 adet zeytin
2-3 ceviz içi
Bol bol maydanoz
1 fincan şekersiz yeşil çay
Ara :
1 Çay bardağı kadar yağsız süt
1 Adet elma
Öğle :
1 Kase yağsız şehriye çorbası
4 kaşık kadar bakla
4 kaşık kadar yoğurt
1 porsiyon haşlanmış tavuk
1 dilim esmer ekmek
Yeşil salata
Ara :
Kuru Kayısı 3 adet
2-3 adet bisküvi
Akşam :
1 Kase yağsız çorba
1 dilim kepek ekmek
1 dilim yağsız beyaz peynir
Bol salata
Közlenmiş kırmızı biber ve yoğurt
Ara :
1 çay bardağı kadar yağsız süt
1 adet portakal
2 lt kadar su , suyu her zaman ılık içtim. Cam bir şişem var 1,5 litrelik , kaloriferin üzerinde duruyor evde.
çok profesyonel tam benlik hem zayıflatıyor hem bol yemek var
Alıntı buyumeyenbaby kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Gruba 75,8 kilo ile başladım 55,8 yazmışım yanlış olmuş
Ben İzmirde yaşıyorum 28 yaşındayım Adım Dilek.1,53 bıyundayım ve 55,8 kiloyla bu gruba katıldım. 5,5 yıllık evliyim. 2 yaşında bir kızım var Elif Duru. Haftanın 6 günü çalışıyorum . Malesef 19:30 da eve geliyorum ve 20:de akşam yemeğimi yiyorum. Ben de evlendiğim zamanki kiloma dönmek istiyorum yani 58. Bu sefer olacak biliyorum...
İş yerinde devamlı internete giremiyorum ara sıra bazen hiç. Ama en kötü akşam size dönüş yaparım ya da yorum yaparım ya da yazdıklarınızı okurum.
Tekrar teşekkür ederim
Ben artık yatıyorum hala hiç uykum yok ama 2,5 saat sonra işe gidicem. Bugün bana nooldu anlamadım . Her zaman 11 de 12 de uyurdum. Neyse çenem düştü.
Artık yatıyorum. Forum takip etmeyi de , 4. takımın kurallarını da öğrendim. Vatana millete hayırı olsun. Emeği geçenlere sabırlarından ve nezaketlerini hiç kaybetmediklerinden ötürü teşekkür ederim özellikle Pegasus...
Ha bu arada geçmişi taramayı yeni öğrendiğim için bana Hoşgeldin diyenlere, tavsiyelerde bulunanlara ve yorum yapanlara hiç cevap yazmamışım. Kusura bakmayın acemilikten oldu. Ama bundan sonra her şey kontrol altında merak etmeyin
Kendi diyetime cuma başlıycam cumaya kadar kafama göre takılmayı düşünüyorum sorun varmı?
Kilo çizelgesi eklemeyi ve yazı tipini değiştirmeyi de öğrenirsem benden mutlusu yok..
hoşgeldin dilekdün ben yoktum yeni tanışacağız biraz geç oldu kusura bakma:) ben de taze kaptan yardımcısı gökçe:)) birbirimize destek olup beraberce kurtulucaz bu derdimizden İnşallah, görüşmek üzere:)
Bugün (SALI ) yediklerim
Sabah 07:00 de
1 dilim ekmek
1 ince dilim peynir
yarım domates
ara 10:00
1 ince dilim yaş pasta
Öğlen 12:30
1 kase çorba
3 köfte+ 3 dilim haşlanmış patates
Akşam
1 kase çorba
3 köfte
Ha bi de gece 1.30 da 1 bardak süt içtim maalesef ölüyodum açlıktan. Diyetimin cuma günü başlıyacağı göz önüne alınarak cezamın biraz hafif olmasını umuyorum
1.5 litreden fazla su içtim tam ne kadar bilmiyorum.
spor yapmadım ama iş yerinde gün boyu belki 40 kere alt kata inip çıkıyorum ayrıca evde 40 pedal çevirdim az ama kızım benle oynamak istediği için yarım kaldı
fıstık ilk gün olduğu için cezadan kurtulmuşsun:) pasta dışında gayet güzel spor için bir çare bulman gerekebilir
Alıntı zeynep_canan kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
ma
erhaba iyi akşamlar bıktım maç seyretmektenoglan bir taraftan babası bir taraftan üfffff
bende de var aynı dert neyseki televizyon sevmiyorum, maç olunca başka şeylerle uğraşıyorum:))
ben daha önce çeşitli diyetler yapıp kilo verdim ama kilo sabitleme dönemlerine önem vermediğimden verdiğim kiloları hep geri aldım. Ve yaklaşık 3 aydır diyet yapmaya cesaret edemiyordum çünkü o kadar sık acıkıyordum ki, ve allah ne verdiyse yiyordum. Şu an elimde diyet listem var ama daha başlamadım bu bir hafta abur cuburlarımı hayatımdan çıkartmayı hedefledim. Siz şimdi diyceksinizz ki 1 dilim pasta yemişsin , nasıl iş bu ? Haklısınız ama son 3 aylık halimi bilseniz, ben 5 saatte sadece 1 dilim pastayla kaldığıma seviniyorum anormal sevincim bu yüzdendi yani. . .
ben de çok sık acıkıyorum gerçi şimdi eskiye göre daha iyiyim:))
kızlar hedef kiloya ulaştığım gün 58 e düşünce yani saçlarımı maviye boyatacağım hep hayalimdi . nede olsa 1 yıl daha izinliyim :)))
oooo marjinal bir seçim:) güzel ama ben cesaret edemem:)))
bende gec yatiyorum kendimce,tabi seni yakalayamam hafta ici 1 i buluyor,cocuklari uyutup,etrafi temizliyorum,güya sabah her yer temiz kalsin diyye ama nerdee
sonrada dizi bakioyrum
sabahta 6:30 da kalkiyorum,öyle,aslinda diyette erken uyumak metabolizmayi dahada hizlandiriyormus,bizim metabolizma bize ayak uyduracak artik
bu takımın tavuğu benim
Hmmm saat farkını hesaplamamışım evet.
Bende 18:00 18:30 gibi akşam yemeği faslımı bitiririm diyetteyken.Sonra 3 saat kadar sonra ara ve son öğün .
Aslında çok geç yatarım hergün , o sebeble geç yemek benim için mesele değil ama yinede bir sistem oturtmak iyi oluyor.
Ben her gece 3-4 gibi yatarım , sabahta oğlum artık 7 demi gelir uyandırmaya , 8 de mi ona göre değişir kalkışım.
oy oy ben o saate kadar otursam iki gün sonra yolda ayakta uyurum:)))
afiyet olsun
cnm arada 1 saat fark var ama yinede haklisin,en gec 6 da yiyordum her gün daha dogrusu 6 yi hic bulmamisti,olursa 6 olsun diyordum,bu gün 15 dk gecti 6 yiyarin 15 dk erken yerim artik
cnm buna ceza verme düsüncesi beni pek sarmadi,hadi ben evdeyim erken yerimde,calisan arkadaslar var,eve gidip yemek hazirliyorlar,haliyle gec yiyorlar,onlarida düsünelim,her türlü fikrini rahatlikla sunabilirsin,bunun icin takima alinman gerekmiyor,sonucta burda birlikteyizbizim takimda fikir özgürlügü var
EVET BENCE DE BEN 19:00-19:30 arası anca yiyebiliyorum yazık bizeeeeeeeeeeeeee :)))
Ooooo ben yedim bile kaptan
Geç kalmışsın geç , buna da ceza gelsin
( der ve ausencia susar , zira hatırlar ki daha deneme süresindedir ve takıma alınmamıştır )
hatırlaması iyi olmuş zira yardımcı da geç yemek yer
Süpermiş.
Nasıl oranlar canım ?
Yani ben kendimi biliyorum mesala , ilk hafta 2 kg veririm bu diyetle . Sonra 1,5 / 1 kiloya iner . Bir ay kadar böyle devam eder.Yai ilk ay 5-6 kilo veririm kesin
herkes ortalama 1 kilo verdiğinde zaten sıralamaya giriyoruz yeterki eksiler olmasın ya da kilosu aynı olanlar o zaman ortalamamız düşüyor
yardimcim topraks,sali günleri evde oluyoyr,gelemiyor,yarin gelir yine
diyetinin iyi gecmesi iyi olmus,cümlenin güzelligine bakarmisiniz,sarilip yatasim geldi valla
evet ben ihlal yapacagim zaman icli köfte yiycem,sizde ona göre ceza hazirlarsiniz
ha bide 2 haftadir birinciyiz,aslinda arada 1 hafta baska bir takim birinci oldu,ondan önceki 2 haftada biz birinciydik,arayi kacirmasaydik 5 hafta üst üste birinci olacaktik neyse,sunu diyecektim,birinci oldugumuz her hafta sonu 1 gün serbest beslenebiliyoruz,dereceye girmesekte yaptigimiz kacamagin 2 kati ceza aliyoruz,nasil ama
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm ama sayenizde bugün çalışamadım sabahtan beri bilgisayar başında forumdayım işlerim kaldı
kizlar bide sey dicem
immmmm,,ummmmmm,yaniii y iste,durun söylicemmmmmmmm
simdi yarin varya,benim dogum günüm,bizimkilerde pasta almis,kücücük bir dilime izin varmigün icinde dengelerim yediklerimle
hadi ama bende ize veriyordum izin
aşkolsun tatlım ye tabiki hakkınsen de bize izin vermeseydin biz de sana vermezdik
Yardımcın kim ?
Ben bu arada spor çalışma programımı ayarladım sanırım , yarın başlarım ona da.
Yarın yazacağım biliyorum ama bugünden çıtlatayım , diyetimin ilk günü gayet iyi geçiyor
Değil mi ama ?
Madem bir ihlal yapıyoruz bari hiç pişman olmayacağız bir lezzet olsun
Tek zorlandığım şey oğlumun o küçücük parmakları ile uzatıp '' al sen yeee '' dediği abur cuburlar . Ama pes etmek yok
ben de de var ondan kızım anne ye diyo ben de alıyomuş gibi yapıyorum bazen de tokum ben yemiycem diyorum arada da götürüyorum tabi
oleyyyyyyyyyyyyy sonunda okudun
evet cnm,gecmise mutlaka bakmalisin,önemli birsey olabilir,biz baktin saniriz,sen bakmais olursun,kacirisin
bu gün kurallardan haberdar olmadigin icin yediklerinden ceza alamiyorsun,kurallari kabul ediyorsan yarindan itibaren ceza sistemine tabi olacaksin
evet şu an benim yapıp da içinden çıkamadığım gibi:))))
amanda aman,hazir mantiyami kaldin sen,acidim valla
diyetteyim demek istemiyorsan pembe yalanlar söyleyeceksin,bak cnm iyi oku,bidahakine bunlardan birini secersin
"bu siralar midemden rahatsizim ne yesem dokunuyor,hic almim,sabaha kadar uyuyamam yoksa"
"gecen tv de doktor konusurken duydum,seker her türlü hastaligin habercisiymis,bende azaltttim,su genc yasimda hasta olmak istemiyorum"
sen bunlari cesitlendirebilirsin cnm,tatli dokunuyor,tuzlu dokunuyor,yagli dokunuyor seklinde
bi daha yeme ok
simdi gelelim cezalara,bütün gün ac kaldigin icin ve kacamaklarin icin
1 adet baklava 112 kalori
bunun icin yarim saat merdiven cikmalisinveya 15 dk dans etmelisin veya 15 dk kosabilirsin...
bütün gün yediklerin bunlarsa sadece baklavaya ceza var,yok unuttugun varsa cezalar artabilir
sende ilk cezani aldin hayirli olsun
su gözlere baksana cnm,kacarmi
hemen ictim tatlim,tskrlr hatirlatma icin
bana ceza yok dermisim
yardimcim verebilir,yada aranizda ortaklasa verirsiniz
ben veririiiiiiiiiimmmmmmmmmmm heh heh gerçi ben cezacı değilim kıyamam:)))
Hadi herkesbir bardak suiçsin. Burada oturabildiğinize göre spor da yapabilirsiniz ben spora gdiyorum byeeees
ben içtim demin okurken hatta şimdi yazarken bi daha içiyorum :))
Alıntı ambitious_girl kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
şimdi o konuya geliyordum
akşam gittiğimiz evin sahibi baya beceriksiz bize superfreshin mantılarından yaptı.şimdi yememek olmaz sadece 3 kaşık yedim bide mecbur 1 dilim baklava yedimama bi sorun neden şimdi şimdi kayınvalidesi eşimin akrabası oda vardı yemezsem diyettemisin diyeceklerdi.yeni gelinim ya açık vermemek için yedim valla.bak kendime kızdım kaptan..sabah tartıda 400 gram fazla çıktım sabah 1,5 saat dışarda yürüdüm ve 1 saat aerobik yaptım.
ooo güzel spor baklava erimiştir:)) hazır mantıyı ben de hiç sevmem, koca koca oluyo
evet ıyı okjıjen var ama ben darda yurumeyı sevmeyenlerdenım :)) ılle gdnce gezmeye gtcem dsarı yurumeye deıl ıyıym bebehım bguncanım hoşgeldin.ben merve.aynı yaştaymışız.gerçi ben hala kendini 22,5 yaşında hissediyorum ama kütükde 28 yazıyor
bende geçen sene diyetisyene gittiğimde aynı diyeti vermişti.hatta sonra başka birine gittim o da aynı listeyi verdi.göya düğüne kadar zayıflayacaktım da zayıf gelin olacaktım ama nerdeeeeee yavaş kilo vermek isteyen hanımlara şiddetle tavsiye edilir.mutlaka kilo veriyorsunuz ve hiç aç kalmıyorsunuz
ocaktan bu yana 1000den fazla mesajı nasıl yaptın..baya sohbet etmişsin
suyuda fazlalaştırdın iyiye gidiyorsun
nedennnnnnn
valla nerdeyse hiç yemiyorsun
barbunyaya gemicimi diyorsunuz yoksa o başka bir tarif mi?
barbunya biraz farklı usulle pişiriliyo biz ona gemici yemeği diyoruz, zeytinyağlı barbunya farklı tabi
günaydın kıslaaaaaaar;
sabah:2 dilim peynir ve 1dilim lighte ekmek bol yeşillik
ara; 1 ç.b. süt 1 kivi
öğle; 2 köfte 1 dilim light ekmek
ara; 1 armut küçük yarım ç.b. leblebi
ara2; 1galeta 1 ç.b. süt
akşam; 6 y.k. bamya
ara; 1 ç.b. süt çeyrek ayva çeyrek portakal
su;2-3 ltre
spor;30 dk. leslie walk
mesaj;10
geçmişi okuyup geliyorum[/QUOTE
bence çok güzel olmuş
Alıntı ambitious_girl kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
selam kızlar..yarın saat 10:30da iş görüşmesine gitcem.kızlar nolur benim için dua edinde ohayırlısıyla olsun bu iş.çünkü ya ben konya'ya yencem ya da konya beni.şu sıralarda konya önde gidiyor.kafayı sıyırcam
canım biraz geç oldu ama hayırlısı olsun
yemek yedigim zaman kendimde sucluluk duygusu hissediyorum kendime cezalar veriyorum mesela uyumayı cok severim yemegin dozajını biraz kacırıyım sabah erken uyumuyorum evde ne kadar cam varsa siliyorum :) bu arada suyumu hiç ihmal etmiyorum günlük 3 lt su içmeye calısıyorum su içmeyi cok sevmiyorum
ceza sistemin iyiymiş, bende burada başladım cezalara yoksa gayet cezasız bir hayatım vardı.)))
Herşeyi yaptım da şu platesle aram hiç hoş olamadı nedense
Bende oğlum öğlen uykusuna yatınca spor köşeme çekileceğim ama önce bir program ayarlamam lazım kendime , eski dosyalarımı bir karıştırayım , fazla yüklenmeden başlamalıyım ilk günden
ben de platese pek sıcak bakamıyorum, trambolini araştır derim ben çok memnunum
yorldum mola verdim biraz hemen buraya geldim
spor olarak haftada 3 gün spor salonuna gidiyorum 20 dakıka plates 45 dakika spor + ben evde internetten plateste yapıyorum
güzel spor programı diğer günler de evde bişeyler yaparsan süper olur canım
Ya gerçi bende cm hesabı yapmadım hiç ama 100 kilo iken giydiğim bir pantalonum vardı , sonradan neredeyse 40 kilo verip giymek ve aynanın karşına geçmek ....Muhteşemdi yaa , yeniden istiyorum yenidennn
Bende de o durum var , spor acayip sıkılaştırıyor insanı . Kilo kaybına oranla daha fit gözüküyorsun.
Devam devammm...
evet ben de kilom fazla olmasına rağmen daha zayıf görünüyorum:) yaşasın 4. takım :))))
Alıntı wuwum kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
:)) bu ay spora gtmıorum ama gdınce nıce 60 lar yapcam
ama okadar ac drup okadar spora o snucu almam gzel oldu yemedım ama degdı kılom suan 80 olsada kımse 80 demıo
sizin oraların havası bile yakar insanın yağlrını o kadar oksijen nerde var:)) sen nasıl oldun bu arada canım
ögle meyve yeseydin keske,spor olarak ne yaptin mesela,bizde faydalanalim
kolay gelsin,
kızlar daha da geriye gidemedim valla benden bu kadar pessssssssssssssssssssss
770 tl olması lazım canım hıc yoktan ıyıdır gbı dsunnn:44:kızlar iş görüşmesine gittim.bence olumlu geçti insan kaynakları müdürü genel müdürlede tanışmanı istiyorum dedi onunlada tanıştım amaaaaaaa adamlar 2 ay deneme süresi var diyor ve bu sürede asgari ücret vereceklermiş.allah aşkına bu nasıl bi mantık.bu arada asgari ücret ne kadar bileniniz varmı.bu konya benim sinir sistemimi bozdu.valla içim daralıyor.ben spor yapmaya gidiyorum.gelince girerim.hepinizi öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?