Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar nikim açık ama Maşallah bugün işim çok:))) çok lak lak yapamazsam kusura bakmayınız, siz devam edin ben yetişirimbir yeşil çay yapıp geleyim

Eki Görüntüle 718648

Senin oralara doğru çektim canım
NE GÜZEL İŞTAH AÇAN BİR MANZARA DENİZİ ÖZLEDİM SANIRSAM
ADAPTASYON SORUNU OLMAZ BUNDAN SONRA KENDİMİ İNZİVAYA ÇEKMEYE KARAR VERDİM İLGİLENMİCEM GELEN GİDENLE PEK FAZLA ESKİDEN HİÇ ÇIKMIYORDUM O GÜNLERE DÖNMENİN ZAMANI GEDİ SANIRIM
Canim mersin yaniyo yaniyo ordan beter kolunu kaldircak hali olmuyo insanin valla

Iyi eglenceler canim

canım ben de hiç sevmem sirkeyi hatta kokusuna bile tahammül edemem, sporu biz yazalım sen bozma moralini sen fırsat bulunca yaparsın

mersi fıstıkım, pazartesi bomba bahar bekliyorum hee

kolay gelsiiiiiinnnnnnnnn[/QUOTE]

SİRKEYİ BENDE HİÇ SEVMEM ASLINDA AMA BALLI SİRKELİ SUYU İÇEBİLİYORUM BİR TEK

Insallah bomba olucam haftaya :) :)

Oylayalimmm :)

Ben sporla zayiflayi tercih ederim canim :) onuda artuk daha cok artttircam

Yaaaaa muhtesemmis yaa orada yurunmez mi ya

Burasida muhtesemmmmm uff kazanamadikki kocaeliyi uff

Bence bu hafta alalim toprak cok fazla giremedi evet ama zamanla girer bence motiveyede ihtiyac var bu uzun yoldaaa[/QUOTE]

ÇOOOK UZUN BİR YOL BU CANIM DÜZENİ OTURTTURURSAM 6-7 AY
BURDAYIM CNM İZNE AYRILDIĞINDAN BURAYA GİRİŞİ KAÇ ETAPSA OKADARA BÖLÜNECEKVE BEN ONUN ÜSTÜNE 3.5 KİLO ALMIŞTIM

KOLAY GELSİN HEM İŞ HEM DERS ZOR OLSA GEREK

eski günlerden bir fikir, eve gidince çocuklar uyyunca hiiiç oyalanmadan yat, gece 3-4 arası kalk ve sabaha
kadar sakince çalış, sana uyarsa tabi:)))

FİKİR GÜZEL AMA BENDE BÖYLE BİR SORUN OLSAYDI GECE KALKAMAZDIM UYKUMU ALMADAN UYANAMIYORUM

iyi hadi bakalım, farketmez listede ya da değil bizimle olsun da zayıflatırız biz onu, aynen benim de kafam karıştı, napıcaz ki acaba:44:

kızlar nikim açık ama Maşallah bugün işim çok:))) çok lak lak yapamazsam kusura bakmayınız, siz devam edin ben yetişirimbir yeşil çay yapıp geleyim

YENİ RESMİNİ ÇOK BEĞENİM:) iNŞALLAH HEPİMİZ KUĞU GİBİ OLURUZ AYNI ORDAKİ GİBİ

inşallahhhhhhhhhhhhhhhh.burda bir arkadaşım var sürekli sen nasıl kilolusun diyip duruyor benimle aynı kiloda olduğunu söylüyor...ya sonuçta fiziki yapılarımız farklı canımı sıkıyor.kendisini görmüyor.benim herzaman başıma gelen birşey var sürekli insanlar zayıfkende kiloluykende fiziki yapımı eleştirip duruyorlar.geyet normalim ama d,irek gözlerine batıyorum mu anlamıyorum ki.sürekli beni birileriyle karşılaştırmalar çok sıkıcı ya..

çok can sıkıcı canım bizimde bi komşumuz var her gördüğünde aa sen kilo almışsın sanane arkadaşım yada böyle kilomla ilgili dalga geçenlere çok sinir oluyorum zaten bizim için yeterince üzücü bir durum niye söylüyonki biz bilmiyoruz sanki gerçekten herkesin tipide farklı sıkılığı farklı biri vardı annemden uzun aynı kilodalardı ama annem zayıf gösteriyor ay sinirlendim yine bana laf edenler aklıma geldisen üzülme boşver kim ne derse desin kıskançlıklarınadan yapıyorlardır

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 4 ziyaretçi)
gerbera1987,
topraks,
pegasus07,
cimcimesude

4 ZİYARETÇİ KİM ACABA RAKİPLERİMİZ OLMASIN

TOPRAKS CİMCİME PEGASUS NABER KIZLAR ALIŞMIŞIM HİZMET ETMEYE YADA İŞ YAPMAYA BOŞ OTURMAK BANA GÖRE DEĞİL, ORUÇLUYUM DİYE YEMEK FASLI DA YOK

sıkmayın canınızı kızlar, ben de böyle birinin lafı ile başladım bak şimdi gören ay ne kadar zayıfladın diyo, hepsine yediricez o lafları
üstelik garbera seni görmedim ama cimcime sen hiç de o kadar kilolu görünmüyosun

Merhaba

ufacik bir firsat arasi gedim
Gerbera icin oyum evet.
Sebebi:Gerberanin listeye alinmadikca motive olmayacagini düsünüyorum,listede oldugu zaman sorumlulugu daha artacak ve kendini ona göre ayarlayacaktir.
Kaldiki zaten takim motivasyonunu etkilerse takim icinde yapilacak oylamayla diskalifiye edilebilir,kendisininde diskalifiye olmamak icin daha cok gelecegini düsünüyorum.
Not:Bu kural hala gecerlimi bilmiyorum,eskiye göre yazdim.

Sporumu ve suyumu yazmayi unutmusum
Su:2,5 lt
Spor:1 saat bisiklet turu,30 dk stepper,30 dk zumba,300 mekik

evet bu şekilde de bir bakış açısı geliştirilebilir, doğru söylüyorsun, kurallar fazla da değişmedi ben bir bitirip yayınlayabilirsem
Sen ne yaptın hazırlıklar tamam mı

allah kabul etsin, sıcakta zor işin boş oturma gel sen lak lka yap

Kızlar eftelya çok yoğunmuş
telefon ettim ne girmiyosun kız foruma diye
abla nefes alamıyorum dedi
şimdi
1- garbera için oyu evet
2- yarından itibaren izne çıkmak istiyor
3- önümüzdeki hafta çok yoğun ve sonraki iki hafta da tatile gidiyor hanım:))

duyrulur, kendisi de gelir tabi de hazır aramışken söyledi ya yazıyım dedim

Sayın zeynep,rapunzel ve garbera dünkü menülerinizi paylaşmak için topikten bekleniyorsunuz.
Akşam oldu kızlar yaaaawwwwwwwww

ben senin listeni atlamışım, orada kar olduğuna inanamıyor insan, biz kavruluyoruz burda
menü içinse yasaaaaaaaaaaakkkkkkkkk :))))
ama sen mezun olacağın için izin almıştın:)

faceden ekleyebilirsin istersen

evet bu şekilde de bir bakış açısı geliştirilebilir, doğru söylüyorsun, kurallar fazla da değişmedi ben bir bitirip yayınlayabilirsem
Sen ne yaptın hazırlıklar tamam mı
Yayinlarsin bi ara,sorun olacagini sanmiyorum..

tam sayfayi actim,annem aradi.sistem atmis beni,simdi gördüm yazdiklarini.
evet bavul yaptim,cocuklarinkini bide bizimkini,sonrada yemek yaptim,evi temizledim geldigimizde temiz olsun...bitti sayilir yani.

ben senin listeni atlamışım, orada kar olduğuna inanamıyor insan, biz kavruluyoruz burda
menü içinse yasaaaaaaaaaaakkkkkkkkk :))))
ama sen mezun olacağın için izin almıştın:)
cok sükür yagmadi,yagmur var sadece. cocuklar ceketle cikiyor disari,yazi özledik valla
Kızlar ben kaçtıııııııııımmmmmmmm

iyi aksamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…