Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Anında canlı yayın gibi oldu Kahveye beklerim gogo canım

Çıkıyorum ben arkadaşlar , öptüm hepinizi

KIZLAR GARBERA İÇİN OYLAMA BAŞLATMIŞTIM HERKES OYUNU KULLANSIN HATTA ÖNCE BEN

CANIM SENİ ÇOK OYALIYORUZ BİLİYORUM AMA CİDDEN ŞEVKİNİ KIRMAK İÇİN DEĞİL SADECE KATILIMINDAN EMİN OLAMIYORUM
O YÜZDEN 1 HAFTA DAHA BEKLEYELİM DİYORUM. dENEME SÜRESİNDE KISITLAMA VAR MI BİLMİYORUM HİÇ RASTLAMADIM KARARLAR İÇİNDE.
DİĞER ARKADAŞLAR NE DER BİLMİYORUM AMA BEN BÖYLE DÜŞÜNÜYORUM SENİ BİRAZ DAHA GÖRMEK İSTİYORUM.

Ben olumsuz cevap veriyorum, takıma bir türlü adapte olmadı gibi görüyorum, belki de Yaşanan sıkıntılardan da etkilenmiştir bilemiyorum ama cevabım hayır, Lütfen kusuruma bakma , kilo vermen için doğru olan kararı vermeye çalışıyorum yoksa şahsıma kalsa herkes gelsin hiç önemli değil benim için

GARBERA için oylama da ben çok fazla fikir veremeyeceğim.katılım az yapıyor ama kimseninde azmini kırmak istemem.ama 1 hafta daha deneme süresini uzatabiliriz belki.

gerbera için oyumu yazayım.ben topraksa katılıyorum bekleyelim 1 hafta daha.hayır demeye içim el vermiyor çünkü herkesin kilo vermek için desteğe ihtiyacı var daha çok katılırsa haftaya evet derim :)

ben sana söyle açıklayım o durumu tartışmalar oldugu süre içiinde zaten girmek istemedi girse ne yorum yapcak o yazılanlara hic kimseyi tanımıyodu bu takımda...o dönem gectikten sonra da zaten ben bilgisayarın biri bozuk ablamla beraber benim hesabımdan yazıyoruz diye nerdeyse her yazdıgımda söylemiştim son bi kac gündür de kendisi yazıyo zaten..bide adaptasyon sıkıntısı olacagını düsünmüyorum cünkü bu yarısmanın icindeydi bu takıma transfer olmak istedi

Son düzenleme:

Kızlar spor konusunda siz yazdıkça daha çok moralim bozuluyor ve kendime kızıyorum, Arkadaşlar yorulmamak için ve sıcaklardan yapamıyorum, dediğim gibi Haziran'ın 2'sinden sonra telafi edeceğim söz size..

Yok Canım, eşim çok yoğun, çocukların okulu ve derslerim var malum, Haziran'ın 2'sine kadar yüzmeye gitmeyeceğiz, ondan sonra inşallah

Menün ve sporun çok iyi canım [/QUOTE]
Canim mersin yaniyo yaniyo ordan beter kolunu kaldircak hali olmuyo insanin valla
Iyi eglenceler canim
canım ben de hiç sevmem sirkeyi hatta kokusuna bile tahammül edemem, sporu biz yazalım sen bozma moralini sen fırsat bulunca yaparsın

mersi fıstıkım, pazartesi bomba bahar bekliyorum hee

kolay gelsiiiiiinnnnnnnnn[/QUOTE]
Insallah bomba olucam haftaya :) :)
kızlar garbera için oy kullanmaya hadi sandık başınaaaaaa
Oylayalimmm :)
Ben sporla zayiflayi tercih ederim canim :) onuda artuk daha cok artttircam

windows 7 print screen

image hosting tynipic

greenshot download

image hosting 30 mb

burası benim yürüyüş yaptığım yer karşı kıyılarda aus un memleketi
Yaaaaa muhtesemmis yaa orada yurunmez mi ya
Eki Görüntüle 718648

Senin oralara doğru çektim canım

Anında canlı yayın gibi oldu Kahveye beklerim gogo canım

Çıkıyorum ben arkadaşlar , öptüm hepinizi
Burasida muhtesemmmmm uff kazanamadikki kocaeliyi uff

Bence bu hafta alalim toprak cok fazla giremedi evet ama zamanla girer bence motiveyede ihtiyac var bu uzun yoldaaa

canım tartışmaların olduğu hafta için haklı olabilirsin, ben de hayır demek istemedim çünkü gerçekten burada zayıflamaya ihtiyacı olduğunu düşünüyorum, ama cidden o heyecanı hissedemiyorum, burada ne seni ne de garberayı üzmek değil istediğim, sadece takımda yer alması için daha fazla katılım yapması gerekiyor ve bunu sadece ben değil diğer arkadaşlarda aynı şekilde düşünüyor anladığım kadarıyla. zaten garbera değil başka biri olsaydı şimdiye kadar hayır deyip aklımızdan çıkarırdık.

Biz seni kazanmak istiyoruz garberacım ama senin de daha fazla bizimle olmanı istiyoruz.

ders çalışmak istiyorum ama bir türlü kafamı toparlayamıyorum.tam ders çalışacağım telefon çalıyor.yada bir anda aklıma birşey geliyor kitaptan hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiçççççççççççççççç birşey anlamıyorum.

zaten kilo veremicem heralde diyodu bi ara ama artık buraya daha sık gelecegini söylüyor tamam haftaya tekrar oylama yapılsın kilosu kaca bölüncek en son listeye yazıldıgı haftadan itibaren mi bölüncek..7 takımda izine ayrılmıştı o arada buraya gelmek istemişti izin dönüşü gibi mi olca neyse benim kafam karıştı anlayamadım ne olacagını

eski günlerden bir fikir, eve gidince çocuklar uyyunca hiiiç oyalanmadan yat, gece 3-4 arası kalk ve sabaha
kadar sakince çalış, sana uyarsa tabi:)))

iyi hadi bakalım, farketmez listede ya da değil bizimle olsun da zayıflatırız biz onu, aynen benim de kafam karıştı, napıcaz ki acaba:44:

eski günlerden bir fikir, eve gidince çocuklar uyyunca hiiiç oyalanmadan yat, gece 3-4 arası kalk ve sabaha
kadar sakince çalış, sana uyarsa tabi:)))

fikir güzelde sabah işe gelmekte olunca zor görünüyor.bugüne has bir durum aklım çok karışık...aklımda o kadar soru varki onlarla boğuşuyorum...bugün akşam eve gidip bir güzel banyo yapıp hiçbirşey düşünmeden uyumak istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…