Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

RrapunzelL canım çok geçmiş olsun benim eşimde burnundan amelyat olmustu çok zorlandık birde 2 gün sonra adamı arayıp işi çagırdılar

çayın gercek tatı şekersiz bebegim :) bi dene bakalım eminim seveceksin.

denedım ama sevmedım bnce kızın el işi sevmez gbıme gelıo :)
bnde sevmem 22 yasndayım yası 19 ya o acdan solım dedım artık eskıde kalmış danteller herkez yaptrıp kullanmıo

uvv cok guzelmıs ben sekersız cay ıcemıorum o yuzdende cay ıcmıorum
oyy bu balik burclari hep aynimi oluyorayni ben
estetigi düsünmedim hic,olabilir
birak düssün cnm cenne,bayadir sohbette edemiyoruz
tmm simdi oldu,aman hastaliktan koruyalim kendimizi
bende sapka,boyunluk örüyürum su siralar,kizimin ögretmenine hediye,simdi senin takildigin yerde modellerde vardir,ben bi gelsem oraya,baksam modellere
eskimis dantel isleri ya,cok isterlerse herseyin haziri var artik,onca göz nuruna yazik
Not:bu benim sahsi fikrimdir,kimseye kasit yoktur
çayın gercek tatı şekersiz bebegim :) bi dene bakalım eminim seveceksin.
bende denedim ama sevemedim bir türlü,bir gözüm cayda digeri sekerde kaliyor

:) benide al al

pegasusum çok güzel şeyler ördük etoller boyunlıklar şallar :) :) face kullanıyorsan eger orgu cafe sayfasını begen ordaki adminlerimiz sana yardımcı olur bence gel oraya harika bir site :) bu arada senin yasın kac canısı

5 defa neden ameliyat oldun cnm,:26:

burun kemiğinde sorun vardı onu düzelttiler sonra burun etleri şişti onlar alındı bikac kez... aynı sorun devam edince baska doktora gittim daha önceki ameliyatlar boşuna olmuş dedi kemik olduğu gibi duruyo dedi tekrar ameliyat oldum ama neyseki sorun gercekten düzeldi beşincide de olsa rahatladım sonundaa

evet düşsun
pc dndu bnde kapadım actım burdayım yanı evet sekrsız ıcemıorum galıba aynı :) bu burc

cok güzel,tam benlikmis
ama ben msn bile kullanmiyorum,öylede bir takintim var teknoloji olarak bu topikte yazisiyorum
ben bu gün 28 yasima girdim,20 yasinda anne oldum,8 yasinda kizim,4 yasinda kizim ve 1,5 yasinda oglum var,masallah demi,nede cok dogurmusumberaber büyüyoruz cocuklarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…