tesekkülerr... ewet bademcik ameliyatı oldum cnm..
selam arkadaşlar bugun çok yogundum anca fırsat buldum girmeye
hemen dünki menümü yazayım sabah
1 dilim kepek ekmegi
1 yumurta
1 dilim peynir 3 tane zeytin bir bardak cay
ara yok ögle yok
saat beş gibi 2 dilim şefteli 1 tane erik
akşam 2 kasık yeşil fasulye tavuk etli 2 kaşık pilav bollll salata 2 dilim kepek ekmegi
saat 11 gbi bir tane elma
bu hafta da bomba gibi geliyoruz hadi hanımlar gösterelim takımımızın gücünü
Geçmiş olsun. İnşallah hemen toparlarsın.
gecmıs olsun cnm inşallah capuk ıyılesrsın korkmadnmı amelıyattan anam ben korkarmda ole seylerden nysekı atlatmısın .....
hımm korkmadysan ne gzel ben hıc amelıyat olmadm ınsllah hıctee olmam bu korkaklıkla :))saol cnm yok korkmadım ya bu benim 6. ameliyatım 5 defa burundan ameliyat oldum
benim bütün kemiklerim agrıyor :) bulasıgı bile toparlayamadım masanın üzerinde kaldı :) biraz el işi yapaıyım eşimde çay istiyorrr offff :)
iyi akşamlar wuwum nasılsın :)
Bende bi takıma katılmak ve zayıflamak istiyorum banada yardım edermisiniz
bende korkarim ya.hamileyken kan aldiriken bile titrerdim:18:gecmıs olsun cnm inşallah capuk ıyılesrsın korkmadnmı amelıyattan anam ben korkarmda ole seylerden nysekı atlatmısın .....
5 defa neden ameliyat oldun cnm,:26:saol cnm yok korkmadım ya bu benim 6. ameliyatım 5 defa burundan ameliyat oldum
cocuklari uyuttum,spor yapacaktim bi bakim dedimneLer yapıyosunuz bakayım sesınız cıkmıyo
hayirdir ,hastamisinbenim bütün kemiklerim agrıyor :) bulasıgı bile toparlayamadım masanın üzerinde kaldı :) biraz el işi yapaıyım eşimde çay istiyorrr offff :)
iyi akşamlar wuwum nasılsın :)
sen katilma isteyenler topigine yaz,kabul eden olmazsa ben alirim seni burayaBende bi takıma katılmak ve zayıflamak istiyorum banada yardım edermisiniz
bende korkarim ya.hamileyken kan aldiriken bile titrerdim:18:
5 defa neden ameliyat oldun cnm,:26:
cocuklari uyuttum,spor yapacaktim bi bakim dedim
hayirdir ,hastamisin
el isi dantelmi yapiyorsun:44:
sen katilma isteyenler topigine yaz,kabul eden olmazsa ben alirim seni buraya
iyiyim cnm sen nasılsın :) hımm yap bakalım el işini çay bsey deıl yaparsın kuzum ama cayı sevıosan bıle sekerle içme
yap yap bebegım bnde tv ızlıorum arkadasta brnundan amelıyat olmus canım srdunya ...
ben bu katılmak ısteyen bahar arkadasa özel msaj attım baktım zaten yazmıs cuma yarsması bölumune kullanmayı blmıomus pek orya yazdıda grdum dıo ıste yazdım ama cvap gelmedı bnde dedım yazdm özel msajla yazdgn sayfalara don bak bgnı olmazsa kndın kntrol etmek zrundasın dye :))
bende iyim kuzum :) çayımı 15 senedir sekersiz içiyorum ben
uvv cok guzelmıs ben sekersız cay ıcemıorum o yuzdende cay ıcmıorumbende iyim kuzum :) çayımı 15 senedir sekersiz içiyorum ben
burundan oldugunu biliyorum,burnunda 5 defa ameliyat olacak sorunu merak ettim:26:
acaba özele bakmayi biliyormudur:44:
bende korkarim ya.hamileyken kan aldiriken bile titrerdim:18:
5 defa neden ameliyat oldun cnm,:26:
cocuklari uyuttum,spor yapacaktim bi bakim dedim
hayirdir ,hastamisin
el isi dantelmi yapiyorsun:44:
sen katilma isteyenler topigine yaz,kabul eden olmazsa ben alirim seni buraya
uvv cok guzelmıs ben sekersız cay ıcemıorum o yuzdende cay ıcmıorum
ohh yarasnnn[/Q
sagol canım benim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?