Cuma
Sabah
yarım gevrek
şekersiz çay
Ara yok (Ara aklıma geldiğinde öğlen olmuştu)
Öğle
1 kabak dolması ( çeyrek kabak )
1 kase çorba
cacık
Ara
2 peksimet
Akşam
1 küçük boy ıspanaklı gözleme
Gece kaptandan izin almama rağmen pasta yemedim
Yarım torpil
İlerleyen saatlerde
muzlu süt
Allah ım bu nasıl bir menü ?
Su 2 lt
Spor yok :-(
Keki tavsiye ederim canımDemmaycım paylaştığın diyetle ilgili yazı da, patatesli kek de çok güzeldi. İkisini de değerlendiricem. Teşekkürler...
Demmay sen o diyetisyeni bırak canım, biz senin yediğini içtiğini, sporunu , suyunu, kaç kilo vermişsin kaç kilo almışsın takibini ondan daha iyi yapıyoruz. Üstelik de bir kuruş para almıyoruz
Ne oldu beğenemedin mi şekerim, bakıp çıktın hemen ?
Arkadaşlar biraz canım sıkkın . Az önce eve geldim , çok sevdiğim bir arkadaşım 21 aylık kızı yoğun bakıma kaldırılmış. Şeker değeri çok yüksek çıkmış.
Sizlerde dua edin , bu gece yoğun bakımda olacak.
Canım yaaa, Allah şifa versin, inşallah iyileşir, kıyamam yaa , küçücük melek daha. Allah yardımcısı olsun...Bize de haber ver...
Arkadaşlar biraz canım sıkkın . Az önce eve geldim , çok sevdiğim bir arkadaşım 21 aylık kızı yoğun bakıma kaldırılmış. Şeker değeri çok yüksek çıkmış.
Sizlerde dua edin , bu gece yoğun bakımda olacak.
Bana mı diyorsun canım ?
Yok yahu aşkolsun , canım sıkkın öyle kafa dağıtmaya hem de sizde dua edin demeye girdim.
Veririm canım
Bu forumdan arkadaşım zaten annesi.
Böyle bir sıkıntı çöktü içime işte . Dünya güzeli bir kız .
Sen ne yaptın , nasıl geçti gecen ?
DEmmay patatesler haşlanmayacak di mi, çiğden doğranacak ?
evet zeynep abla diyet listemde öğlenden sonra iki ara varkaptanım menün cok güzel
bir hafta salı verdiler takımdaki kızlar kendilerini biraz sıkı iyi olucak en ufak bir kaçamağa dahi müsemma gösterme kaptanım bas cezayı ben gecen hafta derece yaptım hiç kaçamak yaptım mı hıııııı kızlar yaptım mı
baharcıgım bir daha simit yemek yok onun yerini yam buğday ekmeği 2 dilim ve peynir ye birde yeşil caya başla canım metabolizma hızlı calısıyor
gülümmmm menün cok güzelllll de sen niye gram gram kilo veriyorsun anlamadım yav :44: :44:
bebeşim benim menün güzel ama arka arkaya 2 keremi ara yaptın canım
kolay gelsin kaptanım
kadın umursamıyor herhalde demiştim benim gözüm hiç tutmadı çiğdem diye en baştan cıcık olmuştum spor yapma demişti ya sana
ne karar aldın ablam haftaya devam edicekmisin diyetisyene
vallahi ablacım devam etmeyeceğim, bu hafta 6 gün sabah kahvaltısına sütlü k*flakes ve light kola yazmış, sabah sabah kola mı içilir, hoş ben 6 yıldır kola içmiyorum ama
aklına ne gelirse yazıyor yani senin diyetisyen hangi üniversite mezunu yaşı kaç çok merak ettim çigdem
harikasın ablacım
:44: :44: diyetisyenin mi yazdı kuzumevet zeynep abla diyet listemde öğlenden sonra iki ara var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?