Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

topraksım sabah evi torarla camasır ser katla hazırlan felan filan derken kahvaltıya zaman kalmadı aceleyle cıktım evden sabah 10.30 başlıyor sporum

b fit yapan varmı aranızda kızlar birazdan b fit salonuna gidip konusucam bakalım o nada yazılmayı düsünüyorum benim yigenim 20 kilodan fazla verdi 3 ayda b fit yapıyor vede diyet yapıyor

b fit yapan varmı aranızda kızlar birazdan b fit salonuna gidip konusucam bakalım o nada yazılmayı düsünüyorum benim yigenim 20 kilodan fazla verdi 3 ayda b fit yapıyor vede diyet yapıyor

canısı benim arkadaşım gitmişti memnun kaldı sıkılaştırdığını söylüyor

sizi koccaman öpüyorum ben kaçar yarın günüm var bende toplanıcaz :) evi temizliyim dışarı çıkıcam sonrada pasta felan yapıcam allahtan 3 ceşit diye anlaştık

kıymakı yalancı tandır böregi. muhallebili kadayif ve yogurtlu patates basması yapcam ekstradan ben birde otlu puaca yapıyım diyorum :) cumartesi sabahtan ankara gidicez eşim babam annem ben yolda yerler onlar bende gözlerine bakarım :) :)

sana kolay gelsin bu arada muhallebili kadayıfa bayılırım:) dün akşam bizde konuştuk eğer bu hafta da ödül alırsak o tatlıdan yapıcaz

Teşekkürler canım mönüm güzeldi evet , hem doyurucu hem de vicdan azabı yok.

Ya ben kendimi cidden genç hissediyorum ama ya hatta hissetmekle kalmıyorum öyleyim yani.

30 dan sonraki yaşlarımı ve yaşantımı daha çok seviyorum zaten

Tebrikler canım.
Zaten o günlerdi yapılanları geri çevirme , yememe aşamasına geldiysen işi beyninde bitirmişsin demektir.

Şimdi sırada tartıdaki sonuçları görmek kaldı

ondan demedım bebegım bana hayat carpmıs ruhum yaslanmıs ama zayflarsam genclesr :))
zaten yaslı gzukmuorm bndekıde 2 yı grup ılerleme sendromu
evet zayıfladıkça gençleşcez canım daha gençsin hayatla barışık ol, sen onu sev hayat da seni sevsin

ah fıstık kaçırmışım senin menüyü kendine daha acımasız olmuşsun bu ceza ne böyle doğumgünü hediyesi mi

mis gibi menüyü naptın bi tanecik napolten için değdi mi neyse en azından paketi götürmedin:)))

yine hurmalar gelmiş araya ama hurma sağlıklıdır ben bişey demiycem, tatlı krizin mi tuttu yine

valla bana da doktor iştah keser dedi ama maşallah hiç fark yok, ne arttırdı ne azalttı(

vaaayyyyyyyy ben de bir balık olarak şiir yazarım arada:)) daha da güzel okurum aslında

tamam cnm,kurallara uydugun sürece sorun yok,uymadigin zaman tam bir canavar olabilirim

gercektenmi

balik burclari mutlaka bir sanatla ugrasirlarmis,bende fal bakiyorum dermisim
yok bende resim cizerim...kendi capimda tabi
ben bu takımda fal bakan birini tanıyoruuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmm

evet eminiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzz

o kadarina cesaret edemem heralde:18:

sen evlimisin:44:

hic büyümesin tatlim,hemen gaz geliyor bak
20 kilo fazlalikla gezde yürüyen margarin desinler sana:76::76::76:
bu benzetmeyi sevidim:))

eline sağlık bebiş

ciddi pegasus çok yeni arkadaş var takım tamamlanınca bir yöntem bulup sırayla birbirimizi tanımaya çalışalım yeni arkadaşlarda hatlar karışıtı, onlar için de kolay olur:))

b fit salonu evime 5 dakika mesafede ama oğlum var , onu bırakıp spor salonuna gidemem . Bende evimde oluşturdum küçük bir çalışma ortamı , öyle idare ediyorum.

Ya evet birbirimizi tanımak için daha yakından bir ara gözüme takılmıştı , röpartaj yapılacaktı her hafta ya da gün biri ile.

4.Takım cam oda günün röpartajı yapabiliriz mesela , sırayla herkes soruları yanıtlar , daha bir kaynışırız

evet ben de öyle düşünmüştüm her gün birini belirleriz o kişiye bişeyler sorup onu tanırız sonra diğer kişiye geçeriz.

evet bız balıklar dygusalız zaten bole bseler yapmamız nrma l n kım fal bakıomus bnu gercekten mrak edıorum yanı sezgılerım gclu ama oyle bse bakmıorum henuz bakan varsa bıze bı el atsın sradan

slm kizlar
gecmise sonra baksam ayip olmaz demi,hepsini okudum,cevaplari sonra vercem

röportaj gününde top pokemondaydi,ben ondan haber bekledim,bi daha hatirlatalim,zamani yoksa aramizda bir kisi belirleriz,o yürütür bu isi
ilk rapunzel olacakti,taninmak isteyen,o da rahatsiz,liste olusturalim her gün bir kisilik,bu sekilde sirayla devam ederiz,basta gönüllü arkasdaslari yazalim,sonrada gönülsüzlri zorla taniyalim

evet bız balıklar dygusalız zaten bole bseler yapmamız nrma l n kım fal bakıomus bnu gercekten mrak edıorum yanı sezgılerım gclu ama oyle bse bakmıorum henuz bakan varsa bıze bı el atsın sradan

benimi kastettiniz acaba:18:girgirina söylemistim aslinda ama cok güzel kahve fali atabilirim

selam kızlar dün miğde kanaması geçirmişim.şimdi hastanedeyim belki yarın kilo bildirimi yapamayabilirim.pegasuscum istersen son kilom 92 di onu listeyye sokun isterseniz bu haftada listede olmayayayım haftaya listeye gireyim.takdir sana kalmış.ben en yakın zamanada gelip sohbete dahil olcam.hepiniz öpüyorum

benimi kastettiniz acaba:18:girgirina söylemistim aslinda ama cok güzel kahve fali atabilirim

ben kımın baktgını bılmıorum toprak dedı ben bakan bılıorum
fal faldr eglencesıne bakmak bıle guzel olur sımdık ben ckıorum dayım gelmıs onu grcem snra gelınce grerım tatlıslarım

gecmıs olsun canım kendıne dkkat et ..... ıyıles ılk once lste ısınıde dsunme

mesaji düzeltiyorum
sadece rapunzel icin oylama yapiyoruz,listeye alinip alinmamasi konusunda,benim oyum alinmasindan yana,sizinde düsüncelerinizi bekliyrum

bide yarin listeyi quiel hazirlayacakti,ayrildigi icin sira beyaz_leblebiye gecti,oda gelemeyecek gibi gözüküyor,yarin ben aldim hazirlama isini,haftaya yeni bir liste hazirayip sunacagim
topraks cnm,beyaz leblebiyle mesaj gönderme hakkinda biz yaziniz vardi,bu konuyu uygulamaya gecirdinizmi,yarin gelmezse nasil haber alacagiz,bir bilgin varmi
:44:

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım, kendine dikkat et

cok gecmisolsun cnm,cok üzüldüm,simdi nasil durumun
,bende habersiz oylamayi acmistim,tamam cnm,seni bir hafta daha uzatalim o zaman,bu hafta yogundun zaten,gecenh hafta kadar aktif olamadin,iyilestikten sonra bomba gibi bekliyorum seni

yok canım öyle kaldı tamam demediği için ben de numaramı vermemiştim. kızlara gelince bence ikisi de rahatsız bu hafta da geçelim haftaya bakarız duruma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…