beni almıcakmısın kuzum
RrapunzelL canım çok geçmiş olsun benim eşimde burnundan amelyat olmustu çok zorlandık birde 2 gün sonra adamı arayıp işi çagırdılar
wuwum sen kaç kilosun kızım :)
teşekkür ederim :) yalnız ben akşamları girebiliyorum o sorun olurmu
cok güzel,tam benlikmis
ama ben msn bile kullanmiyorum,öylede bir takintim var teknoloji olarak bu topikte yazisiyorum
ben bu gün 28 yasima girdim,20 yasinda anne oldum,8 yasinda kizim,4 yasinda kizim ve 1,5 yasinda oglum var,masallah demi,nede cok dogurmusumberaber büyüyoruz cocuklarla
cok güzel,tam benlikmis
ama ben msn bile kullanmiyorum,öylede bir takintim var teknoloji olarak bu topikte yazisiyorum
Ben bu gün 28 yasima girdim,20 yasinda anne oldum,8 yasinda kizim,4 yasinda kizim ve 1,5 yasinda oglum var,masallah demi,nede cok dogurmusumberaber büyüyoruz cocuklarla
oyy oyy kiyamam valla,sen bu gidisle benden önce mezun olursun,demedi demeen son 80 dım ablacım :)) 93.5 tan dstum 2 ayda
ama bn 68 kıloydum 1 yılda bu hale geldım( o zamanda sıskoyum dıodum ama grdum gnumu sısınce ıyıce
tesekkür ederimm.. ya bende 2 senedir iş arıyorum o kadar başvuru yaptım hepsi olumsuz oldu dün tam ameliyata gircem aradılar gel diye nasıl sinir oldumm
allah analı babalı büyütsün darısıda bizlere olsun inşallah canım :)
aman bosver bnde bgunden ıtıbaren face kullanmıorum kapattım dunyayla baglantımı :)) ınsan bezıo zamanla nettencok güzel,tam benlikmis
ben bu gün 28 yasima girdim,20 yasinda anne oldum,8 yasinda kizim,4 yasinda kizim ve 1,5 yasinda oglum var,masallah demi,nede cok dogurmusumberaber büyüyoruz cocuklarla
maşallah :) allah ömür versin şimdiki alkım olsaydı bundan 7 8 sene önce birtane daha çocuk yapardım ama gecti artık
deneme süresinde oluyorsunuz 2 hafta,yeni katilanlar,bende yeni geldigimde 2 hafta denme süresinde bekledim:44:bu cuma degil haftaya cuma oylamaya sunacagim sizi,takim karar vereceklisteye alinip alinmayacaginiza
deneme süresinde oluyorsunuz 2 hafta,yeni katilanlar,bende yeni geldigimde 2 hafta denme süresinde bekledim:44:bu cuma degil haftaya cuma oylamaya sunacagim sizi,takim karar vereceklisteye alinip alinmayacaginiza
valla çok acemiyim tatlım yaaa :) biraz dalga konusuda oldum :) ama napim valla nasıl yapim nerden girim anlamadıydım :)
gündüz neden gelemiyorsun,söyle söylim,aksamlari genelde herkes yorgunluktan uyuyor oluyor,arada dolu oluyor burasi,gündüzleri daha aktif oluyruz,senin paylasimina göre cuma listelerine alinacaksin,eger listeye alinmasamda olur,motive olim yeter dersen her zaman kapimiz acik
aslinda tek cocuga karsiyim,2 en iyisi,3 numarada piyangodan cikti diyelim
olmaz ama bnle ugrasmak zrunda kalırsın venem yuzunden baska bı problem olmaz :)))teşekkür ederim :) yalnız ben akşamları girebiliyorum o sorun olurmu
amanin,sanssizliginda böylesi,iyilestikten sonra almazlarmiymis acaba:44:
aslinda tek cocuga karsiyim,2 en iyisi,3 numarada piyangodan cikti diyelim
yok yok canım okadarda deıl 20 kılo gzumde byudu bu ara :))oyy oyy kiyamam valla,sen bu gidisle benden önce mezun olursun,demedi deme
amanin,sanssizliginda böylesi,iyilestikten sonra almazlarmiymis acaba:44:
ya yok bebegım bnde oyleydım ama sna ulasmaya calıstım bayagı bı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?