- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
hay maşallah daha yokmuydu fıstık:)) bravo
spor çok güzel ama menüyü beğenmedim canım sabah yok,ara yok en önemli öğün sabah biliyosun, akşam yemeğin güzel omuş fıstıkım biraz daha dikkat:)))
bir yemek kaşığı 62 kaloriymiş yiyebilirsin öğle yemeği niyetine
buna bayıldım seni görenler kaçar artık
b fit yapan varmı aranızda kızlar birazdan b fit salonuna gidip konusucam bakalım o nada yazılmayı düsünüyorum benim yigenim 20 kilodan fazla verdi 3 ayda b fit yapıyor vede diyet yapıyor
sizi koccaman öpüyorum ben kaçar yarın günüm var bende toplanıcaz :) evi temizliyim dışarı çıkıcam sonrada pasta felan yapıcam allahtan 3 ceşit diye anlaştık
kıymakı yalancı tandır böregi. muhallebili kadayif ve yogurtlu patates basması yapcam ekstradan ben birde otlu puaca yapıyım diyorum :) cumartesi sabahtan ankara gidicez eşim babam annem ben yolda yerler onlar bende gözlerine bakarım :) :)
kolay gelsiinnn canım, g,ts,n yağlar:)))
günaydın canım, olsun oluyor arada insan merak ediyo neler konuşulmuş diye
bayıldım tam benlik doğru söze ne nedir:)) sağlıklı zayıflamak için sağlıklı yemek gerek
dün hiç ara öğün yapamadım buraya laf yetiştirmekten yemeği bile kaçta yedim :=)) havuçta şeker var ondandır ama birkaç çatal aldım salata niyetine
hepimize olur arada takma kafana, bak bahar geldi ben baharda kendimi daha genç hissederim, sen de doğaya bak :))
evet ha gayret ama benim tartıma da söylemek lazım onu:)))
bişey diyim mi bana da aynısı oluyor sinirim bozuldu havadan mı yoksa acaba yaptığımız ayran detoksundan mı nedersin? ağlıyacam tartıyı gördükçe mıh gibi çakıldı:))
çok iyisin bravo
menün güzel zaten liste yaptığın için kaçamak yok, gayet sağlıklı
süper çok çok beğendim canım
ay lütfen ben daha 30 yaş bunalımını atlatamadım, değinmeyelim böyle konulara ayıp oluyogenciz biz, fıstık gibiyiz, yaşımız her sene geri gidiyo zaten
bebegim ya kısır çok güzeldi dayanamadım ama sıfır yag yani ev sahibine dedimki benim kısırımı ayır yag koyma bol limon sık dün binada günüm vardı ama yarım kase kısrdan başka bir pastasından flan yemedim ( çok zorladılar ama ı ıh yemicem dedim ) :)
evet zayıfladıkça gençleşcez canım daha gençsin hayatla barışık ol, sen onu sev hayat da seni sevsinondan demedım bebegım bana hayat carpmıs ruhum yaslanmıs ama zayflarsam genclesr :))
zaten yaslı gzukmuorm bndekıde 2 yı grup ılerleme sendromu
ah fıstık kaçırmışım senin menüyü kendine daha acımasız olmuşsun bu ceza ne böyle doğumgünü hediyesi migünaydin güzelliklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bastan söylim,yarin tarti günü bu gün kacamak yapana acimam
hemen dün yediklerimi yaziyorum
sabah
2 dl ekmek,ince beyaz peynir,bi ac tane zeytin,saymadim
ögle
esimin agzima zorla tikistirdigi yarim dl ekmek arasi et(ekmek beyaz ekmekti)
ara
5 adet yaprak sarma
aksam
2 biber dolmasi,4-5 yaprak sarma,1 dl ekmek
sonrasi
1 dl den az pasta,üst kremasini yemedim yani,1,5-2 kadeh arasi sampanya,yarim kase antep fistigi
su
2 lt den fazla
spor
30 dk body workout,45 dk zumba,300 ip atlama,200 mekik
mesaj sayip yazarim simdi
vee gelelim cezalara
ohh pegasus hanim masallah daha yokmuydu,dogum günün diye cozutmussun bakiyorumdaye dedik sen öldürmüssün
2 kadeh sampanya 182 kalori
yarim kase fistik,kase olarak bulamadim,avuc olarak baktim,2 avuc olarak hesaba aldim o da 300 kalori
masallah sana toplamda482 kalorilik cezan var,biz agzini düzleyelim 500 olsun,hadi hadi kaldir totonu,anca bitirirsin
az oldu diyen varsa hesaplayip ekleyebilir
mis gibi menüyü naptın bi tanecik napolten için değdi migünaydın hanımlar öncelikle menümü yazıyım sonra geçmişe bakarım:)
sabah
1 dilim tam buğday
peynir
zeytin
çay
öğle
tavuk şiş
2 kaşık bulgur pilavı
salata
ara
bitki çayı
akşam
mercimek çorbası
pilav
et sote
yoğurt
1 tane küçük çikolata
2lt su
yarım saat bisiklet
yine hurmalar gelmiş araya ama hurma sağlıklıdır ben bişey demiycem, tatlı krizin mi tuttu yineÇARŞAMBA MENÜM
Sabah
Nesfit
1 lokmacık peynir
2 hurma
Ara
Yarım sarı elma
Öğlen
1 kase çorba
2 adet salatalık turşusu
Ara
2 hurma
Akşam
1 dilim ekmek
1 yumurta ve 1 y. Kaşığı zetinyağı ile yapılmış omlet
İçtiğim suyu hala takip edemiyorum ama 2 lt yi bulmuştur
20-25 dk kadar plates yaptım
Ayrıca iş dönüşü servisten erken inip 20 dk kadar yürüdüm 
Mesajlarımı saymadım gece nete giremedim .
valla bana da doktor iştah keser dedi ama maşallah hiç fark yok, ne arttırdı ne azalttıcanım öğleni atlamışın arayıda metabolizmsnı yavaşlatırsın bwnden söylemesi
pöff bende tutturamadım hedefi neyse artık seneye
ayyyy şampanya için bozululur ama diyet
canım antideprasanlar ya zaıflatıyor yada kilo aldırıyor.
kesinlikle şeker tadını bozuyor çayn
bir zamnlar bende yazıyodum rtaokul lisede filan ama dugularımı rafa kaldırdım koydum kaybettim. oysa ne duygulu bi insandım. hissetmeden yazamazsın zaten.. hala şiir azabilecek kadar duygu yüklüysek kıymetini bil bugünlerin
vaaayyyyyyyy ben de bir balık olarak şiir yazarım arada:)) daha da güzel okurum aslındaevet canım ılerde kıtap cıkarmayı dsunuorum sıırlerımden btanesı ugrasmadgm hlde ıstanbul gnelde 3 olmustu 5 dkkada yazmıstım edebıyat hocalarım hep desteklıyolardı
ama bılerek mı yazıorsun desen hayır bazen mtlu olsamda ıkı kelam laf edemesem derım
çünkü genelde dert ınsanı konusturur yada yazdırır ...
ya aşk carpar sana yazıya ıter yada hayat öyle bir vururkı konusacak anlatacak ınsan bulamazsın yada ınsanlar artık çoktan ruhsuzlasmıslardır anlasılmamaktan korkarsın o zamanda kagıt kardesın olur sarar sarmalar senı sırrın kagtta yazılarında ömrumde degerı olur o acıdan ben cok takarım cnku kalbımde her sözu cıddıye alacak bı cocuk var bazen bazende güçlü olmak zrunda olan bı kadın
yazmaya deıl kelımeye önem verıorum cnku sözcukler bıze hayatımızı yazdrtır belkıde hayat denılen oyunda sadece bı koltgumuz var ve yolcuyuzdr sadece arkamda guzel bı koltuk brakmak ıstıorum o koltkta kalplerde işte ben hepınızı o kalbıme aldım
cenım ciz dygularna ıyı gelır amatrluk bazen daha ıyıdır bnde basrcam okadar sey varkı
ben bu takımda fal bakan birini tanıyoruuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmtamam cnm,kurallara uydugun sürece sorun yok,uymadigin zaman tam bir canavar olabilirim
gercektenmi
balik burclari mutlaka bir sanatla ugrasirlarmis,bende fal bakiyorum dermisim
yok bende resim cizerim...kendi capimda tabi
evet eminiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzz:)) rotasız bı gemı gıdecegı yerı sasırır ve zar zor istedgı karaya varır
ama kaptanı olan gemı yıkılmaz ayakta kalır çünkü kaptanını pusulası olarak görur sımdı bebegım pegasus arkadasımızı ve arkadaslarımızı izle kendıne gaz ver
en kısa zamanda gemılerımızı karaya ulaştıracagız ....
şimdikkk :)) iradene güvennn
BU ARADA HEPIMIZ SUPERIZ ÇÜNKÜ KARARIMIZI VERDIK NE ISTEDIGIMIZE EMINIZ
bu benzetmeyi sevidim:))o kadarina cesaret edemem heralde:18:
sen evlimisin:44:
hic büyümesin tatlim,hemen gaz geliyor bak
20 kilo fazlalikla gezde yürüyen margarin desinler sana:76::76::76:
eline sağlık bebişbuda pegasusumdan alıntıdır ugrasma dıye yaptım :))))
hos geldin cnm
sana kurallardan bahsedeyim,lütfen iyice oku ve ona göre kabul et,uygulamada sorun yasamayalim sonra
2 hafta deneme süren var,bu iki hafta icerisinde elinden geldigi kadar katilimda bulunmalisin,ne kadar cok katilim,o kadar cabuk takima alinirsin,bu durumda en erken diger cuma listeye alinabilirsin
günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu var
her gün sabah bir önceki gün ne yedin,ne ictin,ne spor yaptin,kac dakika hepsini yazmalisin,diger arkadaslarin menülerine yorum yapip,kendine göre yanlis veya dogrulari soöyleyebilirsin
diyelimki bu gün yediklerinin yanida canin cok cikolata cekti,dayanamdin yedin,veya bir hamburge yiyeyim dedin,bu yedigin yiyecegin kalorisi kadar spor cezasi aliyorsun,ve cezalari uygulamak mecburidir,1 hafta icerisinde cezalarin bitmeli,2. hafta hala cezadan haber olmadiysa haftalik listede olmuyorsun
baska yerlerde görüp,takim adina faydali olacagina inandigin bilgileri paylasabilirsin
saglikli kilo vermeler
heyecanin daim olsun,en kisa sürede mezun olman dilegiyle
ciddi pegasus çok yeni arkadaş var takım tamamlanınca bir yöntem bulup sırayla birbirimizi tanımaya çalışalım yeni arkadaşlarda hatlar karışıtı, onlar için de kolay olur:))simdi 7 kisiyiz
2 deneme de olan var,onlar bu hafta kabul edilirse listeye alinacak,9 olacagiz
bu haftada 4 deneme var,toplamda herkes listeye alinirsa haftaya 13 oluyoruz
yarin listeyi yayinlicam,görürsün
1 arkadas rahatsizdi bu hafta gelemedi,digeride is gezisinde hataya gelirler
b fit yapan varmı aranızda kızlar birazdan b fit salonuna gidip konusucam bakalım o nada yazılmayı düsünüyorum benim yigenim 20 kilodan fazla verdi 3 ayda b fit yapıyor vede diyet yapıyor
Ya evet birbirimizi tanımak için daha yakından bir ara gözüme takılmıştı , röpartaj yapılacaktı her hafta ya da gün biri ile.
4.Takım cam oda günün röpartajı yapabiliriz mesela , sırayla herkes soruları yanıtlar , daha bir kaynışırız
evet zayıfladıkça gençleşcez canım daha gençsin hayatla barışık ol, sen onu sev hayat da seni sevsin
ah fıstık kaçırmışım senin menüyü kendine daha acımasız olmuşsun bu ceza ne böyle doğumgünü hediyesi mi
mis gibi menüyü naptın bi tanecik napolten için değdi mineyse en azından paketi götürmedin:)))
yine hurmalar gelmiş araya ama hurma sağlıklıdır ben bişey demiycem, tatlı krizin mi tuttu yine
valla bana da doktor iştah keser dedi ama maşallah hiç fark yok, ne arttırdı ne azalttı(
vaaayyyyyyyy ben de bir balık olarak şiir yazarım arada:)) daha da güzel okurum aslında
ben bu takımda fal bakan birini tanıyoruuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmm
evet eminiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzz
bu benzetmeyi sevidim:))
eline sağlık bebiş
ciddi pegasus çok yeni arkadaş var takım tamamlanınca bir yöntem bulup sırayla birbirimizi tanımaya çalışalım yeni arkadaşlarda hatlar karışıtı, onlar için de kolay olur:))
evet bız balıklar dygusalız zaten bole bseler yapmamız nrma ln kım fal bakıomus bnu gercekten mrak edıorum yanı sezgılerım gclu ama oyle bse bakmıorum henuz bakan varsa bıze bı el atsın sradan
benimi kastettiniz acaba:18:girgirina söylemistim aslinda ama cok güzel kahve fali atabilirim
selam kızlar dün miğde kanaması geçirmişim.şimdi hastanedeyim belki yarın kilo bildirimi yapamayabilirim.pegasuscum istersen son kilom 92 di onu listeyye sokun isterseniz bu haftada listede olmayayayım haftaya listeye gireyim.takdir sana kalmış.ben en yakın zamanada gelip sohbete dahil olcam.hepiniz öpüyorum
selam kızlar dün miğde kanaması geçirmişim.şimdi hastanedeyim belki yarın kilo bildirimi yapamayabilirim.pegasuscum istersen son kilom 92 di onu listeyye sokun isterseniz bu haftada listede olmayayayım haftaya listeye gireyim.takdir sana kalmış.ben en yakın zamanada gelip sohbete dahil olcam.hepiniz öpüyorum
kizlar ambitious_girl ve rapunzel icin oylamayi aciyorum,bu hafta takima alinsinm i,alinmasinlarmi,ben kararsiz kaldigim icin cevap hakkimi sona sakliyorumdaha dogrusu rapunzel saglik sorunlarindan gelemiyor onda sorun yok fakat ambitious_girl kizma cnm,gelip cee diyip gidiyorsun genellikle,gecmisten cogu mesaja cevap yazmiyorsun,takima alindiginda bunlar böylemi devam edecek bu kafami karistiriyor:44:
kisacasi topu size attim kizlar,benim düsüncem yukarda
bide yarin listeyi quiel hazirlayacakti,ayrildigi icin sira beyaz_leblebiye gecti,oda gelemeyecek gibi gözüküyor,yarin ben aldim hazirlama isini,haftaya yeni bir liste hazirayip sunacagim
topraks cnm,beyaz leblebiyle mesaj gönderme hakkinda biz yaziniz vardi,bu konuyu uygulamaya gecirdinizmi,yarin gelmezse nasil haber alacagiz,bir bilgin varmi:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?