Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ya küçücük alet ne işe yarıyomuş benimkini arkadaş istedi ben de verdim, vermesemiydim acabaneyse açgözlülük yapmıyım bizde birsürü alet var nasılsa o da zayıflasın barim :))))

boşwer ya sende varmış bir sürü o zaman iyiki vermişssin diyorum paylaşmak güzeldir :)

ay ben en son toprağa hamile olmadan önceki sene bikini giymiştim ne kadaaaaar uzun zaman geçmiş, bu sene ben de giyebilirmiyim acaba:26: şimdi bana zor geliyo o kadar sene mayodan sonra utanırmıyım ki

az olmuş öğlen ve ksam doyurucu görünmüyo
geçmiş olsun mantı biraz fazla olmuş onun dışında sorun yok
5 tanemiii o eskiden di artık okadar ymek yok
sporlarını okurken yoruldum sen yaparken yorulmadın mı :)
güzel olmuş
güzel olmuş kolay gelsin
akşm haricinde güzelll
3 dilim piizzaaa
begendmm
yarışın birincisi belli oldu mu nee
Ya kizlar su dunki gosterdiigm alet kafama takildi annemde verecegin 3-5 kilo icin almaya degermi diyor
Faydasini gorurmuyum kizlar gercekten ya
neden öyle dediki annen 3 5 kilo vermek için değil kilonu korumak için almalısın bence

beğendim menünü..spora fazla yüklenmişsin

güzel olmuş menü ve spor.
menü ve spor güzel beğendim.
ay ben en son toprağa hamile olmadan önceki sene bikini giymiştim ne kadaaaaar uzun zaman geçmiş, bu sene ben de giyebilirmiyim acaba:26: şimdi bana zor geliyo o kadar sene mayodan sonra utanırmıyım ki

ben en son kızım 2 yaşındayken giymiştim bikini tekrar giymek istiyorum ama bu sene pek mümkün değil sanırsam.

dünkü menümü de yazıyım daha doğrusu kopyala yapıştır yapıyım hehe aynı seyleri yediğimiz için aynı menü

sabah 1 yumurta domates salatalık 1 dilim peynir 5 zeytin 2 dilim ekmek 1 bardak çay

ara 1 elma 3 kflakes diyet kraker yeni çıkanlardan

ara 1 bardak süt

öğlen 4 kasık bulgur yanında
domates salatalık
bakla salatası
1 kase puding (listede var)

ara 1 elma

akşam 4 kasık mercimek 2 dilim ekmek salata 3 kasık yoğurt

spor 1 saat yürüyüş 15 dk twist step

su 2 lt

ohhh götürün pudingleri kayıt ettim bu hafta başka sütlü tatlı yoktur sanırım di miiiiiii

e güzel olmuş tabiki:)

sporun çok olmuş bencede ama menün gayet iyi

Menün gayet iyi,pudingin kalorisi nedir acaba :26:

çok güzel ya aynı böyle oldum izlerken .. hemen almalıyım

aynen canım bendehiçbilmiyordum bu kadar faydasının ve çokbölgeyi çalıştırığını ama farkettimyan bölgelere bir faydasını göremedim

yarışın birincisi belli oldu mu nee

Korkutma beni :18::18:

Bende yorumumu kopyala yapıştır yapayım bari

1 kase puding 250 kaloriymiş, 1 Adet Algida Max Vanilyalı Dondurma 150kaloriymiş ,puding yerine max'ı tercih ederim

hemen dünki yediklerimi yazıyım sonra kabak yemeği yapacağım kendime evede fırında tavuk :)
sabah 2 bardak sıcak su
50 defa parmak ucunda zıplama
1 dilim tam.bug.ekmeği
3 tane ceviz
1 kk kadar hellim peynir
bol maydonoz
1 yumurta
1 kupa yeşil cay
ara
1 kutu süt
öğlen
3 tane köfte
bol salata
1 dilim ekmek
ara
1 elma
akşam
4 kasık ıspanak yemeği( bitti sükür :))
3 kasık yoğurt
1 dilim ekmek
ara
1 ç.bardagı süt
2 tane kayısı
su 3 lt
spor
45 dakika hoca ile
30 dakika kendim
100 tane mekik
akşam 1 saat hızlı tempoda arada kostum yürüyüş

1 kase puding 250 kaloriymiş, 1 Adet Algida Max Vanilyalı Dondurma 150kaloriymiş ,puding yerine max'ı tercih ederim

ben max sevmiyorum şöyle yedin mi magnum ya da cornetto disk falan yiycen ki onlarda 400-500 arasındaydı sanırım

Birlikte zayiflicaz canim biraz daha sporunu arttiririsan sorun kalmicak bence
Guzel canim menun ve sporun
Aaaayyy ne guz zayiflamissin canim ya insallah bi daha hic almazsin
Gozlerime inanamadim :) nasil calistiriyo o ole ben bunuda alim en iyisi benim sorun yanda cunku :)
çok güzel ya aynı böyle oldum izlerken .. hemen almalıyım
Senmi benmi valla:)
menü güzel, sporunu da yapmışsın hadi bakalım gitsin kilolaarrrrrrr

menün de sporun da çok güzel, ispanya güzel görsün diyosun yani :)

albüm süper olur, herkesi heveslendireceği kesin bekliyoruz
Beni cokkkk heveslendirir yaa keske simdi koysa
ya küçücük alet ne işe yarıyomuş benimkini arkadaş istedi ben de verdim, vermesemiydim acabaneyse açgözlülük yapmıyım bizde birsürü alet var nasılsa o da zayıflasın barim :))))
:) sende alet cok canim yaaa
Insallah bende ole olucam
Guzelcanim canim menu ve spor
kızlar buna bakmanız gerek, zaten çok severim doğan cüceloğlu'nu... okurken resmen ağladım

http://www.kadinlarkulubu.com/kisisel-gelisim/622781-dogan-cuceloglu-yazilari.html#post30484158
Gercekten guzel anlatilmis bunu ayni kardesimede yapmam gerek 17 yasinda ve tam kudurma zamani dersin yuzune bakmiyo

çok iyi Zeynep abla..
ben max sevmiyorum şöyle yedin mi magnum ya da cornetto disk falan yiycen ki onlarda 400-500 arasındaydı sanırım

ben max severim hemde çikolatalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…