- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
ne güzel bütün cenesizleri cekiyorum buraya
:) valla geldigimden beri bilgisayarın basındayım bi kalkamadım yaaa :) bırakamıyorum sizleri canlar
annaaam :) geçmiş dogum günün kutlu olsun canım bende 23 yasındayım amma mayısta 23 ü bitircem 24 den gün alcam :) he he
sloganda buldum
"Yiyisme konus"
uvv bu arada buldum yazdgın kuralları kopyalım mı
bu arada güzel olmus sloganımız
ben gelınce gaza tam gelıorum ama ıyı laflarla gelmıorum gaza ben sısko dersen gaza gelırım ben :)))
ne bcımsız oldun de felann
:) valla geldigimden beri bilgisayarın basındayım bi kalkamadım yaaa :) bırakamıyorum sizleri canlar
aferın brakamazsan kalırsın burda zaten cenesı olan kalıyoyanııı
sloganda buldum
"Yiyisme konus"
süpermiş :) yiyişme konuş diyorum bundan sonra he he
ay kıyamam ya onu demeye senin kilo kaçtı hele
yarin aksama dogru baslangic ve hedef kilolarini yazamisin cnm,takima alinirsan lazim olacak
annaaam :) geçmiş dogum günün kutlu olsun canım bende 23 yasındayım amma mayısta 23 ü bitircem 24 den gün alcam :) he he
sloganda buldum
"Yiyisme konus"
seninde gelecek dogum günün simdiden kutlu olsun
verdiğim kilolarla kutlıcaz inşallah :)
aferın brakamazsan kalırsın burda zaten cenesı olan kalıyoyanııı
ha ha :) kaldımmı şimdi burda
o kadarina cesaret edemem heralde:18:2 az canım benim biraz daha zaman gecsin iyiki küçük olmuş dersin bak karsında tecrübe var :) :) hatta bir tane daha olsun bence
sen evlimisin:44:3 numaralar hep öle oluyo
hic büyümesin tatlim,hemen gaz geliyor bakyok yok canım okadarda deıl 20 kılo gzumde byudu bu ara :))
suan en son 80 dım
ama ben basarcam emınım :) kısa zamanda
kıy bana bnce
ellerine saglik cnmbuda pegasusumdan alıntıdır ugrasma dıye yaptım :))))
hos geldin cnm
sana kurallardan bahsedeyim,lütfen iyice oku ve ona göre kabul et,uygulamada sorun yasamayalim sonra
2 hafta deneme süren var,bu iki hafta icerisinde elinden geldigi kadar katilimda bulunmalisin,ne kadar cok katilim,o kadar cabuk takima alinirsin,bu durumda en erken diger cuma listeye alinabilirsin
günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu var
her gün sabah bir önceki gün ne yedin,ne ictin,ne spor yaptin,kac dakika hepsini yazmalisin,diger arkadaslarin menülerine yorum yapip,kendine göre yanlis veya dogrulari soöyleyebilirsin
diyelimki bu gün yediklerinin yanida canin cok cikolata cekti,dayanamdin yedin,veya bir hamburge yiyeyim dedin,bu yedigin yiyecegin kalorisi kadar spor cezasi aliyorsun,ve cezalari uygulamak mecburidir,1 hafta icerisinde cezalarin bitmeli,2. hafta hala cezadan haber olmadiysa haftalik listede olmuyorsun
baska yerlerde görüp,takim adina faydali olacagina inandigin bilgileri paylasabilirsin
saglikli kilo vermeler
heyecanin daim olsun,en kisa sürede mezun olman dilegiyle
sımdı deneme surende cok konusup menulerımıze karısırsan kalırsın dıorum bnceha ha :) kaldımmı şimdi burdapegasusta oylamaya sunar kımse knusanı atmaz
hımmmaz kalmıs dgum gnune grene kadar 10 kılo vereblırsın bnce hdefn bu olsun
tamam artık gözünün yasına bakmıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?