iyi düşünelim ii olsun bebeklerımbikaç gün sonra gelcem dedim ama bakalım sonuç ne olcak.. başkasını aldık demesinler de..
olmaz ama bnle ugrasmak zrunda kalırsın venem yuzunden baska bı problem olmaz :)))
YOK YOK BENDE HİÇ SUSMAM TATLIM SORUN DEGİL :) ÇOK SORU SORAR BASINI AGRITABİLİRİM :)
ne kadar cene okadar motıvasyon okadar yere yazmısın ulaşim dedımaaayyy sagol canım benim çok iyi yaptın bak :)
agırmaz bebegım benım basım :))))olmaz ama bnle ugrasmak zrunda kalırsın venem yuzunden baska bı problem olmaz :)))
YOK YOK BENDE HİÇ SUSMAM TATLIM SORUN DEGİL :) ÇOK SORU SORAR BASINI AGRITABİLİRİM :)
ne kadar cene okadar motıvasyon okadar yere yazmısın ulaşim dedım
hem yasında yasıma uygun ii yaptın gell gell ama konus arada bzı gaza ver
PEGASUS liste için oylamayı cuma günü mü yapcksın
kız önüme gelen yere yazdımdilenci gibi yok bana bi yardım eden diye :) yarebbi şükür seni buldum canım :) sen kaç yasındasın
22 yasındayım canım daha yenı bu ay grdım ahh ahh yaslanıorum ....:2::2::2:kız önüme gelen yere yazdımdilenci gibi yok bana bi yardım eden diye :) yarebbi şükür seni buldum canım :) sen kaç yasındasın
agırmaz bebegım benım basım :))))
ne güzel bütün cenesizleri cekiyorum buraya
yarin yapicam tatlim
ne kadar cene okadar motıvasyon okadar yere yazmısın ulaşim dedım
hem yasında yasıma uygun ii yaptın gell gell ama konus arada bzı gaza ver
tamam bebegim :) de takımda kaç kişisiniz hala cıkaramadım topraks sen ve wuwumu biliyorum digerlerini pek anlayamadım
ne güzel bütün cenesizleri cekiyorum buraya
bırbırımıze zayıflama koçlugu yapcaz bı zahmet :)) cenemız dussun ne kadar motıve ne kadar knusmak okadr yemek yememek knusmak yemek yemekten daha guzel hem
çok pis gaz veririm ama bi gaza gelemem canım ha :) :)
alınırım insallah :))
canim yarin sana kurallari yazayim,oku kabul ediyorsan denemeye alalim seni
ben gelınce gaza tam gelıorum ama ıyı laflarla gelmıorum gaza ben sısko dersen gaza gelırım ben :)))
ne bcımsız oldun de felann
22 yasındayım canım daha yenı bu ay grdım ahh ahh yaslanıorum ....:2::2::2:
bırbırımıze zayıflama koçlugu yapcaz bı zahmet :)) cenemız dussun ne kadar motıve ne kadar knusmak okadr yemek yememek knusmak yemek yemekten daha guzel hem
sloganda buldum
"Yiyisme konus"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?