Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Teşekkür ederim arkadaşlar geri dönüşünüz için

baby tamam canım kusura bakma akşamları pegasus koyuyordu listeyi onun koymadığını görünce sende iştesin belki müsait değilsindir diye ben koydum.
taşıma işlemini yaparsın sen

Kızlar günaydınlar tekrardan hemen dünkü menümü paylaşıyorm

sabah; nesfit yulaf ezmesi kuru kayısı elma süt fındık karışımı tamamı 1 kase idi
ra; sabahtan kalma yarım elma, birazcık peynir
öğle; yoğurtlu kıymalımakarna kıyması çok makarnası az
ara; 4-5 kuru kayısı
akşam;1 tabak bamya 1 dilim light ekmek
ara;1 elma
spor;45 dk. Leslie walk büütün gün ütü
su;2-2.5 litre

Pokecummmm

Akşam salata ya da yoğurtla destekleyebilirdin yediklerini , onun dışında güzel.

Bütün gün ütü acaip kalori yaaa

Akşam bamyanın yanına keşke biryoğurt yeseydin, bütün gün ütü kabus gibi, yazlıklarımı çıkardın naptın :26:

Hiç olur mu Toprakçım, ben açıklamayı beni sorumsuz sanmayasın diye yaptım, sen listeyi niye paylaştın demedim yani, ayrıca teşekkür ederim yardımcı olduğun için şekerparem.

kızlaaaaaaaarrrrrr mesajlarımı saydım 3 mesajla cezaya kalmışım( 46 mesaj

dün saysaydım fazladan 3 mesaj daha atardım :))) tabi haftanın çoğunda yok olarak yine de iyi mesaj yazmışım 500 kalorimiydi ceza
bi de kilo aldım diye ceza alıcam galiba:18: gerçi izinliydim ama yine de bu haftayı telafi etmek için çooooooookkkkkk spor yapmam gerek

***4. TAKIM 306.ETAP***
topraks : (73,2/76,9 /-3,7 /%-5,05)
pegasus07 : (59 /58,8/0,2/0,34 )
pokemon51 67,8/67,4 /0,4 /0,59 )
wuwum : (74 // / )
eftelya_blue: (64,2 /63,7 /0,5 / 0,78)
RrapunzelL 71,9 // /)
Ausencia 62,9 /62,8 /0,1 / %0,16)
bahar2106 63,1/ / /)
buyumeyenbaby72,9 /71,9 /1 /1,37)
zeynep_canan 72,8/71,8 /1/%1,37)
demmay: (61,5/60,9/0,6/%0,98) yeni üye hedef kilo 54,kilosu 2 ye bölündü
cimcimesude(66,4/66,1/0,3/%0,45 )yeni üye hedef kilo 56, kilosu 2 ye bölündü
4.TAKIM ORTALAMASI %

listenin son hali bu sanırım.. ya kafam durdu sanki bi türlü hesaplayamıyorum yanlış bişey mi yapıyorum acaba bana yardım edermisiniz gecen haftaki 71.9 bu haftaki 71.5 hesaplarmısınız kızlar

Hiç olur mu Toprakçım, ben açıklamayı beni sorumsuz sanmayasın diye yaptım, sen listeyi niye paylaştın demedim yani, ayrıca teşekkür ederim yardımcı olduğun için şekerparem.

tatlı şekerpare teşekkürler ben de kızdın sandım, yok bende sorumluluk olarak düşünmedim daha sabahın körüydü nihayetinde:)

canım benim menün güzel afiyet olsun.

tamamdır tatlım

arkadaşlar ya ben bugün yada yarın eliptik bisiklet almayı düşünüyorum ama hangi markayı alacağımı bilmiyorum hattrick marka var indirimde volt var altıs var bilemedim..çevrenizde alıp kullanan varmı yada markalrdan başka ürünü kullanan şikayetci olan yardımcı olursanız sevinirim.

tamamdır tatlım

wuwumla bahar kaldı sadece.

tamamdır tatlım

Listenin son durumu

Biraz işlerimi toparlayayım , gelip menümü de yazarım mesaj sayımı da. Buralardayım. Görüşürüz.

İnşallah wuwum ve bahar da bir an önce bildirirler de bana heyecan yaşatmazlar.

Öpüyorum sizi..

hepsiburada.comdan yorumları oku canım, sonra kafana uyanları sikayetvar.com dan incele Hakkında şikayet yoksa ya da azsa , azolanlarınne tür şikayeti var oku, öyle değerlendir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…