- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
çayın gercek tatı şekersiz bebegim :) bi dene bakalım eminim seveceksin.
denedım ama sevmedım bnce kızın el işi sevmez gbıme gelıo :)
bnde sevmem 22 yasndayım yası 19 ya o acdan solım dedım artık eskıde kalmış danteller herkez yaptrıp kullanmıo
istemiyor zaten o da :)
cnım cuma yazıflama yarısması bölümune yaz ordan ıhtyacı olan takım senı alcaktr yada braz dur takım kaptanımız pegasus gelsın blkı burdada kalabılırsın :d ee kac kılosun bakayım ınsallah basrırsın
oyy bu balik burclari hep aynimi oluyoruvv cok guzelmıs ben sekersız cay ıcemıorum o yuzdende cay ıcmıorum
estetigi düsünmedim hic,olabilirbılmem orası kırmızı oluo :) dsunur benceee ne var dıye ınsan bı tıklar
bnce estetık olarak bı srun olabılır et olsa okadar cok amelıyat olmaz sanırsam
arkadsımız gelsın soler nasılsa ben knusmuorm ya bu ara çenem dstu :))
tmm simdi oldu,aman hastaliktan koruyalim kendimizihasta degilim kuzum çok şükür sporda yoruldum mu ne bugün :)
el işide üye oldugum bir site var isim vermek dogrumu bilimyorum ama örgü cafe orda etkinliklerimiz var bebek elbisesi örüyorum 5 nisana yetişecek . dandet ormekten gıcık oluyorum 19 yaşında kızım var ama ben çehiz yapmıyorum pek.
bende denedim ama sevemedim bir türlü,bir gözüm cayda digeri sekerde kaliyorçayın gercek tatı şekersiz bebegim :) bi dene bakalım eminim seveceksin.
bende korkarim ya.hamileyken kan aldiriken bile titrerdim:18:
5 defa neden ameliyat oldun cnm,:26:
Cocuklari uyuttum,spor yapacaktim bi bakim dedim
Hayirdir ,hastamisin
el isi dantelmi yapiyorsun:44:
Sen katilma isteyenler topigine yaz,kabul eden olmazsa ben alirim seni buraya
67 kiloyum canım
burundan oldugunu biliyorum,burnunda 5 defa ameliyat olacak sorunu merak ettim:26:
Acaba özele bakmayi biliyormudur:44:
oyy bu balik burclari hep aynimi oluyorayni ben
estetigi düsünmedim hic,olabilir
birak düssün cnm cenne,bayadir sohbette edemiyoruz
tmm simdi oldu,aman hastaliktan koruyalim kendimizi
bende sapka,boyunluk örüyürum su siralar,kizimin ögretmenine hediye,simdi senin takildigin yerde modellerde vardir,ben bi gelsem oraya,baksam modellere
eskimis dantel isleri ya,cok isterlerse herseyin haziri var artik,onca göz nuruna yazik
Not:bu benim sahsi fikrimdir,kimseye kasit yoktur
bende denedim ama sevemedim bir türlü,bir gözüm cayda digeri sekerde kaliyor
5 defa neden ameliyat oldun cnm,:26:
wuwum sen kaç kilosun kızım :)
oyy bu balik burclari hep aynimi oluyorayni ben
estetigi düsünmedim hic,olabilir
birak düssün cnm cenne,bayadir sohbette edemiyoruz
tmm simdi oldu,aman hastaliktan koruyalim kendimizi
bende sapka,boyunluk örüyürum su siralar,kizimin ögretmenine hediye,simdi senin takildigin yerde modellerde vardir,ben bi gelsem oraya,baksam modellere
eskimis dantel isleri ya,cok isterlerse herseyin haziri var artik,onca göz nuruna yazik
Not:bu benim sahsi fikrimdir,kimseye kasit yoktur
bende denedim ama sevemedim bir türlü,bir gözüm cayda digeri sekerde kaliyor
pegasusum çok güzel şeyler ördük etoller boyunlıklar şallar :) :) face kullanıyorsan eger orgu cafe sayfasını begen ordaki adminlerimiz sana yardımcı olur bence gel oraya harika bir site :) bu arada senin yasın kac canısı
amanda aman br acemi üye adayi daha gelmis
Hos geldin tatlim,seni cagirdim,baktimki yazmadik topik birakmamissin,sabitleyeeyim buraya dedim
67 kiloyum canım
aldim gitti,hayirli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?