Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

RrapunzelL canım çok geçmiş olsun benim eşimde burnundan amelyat olmustu çok zorlandık birde 2 gün sonra adamı arayıp işi çagırdılar

tesekkür ederimm.. ya bende 2 senedir iş arıyorum o kadar başvuru yaptım hepsi olumsuz oldu dün tam ameliyata gircem aradılar gel diye nasıl sinir oldumm

teşekkür ederim :) yalnız ben akşamları girebiliyorum o sorun olurmu

gündüz neden gelemiyorsun,söyle söylim,aksamlari genelde herkes yorgunluktan uyuyor oluyor,arada dolu oluyor burasi,gündüzleri daha aktif oluyruz,senin paylasimina göre cuma listelerine alinacaksin,eger listeye alinmasamda olur,motive olim yeter dersen her zaman kapimiz acik

maşallah :) allah ömür versin şimdiki alkım olsaydı bundan 7 8 sene önce birtane daha çocuk yapardım ama gecti artık

allah analı babalı büyütsün darısıda bizlere olsun inşallah canım :)

en son 80 dım ablacım :)) 93.5 tan dstum 2 ayda
ama bn 68 kıloydum 1 yılda bu hale geldım ( o zamanda sıskoyum dıodum ama grdum gnumu sısınce ıyıce
oyy oyy kiyamam valla,sen bu gidisle benden önce mezun olursun,demedi deme
tesekkür ederimm.. ya bende 2 senedir iş arıyorum o kadar başvuru yaptım hepsi olumsuz oldu dün tam ameliyata gircem aradılar gel diye nasıl sinir oldumm

amanin,sanssizliginda böylesi,iyilestikten sonra almazlarmiymis acaba:44:

aman bosver bnde bgunden ıtıbaren face kullanmıorum kapattım dunyayla baglantımı :)) ınsan bezıo zamanla netten

deneme süresinde oluyorsunuz 2 hafta,yeni katilanlar,bende yeni geldigimde 2 hafta denme süresinde bekledim:44:bu cuma degil haftaya cuma oylamaya sunacagim sizi,takim karar vereceklisteye alinip alinmayacaginiza

tamam bebegim :) de takımda kaç kişisiniz hala cıkaramadım topraks sen ve wuwumu biliyorum digerlerini pek anlayamadım

çalışıyorum gündüz internete giremiyorum binde bir girebiliyorum eve gelince internete girebiliyorum canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…