- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
buda pegasusumdan alıntıdır ugrasma dıye yaptım :))))
hos geldin cnm
sana kurallardan bahsedeyim,lütfen iyice oku ve ona göre kabul et,uygulamada sorun yasamayalim sonra
2 hafta deneme süren var,bu iki hafta icerisinde elinden geldigi kadar katilimda bulunmalisin,ne kadar cok katilim,o kadar cabuk takima alinirsin,bu durumda en erken diger cuma listeye alinabilirsin
günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu var
her gün sabah bir önceki gün ne yedin,ne ictin,ne spor yaptin,kac dakika hepsini yazmalisin,diger arkadaslarin menülerine yorum yapip,kendine göre yanlis veya dogrulari soöyleyebilirsin
diyelimki bu gün yediklerinin yanida canin cok cikolata cekti,dayanamdin yedin,veya bir hamburge yiyeyim dedin,bu yedigin yiyecegin kalorisi kadar spor cezasi aliyorsun,ve cezalari uygulamak mecburidir,1 hafta icerisinde cezalarin bitmeli,2. hafta hala cezadan haber olmadiysa haftalik listede olmuyorsun
baska yerlerde görüp,takim adina faydali olacagina inandigin bilgileri paylasabilirsin
saglikli kilo vermeler
heyecanin daim olsun,en kisa sürede mezun olman dilegiyle
sımdı deneme surende cok konusup menulerımıze karısırsan kalırsın dıorum bncepegasusta oylamaya sunar kımse knusanı atmaz
ben cıkıyorum canım :) sabah ,iş var iyi geceler hepinize
tamam yazarım hatta simdi de yazabilirim yarın gelemezsem sorun çıkmasın.. baslangıc 83.2 hedef 60 suan ki 80
aaaayyy süpersin wuwum yaaaa
ben cıkıyorum canım :) sabah ,iş var iyi geceler hepinize
:)) rotasız bı gemı gıdecegı yerı sasırır ve zar zor istedgı karaya varır
ama kaptanı olan gemı yıkılmaz ayakta kalır çünkü kaptanını pusulası olarak görur sımdı bebegım pegasus arkadasımızı ve arkadaslarımızı izle kendıne gaz ver
en kısa zamanda gemılerımızı karaya ulaştıracagız ....
şimdikkk :)) iradene güvennn
BU ARADA HEPIMIZ SUPERIZ ÇÜNKÜ KARARIMIZI VERDIK NE ISTEDIGIMIZE EMINIZ
iyi geceler
kurallari okudunmu bu arada
ayyy cok güzelmiss
tamam cnm,kurallara uydugun sürece sorun yok,uymadigin zaman tam bir canavar olabilirimevet okudum benim için bi problem yok gibi artık daha erken kalkıp sabahları yazmaya calısacagım :)
tabı güzel olacak o kadar şiir yazıorum sızede ıkı guzel laf etmem lazım :))
içimden geldiii ....
tamam cnm,kurallara uydugun sürece sorun yok,uymadigin zaman tam bir canavar olabilirim
gercektenmi
balik burclari mutlaka bir sanatla ugrasirlarmis,bende fal bakiyorum dermisim
yok bende resim cizerim...kendi capimda tabi
selam arkadaşlar bugun çok yogundum anca fırsat buldum girmeye
hemen dünki menümü yazayım sabah
1 dilim kepek ekmegi
1 yumurta
1 dilim peynir 3 tane zeytin bir bardak cay
ara yok ögle yok
saat beş gibi 2 dilim şefteli 1 tane erik
akşam 2 kasık yeşil fasulye tavuk etli 2 kaşık pilav bollll salata 2 dilim kepek ekmegi
saat 11 gbi bir tane elma
kizlar bu arada Hedefime ulasamadim,61 den asagi bile inemedimyani ben Hedefini tutturamayan biriyim,eVet söyleyin Hadi kizmiCam
markete gidip geliyorum kizlar,sampanya aliCam,artik Cezasini kim Veriyorsa simdiden Haberdar olsun,bu Cezaya girer artik,1 kadeH iCerim Heralde,detaylar yarinki yediklerimde sakli olaCak
az sonra diyip kapatim bariiiiiiii
bu arada prozac ı bnde aldım ama ıcmedım arkadasım dktra gtmıs dktr kızın srunu olmadgı halde vermıstı prozacı cnku kız dha 17 yasında 105 kıloydu yan etkısı varmıs ılacn zayflatma gbıbnde alım dedım aldım ama 1 krede dlımı uyustrdu dktr verdı dıe mrak etmıstm ama snra ıcmedm
çayın gercek tatı şekersiz bebegim :) bi dene bakalım eminim seveceksin.
evet canım ılerde kıtap cıkarmayı dsunuorum sıırlerımden btanesı ugrasmadgm hlde ıstanbul gnelde 3 olmustu 5 dkkada yazmıstım edebıyat hocalarım hep desteklıyolardı
ama bılerek mı yazıorsun desen hayır bazen mtlu olsamda ıkı kelam laf edemesem derım
çünkü genelde dert ınsanı konusturur yada yazdırır ...
ya aşk carpar sana yazıya ıter yada hayat öyle bir vururkı konusacak anlatacak ınsan bulamazsın yada ınsanlar artık çoktan ruhsuzlasmıslardır anlasılmamaktan korkarsın o zamanda kagıt kardesın olur sarar sarmalar senı sırrın kagtta yazılarında ömrumde degerı olur o acıdan ben cok takarım cnku kalbımde her sözu cıddıye alacak bı cocuk var bazen bazende güçlü olmak zrunda olan bı kadın
yazmaya deıl kelımeye önem verıorum cnku sözcukler bıze hayatımızı yazdrtır belkıde hayat denılen oyunda sadece bı koltgumuz var ve yolcuyuzdr sadece arkamda guzel bı koltuk brakmak ıstıorum o koltkta kalplerde işte ben hepınızı o kalbıme aldım
cenım ciz dygularna ıyı gelır amatrluk bazen daha ıyıdır bnde basrcam okadar sey varkı
canım öğleni atlamışın arayıda metabolizmsnı yavaşlatırsın bwnden söylemesi
pöff bende tutturamadım hedefi neyse artık seneye
ayyyy şampanya için bozululur ama diyet
canım antideprasanlar ya zaıflatıyor yada kilo aldırıyor.
kesinlikle şeker tadını bozuyor çayn
bir zamnlar bende yazıyodum rtaokul lisede filan ama dugularımı rafa kaldırdım koydum kaybettim. oysa ne duygulu bi insandım. hissetmeden yazamazsın zaten.. hala şiir azabilecek kadar duygu yüklüysek kıymetini bil bugünlerin
ben hala burdayım canım uykun varsa ıı geceler bnde cıkıcam netten kımse yok nasılsa ....kızlar naapmışsınızforumu ya oku oku bitiremedim ben okuyana kadar herkes kaçmış zaten maşalah grubumuza
neyse uykum var byes.
pegasusum sen nasıl bir spor yapıyorsun canım biraz önce nette gezerken bunu buldum ve çok hoşuma gitti her gün mutlaka yapıcam bundan da exercises fitness lose weight - YouTubekizlar sporum kaldi,ben ciktim,spordu dustu derken uykum gelir,yarin görüsürüzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?