kızlar nikim açık ama Maşallah bugün işim çok:))) çok lak lak yapamazsam kusura bakmayınız, siz devam edin ben yetişirimbir yeşil çay yapıp geleyim
bende biraz rahatlamak adına melisa çayı yaptım...
NE GÜZEL İŞTAH AÇAN BİR MANZARA DENİZİ ÖZLEDİM SANIRSAM
ADAPTASYON SORUNU OLMAZ BUNDAN SONRA KENDİMİ İNZİVAYA ÇEKMEYE KARAR VERDİM İLGİLENMİCEM GELEN GİDENLE PEK FAZLA ESKİDEN HİÇ ÇIKMIYORDUM O GÜNLERE DÖNMENİN ZAMANI GEDİ SANIRIMben sana söyle açıklayım o durumu tartışmalar oldugu süre içiinde zaten girmek istemedi girse ne yorum yapcak o yazılanlara hic kimseyi tanımıyodu bu takımda...o dönem gectikten sonra da zaten ben bilgisayarın biri bozuk ablamla beraber benim hesabımdan yazıyoruz diye nerdeyse her yazdıgımda söylemiştim son bi kac gündür de kendisi yazıyo zaten..bide adaptasyon sıkıntısı olacagını düsünmüyorum cünkü bu yarısmanın icindeydi bu takıma transfer olmak istedi
Canim mersin yaniyo yaniyo ordan beter kolunu kaldircak hali olmuyo insanin valla
Kızlar spor konusunda siz yazdıkça daha çok moralim bozuluyor ve kendime kızıyorum, Arkadaşlar yorulmamak için ve sıcaklardan yapamıyorum, dediğim gibi Haziran'ın 2'sinden sonra telafi edeceğim söz size..
Yok Canım, eşim çok yoğun, çocukların okulu ve derslerim var malum, Haziran'ın 2'sine kadar yüzmeye gitmeyeceğiz, ondan sonra inşallah
Menün ve sporun çok iyi canım
BURDAYIM CNM İZNE AYRILDIĞINDAN BURAYA GİRİŞİ KAÇ ETAPSA OKADARA BÖLÜNECEKcanım tartışmaların olduğu hafta için haklı olabilirsin, ben de hayır demek istemedim çünkü gerçekten burada zayıflamaya ihtiyacı olduğunu düşünüyorum, ama cidden o heyecanı hissedemiyorum, burada ne seni ne de garberayı üzmek değil istediğim, sadece takımda yer alması için daha fazla katılım yapması gerekiyor ve bunu sadece ben değil diğer arkadaşlarda aynı şekilde düşünüyor anladığım kadarıyla. zaten garbera değil başka biri olsaydı şimdiye kadar hayır deyip aklımızdan çıkarırdık.
Biz seni kazanmak istiyoruz garberacım ama senin de daha fazla bizimle olmanı istiyoruz.
ders çalışmak istiyorum ama bir türlü kafamı toparlayamıyorum.tam ders çalışacağım telefon çalıyor.yada bir anda aklıma birşey geliyor kitaptan hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiçççççççççççççççç birşey anlamıyorum.
eski günlerden bir fikir, eve gidince çocuklar uyyunca hiiiç oyalanmadan yat, gece 3-4 arası kalk ve sabaha
kadar sakince çalış, sana uyarsa tabi:)))
iyi hadi bakalım, farketmez listede ya da değil bizimle olsun da zayıflatırız biz onu, aynen benim de kafam karıştı, napıcaz ki acaba:44:
kızlar nikim açık ama Maşallah bugün işim çok:))) çok lak lak yapamazsam kusura bakmayınız, siz devam edin ben yetişirimbir yeşil çay yapıp geleyim
bende biraz rahatlamak adına melisa çayı yaptım...
YENİ RESMİNİ ÇOK BEĞENİM:) iNŞALLAH HEPİMİZ KUĞU GİBİ OLURUZ AYNI ORDAKİ GİBİ
inşallahhhhhhhhhhhhhhhh.burda bir arkadaşım var sürekli sen nasıl kilolusun diyip duruyor benimle aynı kiloda olduğunu söylüyor...ya sonuçta fiziki yapılarımız farklı canımı sıkıyor.kendisini görmüyor.benim herzaman başıma gelen birşey var sürekli insanlar zayıfkende kiloluykende fiziki yapımı eleştirip duruyorlar.geyet normalim ama d,irek gözlerine batıyorum mu anlamıyorum ki.sürekli beni birileriyle karşılaştırmalar çok sıkıcı ya..
çok can sıkıcı canım bizimde bi komşumuz var her gördüğünde aa sen kilo almışsın sanane arkadaşım yada böyle kilomla ilgili dalga geçenlere çok sinir oluyorum zaten bizim için yeterince üzücü bir durum niye söylüyonki biz bilmiyoruz sanki gerçekten herkesin tipide farklı sıkılığı farklı biri vardı annemden uzun aynı kilodalardı ama annem zayıf gösteriyor ay sinirlendim yine bana laf edenler aklıma geldisen üzülme boşver kim ne derse desin kıskançlıklarınadan yapıyorlardır
evet bu şekilde de bir bakış açısı geliştirilebilir, doğru söylüyorsun, kurallar fazla da değişmedi ben bir bitirip yayınlayabilirsemmerhaba
ufacik bir firsat arasi gedim
gerbera icin oyum evet.
sebebi:gerberanin listeye alinmadikca motive olmayacagini düsünüyorum,listede oldugu zaman sorumlulugu daha artacak ve kendini ona göre ayarlayacaktir.
Kaldiki zaten takim motivasyonunu etkilerse takim icinde yapilacak oylamayla diskalifiye edilebilir,kendisininde diskalifiye olmamak icin daha cok gelecegini düsünüyorum.
not:bu kural hala gecerlimi bilmiyorum,eskiye göre yazdim.
Sporumu ve suyumu yazmayi unutmusum
su:2,5 lt
spor:1 saat bisiklet turu,30 dk stepper,30 dk zumba,300 mekik
allah kabul etsin, sıcakta zor işin boş oturma gel sen lak lka yaptoplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 4 ziyaretçi)
gerbera1987,
topraks,
pegasus07,
cimcimesude
4 ziyaretçi kim acaba rakiplerimiz olmasın
Topraks cimcime pegasus naber kızlar alışmışım hizmet etmeye yada iş yapmaya boş oturmak bana göre değil,Oruçluyum diye yemek faslı da yok
ben senin listeni atlamışım, orada kar olduğuna inanamıyor insan, biz kavruluyoruz burdaıyi günler
yazilanlara baktim,havanin sicakligindan bahsedilmis,birazda buraya gönderseniz ya o sicak havadanyagmurdan biktik,yalan degilse bu gun karla karisik yagmur diyordu haberlerde
Yediklerimi yazip cikacagim,bu gün gelemem artik,yarin aksam cikacagiz,valizleri hazirlayip,buralari toparlayacagim,yarin abah kilomu bildiririm...
Daha öncede bildirdigim gibi dün ayran detoksu yaptim,nasil oldugunu merak edenlere tarifi vereyim...
1. Ve 2. Gün kahvaltı ve beslenme aynı şekildedir.
Sabah saat 09-10 kahvaltı:
1 dilim kepek ekmek,
1 yumurta,
az miktarda beyaz peynir ve
(bolca yenebilir) domates, salatalık, yeşillik
en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin.
Tarif
2 litre yağsız ayranın içine 2 adet salatalık (rendelenecek)
4 yemek kaşığı haşlanmış bulgur,
4 yemek kaşığı haşlanmış nohut ve
4 yemek kaşığı yeşil mercimek eklenecek,
istenirse baharatlar konulup her 2 saat arayla bir çorba kasesi içilecektir.
Yeşil çay, çay, su serbest sınırsız (istenirse)
kafeinli, asitli, şekerli içecekler ve tuz yasaktır.
sıkmayın canınızı kızlar, ben de böyle birinin lafı ile başladım bak şimdi gören ay ne kadar zayıfladın diyo, hepsine yediricez o lafları
üstelik garbera seni görmedim ama cimcime sen hiç de o kadar kilolu görünmüyosun
Yayinlarsin bi ara,sorun olacagini sanmiyorum..evet bu şekilde de bir bakış açısı geliştirilebilir, doğru söylüyorsun, kurallar fazla da değişmedi ben bir bitirip yayınlayabilirsem
Sen ne yaptın hazırlıklar tamam mı
cok sükür yagmadi,yagmur var sadece. cocuklar ceketle cikiyor disari,yazi özledik vallaben senin listeni atlamışım, orada kar olduğuna inanamıyor insan, biz kavruluyoruz burda
menü içinse yasaaaaaaaaaaakkkkkkkkk :))))
ama sen mezun olacağın için izin almıştın:)
Kızlar ben kaçtıııııııııımmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?