- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
bende ona benzer çıkacak sanırım 600-700 gibi
Un helvasına bayılırım ben , söylemesi ayıp nefis yaparımBol tereyağlı , cevizli ve kuru üzümlü yaparım .
windows 7 print screen
image hosting tynipic
greenshot download
image hosting 30 mb
burası benim yürüyüş yaptığım yerkarşı kıyılarda aus un memleketi
Burasının eski hali bir rezaleti , şimdi çok güzel.
Bende balkonumdan çekip koyayım şimdi , kıskandım
KIZLAR GARBERA İÇİN OYLAMA BAŞLATMIŞTIM HERKES OYUNU KULLANSIN HATTA ÖNCE BEN
CANIM SENİ ÇOK OYALIYORUZ BİLİYORUM AMA CİDDEN ŞEVKİNİ KIRMAK İÇİN DEĞİL SADECE KATILIMINDAN EMİN OLAMIYORUM
O YÜZDEN 1 HAFTA DAHA BEKLEYELİM DİYORUM. dENEME SÜRESİNDE KISITLAMA VAR MI BİLMİYORUM HİÇ RASTLAMADIM KARARLAR İÇİNDE.
DİĞER ARKADAŞLAR NE DER BİLMİYORUM AMA BEN BÖYLE DÜŞÜNÜYORUMSENİ BİRAZ DAHA GÖRMEK İSTİYORUM.
Süpersin şekerim yaaa , sana ne yazsam bilemedim , utandım kendimden :78::78:
]
manzara çok güzel görünüyo
Anında canlı yayın gibi olduKahveye beklerim gogo canım
Çıkıyorum ben arkadaşlar , öptüm hepinizi
CANIM SENİ ÇOK OYALIYORUZ BİLİYORUM AMA CİDDEN ŞEVKİNİ KIRMAK İÇİN DEĞİL SADECE KATILIMINDAN EMİN OLAMIYORUM
O YÜZDEN 1 HAFTA DAHA BEKLEYELİM DİYORUM. dENEME SÜRESİNDE KISITLAMA VAR MI BİLMİYORUM HİÇ RASTLAMADIM KARARLAR İÇİNDE.
DİĞER ARKADAŞLAR NE DER BİLMİYORUM AMA BEN BÖYLE DÜŞÜNÜYORUMSENİ BİRAZ DAHA GÖRMEK İSTİYORUM.
Sirkeli sudan nefret ettiğim kadar hiç bir şeyden nefret edip tiksinmedim, faydası olmasıda daha da canımı sıkıyor,içemiyorum yahu
Canım menün gayet iyi, koşuşturmuşsunda süper
Yaprak sarma kaç tane yediğini yazmamışsın, menün ve sporunda gayet iyi
Canım nogger dışında ben fazla birşey göremedim , spor olmaması göze çarpıyor bir tek
Menün güzel bir spor eksik, plates takip etsen internetten, plates terletmiyor ama şekle sokuyor en azından, SAbahları hellim yok mu artık ?
Iyi eglenceler canimIyi günler
yazilanlara baktim,havanin sicakligindan bahsedilmis,birazda buraya gönderseniz ya o sicak havadanyagmurdan biktik,yalan degilse bu gun karla karisik yagmur diyordu haberlerde
yediklerimi yazip cikacagim,bu gün gelemem artik,yarin aksam cikacagiz,valizleri hazirlayip,buralari toparlayacagim,yarin abah kilomu bildiririm...
daha öncede bildirdigim gibi dün ayran detoksu yaptim,nasil oldugunu merak edenlere tarifi vereyim...
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı şekildedir.
Sabah saat 09-10 kahvaltı:
1 dilim kepek ekmek,
1 yumurta,
az miktarda Beyaz Peynir ve
(bolca yenebilir) domates, salatalık, yeşillik
En son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin.
Tarif
2 litre yağsız ayranın içine 2 adet salatalık (rendelenecek)
4 yemek kaşığı haşlanmış bulgur,
4 yemek kaşığı haşlanmış nohut ve
4 yemek kaşığı yeşil mercimek eklenecek,
İstenirse baharatlar konulup her 2 saat arayla bir çorba kasesi içilecektir.
Yeşil Çay, Çay, Su serbest sınırsız (istenirse)
Kafeinli, asitli, şekerli içecekler ve tuz yasaktır.
canım ben de hiç sevmem sirkeyi hatta kokusuna bile tahammül edemem, sporu biz yazalım sen bozma moralini sen fırsat bulunca yaparsınbendeeeeeeeee, bir gün un helvası günü yapalım ödül olarak
almadın bak benden torpillisin:)) geçen komşum dağıtıyordu kandilde irmik helvası yapmış, bak olmuyor bi dahakine un yap dedim, bendeki yüzsüzlüğe bakben irmik helvası sevmiyorum yemedim ama un olsaydı yerdim kesin :))))
Kızlar spor konusunda siz yazdıkça daha çok moralim bozuluyor ve kendime kızıyorum, Arkadaşlar yorulmamak için ve sıcaklardan yapamıyorum, dediğim gibi Haziran'ın 2'sinden sonra telafi edeceğim söz size..
Yok Canım, eşim çok yoğun, çocukların okulu ve derslerim var malum, Haziran'ın 2'sine kadar yüzmeye gitmeyeceğiz, ondan sonra inşallah
Menün ve sporun çok iyi canım
Oylayalimmm :)kızlar garbera için oy kullanmaya hadi sandık başınaaaaaa
Ben sporla zayiflayi tercih ederim canim :) onuda artuk daha cok artttircambu detoksu ben de dahil takımda bir ara topluca yapmıştık, güzel kilo verdiriyor. söylenene göre yağdan gidiyor ve toksinleri atıyor. Ama ben verdiğim kilonun bir kısmını sonraki hafta geri aldım diye hatırlıyorum. Sonra vermek için yine eski sistem uğraşmıştım, spor falan. Ya da hemen peşinden regl olmuştum galiba ondanmı tam hatırlamıyorum.
Yaaaaa muhtesemmis yaa orada yurunmez mi ya
windows 7 print screen
image hosting tynipic
greenshot download
image hosting 30 mb
burası benim yürüyüş yaptığım yerkarşı kıyılarda aus un memleketi
Burasida muhtesemmmmm uff kazanamadikki kocaeliyi uffAnında canlı yayın gibi olduKahveye beklerim gogo canım
Çıkıyorum ben arkadaşlar , öptüm hepinizi
ben sana söyle açıklayım o durumu tartışmalar oldugu süre içiinde zaten girmek istemedi girse ne yorum yapcak o yazılanlara hic kimseyi tanımıyodu bu takımda...o dönem gectikten sonra da zaten ben bilgisayarın biri bozuk ablamla beraber benim hesabımdan yazıyoruz diye nerdeyse her yazdıgımda söylemiştim son bi kac gündür de kendisi yazıyo zaten..bide adaptasyon sıkıntısı olacagını düsünmüyorum cünkü bu yarısmanın icindeydi bu takıma transfer olmak istedi
canım tartışmaların olduğu hafta için haklı olabilirsin, ben de hayır demek istemedim çünkü gerçekten burada zayıflamaya ihtiyacı olduğunu düşünüyorum, ama cidden o heyecanı hissedemiyorum, burada ne seni ne de garberayı üzmek değil istediğim, sadece takımda yer alması için daha fazla katılım yapması gerekiyor ve bunu sadece ben değil diğer arkadaşlarda aynı şekilde düşünüyor anladığım kadarıyla. Zaten garbera değil başka biri olsaydı şimdiye kadar hayır deyip aklımızdan çıkarırdık.
Biz seni kazanmak istiyoruz garberacım ama senin de daha fazla bizimle olmanı istiyoruz.
eski günlerden bir fikir, eve gidince çocuklar uyyunca hiiiç oyalanmadan yat, gece 3-4 arası kalk ve sabahaders çalışmak istiyorum ama bir türlü kafamı toparlayamıyorum.tam ders çalışacağım telefon çalıyor.yada bir anda aklıma birşey geliyor kitaptan hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiçççççççççççççççç birşey anlamıyorum.
zaten kilo veremicem heralde diyodu bi ara ama artık buraya daha sık gelecegini söylüyor tamam haftaya tekrar oylama yapılsın kilosu kaca bölüncek en son listeye yazıldıgı haftadan itibaren mi bölüncek..7 takımda izine ayrılmıştı o arada buraya gelmek istemişti izin dönüşü gibi mi olca neyse benim kafam karıştı anlayamadım ne olacagını
eski günlerden bir fikir, eve gidince çocuklar uyyunca hiiiç oyalanmadan yat, gece 3-4 arası kalk ve sabaha
kadar sakince çalış, sana uyarsa tabi:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?