Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

menü ve spor güzel :)

Sıcaklardan mı yemiyorsun canım ? Menün az geldi bana sanki :26:

Akşam az olmuş ama kısır yenilince de tıkanıyor insan , onun haricinde güzel canım

Bende kampa girmek istiyorum bendeeeeeeee

Olmamış , az olmuş , beğenmedim , trambolin 1 dakika yeter , mekik 5 tane

3 dilim olmasaymış iyiymiş de

Bu hafta cidden tırt çıktım yahuuu , okuyup üfledin mi oralardan beni ne yaptınnnnn

Yürüyüşler süper , akşamda öyle ama öğlen çok çok az olmuş

Her durumda açığı kapatırız evvelallah
Rapor işi güzel olmuş

geçmiş olsun .tabi yidin mantıyı hem ameliyat olcan hemde bu kadar tombilikususn ahı tutmuştur tabi.neyse şimdi yi bakam ameliyattan sonra hep hafif beslenmek zorunda kalçan nasılsa nihahahaha

Eveeet ya bir de o var değil mi ? Hiç düşünmemiştim . Safra alınınca o yasak bu yasak diyecek şimdi doktor

Çok incesin canım , akşamki çıkarma operasyonumu göz önüne alıp , ceza indirimine gitmen gözlerimi yaşarttı :2::2:

Duş almak 1 sa 84 kalori yakıyormuş , 8 saat duş alsam olur mu acep

Yok yok hemen bir spor programı ayarlıyorum kendime kaptanım

Spor çok güzel ama öğünler çok az , eskisi gibi dengeli değil

Ya müthiş yaa , bende var , yapmıyorum bu aralar .Hemen başlayayım hem de cezamdan düşeriz birazını

Güzwl menü de sen az geliyorsun çok o güzel olmuyor :26:

Bende cevabı kopyala yapıştır yapayım dedim ama sen geliyorsun canım

1 kase puding 250 kaloriymiş, 1 Adet Algida Max Vanilyalı Dondurma 150kaloriymiş ,puding yerine max'ı tercih ederim

Şahsen 100 kalorili fazla olsun puding olsun bana da

1.800 gram yagdan gitmiş ve 1.5 kilo vermişim :)

Çook beğendim menünü de sporunu da iki gün daha böyle devam et...

Alemsiniz yaaaa...

Hayıııııııırrrrrrrr , hemen toparlandım şekerim , fazla heveslenme

Poğaçalar olmamış kuzum yaaa

Öğle az olmuş , 2 tabak doyurucu olmuştur ama dengeli olmamış canım

Süpersin şekerim yaaa , sana ne yazsam bilemedim , utandım kendimden :78::78:

Patates , ekmek ve dolma aynı öğünde olmasaymış iyiymiş güzelim

Yaaaaa ben okey çok severim ve çok pis taş çalarım
Çok fazla bişey yok canım yaa , sana öyle gelmiş

Olmamış 5-6 kaşık helva az . 15 -16 kaşık olsaymış , iyiymiş

Tamamdir canim 500 kaloriyi not aldim oteki sporu hafta sonu yapicam insallah su uzerimdeki stresler bi gitsinde isle ilgili seyler cikti simdide amaan amaan sende ne dert kupuymussun diceksiniz az kaldi :)
İşte geldim buradayım ve hemen muhteşem menü yorumlarımla geçmişe dönüyorum

Ben dönene kadar giden olursa , herkesi
Tama ben gidim o zaman cezana kabul :) op op op

Guzel menu kaptancimm sporda ayne n :):)

Sirkeli sudan nefret ettiğim kadar hiç bir şeyden nefret edip tiksinmedim, faydası olmasıda daha da canımı sıkıyor,içemiyorum yahu

Canım menün gayet iyi, koşuşturmuşsunda süper

Yaprak sarma kaç tane yediğini yazmamışsın, menün ve sporunda gayet iyi

Canım nogger dışında ben fazla birşey göremedim , spor olmaması göze çarpıyor bir tek

Menün güzel bir spor eksik, plates takip etsen internetten, plates terletmiyor ama şekle sokuyor en azından, SAbahları hellim yok mu artık ?
[/QUOTE]

Kızlar spor konusunda siz yazdıkça daha çok moralim bozuluyor ve kendime kızıyorum, Arkadaşlar yorulmamak için ve sıcaklardan yapamıyorum, dediğim gibi Haziran'ın 2'sinden sonra telafi edeceğim söz size..

menün güzel canım spora birşey diyemiycem yine, yüzme şansın var mı ya da ne zaman olacak? hem çok iyi bir spor hem de serin :)))

Yok Canım, eşim çok yoğun, çocukların okulu ve derslerim var malum, Haziran'ın 2'sine kadar yüzmeye gitmeyeceğiz, ondan sonra inşallah

Menün ve sporun çok iyi canım

Bende ona benzer çıkacak sanırım 600-700 gibi

Un helvasına bayılırım ben , söylemesi ayıp nefis yaparım Bol tereyağlı , cevizli ve kuru üzümlü yaparım .

Son düzenleme:
Iyi günler
yazilanlara baktim,havanin sicakligindan bahsedilmis,birazda buraya gönderseniz ya o sicak havadanyagmurdan biktik,yalan degilse bu gun karla karisik yagmur diyordu haberlerde

yediklerimi yazip cikacagim,bu gün gelemem artik,yarin aksam cikacagiz,valizleri hazirlayip,buralari toparlayacagim,yarin abah kilomu bildiririm...

daha öncede bildirdigim gibi dün ayran detoksu yaptim,nasil oldugunu merak edenlere tarifi vereyim...

1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı şekildedir.
Sabah saat 09-10 kahvaltı:
1 dilim kepek ekmek,
1 yumurta,
az miktarda Beyaz Peynir ve
(bolca yenebilir) domates, salatalık, yeşillik
En son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin.
Tarif
2 litre yağsız ayranın içine 2 adet salatalık (rendelenecek)
4 yemek kaşığı haşlanmış bulgur,
4 yemek kaşığı haşlanmış nohut ve
4 yemek kaşığı yeşil mercimek eklenecek,
İstenirse baharatlar konulup her 2 saat arayla bir çorba kasesi içilecektir.

Yeşil Çay, Çay, Su serbest sınırsız (istenirse)
Kafeinli, asitli, şekerli içecekler ve tuz yasaktır.

hayırlı yolculuklar dilerim öncelikle.ayran detoksunu daha öncede okumuştum ama yapmadım denesemmi diye düşünmüştüm ama neyse artık belki mezuniyete yakın yapılabilir yada tamamen istediğin kiloya ulaştıktan sonra kiloyu koruma amaçlıda yapılabilir..kilo verdinmi peki?

Bende ona benzer çıkacak sanırım 600-700 gibi

Un helvasına bayılırım ben , söylemesi ayıp nefis yaparım Bol tereyağlı , cevizli ve kuru üzümlü yaparım .
bendeeeeeeeee, bir gün un helvası günü yapalım ödül olarak

almadın bak benden torpillisin:)) geçen komşum dağıtıyordu kandilde irmik helvası yapmış, bak olmuyor bi dahakine un yap dedim, bendeki yüzsüzlüğe bak ben irmik helvası sevmiyorum yemedim ama un olsaydı yerdim kesin :))))

Kızlar spor konusunda siz yazdıkça daha çok moralim bozuluyor ve kendime kızıyorum, Arkadaşlar yorulmamak için ve sıcaklardan yapamıyorum, dediğim gibi Haziran'ın 2'sinden sonra telafi edeceğim söz size..

Yok Canım, eşim çok yoğun, çocukların okulu ve derslerim var malum, Haziran'ın 2'sine kadar yüzmeye gitmeyeceğiz, ondan sonra inşallah

Menün ve sporun çok iyi canım [/QUOTE]
canım ben de hiç sevmem sirkeyi hatta kokusuna bile tahammül edemem, sporu biz yazalım sen bozma moralini sen fırsat bulunca yaparsın

mersi fıstıkım, pazartesi bomba bahar bekliyorum hee

arkadaşlar ben 1 saat ders çalışayım öğlen yemeğinden sonra görüşürüz
kolay gelsiiiiiinnnnnnnnn

Bu detoks sadece kilo vermek için mi yoksa vücüdun başkaca yerlerine faydası var mı ?

Bu detoks sadece kilo vermek için mi yoksa vücüdun başkaca yerlerine faydası var mı ?

bu detoksu ben de dahil takımda bir ara topluca yapmıştık, güzel kilo verdiriyor. söylenene göre yağdan gidiyor ve toksinleri atıyor. Ama ben verdiğim kilonun bir kısmını sonraki hafta geri aldım diye hatırlıyorum. Sonra vermek için yine eski sistem uğraşmıştım, spor falan. Ya da hemen peşinden regl olmuştum galiba ondanmı tam hatırlamıyorum.

SELAMMM BEN GELDİM GECMİSE BAKTIM YORUMLARI YAZIYIM...YA SADECE KACAMAK OLAN MENÜLERE YORUM YAPSAK NASIL OLUR SORUNSUZ MENÜLERE YAZACAK BİSEY BULAMIYORUM

hem poaca hem browni olmamış
güzel olmuş menün
spor da mnü de güzel begendimm
güzel olmuş
menüde sorun yok sen neden ablanı bekliyosun kendin yapsana o sensiz yapıyo ya sabahları
dondurma dısında fazla bisey yok
güzel olmuş..ama helva biraz fazla olmuş

sorun yok

olmaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzz :))))

windows 7 print screen

image hosting tynipic

greenshot download

image hosting 30 mb

burası benim yürüyüş yaptığım yer karşı kıyılarda aus un memleketi
çok güzelmiş gogocum bayıldım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…