günaydın takımımın güzel hatunları:))
önce menümü yazayım
sabah
2 dilim tam buğday
kibrit kutusu b.peynir
2 küp dil peyniri
4 yeşil zeytin
çay
öğlen
1 kepekli ton balıklı sandviç
akşam
az mercimek çorba
susuz et sote yarım tabak
1 dilim tam buğday
yoğurtlu havuç salatası
su 1.75 lt
sporüzgünüm dün akşam bizim kızın uyumama krizi tuttu eşimle birlikte 1,5- 2 saatte zor uyuttuk. Diş mi çıkarıyor acaba anlamadım (
sabah kalkıp bugünkü sporumu yaptım bi aksilik olmazsa akşamda ceza için spor yaparım
öpüldünüz
İşte bu da benim mönüm ;
Sabah :
1 fincan şekersiz çay
Omlet ( yağsız peynir ,dereotu ve zeytinli ; sıfır yağ )
2 Adet kepek ekmek
Ara :
2-3 adet kuru kayısı
2 kaşık yağsız yoğurt , keten tohumu karıştırdım içine
Öğlen:
1 kase çorba
4 kaşık kadar bakla
4 kaşık kadar yağsız yoğurt
1 dilim etimek
Ara:
1 adet muz
Akşam :
Yine çorba ile başlangıç
Ardından aslında listemde olan herşeyi salata yaptım bu kez.
Bol yeşillikli , tavuklu , etimekleride içine kırdım salatanın , 2-3 cevizde kırdım içine
Salatayı bir güzel yağsız yoğurtla da karıştırdım .
Ara:
2 fincan şekersiz bitki çayı
Kendim hazırlıyorum , içinde ne ararsan var
fıstıkım şu ülkerin nopolten çikolatası var ya kırmızı kutu içinde tane tane olan akıllım ondan yedi bir tane ben sevmem onun için diyet bozulur mu:))) şöyle kallavi lezzetli bir çikolata olsa neyse:)))su 2 den az olmasin tatlim,sporda olsaymis süpermis,neyse bu gün telafi edersineftelya ciko yerken sen baktinmi sadece:44:ne süphec oldum bende ya
tamam cnm,tam kalorisini bulup ona göre yazmaya calisirim,artik bulamazsamda verdiklerim gecerli
moralim çok bozuluyor 2-3 haftadır doğru düzgün kilo verdiğim yok bu haftada öyle bi farkyok. sporumu yapıyorum diyetimi yapıyorum neler oluyor bana yaaaaaa
bence süper bir menü olmuş altta yazmışsın sporunda çok ii
canım sporda bence gayet güzel bir başlangıç yapmışsın 5 km çok iyi rakam.
günaydınnnn bu aradagecmıse cvap vermısım gunaydın dememısım ayıp bana
menun basarılı özellıkle arada lıght yogrta keten thumu karstrmanı bgndım :)) vede kayısı olayını bunlar kucukte olsa dıyetın puf nktaları dha hızlı vermenı saglıcak
Püf noktalarını kaçırmamak lazım canım ya ,
Ama bugün canım kısır istiyor feci halde , sanki aş eriyorum o derece . Sanırım öğle mönüme ayranla beraber kısır sıkıştıracağım bugün .
dün sabah sporum vardı 45 dakika hoca eşliginde spor yaptık step agırlıklı, daha sonra 45 dakika yürüyüş bandında yürüyüş yaptım, 15 dakikada diger aletlerle çalıstım eve geldirkende 3 durak önce indim yürüdüm eve kadar. akşam üzeride 28 dakika plates yaptım.
kolay gelsiinnn canım, g,ts,n yağlar:)))kızlar ben kaçar kahvaltımı yapayım hava sıcaksa yürüyüşe çıkacağım yine
günaydın canım, olsun oluyor arada insan merak ediyo neler konuşulmuş diyegünaydınnnn bu aradagecmıse cvap vermısım gunaydın dememısım ayıp bana
bayıldım tam benlik doğru söze ne nedir:)) sağlıklı zayıflamak için sağlıklı yemek gerek
dün hiç ara öğün yapamadım buraya laf yetiştirmekten yemeği bile kaçta yedim :=)) havuçta şeker var ondandır ama birkaç çatal aldım salata niyetinecanım ara öğünlerideeklesen süper olurmuş. benim eski diyetisyenim havucu yasaklamıştı bi araştır istersen
hepimize olur arada takma kafana, bak bahar geldi ben baharda kendimi daha genç hissederim, sen de doğaya bak :))yok canım yaaa ben hayattan bezdgımden oyle dedım yoksa sız hep dınamıksınız canım :))
bazen 5 yasındakı cocugun ruh halındeyım bazende 80 lık bı nene
evet ha gayret ama benim tartıma da söylemek lazım onu:))):) menun ıyı grunuyo bebegım ha gayrett
moralim çok bozuluyor 2-3 haftadır doğru düzgün kilo verdiğim yok bu haftada öyle bi farkyok. sporumu yapıyorum diyetimi yapıyorum neler oluyor bana yaaaaaa
çok iyisin bravoGelelim dün yaptığım sporlara ,
öğleden sonra niyetlendim sıkı bir başlangıcı ama beden alışmamış kısa sürdü .
15 dakika kadar kondisyon bisikleti , sonrasında ağırlık çalıştım 10 dakika kadar . Benim daha irice kalan kısmın üst bölgem ve kollarım çünkü.
Akşam , dün bahsettiğim gece yürüyüşüne katıldım . 8 tur sanırım , 5 km kadar mesafe yürüdük hızlı tempoda.
menün güzel zaten liste yaptığın için kaçamak yok, gayet sağlıklıdünkü menümü yazayım hemen;
2 su bardağıılık su ve 1 y.k . elma sirkesi 2 kurukayısı
sabah; 1 haşlanmış yumurta 1 dilim çavdarlı ekmek bol maydonz
ara:1 çb. süt
öğle; 3 köfte kadar tavuk göğüs haşlanmış 1 dilim çavdarlı ekmek
akşam 6 y.k. kabak yemeği 1 ç.b. yoğurt (normalde yağsız) 1 dilim kepekli ekmek
ara.:1 küçük elma
ara;1 bardak süt1 avuç içi kadar fındık badem
buda 3 günlük şok diyetimin 2. günüyü dün. uygulamak isteyenlere duyurulur
spor; 1 saat yürüüş üzerine 1 saatalışveriş tramboline çıkmadım tansiyonum çok düşüktü
su:2- ltre
İşte bu da benim mönüm ;
Sabah :
1 fincan şekersiz çay
Omlet ( yağsız peynir ,dereotu ve zeytinli ; sıfır yağ )
2 Adet kepek ekmek
Ara :
2-3 adet kuru kayısı
2 kaşık yağsız yoğurt , keten tohumu karıştırdım içine
Öğlen:
1 kase çorba
4 kaşık kadar bakla
4 kaşık kadar yağsız yoğurt
1 dilim etimek
Ara:
1 adet muz
Akşam :
Yine çorba ile başlangıç
Ardından aslında listemde olan herşeyi salata yaptım bu kez.
Bol yeşillikli , tavuklu , etimekleride içine kırdım salatanın , 2-3 cevizde kırdım içine
Salatayı bir güzel yağsız yoğurtla da karıştırdım .
Ara:
2 fincan şekersiz bitki çayı
Kendim hazırlıyorum , içinde ne ararsan var
Çayı şekersiz içmeye başladıktan sonra , Allahım yıllarca ben ne içiyormuşum dedim . Çay şekersiz güzel güzel bence de
Ya güzelim aynen öyle , ben de 62 iken ; bir havalarda '' ayyyy daha vermem lazım , ayyy kollarım geniş hala '' derken , al sana 69 oldum
Yok yani kaç kilo vermişim bi şükret bi kendini beğen değil mi yok ?
Öhöö öhööö öhööö
Sen 22 de artık yaşlandıysan biz ne olduk kuzum ?
Öldükte gömülmeyi mi unuttuk
Yediklerinin yine bana az geldi canım
Öğlen çorbanın yanına salata ve ekmek alsan ,
Akşam yoğurt , salata eklesen yine mesela inan daha yağdan yakarak verirsin.
Günaydınnnn canım
Güzel bence , çikolata bile idarw eder orada , küçük br parça ise ama keşke o saatte yemeseydin
Bir de pilav 2-3 kaşığı geçmemiştir umarım canım . Yani şimdi pilav yemek var , pilav yemek var
günaydın
dünki yediklerim
sabah kahvaltı yapmadım
ara yok
saat 2 gibi yarım kase kısır bol limonlu 2 dilim peynir 2 dilim kepekli ekmek 2bardak çay
ara bir tane muz
akşam orta büyüklükte bir tane balık bol salata
2 ltden fazla su
mesajları en son saydıgımda 19 du
kolay gelsiinnn canım, g,ts,n yağlar:)))
günaydın canım, olsun oluyor arada insan merak ediyo neler konuşulmuş diye
bayıldım tam benlik doğru söze ne nedir:)) sağlıklı zayıflamak için sağlıklı yemek gerek
dün hiç ara öğün yapamadım buraya laf yetiştirmekten yemeği bile kaçta yedim :=)) havuçta şeker var ondandır ama birkaç çatal aldım salata niyetine
hepimize olur arada takma kafana, bak bahar geldi ben baharda kendimi daha genç hissederim, sen de doğaya bak :))
evet ha gayret ama benim tartıma da söylemek lazım onu:)))
bişey diyim mi bana da aynısı oluyor sinirim bozuldu havadan mı yoksa acaba yaptığımız ayran detoksundan mı nedersin? ağlıyacam tartıyı gördükçe mıh gibi çakıldı:))
çok iyisin bravo
menün güzel zaten liste yaptığın için kaçamak yok, gayet sağlıklı
süper çok çok beğendim canım
ay lütfen ben daha 30 yaş bunalımını atlatamadım, değinmeyelim böyle konulara ayıp oluyogenciz biz, fıstık gibiyiz, yaşımız her sene geri gidiyo zaten
günaydin güzelliklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bastan söylim,yarin tarti günü bu gün kacamak yapana acimam
hemen dün yediklerimi yaziyorum
sabah
2 dl ekmek,ince beyaz peynir,bi ac tane zeytin,saymadim
ögle
esimin agzima zorla tikistirdigi yarim dl ekmek arasi et(ekmek beyaz ekmekti)
ara
5 adet yaprak sarma
aksam
2 biber dolmasi,4-5 yaprak sarma,1 dl ekmek
sonrasi
1 dl den az pasta,üst kremasini yemedim yani,1,5-2 kadeh arasi sampanya,yarim kase antep fistigi
su
2 lt den fazla
spor
30 dk body workout,45 dk zumba,300 ip atlama,200 mekik
mesaj sayip yazarim simdi
vee gelelim cezalara
ohh pegasus hanim masallah daha yokmuydu,dogum günün diye cozutmussun bakiyorumdaye dedik sen öldürmüssün
2 kadeh sampanya 182 kalori
yarim kase fistik,kase olarak bulamadim,avuc olarak baktim,2 avuc olarak hesaba aldim o da 300 kalori
masallah sana toplamda482 kalorilik cezan var,biz agzini düzleyelim 500 olsun,hadi hadi kaldir totonu,anca bitirirsin
az oldu diyen varsa hesaplayip ekleyebilir
hay maşallah daha yokmuydu fıstık:)) bravodün sabah sporum vardı 45 dakika hoca eşliginde spor yaptık step agırlıklı, daha sonra 45 dakika yürüyüş bandında yürüyüş yaptım, 15 dakikada diger aletlerle çalıstım eve geldirkende 3 durak önce indim yürüdüm eve kadar. akşam üzeride 28 dakika plates yaptım.
spor çok güzel ama menüyü beğenmedim canım sabah yok,ara yok en önemli öğün sabah biliyosun, akşam yemeğin güzel omuş fıstıkım biraz daha dikkat:)))günaydın
dünki yediklerim
sabah kahvaltı yapmadım
ara yok
saat 2 gibi yarım kase kısır bol limonlu 2 dilim peynir 2 dilim kepekli ekmek 2bardak çay
ara bir tane muz
akşam orta büyüklükte bir tane balık bol salata
2 ltden fazla su
mesajları en son saydıgımda 19 du
bir yemek kaşığı 62 kaloriymiş yiyebilirsin öğle yemeği niyetinePüf noktalarını kaçırmamak lazım canım ya ,
Ama bugün canım kısır istiyor feci halde , sanki aş eriyorum o derece . Sanırım öğle mönüme ayranla beraber kısır sıkıştıracağım bugün .
buna bayıldım seni görenler kaçar artık
Canım metabolizmanın bazen yavaşladığı zamanlar olur . O dönemlerde bünyeyi şaşırtmak gerekirmiş.Tabii bunun ayrıntılarını çok iyi bilmiyorum ama biraz araştırır istersen , hain metabolizmanı nasıl şaşaırtacağını
Tabii bir de bizlerin malum regl dönemleri ,öncesi ya da sonrasıda tartıda oynamaları engelliyor . Ben diyetisyene giderken tartıda regl döneminde kilom aynı çıkmıştı 2 hafta öncesine göre.Hiç kilo vermedim sanmıştım ama oysa ki yağ vermişim , o anki şişlik tartıda beni yanıltmış.
Sen o akşam yürüyüşünü bir kuş olup izleseydin var ya
Akşam dışarıdaydık maaile . Siteye girdim baktım bizim hatunlar yürüyor ama ne yürümek , önlerine masa at bir yandan da çay içsinler , o tempoda
Hemen eve çıkıp , poşetlerimi bıraktığım gibi duruma el attım.Gör bak , bu gece hepsi bir bahane bulur gelmezler benden korkularına
bu spora o kısır kaybolmustr ablacım genelde hepsının kalorısını toplasak ble 1200 gecmez gbı gzukuyo bu zaten yememız gerekenden az
ama bnımde yaptgım hata var burda ögun atlamak bnde atlıorum ama hata yapıorum sabahta yemeye calıs ablacm
bebegim ya kısır çok güzeldi dayanamadım ama sıfır yag yani ev sahibine dedimki benim kısırımı ayır yag koyma bol limon sık dün binada günüm vardı ama yarım kase kısrdan başka bir pastasından flan yemedim ( çok zorladılar ama ı ıh yemicem dedim ) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?