Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Geçmiş olsun çok .

Kaptanım bizlerde haftaya oylama sunulacağız değil mi :18::18::18::18:

evet ben de öyle düşünmüştüm her gün birini belirleriz o kişiye bişeyler sorup onu tanırız sonra diğer kişiye geçeriz.

Evet evet hadi yapalım

Takıma alınırsam her daim her röpartaja bende açığım

Kamera açmam ama

Evet evet hadi yapalım

Takıma alınırsam her daim her röpartaja bende açığım

Kamera açmam ama
şu cumayı ve hafta sonunu atlatalım bu arada herkes fikrini söylesin ona göre liste yapıp sorguya başlayalım

geçmiş olsun dikkat et cnm kendine

Bende toplam mesaj sayımı yazayım , 3 gündür buradayım 57 mesaj yazmışım , tabii bir mesajda 10 alıntı yaptıklarımı hesaplamadan

Günde ortalama 30 mesaj ile aranızdayım , gördüğünüz gibi gayet az konuşuyormuşum .

Kaç topiğe yetişiyorum ne yapayım

menü gayet güzel olmuş araları atlamamakta çok iyi olmuş spor da güzel

aslında sabahları kahvaltıyı güzel yapıp diğer öğünleri az yememiz lazım ama ben de işyerinde öyle kahvaltı yapamıyorum geçiştirmiş gibi oluyorum malesef:)
balıkla salata akşam için güzel olmuş canım:)

tam bir diet menüsü olmuş çok beğendim böyle devam:)

ya en kötüsüde kafaya takınca oluyo hergün tartılınca insanın morali bozuluyo bence haftada 1 kez tartılmak lazım... ki havalarda zaten şişlik yapabiliyor moral bozmamak lazım:) pilav 2-3 kaşığı geçmedi bu arada çok az yemeye dikkat ediyorum da et sote de pilavsız yavan oluyo napıyım:)

teşekkürler tatlım :)

menü gayet güzel olmuş araları atlamamakta çok iyi olmuş spor da güzel

Teşekkür ederim . Spora sizin sayenizde başladım , vaktim yok diye kendime bahane buluyormuşum isteyince her yerde oluyormuş gerçekten. Menüye gelince özellikle hazırlanmış bişey değil aslında ama yine de sağol. Asıl menüm cuma günü başlıyor Mevsimlerden Roma ya başlıyorum yarın. Birkaç gün önce paylaşmıştım ya. :Bakalım nasıl olcak?

Ya zaten tamamen pilavı kes , eti kes vs...derken insan en fazla 3-5 ay dayanabiliyor . Önemli olan kiloyu verdikten sonra da tabak tabak pilav yediğimiz günlere dönmeden yine 3-4 kaşıkla devam edebilmek.

yok canım öyle kaldı tamam demediği için ben de numaramı vermemiştim. kızlara gelince bence ikisi de rahatsız bu hafta da geçelim haftaya bakarız duruma.

canikolarım ben bu listeden pek anlamadım nasıl bir liste biraz anlatırmısınız mesajları okuyarak bir seyler cıkartmaya calıstım ama gene anlamasım :S

çikolata dışında güzel menü

evet ben de öyle düşünmüştüm her gün birini belirleriz o kişiye bişeyler sorup onu tanırız sonra diğer kişiye geçeriz.

bu konu bencede güzel olur şahsım adıma konusuyum daha pek fazla kimseyi tanımıyorum bir wuwum var ( kuzum diyorum ben o na :) bir pegasusum var ( tatlı anne diyorum o nada ) topragım var :) birde rapunzelli kısaca biliyorum eger takıma inşallah secilirsem herkesi tanımak isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…