Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ne yap ne et o öğle arasında birşeyler ye canım , uzun süre aç bırakınca vücudu tepkileri sert oluyor

Temizlik demişsin ama olsun arada 10 dakika zaman ayır mutlaka.

bu hafta da bomba gibi geliyoruz hadi hanımlar gösterelim takımımızın gücünü

Geliyoruz değil mi ???

benim bütün kemiklerim agrıyor :) bulasıgı bile toparlayamadım masanın üzerinde kaldı :) biraz el işi yapaıyım eşimde çay istiyorrr offff :)

iyi akşamlar wuwum nasılsın :)

benim bütün kemiklerim agrıyor :) bulasıgı bile toparlayamadım masanın üzerinde kaldı :) biraz el işi yapaıyım eşimde çay istiyorrr offff :)

iyiyim cnm sen nasılsın :) hımm yap bakalım el işini çay bsey deıl yaparsın kuzum ama cayı sevıosan bıle sekerle içme

Bende bi takıma katılmak ve zayıflamak istiyorum banada yardım edermisiniz

cnım cuma yazıflama yarısması bölümune yaz ordan ıhtyacı olan takım senı alcaktr yada braz dur takım kaptanımız pegasus gelsın blkı burdada kalabılırsın ee kac kılosun bakayım ınsallah basrırsın

gecmıs olsun cnm inşallah capuk ıyılesrsın korkmadnmı amelıyattan anam ben korkarmda ole seylerden nysekı atlatmısın .....
bende korkarim ya.hamileyken kan aldiriken bile titrerdim:18:
saol cnm yok korkmadım ya bu benim 6. ameliyatım 5 defa burundan ameliyat oldum
5 defa neden ameliyat oldun cnm,:26:
neLer yapıyosunuz bakayım sesınız cıkmıyo
cocuklari uyuttum,spor yapacaktim bi bakim dedim

hayirdir ,hastamisin
el isi dantelmi yapiyorsun:44:
Bende bi takıma katılmak ve zayıflamak istiyorum banada yardım edermisiniz
sen katilma isteyenler topigine yaz,kabul eden olmazsa ben alirim seni buraya

yap yap bebegım bnde tv ızlıorum arkadasta brnundan amelıyat olmus canım srdunya ...
ben bu katılmak ısteyen bahar arkadasa özel msaj attım baktım zaten yazmıs cuma yarsması bölumune kullanmayı blmıomus pek orya yazdıda grdum dıo ıste yazdım ama cvap gelmedı bnde dedım yazdm özel msajla yazdgn sayfalara don bak bgnı olmazsa kndın kntrol etmek zrundasın dye :))

burundan oldugunu biliyorum,burnunda 5 defa ameliyat olacak sorunu merak ettim:26:

acaba özele bakmayi biliyormudur:44:

burundan oldugunu biliyorum,burnunda 5 defa ameliyat olacak sorunu merak ettim:26:

acaba özele bakmayi biliyormudur:44:

bılmem orası kırmızı oluo :) dsunur benceee ne var dıye ınsan bı tıklar
bnce estetık olarak bı srun olabılır et olsa okadar cok amelıyat olmaz sanırsam
arkadsımız gelsın soler nasılsa ben knusmuorm ya bu ara çenem dstu :))

hasta degilim kuzum çok şükür sporda yoruldum mu ne bugün :)
el işide üye oldugum bir site var isim vermek dogrumu bilimyorum ama örgü cafe orda etkinliklerimiz var bebek elbisesi örüyorum 5 nisana yetişecek . dandet ormekten gıcık oluyorum 19 yaşında kızım var ama ben çehiz yapmıyorum pek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…