Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydin güzelliklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bastan söylim,yarin tarti günü bu gün kacamak yapana acimam

hemen dün yediklerimi yaziyorum
sabah
2 dl ekmek,ince beyaz peynir,bi ac tane zeytin,saymadim
ögle
esimin agzima zorla tikistirdigi yarim dl ekmek arasi et(ekmek beyaz ekmekti)
ara
5 adet yaprak sarma
aksam
2 biber dolmasi,4-5 yaprak sarma,1 dl ekmek

sonrasi
1 dl den az pasta,üst kremasini yemedim yani,1,5-2 kadeh arasi sampanya,yarim kase antep fistigi
su
2 lt den fazla
spor
30 dk body workout,45 dk zumba,300 ip atlama,200 mekik

mesaj sayip yazarim simdi

vee gelelim cezalara

ohh pegasus hanim masallah daha yokmuydu,dogum günün diye cozutmussun bakiyorumdaye dedik sen öldürmüssün

2 kadeh sampanya 182 kalori
yarim kase fistik,kase olarak bulamadim,avuc olarak baktim,2 avuc olarak hesaba aldim o da 300 kalori
masallah sana toplamda482 kalorilik cezan var,biz agzini düzleyelim 500 olsun,hadi hadi kaldir totonu,anca bitirirsin

az oldu diyen varsa hesaplayip ekleyebilir

günaydin cnm
ciko harici güzel,sporda yapmissin en azindan,simdi o sporuna ek olarak 100 meikik arti 100 kalorilik cezan var,hayirli olsun,cikolatanin kücüklügünü bilemedigim icin vicdanen verdim cezani,kalorisine bakamadim,itirazin olursa bakariz

sabahları nesfit yeme gerçekten iyi oluyomuş bugün ben de denedim güzel fikir menün gayet güzel spor da iyi olmuş

günaydın takımımın güzel hatunları:))

önce menümü yazayım

sabah
2 dilim tam buğday
kibrit kutusu b.peynir
2 küp dil peyniri
4 yeşil zeytin
çay

öğlen
1 kepekli ton balıklı sandviç

akşam
az mercimek çorba
susuz et sote yarım tabak
1 dilim tam buğday
yoğurtlu havuç salatası

su 1.75 lt
spor üzgünüm dün akşam bizim kızın uyumama krizi tuttu eşimle birlikte 1,5- 2 saatte zor uyuttuk. Diş mi çıkarıyor acaba anlamadım(
sabah kalkıp bugünkü sporumu yaptım bi aksilik olmazsa akşamda ceza için spor yaparım

öpüldünüz

hemen söylüyorum hani şu kutu çikolatalar var ya ülkerin onlardan bir karesini yedim sadece
cezalarımı bu akşam tamamlarım:)

çayın gercek tatı şekersiz bebegim :) bi dene bakalım eminim seveceksin.

Çayı şekersiz içmeye başladıktan sonra , Allahım yıllarca ben ne içiyormuşum dedim . Çay şekersiz güzel güzel bence de

en son 80 dım ablacım :)) 93.5 tan dstum 2 ayda
ama bn 68 kıloydum 1 yılda bu hale geldım ( o zamanda sıskoyum dıodum ama grdum gnumu sısınce ıyıce

Ya güzelim aynen öyle , ben de 62 iken ; bir havalarda '' ayyyy daha vermem lazım , ayyy kollarım geniş hala '' derken , al sana 69 oldum

Yok yani kaç kilo vermişim bi şükret bi kendini beğen değil mi yok ?

22 yasındayım canım daha yenı bu ay grdım ahh ahh yaslanıorum ....:2::2::2:

Öhöö öhööö öhööö

Sen 22 de artık yaşlandıysan biz ne olduk kuzum ?

Öldükte gömülmeyi mi unuttuk

Yediklerinin yine bana az geldi canım
Öğlen çorbanın yanına salata ve ekmek alsan ,
Akşam yoğurt , salata eklesen yine mesela inan daha yağdan yakarak verirsin.

Günaydınnnn canım

Güzel bence , çikolata bile idarw eder orada , küçük br parça ise ama keşke o saatte yemeseydin
Bir de pilav 2-3 kaşığı geçmemiştir umarım canım . Yani şimdi pilav yemek var , pilav yemek var

hem yazbılırım ama dıl anlatımı sevmem kısaltma kullanırım ama edebıyata bayılırım cok zıt bı ınsanımdır
oda güzel cnm,sen nasil rahat ediyorsan öyle yaz
ayyyy şampanya için bozululur ama diyet
bozdum,bozdum,dayanamadim bozdum,pismanda degilim aksine,mutluyum sanki
kızlar naapmışsınızforumu ya oku oku bitiremedim ben okuyana kadar herkes kaçmış zaten maşalah grubumuza

neyse uykum var byes.
evet cnm,güzel katilimlar var
pegasusum sen nasıl bir spor yapıyorsun canım biraz önce nette gezerken bunu buldum ve çok hoşuma gitti her gün mutlaka yapıcam bundan da exercises fitness lose weight - YouTube
ben bunu yapiyorum,30 dk 300 kaloriye yakin oluyor,Total Body Workout 4, Cardio, sculpt and tone fitness, Full 30 mins - YouTube
baslarda zorlaniyorsun ma alisiyorsun,bide zumba yapiyorum,https://www.youtube.com/watch?v=uDgbBdS9W54
seninkinede baktim,denemek lazim,o da baya efor harcayacaga benziyor
güzel yemissin,afiyet olsun,mesajlar icin üstte profilim yazan yere tikla,kendi ismine tikla,yazdigin mesajlar tarihleriyle var ordan sayabilirsin

su 2 den az olmasin tatlim,sporda olsaymis süpermis,neyse bu gün telafi edersineftelya ciko yerken sen baktinmi sadece:44:ne süphec oldum bende ya
hemen söylüyorum hani şu kutu çikolatalar var ya ülkerin onlardan bir karesini yedim sadece
cezalarımı bu akşam tamamlarım:)
tamam cnm,tam kalorisini bulup ona göre yazmaya calisirim,artik bulamazsamda verdiklerim gecerli

menun ıı grunuo ama hurmalar sabaha fazla kacmıs zaten nesfıt sekerlı zaten cnmmm

ana öğünlerde yemekler az oluş canım yağsız yemek miktAINI ATTIRABİLİRSİN

çikolata bozmuş biraz canım ama olsun gece birşeyyememişsin

spor zaten süper olmuş canım 45 dk.zumbanın ne olduğunu yapan bilir:)))ZAten yediklerini yakmışsın fazladan cezaya gerek bile yok

link için sağol.bu arada yeni bi uyuz tarafımı keşfettim bu videolardaki hocaların tipi gıcıksa spor yapasım gelmiyo :)))

İşte bu da benim mönüm ;

Sabah :

1 fincan şekersiz çay

Omlet ( yağsız peynir ,dereotu ve zeytinli ; sıfır yağ )

2 Adet kepek ekmek

Ara :

2-3 adet kuru kayısı

2 kaşık yağsız yoğurt , keten tohumu karıştırdım içine

Öğlen:

1 kase çorba
4 kaşık kadar bakla
4 kaşık kadar yağsız yoğurt
1 dilim etimek

Ara:

1 adet muz

Akşam :

Yine çorba ile başlangıç

Ardından aslında listemde olan herşeyi salata yaptım bu kez.

Bol yeşillikli , tavuklu , etimekleride içine kırdım salatanın , 2-3 cevizde kırdım içine
Salatayı bir güzel yağsız yoğurtla da karıştırdım .

Ara:

2 fincan şekersiz bitki çayı

Kendim hazırlıyorum , içinde ne ararsan var

menun ıyı grunıuyo canım ...

dünkü menümü yazayım hemen;
2 su bardağıılık su ve 1 y.k . elma sirkesi 2 kurukayısı
sabah; 1 haşlanmış yumurta 1 dilim çavdarlı ekmek bol maydonz
ara:1 çb. süt
öğle; 3 köfte kadar tavuk göğüs haşlanmış 1 dilim çavdarlı ekmek

akşam 6 y.k. kabak yemeği 1 ç.b. yoğurt (normalde yağsız) 1 dilim kepekli ekmek

ara.:1 küçük elma
ara;1 bardak süt1 avuç içi kadar fındık badem

buda 3 günlük şok diyetimin 2. günüyü dün. uygulamak isteyenlere duyurulur

spor; 1 saat yürüüş üzerine 1 saatalışveriş tramboline çıkmadım tansiyonum çok düşüktü

su:2- ltre

Gelelim dün yaptığım sporlara ,

öğleden sonra niyetlendim sıkı bir başlangıcı ama beden alışmamış kısa sürdü .

15 dakika kadar kondisyon bisikleti , sonrasında ağırlık çalıştım 10 dakika kadar . Benim daha irice kalan kısmın üst bölgem ve kollarım çünkü.

Akşam , dün bahsettiğim gece yürüyüşüne katıldım . 8 tur sanırım , 5 km kadar mesafe yürüdük hızlı tempoda.

moralim çok bozuluyor 2-3 haftadır doğru düzgün kilo verdiğim yok bu haftada öyle bi farkyok. sporumu yapıyorum diyetimi yapıyorum neler oluyor bana yaaaaaa

:) menun ıyı grunuyo bebegım ha gayrett

bence süper bir menü olmuş altta yazmışsın sporunda çok ii

canım sporda bence gayet güzel bir başlangıç yapmışsın 5 km çok iyi rakam.

yok canım yaaa ben hayattan bezdgımden oyle dedım yoksa sız hep dınamıksınız canım :))
bazen 5 yasındakı cocugun ruh halındeyım bazende 80 lık bı nene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…