Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Demmay sen o diyetisyeni bırak canım, biz senin yediğini içtiğini, sporunu , suyunu, kaç kilo vermişsin kaç kilo almışsın takibini ondan daha iyi yapıyoruz. Üstelik de bir kuruş para almıyoruz

Son düzenleme:
Baharcım , geçmişi okudum ama göremedim , neden sıkıldığını, işten neden ayrıldığını merak ediyorum. Neler oldu canım ? İyi misin?

Gayet güzel menü canım

Demmaycım paylaştığın diyetle ilgili yazı da, patatesli kek de çok güzeldi. İkisini de değerlendiricem. Teşekkürler...
Keki tavsiye ederim canım
Demmay sen o diyetisyeni bırak canım, biz senin yediğini içtiğini, sporunu , suyunu, kaç kilo vermişsin kaç kilo almışsın takibini ondan daha iyi yapıyoruz. Üstelik de bir kuruş para almıyoruz
Çok doğru söylüyorsun.. Bende geçen hafta yürüyüş vs iyidi, pazartesi bende döneceğim düzenli spora

Arkadaşlar biraz canım sıkkın . Az önce eve geldim , çok sevdiğim bir arkadaşım 21 aylık kızı yoğun bakıma kaldırılmış. Şeker değeri çok yüksek çıkmış.
Sizlerde dua edin , bu gece yoğun bakımda olacak.

Canım yaaa, Allah şifa versin, inşallah iyileşir, kıyamam yaa , küçücük melek daha. Allah yardımcısı olsun...Bize de haber ver...

Canım yaaa, Allah şifa versin, inşallah iyileşir, kıyamam yaa , küçücük melek daha. Allah yardımcısı olsun...Bize de haber ver...

Veririm canım

Bu forumdan arkadaşım zaten annesi.

Böyle bir sıkıntı çöktü içime işte . Dünya güzeli bir kız .

Sen ne yaptın , nasıl geçti gecen ?

Allah acil şifalar versin canım, sevdiklerine bağışlasın Rabbim

Bana mı diyorsun canım ?

Yok yahu aşkolsun , canım sıkkın öyle kafa dağıtmaya hem de sizde dua edin demeye girdim.

Canım yaa , şaka yapmıştım öyle laf atayım diye, sonra okudum zaten canının sıkkın olduğunu ...

Veririm canım

Bu forumdan arkadaşım zaten annesi.

Böyle bir sıkıntı çöktü içime işte . Dünya güzeli bir kız .

Sen ne yaptın , nasıl geçti gecen ?

İyi kafa dağıttık işte, güzeldi, doğum günü kutladık ...

Kızlar ben bu gece de yokum, yeni evlenen arkadaşlarımız var onlara gidicez ev gezmesi var yani bu gece. Kaçta geliriz Allah bilir? İyi bir hafta sonu diliyorum. Kendinize iyi bakın , hoş ve sağlıkla kalın...

afiyet olsun,ekmek az olmus,aksam pilavdan dolayi yemememn iyi olmusta,öglen neden ekmek yemedin:44:

öğlen açıkçası canım bişey yemek istemedi mecburen yedim,birde benim ekmek ve suyla pek aram yoktu suyu içiyorum zorla ekmeğide kahvaltı dışında ve ekmek arası bişeyler yoksa yemiyodum eskiden şimdi yemeye çalışıyorum ekmek arasını ve abur cuburu çok seviyodum onlarıda uzun süredir yememeye çalışıyorum :)

evet zeynep abla diyet listemde öğlenden sonra iki ara var

harıka sensin balım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…