Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

dünkü menüm: sabah 1 dilim ekmek 1 dilim peynir 2 zeytin domates kırmızı biber tarçın karanfil çayı.. ara öğün:elma öğlen haşlanmış tavuklu yoğurtlu salata,1 kepçe çorba ara elma akşam 4 kaşık yeşil fasulye,2 kaşık bulgur pilavı cacık 2 lt.su 1 saat yürüyüş 15 dak.spor aletlerinde çalıştım :)

merhaba,o kadar yazdim net gitti,yazilanalrda gitti
tekrar yaziyorum,önce bu haftaki derecemizi bildirmek istiyorum

***4. TAKIM 306.ETAP*** ETAP 7.

haftaya ayni düzen devam,kilo veremeyenler ve alanlara fena cezalar vercem artik,

sabah
1 dl tam bugday,1 haslanmis yumurtali salata
ara
1 bardak portakal suyu,5 kraker
ögle
2 dolma,3 kasik yogurt
ara
3 cilekli süt
aksam
1 biftek,salata,ayran,1 dl ekmek(pizza yapmistim yemedim,haftaya iyi sonuclar almak adina)
su
2 lt
spor
1:30 dk yürüyüs,200 mekik

bu hafta kacamak yapmak yok,herkes dikkat edecek

Dün gece 22 :00 ye kadar geldim sonra devam edicem. Öpüyorum sizi malzeme svek aracı geldi. Çok işim var . Görüşürüz.
kolay gelsin,görüsürüz
afiyet olsun,ekmek az olmus,aksam pilavdan dolayi yemememn iyi olmusta,öglen neden ekmek yemedin:44:
canım ben sana geçmiş olsun demedim galiba hep okuduğumda aklımdaydı ama sonra yazmamışım sanırım, üzgünüm canım çok geçmiş olsun, yavrunun biran önce iyileşmesi dileğiyle...
tesekkürler cnm,benim
gecti sayilir,dün vücudu su cicegi cikarir gibi kabardi,hemen nöbetci doktora götürdük,allahtan bisey yokmus,2-3 gün atesi vardi diye iyilesmeye yakin bazen vucuda atiyormus:44:

afiyet olsun cnm,aksam az olmus sanki:26:

bencede calis,erkek eline bakma
bahar ekmek yok,simit cok,kus kadar yenmis ögünler ve bide baklava
bir daha böyle listelerle gelirsen uyari vericem

baklava icin250 klaorilik ceza ve gece yedigin icin 100 mekik,ayrica bu hafta sabit oldugundan 30 dk ek spor cezan var

demek kazandi fener,kupayida alirsa bize ne ismarlican

hadi kutlayalim cnm,ödül yok ama,kuru kuru kutluyoruz
afyet olsun cnm,sorunsuz atlatmissin

afiyet olsun cnm,ne güzel yemissin,1 hafta gecti sayilir artik istek azalir,diyette normale döner,sporada basladinmi,bu hafta bireysel derece alirsin

bende menümü yazıyım dısarı cıkcamm
sabah 2 dilim ekmekle peynirli tost domates 4 zeytin 1 bardak çay
ara 1 muz
öğlen 4 kasık pırasa 2 dilim ekmek 3 kasık yogurt
ara 1 elma
ara 1 bardK süt
akşam 8 kaşık kuru fasulye salata 2 dilim ekmek
su 2 lt

pegasus benim gecen haftadan kullanmadıgım ödülüm vardı haftaya kullan demistin onu bugun kullanmak istiyorum

yediklerin güzel,afiyet olsun,spor niye yok
kullan cnm,bu gün kullanman iyi olur cumaya kadar toparlarsin

Menün güzel canım, aktivitende iyi

Gonca abla günün güzel geçmiş, tebrik ederim yalnız menünü bizim gibi alt alta yaz ki okumak takip etmek kolay olsun

Serbest öğünde yapamayacğım ben, bunu telafi etmemiz gerek :26: Menün güzel kaptanım

Menün güzel canım, tebrikler

Kızlaar diyetiyenden geldim ve bugün ki diyetisyenimin gafı 1.8 vermişsin 3 kilosu da yağ çokk iyi dedi, bende dedim nasıl o kadar vermiş olabilirim, geçen hafta 60.8 dim yağ oranıımda 3 kilo artmıştı ( direnç durumlarında görünürmüş) Aaa öyle mi dedi ben buraya yazmayı unutmuşum Çok canım sıkıldı, inşallah son gidiişimdi önceki listemden verip gönderdi beni...

Sonuçolarak benim tartımın 800 gr fazla gösterdiğini, bu hafta 60.1'e indiğimi yağ oranımındageöen hafta fazla görülen 3 kilo yağın gittiğini gördüm

Kıbrıs'ın sıcağı taa ordan sizimi baydı,niye kimse yok Bugün misafirim var akşama, etimekli tatlı ve patatesli kek yapacağım,patatesli keki kalorisi çok düşük akşama yemek niyetine acaba 1-2 dilim yiyebilir miyim acaba? un sadece 1 çay bardağı ve hiç sıvı yağ falan yok , İçinde azun olduğu için ekmek tüketmesem, Tarifi bu;

5-6 haşlanmışpatates
1 su bardağı yoğurt
1 çay bardağı un
3yumurta
kabartma touz, biraz tuz ve nane

Patatesleri küp küp doğrayın, tüm malzemeleri ekleyip karıştırıp yağlanmış tepsiye dökün pişirin. Üzerine yoğurtla, ister yoğurtsuz servis edin..

ne diyorsunuz kızlar? Ablamın tarifiydi bu kulakları çınlasın

Son düzenleme:
13 ugursuz sayilir ama zeynosum,sanami inanalim,kehanetleremi:18:
keramet felan yok canım 1453 sayısını toplarsan 13 eder 1453 de İstanbul fet edildi ve 13 sayısının uğursuz olduğu tamamem hiristiyanların uydurmasıdır ama benim uğurlu sayım kaptanım

patates baslı basına nişasta canım ama yemek istersen sen bilirsin bence yeme cigdem 1 dilim tam buğday ekmeği daha iyi

anlamadım tatlım ne dedi diyetisyenin :44:

anlamadım tatlım ne dedi diyetisyenin :44:

Ablacım geçen hafta kilom 60.8 çıkmıştı, yağ orabımda 3 kilo fazlalaşmış görünüyordu, 3 kilo yağ için merak etme vücut direnç gösterdiğinde vücut bu tür şeyler yapar dedi, bende tamam dedim bu benim geçen haftaki durumumu not almamış seyir defterine...

Bu hafta tabi geçen haftadakileri not almadığı için kilom 60.1 , yağ oranımda eskisine dönünce (3 kilo eksik);
-aa dedi 1.8 kilo vermişsin bu hafta ve 3 kilo yağ vermişsin
-Bende dedim nasıl olur? Geçen hafta 60.8'dim , şimdi 60.1'im yani 700 gr vermişim
-Hadi ya ben geçen hafta yazmamışım senin durumunu dedi

Yanikadın güya beni takip ediyor ama benim hakkımda bilgileri biletutmuyor, tabi her 5 dakikada bir danışan girince hangi birini not alsın, bugün soracağım sorular vardı, o kadar acele ettirdi ki beni hiç birini soramadım.

kaptanım menün cok güzel
bir hafta salı verdiler takımdaki kızlar kendilerini biraz sıkı iyi olucak en ufak bir kaçamağa dahi müsemma gösterme kaptanım bas cezayı ben gecen hafta derece yaptım hiç kaçamak yaptım mı hıııııı kızlar yaptım mı

baharcıgım bir daha simit yemek yok onun yerini yam buğday ekmeği 2 dilim ve peynir ye birde yeşil caya başla canım metabolizma hızlı calısıyor

gülümmmm menün cok güzelllll de sen niye gram gram kilo veriyorsun anlamadım yav :44: :44:

bebeşim benim menün güzel ama arka arkaya 2 keremi ara yaptın canım

bende ciktim kizlar,etrafi toplayip disatri cikicam,görüsürüz

kolay gelsin kaptanım

kadın umursamıyor herhalde demiştim benim gözüm hiç tutmadı çiğdem diye en baştan cıcık olmuştum spor yapma demişti ya sana
ne karar aldın ablam haftaya devam edicekmisin diyetisyene

dünki menümü yazıyım
sabah 2 bardak sıcak su 50 defa parmak ucunda zıpladım
2 dilim tam.bug.ekmegi ve 1 kk kadar peynirli tost
bolll maydonoz
1 kupa 7si bir arada yeşil çay
ara 1ç.bardagı ayran
öğlen bol salatanın içine 6 yemek kasıgı yesilmercimek
3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
ara 1 portakal
akşam
6 kaşık pırasa yemeği
1 dilim ekmek,
3 kaşık yoğurt
boll salata
ara 1 elma 1 ç.bardagı süt
su 3 lt
spor 45 dakika hoca ile 30 dakika kendim ve yarım saatten fazla yürüyüş

kadın umursamıyor herhalde demiştim benim gözüm hiç tutmadı çiğdem diye en baştan cıcık olmuştum spor yapma demişti ya sana
ne karar aldın ablam haftaya devam edicekmisin diyetisyene

vallahi ablacım devam etmeyeceğim, bu hafta 6 gün sabah kahvaltısına sütlü k*flakes ve light kola yazmış, sabah sabah kola mı içilir, hoş ben 6 yıldır kola içmiyorum ama

harikasın ablacım

Cuma

Sabah
yarım gevrek
şekersiz çay

Ara yok (Ara aklıma geldiğinde öğlen olmuştu)

Öğle

1 kabak dolması ( çeyrek kabak )
1 kase çorba
cacık

Ara

2 peksimet

Akşam

1 küçük boy ıspanaklı gözleme

Gece kaptandan izin almama rağmen pasta yemedim
Yarım torpil

İlerleyen saatlerde

muzlu süt

Allah ım bu nasıl bir menü ?

Su 2 lt
Spor yok :-(

Geçen hafta hep düzenli beslendim 1 kilo verdim spor da düzenliydi.

Pazartesiden itibaren tekrar düzene giricem inşallah bu hafta yine kilo vermek istiyorum çok motive oldum çünkü.

Bu arada , 6 . takım patlama yapmış resmen, Kişiselde ilk üç de 6. takımdan, takımlar arasında da 1. olmuşlar. Casusluk mu yapsak ne ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…