Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

teşekkürler tatlım :)

tamam yazarım hatta simdi de yazabilirim yarın gelemezsem sorun çıkmasın.. baslangıc 83.2 hedef 60 suan ki 80

tesekkürler tatlim,su anki kilon simdlik lazim degilcuma günü yüzde olarak hesaplayip listeye ekleyeceksin,yüzde hesaplamayi bilmyorsan yari anlatirim

aaaayyy süpersin wuwum yaaaa

:)) rotasız bı gemı gıdecegı yerı sasırır ve zar zor istedgı karaya varır
ama kaptanı olan gemı yıkılmaz ayakta kalır çünkü kaptanını pusulası olarak görur sımdı bebegım pegasus arkadasımızı ve arkadaslarımızı izle kendıne gaz ver
en kısa zamanda gemılerımızı karaya ulaştıracagız ....
şimdikkk :)) iradene güvennn

BU ARADA HEPIMIZ SUPERIZ ÇÜNKÜ KARARIMIZI VERDIK NE ISTEDIGIMIZE EMINIZ

ayyy cok güzelmiss

evet okudum benim için bi problem yok gibi artık daha erken kalkıp sabahları yazmaya calısacagım :)
tamam cnm,kurallara uydugun sürece sorun yok,uymadigin zaman tam bir canavar olabilirim
tabı güzel olacak o kadar şiir yazıorum sızede ıkı guzel laf etmem lazım :))
içimden geldiii ....

gercektenmi

balik burclari mutlaka bir sanatla ugrasirlarmis,bende fal bakiyorum dermisim
yok bende resim cizerim...kendi capimda tabi

kizlar sporum kaldi,ben ciktim,spordu dustu derken uykum gelir,yarin görüsürüzz

tamam cnm,kurallara uydugun sürece sorun yok,uymadigin zaman tam bir canavar olabilirim

gercektenmi

balik burclari mutlaka bir sanatla ugrasirlarmis,bende fal bakiyorum dermisim
yok bende resim cizerim...kendi capimda tabi

evet canım ılerde kıtap cıkarmayı dsunuorum sıırlerımden btanesı ugrasmadgm hlde ıstanbul gnelde 3 olmustu 5 dkkada yazmıstım edebıyat hocalarım hep desteklıyolardı
ama bılerek mı yazıorsun desen hayır bazen mtlu olsamda ıkı kelam laf edemesem derım
çünkü genelde dert ınsanı konusturur yada yazdırır ...
ya aşk carpar sana yazıya ıter yada hayat öyle bir vururkı konusacak anlatacak ınsan bulamazsın yada ınsanlar artık çoktan ruhsuzlasmıslardır anlasılmamaktan korkarsın o zamanda kagıt kardesın olur sarar sarmalar senı sırrın kagtta yazılarında ömrumde degerı olur o acıdan ben cok takarım cnku kalbımde her sözu cıddıye alacak bı cocuk var bazen bazende güçlü olmak zrunda olan bı kadın
yazmaya deıl kelımeye önem verıorum cnku sözcukler bıze hayatımızı yazdrtır belkıde hayat denılen oyunda sadece bı koltgumuz var ve yolcuyuzdr sadece arkamda guzel bı koltuk brakmak ıstıorum o koltkta kalplerde işte ben hepınızı o kalbıme aldım

cenım ciz dygularna ıyı gelır amatrluk bazen daha ıyıdır bnde basrcam okadar sey varkı

hem yazbılırım ama dıl anlatımı sevmem kısaltma kullanırım ama edebıyata bayılırım cok zıt bı ınsanımdır

canım öğleni atlamışın arayıda metabolizmsnı yavaşlatırsın bwnden söylemesi

kizlar bu arada Hedefime ulasamadim,61 den asagi bile inemedimyani ben Hedefini tutturamayan biriyim,eVet söyleyin Hadi kizmiCam

pöff bende tutturamadım hedefi neyse artık seneye

markete gidip geliyorum kizlar,sampanya aliCam,artik Cezasini kim Veriyorsa simdiden Haberdar olsun,bu Cezaya girer artik,1 kadeH iCerim Heralde,detaylar yarinki yediklerimde sakli olaCak
az sonra diyip kapatim bariiiiiiii

ayyyy şampanya için bozululur ama diyet

canım antideprasanlar ya zaıflatıyor yada kilo aldırıyor.

çayın gercek tatı şekersiz bebegim :) bi dene bakalım eminim seveceksin.

kesinlikle şeker tadını bozuyor çayn

bir zamnlar bende yazıyodum rtaokul lisede filan ama dugularımı rafa kaldırdım koydum kaybettim. oysa ne duygulu bi insandım. hissetmeden yazamazsın zaten.. hala şiir azabilecek kadar duygu yüklüysek kıymetini bil bugünlerin

kızlar naapmışsınızforumu ya oku oku bitiremedim ben okuyana kadar herkes kaçmış zaten maşalah grubumuza

neyse uykum var byes.

evet yazmak guzelde benım cgunlukla canımı acıtıyor nıyemı kendıme ıtraf edemedıklerımı yazıyorum cgunlukla ahhh ahhh
bende hep dyguyuluyummm

Son düzenleme:
ÇARŞAMBA MENÜM
Sabah
Nesfit
1 lokmacık peynir
2 hurma

Ara
Yarım sarı elma

Öğlen
1 kase çorba
2 adet salatalık turşusu

Ara
2 hurma

Akşam
1 dilim ekmek
1 yumurta ve 1 y. Kaşığı zetinyağı ile yapılmış omlet

İçtiğim suyu hala takip edemiyorum ama 2 lt yi bulmuştur

20-25 dk kadar plates yaptım
Ayrıca iş dönüşü servisten erken inip 20 dk kadar yürüdüm 
Mesajlarımı saymadım gece nete giremedim .

günaydın hanımlar öncelikle menümü yazıyım sonra geçmişe bakarım:)

sabah
1 dilim tam buğday
peynir
zeytin
çay

öğle
tavuk şiş
2 kaşık bulgur pilavı
salata

ara
bitki çayı

akşam
mercimek çorbası
pilav
et sote
yoğurt

1 tane küçük çikolata

2lt su
yarım saat bisiklet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…