selam kızlar dün miğde kanaması geçirmişim.şimdi hastanedeyim belki yarın kilo bildirimi yapamayabilirim.pegasuscum istersen son kilom 92 di onu listeyye sokun isterseniz bu haftada listede olmayayayım haftaya listeye gireyim.takdir sana kalmış.ben en yakın zamanada gelip sohbete dahil olcam.hepiniz öpüyorum
evet ben de öyle düşünmüştüm her gün birini belirleriz o kişiye bişeyler sorup onu tanırız sonra diğer kişiye geçeriz.
Kaptanım bizlerde haftaya oylama sunulacağız değil mi :18::18::18::18:
şu cumayı ve hafta sonunu atlatalım bu arada herkes fikrini söylesin ona göre liste yapıp sorguya başlayalımEvet evet hadi yapalım
Takıma alınırsam her daim her röpartaja bende açığım
Kamera açmam ama
selam kızlar dün miğde kanaması geçirmişim.şimdi hastanedeyim belki yarın kilo bildirimi yapamayabilirim.pegasuscum istersen son kilom 92 di onu listeyye sokun isterseniz bu haftada listede olmayayayım haftaya listeye gireyim.takdir sana kalmış.ben en yakın zamanada gelip sohbete dahil olcam.hepiniz öpüyorum
evet sen şimdiden mimlendin çok konuşuyosun
Dış ses : Teşekkürler canım , o senin güzelliğin
İç ses : İyi bir şey mi dedi yahu
ÇARŞAMBA MENÜM
Sabah
Nesfit
1 lokmacık peynir
2 hurma
Ara
Yarım sarı elma
Öğlen
1 kase çorba
2 adet salatalık turşusu
Ara
2 hurma
Akşam
1 dilim ekmek
1 yumurta ve 1 y. Kaşığı zetinyağı ile yapılmış omlet
İçtiğim suyu hala takip edemiyorum ama 2 lt yi bulmuştur
20-25 dk kadar plates yaptım
Ayrıca iş dönüşü servisten erken inip 20 dk kadar yürüdüm 
Mesajlarımı saymadım gece nete giremedim .
selam kızlar menü paylaşımı yapmycam ama simdi gecmise bakıyorum
bu arada dünkğ mesaj sayısı 16
günaydın
dünki yediklerim
sabah kahvaltı yapmadım
ara yok
saat 2 gibi yarım kase kısır bol limonlu 2 dilim peynir 2 dilim kepekli ekmek 2bardak çay
ara bir tane muz
akşam orta büyüklükte bir tane balık bol salata
2 ltden fazla su
mesajları en son saydıgımda 19 du
dünkü menümü yazayım hemen;
2 su bardağıılık su ve 1 y.k . elma sirkesi 2 kurukayısı
sabah; 1 haşlanmış yumurta 1 dilim çavdarlı ekmek bol maydonz
ara:1 çb. süt
öğle; 3 köfte kadar tavuk göğüs haşlanmış 1 dilim çavdarlı ekmek
akşam 6 y.k. kabak yemeği 1 ç.b. yoğurt (normalde yağsız) 1 dilim kepekli ekmek
ara.:1 küçük elma
ara;1 bardak süt1 avuç içi kadar fındık badem
buda 3 günlük şok diyetimin 2. günüyü dün. uygulamak isteyenlere duyurulur
spor; 1 saat yürüüş üzerine 1 saatalışveriş tramboline çıkmadım tansiyonum çok düşüktü
su:2- ltre
Çayı şekersiz içmeye başladıktan sonra , Allahım yıllarca ben ne içiyormuşum dedim . Çay şekersiz güzel güzel bence de
Ya güzelim aynen öyle , ben de 62 iken ; bir havalarda '' ayyyy daha vermem lazım , ayyy kollarım geniş hala '' derken , al sana 69 oldum
Yok yani kaç kilo vermişim bi şükret bi kendini beğen değil mi yok ?
Öhöö öhööö öhööö
Sen 22 de artık yaşlandıysan biz ne olduk kuzum ?
Öldükte gömülmeyi mi unuttuk
Yediklerinin yine bana az geldi canım
Öğlen çorbanın yanına salata ve ekmek alsan ,
Akşam yoğurt , salata eklesen yine mesela inan daha yağdan yakarak verirsin.
Günaydınnnn canım
Güzel bence , çikolata bile idarw eder orada , küçük br parça ise ama keşke o saatte yemeseydin
Bir de pilav 2-3 kaşığı geçmemiştir umarım canım . Yani şimdi pilav yemek var , pilav yemek var
teşekkürler tatlım :)
menü gayet güzel olmuş araları atlamamakta çok iyi olmuş spor da güzel
aslında sabahları kahvaltıyı güzel yapıp diğer öğünleri az yememiz lazım ama ben de işyerinde öyle kahvaltı yapamıyorum geçiştirmiş gibi oluyorum malesef:)
balıkla salata akşam için güzel olmuş canım:)
tam bir diet menüsü olmuş çok beğendim böyle devam:)
ya en kötüsüde kafaya takınca oluyo hergün tartılınca insanın morali bozuluyo bence haftada 1 kez tartılmak lazım... ki havalarda zaten şişlik yapabiliyor moral bozmamak lazım:) pilav 2-3 kaşığı geçmedi bu arada çok az yemeye dikkat ediyorum da et sote de pilavsız yavan oluyo napıyım:)
yok canım öyle kaldı tamam demediği için ben de numaramı vermemiştim. kızlara gelince bence ikisi de rahatsız bu hafta da geçelim haftaya bakarız duruma.
çikolata dışında güzel menügünaydın hanımlar öncelikle menümü yazıyım sonra geçmişe bakarım:)
sabah
1 dilim tam buğday
peynir
zeytin
çay
öğle
tavuk şiş
2 kaşık bulgur pilavı
salata
ara
bitki çayı
akşam
mercimek çorbası
pilav
et sote
yoğurt
1 tane küçük çikolata
2lt su
yarım saat bisiklet
Ya zaten tamamen pilavı kes , eti kes vs...derken insan en fazla 3-5 ay dayanabiliyor . Önemli olan kiloyu verdikten sonra da tabak tabak pilav yediğimiz günlere dönmeden yine 3-4 kaşıkla devam edebilmek.
Geçmiş olsun çok .
evet ben de öyle düşünmüştüm her gün birini belirleriz o kişiye bişeyler sorup onu tanırız sonra diğer kişiye geçeriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?