Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

benim bu hafta regli haftam gülüm o kadar veremem de 3.900 gram veririm dermişim
diyetisyenim 15 gün izine ayrılmış mayısın 15. de gidicem. 2 hafta aynı listeye devan edicem canikom

Hadi birlikte derse kalkıyoruz , herkese iyi akşamlar Ausla biz ders çalışmaya gidiyoruz, Birimizi burada görürseniz diğerine ihbar etsin

kızlar ben uyuyorum geçmiş ancak bitti hepinize iyi geceler
alıntılalayarak yapmaya calıstım kızlar olmuştur bu sefer artık heralde
hadin iyi uykular öpüldünüz

İyi geceler kuzum .

Sıkma canını hiç bir şeye .

Hayat insanı bazen sınar , sende isyan etmeden , güçlü bir şekilde ver sınavını .

İş olayını anlatacaktın i anlattın da ben mi kaçırdım , yarın konuşalım canım

cevap vermeden cıkamadım bak büyük yemin ediyorsun aus

Ama git desin hemen gideceğimmmmmmm , demiyor na yapayım

benim bu hafta regli haftam gülüm o kadar veremem de 3.900 gram veririm dermişim
diyetisyenim 15 gün izine ayrılmış mayısın 15. de gidicem. 2 hafta aynı listeye devan edicem canikom

Bende de o dönemden var şuan .
Sabit kalırsam hiç şaşırmayacağım

Hadi birlikte derse kalkıyoruz , herkese iyi akşamlar Ausla biz ders çalışmaya gidiyoruz, Birimizi burada görürseniz diğerine ihbar etsin

Zeynep git aus demeden şuradan şuraya gitmem

Sen tekrara başladın mı ?

Ben daha çalışmaya başlamadım yaaaa

ausencia ve çigdem siz bu hafta ders calısıcaksınız
çigdem seni ne forumda ne burda ne de facede görmiyim dersinin başına arada gel yeter
ausencia sende canım günlük 5 mesaj yazıp cıkıyorsun maşallah her yere laf yetiştiriyorsun

sınavlarınızı atlatın 7*24 cıkmayın burdan söz bende burda olurum 27 saat

Hemeeeeeen çıkıyorum , sırf fenerbahçe için ama

Bu gece bir ders bitireyim bari.

Hadi öpüldünüz hepiniz

slm kizlar,ben geldim
bi bakip yatayim,dünden uykusuzum

aus fener kazandimi dün
:44:
bahar issizlik var cnm,iyi düsün cikacaksan

zeynep bende korktum valla,o neydi öyle,bu hafta kacamak yapani sana havale edecem

haftaya genel listeyi biz hazirliyoruz,su liste hazirlamayi ögrenin,onuda ögretecem size,her üye bilsin,ben olmazsam kalmasin

bide listemi yazmadim onu yazayim

sabah
2 dl ekmege peynirli tost,salata
ara
1 avuc leblebi,yarim elma
ögle
1 kase corba,3 köfte,1 dl ekmek
ara
1 bardak ayran,kalan yarim elma
aksam
yarim kabak dolmasi,1 biber dolmasi,2 sarma,ayran,1 kepce corba

su
2,5 lt
spor
1 saatyürüyüs,1 saate yakin bisiklet turu

kızlar ben uyuyorum geçmiş ancak bitti hepinize iyi geceler
alıntılalayarak yapmaya calıstım kızlar olmuştur bu sefer artık heralde
hadin iyi uykular öpüldünüz

canım benim sen işten mi ayrılıyorsun ben mi öyle anladım ? :44: iyi geceler arın sabah görüşürüz

kaptanım haftaya liste sırası bende ben bilmiyorum sakın bir yere kayıp olma rezil olurum millete birde genel liste annnnnnnnnn kızlar burda olun beni yalnız bırakmayım valla cıkamam içinden

akşam cok olmus sevgili kaptan dolmalar sarmalar içi pirinc dolu yemeyin bence
pegasusu canım genel liste derken bütün takımların kilo hesaplamalarını ben mi yapıcam ne yapcam nasıl olucak anlatsan yarın biraz ben şimdiden stres yaptım uyuyamam bir hafta artık üffffff panik yaptım ya

yok cnm,sen simdilik bizim listeyi yap,yeterli

az yedim ama ya,benim dolma kapasiten baya yüksektir

genel listeyi ben yaparim bu hafta.ama herkesin ögrenmesinden zarar gelmez

paylasilan listelerden 1. den 10. ya kadar belirleyip,sonuc topigine kaydediyoruz,bide bireysel 3 ü cikariyoruz

kaptanım haftaya liste sırası bende ben bilmiyorum sakın bir yere kayıp olma rezil olurum millete birde genel liste annnnnnnnnn kızlar burda olun beni yalnız bırakmayım valla cıkamam içinden
genel listeyi ben yaparim cnm,sen bizim listeyi yap

hastalik olmazsa burda olurum,bu gün olamadim mesela

genel listeyi ben yaparim cnm,sen bizim listeyi yap

hastalik olmazsa burda olurum,bu gün olamadim mesela

daha kendimi ekleyemiyorum kaptan bizim takımı nasıl yapıcam bilmem
tek tek anlatıcaksınız bana o zaman :) size güveniyorum dahada yapamadım topraksa müracat ederim

kızlar iyi gecelr;
çok yorgunum güç bela geçmii okudum.
bugün ababmlar geldiler ankarada işleri varmış. bütün günüm temizlik vyemek alıverişle geçti. ben kalmalarını beklerken yemekten sonra gittiler işleri varmış.

bende kırılan tabaklarım filan vardı onları mağazaya götürdüm, değişim işleri filan da vardı.

öyle kızlar yorucu ve üzücü bir gün geçirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…