Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

çok geçmiş olsun inşallah iyileşir küçük kuzu

menün güzel begendim

slm ben geldim ranpunzelin ablasıyım 7. takımdan transfer olcam ama orada da şuan izinliyim bir süreliğine ayrılmıştım takımdan

Son düzenleme:

aramızda kalsında sanki biraz atıyorlar gibi geldi hepsi tartıya cıksın resim ceksin eklesin inanıyım bende baktım biraz sallamıslar kuzum :) :)

beiraz dengesiz olmus cnm

kuzuya allah şifa versin annesine babasına bagıslsın iyi olucak teyzesi allahın izni ile

bencede bırak canım burası diyetisyenden sıkı sende azimlisin :)

bunu yapıyodum ben bazen kabaklada güzel oluyo daha hafif oluyo hemde :)

süpersin Zeynep ablacım :)

bende güzelde muzlu sütüde içmeyeydin iyiymiş:)

harıka sensin balım :)

Ablacım genç bir diyeiyen taş çatlasa 27-28 yaşında, burada lefke üniden mezun

slm ben geldim ranpunzelin ablasıyım 7. takımdan transfer olcam ama orada da şuan izinliyim bir süreliğine ayrılmıştım takımdan

Hoşgeldiniz

evet zeynep abla

Benimde listemde ikindin 2 tane ara var, hatta sabah bile 2 tane ara vermişti , ben 1 kere yapıyordum

ben haşlamadan yapıyorum pişiyo :)

kabaksa pişer ama patates pişmiyor

patatesde pişiyo çiğdem küçük küp küp doğruyorum ben pişmediği oladı ama haşlamakta farketmez güzel oluyo sarımsaklı yoğurtla

kimseler yok bugün yürüyüşe gitmedim çarşıda çok gezdik baya yorgunum :)

günaydın hanımlarrrr :) çok pozitifim çokkkkk :) bana takılın bugün kızlar
hemen menümü yazıyım
sabah 2 bardak sıcak su 50 defa parmak ucunda zıplama
1.5 dilim tam bug. ekmegi
1 domates
bol maydanoz
4 tane ceviz
1 kk kadar beyaz peynir
bol maydonoz
1 kupa yeşil cay
ara
1ç.bardagı ayran
öglen
bol salata
2 parca tavuk kanat
1 dilim t.bug. ekegi
3 kasık yogurt
ara 1 elma
1ç.bardagı süt
akşam
6 kasık türlü
3 kasık yogurt
bol salata
ara 1 portakal
1.ç.bardagı süt
1 kupa 7si bir arada bitki cayi
su 3 lt
spor 45 dakika hoca ile
30 dakika kendim spor aletleriyle
110 dakika yürüyüs (8.5 km)
447 kalori yakmısım :)

Son düzenleme:
kızımla beraber yürüyüsümüzü yaptık geldik
yarın sabah dilberde benimle beraber spora baslıcak 15 gün benimle gidip gelicek :) kilo vericekmiş 58 kilo 55 düşün gidene kadar

Merhaba, bekliyoruz gelmenizi.

aramızda kalsında sanki biraz atıyorlar gibi geldi hepsi tartıya cıksın resim ceksin eklesin inanıyım bende baktım biraz sallamıslar kuzum :) :)

Aaa olabilir mi dersin öyle birşey? Ama öyle birşey varsa çok ayıp ve gereksiz. Sonuçta ben kilo vermedikten sonra verdim desem kimi kandırıcam, burda amaç sadece yarışma sonucu değil ki önemli olan benim kilo vermem değil mi kimi kandırıcam yani? Bizim takımı bu yüzden çok seviyorum, alıyorsak aldık, veriyorsak verdik diyoruz. Samimiyet var , herkes birbirine inanıyor beni buraya bağlayan bu işte...

beiraz dengesiz olmus cnm

Ayy sorma hem de nasıl. Ama cuma günü halimi bir görseydin, içler acısıydı , gündüz işle takım arasında mekik dokudum yemek falan aklımda yoktu vaktim de yoktu. Akşam da dışardaydım doğum günü kutladık. Diyete başladığımdan beri en kontrolsüz günümdü.

Haklısın, gece dışardan geldik, dışarda pasta yerim diye akşam öğünümü atladım , ama karnım acıktı gözleme yedim dışarda. Tabi gözleme hamur işi ne kadar tok tutar ki, gece döndüğümde açlıktan ölüyordum muzlu süt yaptım kendime, keşke sade süt içseydim ama açlıktan gözüm dönmüştü. Kaptanın lafına geldim yine, yiceğini ye ama öğün atlama diyor, sporla telafi edersin diyor. Bir kere daha ,haklı çıktı.

patatesde pişiyo çiğdem küçük küp küp doğruyorum ben pişmediği oladı ama haşlamakta farketmez güzel oluyo sarımsaklı yoğurtla

Allah nasıl canım çekti, Bugün Allah izin verirse yapıcam inşallah...

Zeynep abla her zamanki gibi süper menün de sporun da. Daha önce parmak ucunda 30 kez zıplıyordun dimi artmış heralde sayı ben de denedim bugün sabah değişik bir hareket. Ekmek sayısı da azalmış mı yoksa dün için mi öyle icap etti?

Son düzenleme:
Günaydııııın. Sabah 6 dan beri ayaktayım. Temizlik bitti, balkonlar yıkandı, spor yapıldı , duş alındı, saç baş makyaj yapıldı şimdi sahile kahvaltıyaaaa...

Umarım iyi bir pazar geçirirsiniz...Dünkü menüyü gelince yazıyım, beni bekliyorlar...

Wuwumdan hala haber yok dimi? Nerde bu kız ya?

Menün çok güzel ablacım , maaşallah diyorum yine sana
kızımla beraber yürüyüsümüzü yaptık geldik
yarın sabah dilberde benimle beraber spora baslıcak 15 gün benimle gidip gelicek :) kilo vericekmiş 58 kilo 55 düşün gidene kadar

Dilber zaten zayıf, ne gerek var , bence seni kıskanmış Zeynep abla

Ohh hamarat kadın,iyi eğlenceler canım, wuwumdan hala haber yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…