Günaydınnnn Hayırlı Cumalar diliyorum herkesee
İLk önce kilomu yazayım sonra menüme geçeyim, varsa bir eksiğim belirtin lütfen..
Kilom da fark Pegasus'un gönderdiği hespalamaya göre 0.98
Başka hesaplamam gereken birşey var ise söyleyin lütfen, daha ilk haftayım fena heyecanlıyım :44:
Kalkar kalkmaz 1 bardak su
Kahvaltı, 1 dilim hellim, bolyeşillik, 1 dilim ekmek, bitki çayı
Ara; 1 su bardağı süt, 3kayısı, 3 badem
Öğlen; 4 yk kepekli makarna, 1 kase cacık
Ara; yarım bardak nesfit, yarım bardak sütle
Akşam; 2 köfte 2 patlıcanlı patlıcan kebabı, yanında pişmiş sebze, 2 bardak ayran, 1,5 dilim ekmek
Ara; 3 fom bisküvi, sütlü kahve 1 bardak, bir avuç ceviz badem karışık
Su; 2,5lt
Spor 40 dakika yürüyüş, 80 defa ayakta twist, 40 defa oturarark twist
hemen dünki yediklerimi yazıyım evi toparlıyım makinaya camasır atıcam :36 :
sabah ac karnına 30 defa parmak ucunda zıpladım
2 kupa sıcak su
1 dilim tam bug ekmegi
1 tane hiç yag kullanmadan pişirdigim yumurta
4 tane ceviz
1/5 kadar peyaz peynir bol maydanoz
4 5 dilim domates
1 kupa yeşil çay
ara
1 ç.bardagı ayran
öglen
bol salatanın içine 100 gram kadar tavuk eti
3 kasık yogurt
1 dilim tam.bug. ekmegi
ara
1 portakal
akşam
6 kasık pırasa
3 kasık yogurt
1 dilim tam.bug. ekmegi
bollll salata biraz nar eksisi döktüm
su 3 tl
spor
45 dakika hocamız ile 45 dakika kendim
spordan sonra kız kardesime gidiyorum yeni dogmus bebegi var 7 .ayına girdi ben bebege bakıyorum pınar spora gidiyor
pınara kadar yürüdüm birde pınarın evinden kendi evime yürüdüm 8.5 km 2 saat sürmüş :) :) :)
Kızlar birde 1 hafta boyunca yazdığımız mesajlarımı sayıyorduk :26:
günaydın arkadaşlar şimdi listeye alındım mı alınmadım mı anlamadım kaptan 1 hafta daha bekleyelim demiş ama topraks evet diyiyor bilemedim.ben en iyisi dünkü menümü yazayım:
sabah:
1 bardak sirkeli ballı su,
1 adet haşlanmış yumurta,
5 adet yeşil zeytin,
1 dilim kepek ekmeği,
1 kupa çay,
ara:
150 gr yoğurt,
öğle:
spcial K kreker 62 kalorilik olanlardan,
yarım saat sonra,
2 k.k.kadar peynir,
1 domates,1 salatalık,
2 dilim kepek ekmeği,
1 kupa çay,
ara:
spcial K kreker 62 kalorilik
akşam:
4-5 kaşık tavuklu mantar sote,
1 dilim ekmek,
1 çatal ıspanak yemeği,
ara:
1 kupa 9 lu çay,
2 ç.b.çay,
2 adet zeytin
su:3 lt
spor:
30 dak.b-fit
15 dak pilates 45 dak yürüyüş,
25 adet mekik..
geçen hafta kilom:66.400
bu hafta :66.100300 gr sadece vermişim.
günaydın güzelim
menün cok güzel
seni özledim nerelerdesin ya :)
yok canım ya o kadar kilo almışımki mahvoldum ben, bu arada listeyi arıyorum kilomu eklemek için bulamıyorum. akşam koyulmadı mı acaba
Senin patlıcanlı patlıcan kebabı da benim yarım muzlu muzlu süte dönmüş
Menün gayet dengeli canım .
Heeey maaşallah ne yürümüsün zeynebim.
Menün de güzel.Sporunda güzel.1 kiloda vermişsin daha ne olsun
Günde en en en az 5 mesaj yazmaya dikkat ediyoruz.
Şöyle haftalık 50 yi bulsun ortalama da mesaj sayısıAltında kalana ceza var .
Canım pegasus seninle ilgili kendi fikrini belirtti sadece , takıma alımlarda oylama kararı baz alınıyor.Çoğunluk evet dediği için de takımdasın.
Menün çok dengeli canım , sporunda güzel.
300 gr. da emin ol yağdandır.
teşekkürler canım benim.inşallah yağdandır ama ben daha çok vereceğimi sanıyordum ama değilmiş..Senin patlıcanlı patlıcan kebabı da benim yarım muzlu muzlu süte dönmüş
Menün gayet dengeli canım .
Heeey maaşallah ne yürümüsün zeynebim.
Menün de güzel.Sporunda güzel.1 kiloda vermişsin daha ne olsun
Günde en en en az 5 mesaj yazmaya dikkat ediyoruz.
Şöyle haftalık 50 yi bulsun ortalama da mesaj sayısıAltında kalana ceza var .
Canım pegasus seninle ilgili kendi fikrini belirtti sadece , takıma alımlarda oylama kararı baz alınıyor.Çoğunluk evet dediği için de takımdasın.
Menün çok dengeli canım , sporunda güzel.
300 gr. da emin ol yağdandır.
Günaydın canımmm.
Buralardayım balım , sadece yaz , güneş derken fazla evde değilim .
karışıkmı karışık değilgünaydınnn canım
menünü biraz karmasık buldum akşam iyide sankı öglenle arlar biraz kalabalık olmuş
ama spor süperrrrr :)
yaw Allah rızası için şu mesajları toplu alıntıla ben senin yazdıklarına yetişemiyorum sayfalar akıp gidiyo,
bak bilmiyosan öğreteyim bi de sen mesaj sayarken topluları da ayrı ayrı say yeterki bizi bu eziyetten kurtar lütfeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bu kadar lafın üstüne en en kötü ihtimalle birkaç mesajı birden toplu alıntılayıp cevaplayacağını sonra diğer birkaç mesaja geçeceğini umut ediyorum hatta buna canı gönülden inanıyorum
merhaba gonca ben .çiğdemin dediği gibi 10-12 kilo vermem lazım:))kuralları okudum çalıştığım için hergün 5 msj yazamayabilirim elimden geldiğince katılırım..yanlış yaptığımda uyarırsanız sevinirim :) herkese iyi paylaşımlar :)
merhaba..bugün misafir vardı hic gelemedim şimdi gittiler hemen geldim menümü yazayım geçmişe bakcam
sabah az peynir 1 domates 5 zeytin 2 dilim ekmek 1 bardak çay
ara dısardaydım form bisküvi aldım 3 tane yedim
öğlen yine dısardaydım 1 gevrek 1 ayran
akşam 8 kasık kabak yemegi 3 kasık yoğurt 2 dilim ekmek
ara 1 soda içine limon koydum
spor bütün gün dışardaydım baya yürüyüş oldu aksam evde 200 mekik
su 2 lt olmustur
Canlarim telden giriyorum sagligimla ligili nedenlerden dolayi bir sure giremicem.kosusturma nedeniyle planli bir diyet kapamicam o nedenle sayin kaptanimdan ve sizden beni takimdan cikarmamanizi ve sorunlarimi halledince deneme surecimin en bastan baslamasini istiyorum...insallah beni donene kadar askiya alirsiniz..insallah donusum muhtesem olur.kist problemim yeniden olusmus sol overim tehlikede onun haricinde aclik tokluk seker testleri yaptirmam gerekiyor.sizleri seviyorum.ve hep aranizfa olmak istiyorum.beni unutmayin insallah gorusruz....Allaha emanet olun...
Demmay canım ben makarnayı hiç sevmem belkide o yüzdendir gördümmü illa iki kelime yorum yapıyorum, sen listene uy tabi .
Aus cum Fener penaltı kaçırdı , çoook üzüldüm, böyle büyük bir maçta penaltı nasıl kaçar yani anlamadım.
Kaptanla kaptan yardımcısı aralarında fiskos yapıyorlardı ben de mızmızlandım boş da olsa arada bana da gönderin dedim mevzu o yani arkadaşım
Fenerrrrrrrrrrrrr gol gol gol gol gol gol
İnanamıyorum Fener gol attı. Aus tavana fırlamıştır heralde çubuk formasını da giymiştir.
Brsbrs16 sana da iyi akşamlar, nasılsın?
günaydın kızlarrrr,
kilomu menümü yazıp çıkmam lazım bugün iş arkadaşım izne ayrılıyor iş devri yapılcak yoğun bir gün olur yine de gelmeye çalışırım
yarım kilo daha vermişim aslında daha fazla verirdim ama ada da yediğim tatlı dondurma işi bozmuş sanırım
sabah
nesfit
süt
ara
meyve çayı
öğle
4 köfte
salata
ayran
akşam
taze fasulye
3 kaşık bulgur pilavı
yoğurt
2 lt su
30 dakka koşu bandında yürüdüm
100 mekik
Bu hafta özel bir durumun var, daha sağlıklı bir yaşam için adım attın ve biz de burada sağlık için zayıflamaya çalışanlar olarak seni
suçlayacak değiliz. Hepimizin başına gelebiliyor bu durum ,önemli olan çoğunluğun kilo vermiş olması o zaman ortalama yüksek olacağından senin durumu kurtarabiliriz bile belki. Sakın üzme kendini bazen en kötü oluruz bazen de en iyi...
Altına imzamı atıyorum canım.
şimdi benim kafam karıştı, cimcime için oylama sonucu evet ama kaptan 1 hafta daha deneyelim dedi listeye ekliyim mi eklemeyeyim mi?
***4. TAKIM 306.ETAP***
topraks : (73,2/76,9 /-3,7 /%-5,05)
pegasus07 : (59 /58,8/0,2/0,34 )
pokemon5167,8/ / / )
wuwum : (74 // / )
eftelya_blue: (64,2 /63,7 /0,5 / 0,78)
RrapunzelL71,9 // /)
Ausencia62,9 /62,8 /0,1 / %0,16)
bahar210663,1/ / /)
buyumeyenbaby72,9 /71,9 /1 /1,37)
zeynep_canan72,8/71,8 /1/%1,37)
demmay: (61,5/60,9/0,6/%0,98) yeni üye hedef kilo 54,kilosu 2 ye bölündü
cimcimesude(///%)yeni üye hedef kilo.... kilosu 2 ye bölündü
4.TAKIM ORTALAMASI %
demmay cnm gecen haftaki kilona göremi hesapaldin sen
katildigin günki kilona göre hesaplayacaksin ve cikan sonucu 2 ye böleceksin
cimcime cogunluk evet dedigi icin takimdasin
sende aynis sekilde takima basladigin günki kilona göre yüzdeni hesapla ve 2 ye böl lütfen,bide hedefini tekrar yazarsan sevinirim
dogru yapmissin cnm da,yeni arkadaslar gecen haftaki kilosuna göre hesaplamislar,katikdiklari günden itibaren hesaplanip 2 ye bölünecek kilolar,ben cok uykusuzum cnm,ufaklik 5 te uyudu,6 da cocuklarin okulu icin kaktim,biraz uyiycam,sen ilgilenirmisin bu konuylaKaptanım günaydın, cimcimeyi ekledim çoğunluk şartlı evetle evet dedi ama sen 1 hafta daha demiştin. Eğer listeden çıkartılması gerekiyorsa çıkartırım ama elinden geldiği kadar sık girmeye çalışacak evde de neti kesikmiş. Ne diyorsun ne yapalım?
evet cnm,kurallar böyle,olmasi gereken buKaptan demmay ın geçen haftaki kilosu olduğu için ikiye bölmedim cimcimenin de geçen haftaki kilosu . Ozaman iki hafta öncekini bildirsinler tekrar hesaplıyıp ekliyeyim
4. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.
Kolay gelsin kızlar...
PÜSKÜÜT
4.TAKIM KAPTANI : pegasus07
4.TAKIM KURALLARI:
1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir,bu en azami rakamdir,haftada 49 mesaj altina düsen üye ceza alacaktir.
2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.
3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.
4.Yapilan her kacamaga ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolatayemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir,eger 1 hafta icinde cezalar cekilmez ve herhangi bir bilgi verilmezse,o üye 2.hafta takim listesine alinmayacaktir.
5.Hic bir sagliksiz diyet uygulanmayacaktir (dukan,kusan,3-5-7 günde 3-5-7 kg verdiren diyetler v.b),eger bu kurali uygulamayan üye olursa 3 defa uyari alacak,3.uyaridan sonra yine devam ederse takimdan cikarilacaktir,her gün 3 ana ögün ve en az 1-2 ara ögün yapilacaktir.ana ögünleriniz gecistirme olmayacak,doyurucu seyler yenilecektir.
6.Eger 2 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayip,takim listesine ekleyeceksiniz ve takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.
7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir.
8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)
***4. TAKIM 306.ETAP***
pegasus07 : (59 / // )
pokemon5167,8/ / / )
eftelya_blue: (64,2 /63,7 /0,5 /0,78 )
RrapunzelL71,9 // /)
bahar210663,1/ / /)
demmay: (61,5/60,9/0,6/%0,98) yeni üye hedef kilo 54
cimcimesude: (66,4/66,1/0,3/%0,45 ) yeni üye hedef kilo 56
4.TAKIM ORTALAMASI %
ben 1,60 boyunda 66,100 kg ağırlığındayım.56-57 kg ma düşmek istiyorum.
Cimcimenin ilk mesajı .
***4. TAKIM 306.ETAP*** topraks : (73,2/76,9 /-3,7 /%-5,05)
pegasus07 : (59 / // )
pokemon5167,8/ / / )
RrapunzelL71,9 // /)
bahar210663,1/ / /)
demmay: (61,5/60,9/0,6/%0,98) yeni üye hedef kilo 54
4.TAKIM ORTALAMASI %
günaydın kızlarrrr,
kilomu menümü yazıp çıkmam lazım bugün iş arkadaşım izne ayrılıyor iş devri yapılcak yoğun bir gün olur yine de gelmeye çalışırım
yarım kilo daha vermişim aslında daha fazla verirdim ama ada da yediğim tatlı dondurma işi bozmuş sanırım
sabah
nesfit
süt
ara
meyve çayı
öğle
4 köfte
salata
ayran
akşam
taze fasulye
3 kaşık bulgur pilavı
yoğurt
2 lt su
30 dakka koşu bandında yürüdüm
100 mekik
***4. TAKIM 306.ETAP***
pegasus07 : (59 /58,8/0,2/0,34 )
pokemon5167,8/ / / )
RrapunzelL71,9 // /)
bahar210663,1/ / /)
demmay: (61,5/60,9/0,6/%0,98) yeni üye hedef kilo 54,kilosu 2 ye bölündü
cimcimesude(///%)yeni üye hedef kilo.... kilosu 2 ye bölündü
4.TAKIM ORTALAMASI %
demmay cnm gecen haftaki kilona göremi hesapaldin sen
katildigin günki kilona göre hesaplayacaksin ve cikan sonucu 2 ye böleceksin
cimcime cogunluk evet dedigi icin takimdasin
sende aynis sekilde takima basladigin günki kilona göre yüzdeni hesapla ve 2 ye böl lütfen,bide hedefini tekrar yazarsan sevinirim
Kaptan demmay ın geçen haftaki kilosu olduğu için ikiye bölmedim cimcimenin de geçen haftaki kilosu . Ozaman iki hafta öncekini bildirsinler tekrar hesaplıyıp ekliyeyim
dogru yapmissin cnm da,yeni arkadaslar gecen haftaki kilosuna göre hesaplamislar,katikdiklari günden itibaren hesaplanip 2 ye bölünecek kilolar,ben cok uykusuzum cnm,ufaklik 5 te uyudu,6 da cocuklarin okulu icin kaktim,biraz uyiycam,sen ilgilenirmisin bu konuyla
evet cnm,kurallar böyle,olmasi gereken bu
Demmay ve cimcimenin başlangıç kilolarını bulamıyorum. İmdat lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?