Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

***4. TAKIM 306.ETAP***

topraks : (73,2/76,9 /-3,7 /%-5,05)

pegasus07 : (59 / // )

pokemon51 67,8/ / / )
wuwum : (74 // / )
eftelya_blue: (64,2 / / / )
RrapunzelL 71,9 // /)
Ausencia 62,9 / / / )
bahar2106 63,1/ / /)
buyumeyenbaby72,9 / / /)
zeynep_canan 72,8/71,8 /1/%1,37)

demmay: (61,5/60,9/0,6/%0,98) yeni üye hedef kilo 54

4.TAKIM ORTALAMASI %

***4. TAKIM 306.ETAP***

topraks : (73,2/76,9 /-3,7 /%-5,05)

pegasus07 : (59 / // )

pokemon51 67,8/ / / )
wuwum : (74 // / )
eftelya_blue: (64,2 / / / )
RrapunzelL 71,9 // /)
Ausencia 62,9 /62,8 /0,1 / %0,16)
bahar2106 63,1/ / /)
buyumeyenbaby72,9 / / /)
zeynep_canan 72,8/71,8 /1/%1,37)

demmay: (61,5/60,9/0,6/%0,98) yeni üye hedef kilo 54

4.TAKIM ORTALAMASI %

Günaydın .

Kilolumu ekledim çizelgeye , topraks canım demmayın yüzdesi 2 ye bölünmeyecek miydi ?

Sende takma kafanı evet 3,5 kilo geri almak can sıkıcı ama özel bir dönemdesin , onun etkisi çoktur canım .

Zeynep ve Çiğdem tebrik ederim verilen kiloları güzeller

Bende de 100 gr. eksik sadece ama regl dönemi etkisi de var , genelde sabit kalıyorum bu haftalarda.

canım demmayın kilosu geçen cumaki kilosu o yüzden ikiye bölmüyoruz, takılmayacak gibi değil ama dün regl de olunca bu sabah dünkünden de çok çok fazla çıktım moralim çok bozuldu dün sevinmiştim oh regl oldum demekki fazla kilo almamışım diye ama regl fazlalığı bu sabah tartıya yansımış dün 75 lerdeydim

Topraks teşekkür edrim

Tamam işte canım benim , dün deve kesip yemedin yaaa , insanın kilosu bir gecede 1 kilodan fazla neden fazla çıksın ?

Tamamen şişlik , su toplama , şuan dokunduğum her yer şiş mesela bende , sende almışsındır ama 3,5 kilo değil .Haftaya tartıda görürsün bak , en az 2,5 geri gitmiş gibi gözükecektir

Tamam canım , okudum demmayın kilo durumunu şimdi.

umarım öyle olur çünkü birkaç gündür çok iyi gidiyordu sigara olayı ama şu an evde yedek olsa yakardım yani o kadar canım sıkıldı ama ben hemen kafamı toplayıp kendimi spora vermeliyim iyiki evde sigara yok sigara içen de yok:)

günaydın arkadaşlar şimdi listeye alındım mı alınmadım mı anlamadım kaptan 1 hafta daha bekleyelim demiş ama topraks evet diyiyor bilemedim.ben en iyisi dünkü menümü yazayım:
sabah:
1 bardak sirkeli ballı su,
1 adet haşlanmış yumurta,
5 adet yeşil zeytin,
1 dilim kepek ekmeği,
1 kupa çay,
ara:
150 gr yoğurt,
öğle:
spcial K kreker 62 kalorilik olanlardan,
yarım saat sonra,
2 k.k.kadar peynir,
1 domates,1 salatalık,
2 dilim kepek ekmeği,
1 kupa çay,
ara:
spcial K kreker 62 kalorilik

akşam:
4-5 kaşık tavuklu mantar sote,
1 dilim ekmek,
1 çatal ıspanak yemeği,

ara:
1 kupa 9 lu çay,
2 ç.b.çay,
2 adet zeytin
su:3 lt
spor:
30 dak.b-fit
15 dak pilates 45 dak yürüyüş,
25 adet mekik..

geçen hafta kilom:66.400
bu hafta :66.100 300 gr sadece vermişim.

Son düzenleme:

Bende senin gibi oluyorum merak etme, sadece sana özel bir durum değil,ödemsöktürücü şeylerkullan, geçen sayfalarda birşey paylaştım onu dene, bir de maydanoz kürü uygula istersen

Dün yediklerim ,

Sabah:

Yağsız menemen
1 dilim kepek ekmek
1 dilim yağsız peynir
Yeşil çay

Ara:
1 kivi , yağsız süt

Öğlen:

1 kase yayla çorbası
Yoğurtlu , köz biberli semizotu salatası
2 köfte
1 dilim kepek ekmek

Akşam:

1 kase çorba
2 adet biber dolma
4 kaşık yağsız yoğurt

Ara:

Karışık meyve suyu
2 yulaflı bisküvi

3 litre su
Bol yürüyüş , yarı koşmaca (yusufla yine)
300 mekik

Menün çok güzel canım, böyle gram gram vermek ne kadar sinir bozucu olsa da giden kiloların yağdan ve kalıcı gidiyor olması bizi motive etmeli, üzme kendini

canım kaptan bir hafta daha demiş ama oylamada çoğunluk evet demiş o yüzden alınmış olman gerek, hedef kilonu da yaz baby ekler seni listeye aksi bir durum olursa pegasus gelince bakar tamam mı

Menün ve aktivitelerin güzel canım 2 gündür bizim grup dolma yapıyor bende yapayım bari artık

günaydın güzelim

menün cok güzel
seni özledim nerelerdesin ya :)

Menün çok güzel canım, böyle gram gram vermek ne kadar sinir bozucu olsa da giden kiloların yağdan ve kalıcı gidiyor olması bizi motive etmeli, üzme kendini
evet gram gram gitmesi çok sinir bozucu.almaktan tabikide daha iyi.ama üzülmedim desem yalan olur..
canım kaptan bir hafta daha demiş ama oylamada çoğunluk evet demiş o yüzden alınmış olman gerek, hedef kilonu da yaz baby ekler seni listeye aksi bir durum olursa pegasus gelince bakar tamam mı

tamam ozaman hedef kilom 56 kg.canım benim..

Son düzenleme:

günaydınnn canım
menünü biraz karmasık buldum akşam iyide sankı öglenle arlar biraz kalabalık olmuş
ama spor süperrrrr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…