Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım ara öğünlerideeklesen süper olurmuş. benim eski diyetisyenim havucu yasaklamıştı bi araştır istersen

menun basarılı özellıkle arada lıght yogrta keten thumu karstrmanı bgndım :)) vede kayısı olayını bunlar kucukte olsa dıyetın puf nktaları dha hızlı vermenı saglıcak

günaydınnnn bu arada gecmıse cvap vermısım gunaydın dememısım ayıp bana

fıstıkım şu ülkerin nopolten çikolatası var ya kırmızı kutu içinde tane tane olan akıllım ondan yedi bir tane ben sevmem onun için diyet bozulur mu:))) şöyle kallavi lezzetli bir çikolata olsa neyse:)))

moralim çok bozuluyor 2-3 haftadır doğru düzgün kilo verdiğim yok bu haftada öyle bi farkyok. sporumu yapıyorum diyetimi yapıyorum neler oluyor bana yaaaaaa

Canım metabolizmanın bazen yavaşladığı zamanlar olur . O dönemlerde bünyeyi şaşırtmak gerekirmiş.Tabii bunun ayrıntılarını çok iyi bilmiyorum ama biraz araştırır istersen , hain metabolizmanı nasıl şaşaırtacağını

Tabii bir de bizlerin malum regl dönemleri ,öncesi ya da sonrasıda tartıda oynamaları engelliyor . Ben diyetisyene giderken tartıda regl döneminde kilom aynı çıkmıştı 2 hafta öncesine göre.Hiç kilo vermedim sanmıştım ama oysa ki yağ vermişim , o anki şişlik tartıda beni yanıltmış.

bence süper bir menü olmuş altta yazmışsın sporunda çok ii

canım sporda bence gayet güzel bir başlangıç yapmışsın 5 km çok iyi rakam.

Sen o akşam yürüyüşünü bir kuş olup izleseydin var ya

Akşam dışarıdaydık maaile . Siteye girdim baktım bizim hatunlar yürüyor ama ne yürümek , önlerine masa at bir yandan da çay içsinler , o tempoda

Hemen eve çıkıp , poşetlerimi bıraktığım gibi duruma el attım.Gör bak , bu gece hepsi bir bahane bulur gelmezler benden korkularına

Sana da günaydın güzelim

İnsan sayfaya girince önce mönüsünü mü yazsın , selam mı versin , geçmişimi yanıtlasın derken biri arada kaynayabiliyor bazen.

Olsun canım , gönüller bir olsun

menun basarılı özellıkle arada lıght yogrta keten thumu karstrmanı bgndım :)) vede kayısı olayını bunlar kucukte olsa dıyetın puf nktaları dha hızlı vermenı saglıcak

Püf noktalarını kaçırmamak lazım canım ya ,

Ama bugün canım kısır istiyor feci halde , sanki aş eriyorum o derece . Sanırım öğle mönüme ayranla beraber kısır sıkıştıracağım bugün .

günaydın

dünki yediklerim
sabah kahvaltı yapmadım
ara yok
saat 2 gibi yarım kase kısır bol limonlu 2 dilim peynir 2 dilim kepekli ekmek 2bardak çay

ara bir tane muz

akşam orta büyüklükte bir tane balık bol salata

2 ltden fazla su

mesajları en son saydıgımda 19 du

dün sabah sporum vardı 45 dakika hoca eşliginde spor yaptık step agırlıklı, daha sonra 45 dakika yürüyüş bandında yürüyüş yaptım, 15 dakikada diger aletlerle çalıstım eve geldirkende 3 durak önce indim yürüdüm eve kadar. akşam üzeride 28 dakika plates yaptım.

çok guzel :)))
bu tempoda bayaga ıncelırsın ablacım

kızlar ben kaçar kahvaltımı yapayım hava sıcaksa yürüyüşe çıkacağım yine
kolay gelsiinnn canım, g,ts,n yağlar:)))

günaydın canım, olsun oluyor arada insan merak ediyo neler konuşulmuş diye

bayıldım tam benlik doğru söze ne nedir:)) sağlıklı zayıflamak için sağlıklı yemek gerek

canım ara öğünlerideeklesen süper olurmuş. benim eski diyetisyenim havucu yasaklamıştı bi araştır istersen
dün hiç ara öğün yapamadım buraya laf yetiştirmekten yemeği bile kaçta yedim :=)) havuçta şeker var ondandır ama birkaç çatal aldım salata niyetine

yok canım yaaa ben hayattan bezdgımden oyle dedım yoksa sız hep dınamıksınız canım :))
bazen 5 yasındakı cocugun ruh halındeyım bazende 80 lık bı nene
hepimize olur arada takma kafana, bak bahar geldi ben baharda kendimi daha genç hissederim, sen de doğaya bak :))

:) menun ıyı grunuyo bebegım ha gayrett
evet ha gayret ama benim tartıma da söylemek lazım onu:)))

moralim çok bozuluyor 2-3 haftadır doğru düzgün kilo verdiğim yok bu haftada öyle bi farkyok. sporumu yapıyorum diyetimi yapıyorum neler oluyor bana yaaaaaa

bişey diyim mi bana da aynısı oluyor sinirim bozuldu havadan mı yoksa acaba yaptığımız ayran detoksundan mı nedersin? ağlıyacam tartıyı gördükçe mıh gibi çakıldı:))
çok iyisin bravo

menün güzel zaten liste yaptığın için kaçamak yok, gayet sağlıklı

süper çok çok beğendim canım

ay lütfen ben daha 30 yaş bunalımını atlatamadım, değinmeyelim böyle konulara ayıp oluyo genciz biz, fıstık gibiyiz, yaşımız her sene geri gidiyo zaten

bu spora o kısır kaybolmustr ablacım genelde hepsının kalorısını toplasak ble 1200 gecmez gbı gzukuyo bu zaten yememız gerekenden az

ama bnımde yaptgım hata var burda ögun atlamak bnde atlıorum ama hata yapıorum sabahta yemeye calıs ablacm

ondan demedım bebegım bana hayat carpmıs ruhum yaslanmıs ama zayflarsam genclesr :))
zaten yaslı gzukmuorm bndekıde 2 yı grup ılerleme sendromu

canım menünü fene degil pasta felan ohhhhhhh :)

ama sporlarını harıka buldum özelliklede mekik ve ip altamanı

hay maşallah daha yokmuydu fıstık:)) bravo

spor çok güzel ama menüyü beğenmedim canım sabah yok,ara yok en önemli öğün sabah biliyosun, akşam yemeğin güzel omuş fıstıkım biraz daha dikkat:)))

bir yemek kaşığı 62 kaloriymiş yiyebilirsin öğle yemeği niyetine

buna bayıldım seni görenler kaçar artık

bebegim ya kısır çok güzeldi dayanamadım ama sıfır yag yani ev sahibine dedimki benim kısırımı ayır yag koyma bol limon sık dün binada günüm vardı ama yarım kase kısrdan başka bir pastasından flan yemedim ( çok zorladılar ama ı ıh yemicem dedim ) :)

guzeldr :))) evet ama sevdgmız seylere zaten dyanamıoruz ama yememen cok guzel olmus en az zararla atlattın gününü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…